Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Facebook csoportunk neve: HUN Vér és Becsület Gaming Server
Itt megtaláltok mindent amit a szerverről tudni kell: discord link, szabályzatunk, support és egyéb más információt.
Szerver név : HUN Vér és Becsület Gaming Server
Szerver ID : 176.57.160.57:28600
Most en is epp ezen jatszodtam es nekem is pont ugyanez a problemam van es mar nem egyedul kinlodtam rajta es tobb oran at...ez valami abszurdum!!
Meg is neztem az interneten a walkthrough-jat de csak ezt talaltam:
http://www.amrathelion.com/conan_reviews/conan_dark_axe.html
Es ott ennel csakennyit ir: Stygia - The Lava Caves
Fight enemies and avoid dying in lava. Climb up the wall and enter the pipe to leave this section temporarily. If the pipe Conan is on collapses, you will need to do some weird jumping from the top of the cliff to get to the open tube and trigger the map transition.
Szoval ugy latszik hogy megis a falra kellmaszni de at ha nincs csoo akkor hogyan??? Lehet hogy hibas a jatek...nem tudom..nagyon kevesen jatszak. En meg igy se tudok atmenni...De ha megis van kisut es mar mgtalaltad akkor ird le esetleg es hatha nekem is sikerulni fog majd :D
Persze ha nem BUG-os ez a jatek ahogy van formatolva..
ejjj de régen irtak már ebbe a topic-ba.Na kiváncsi vagyok válaszol e valaki:
A sima Conan-nál egy lávás pályán vagyok.(Stygia-the Lava caves)A pálya végén egy kõajtó,mely elõtt tüzek égnek.Oldalt van egy fal,ahol fel lehetne mászni,azonban egy darabig felmászik,utána meg csak egyhelyben mászik tovább a muksó.Más felé nem lehet menni,és a falon lévõ lyukba se tudo semmoit betteni hogy tovább mászhasson.
Na itt hogyan tudok továbbjutni?:)
elõre is köszi
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Ott nem is kell semmit szétcsapkodni. Ha jól emlkszem lessz ott egy falrész ahol kirakja a game a kis kéz ikon-t. Ott fel tudsz mászni a falra. Járd körbe ott a falat és ki fogja rakni.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Elakadtam a Conan The Dark Axe játékban! Remélem jó topicba írok. A hegyen vagyok az 1. pályán és egy rakás farkast kinyírtam, de van a térképen egy nagy folyó és oda nem tudok eljutni egyszerüen. Ahol 2 vagy 3 farkas lakmározik egy nagy húsból onnan tovább van egy fehér vékony jégfal, felül jégcsapok vannak, elöttem fatörzsek és itt mit kell csinálni? Nem tudok tovább menni, semmit sem tudok szétcsapni kardal meg buzogánnyal, se a vékony jégfalat se a fatörzseket. Help!!!<#worship>#worship>
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Úgy nézem ez lesz a neked való amúgy google a barátod<#eljen>#eljen>
No nem, nem az ifjú, anabolikus szteroidoktól duzzadó Arnold Schwarzenegger készül a kaliforniai kormányzói székbõl képernyõinkre teleportálódni, "mindössze" a Funcom harangozta be a legújabb akció-RPG-jét. Az Age of Conan: Hyborian Adventrues címû remekmûben a mélyszántású sztori által vezérelt egyjátékos, valamint a brutális és tömegjelenetektõl tarkított többjátékos üzemmód kerül tálalásra, mindezt fantasztikus grafikai körítéssel, s akár 7.1-es hangzással. A játék a Conan-legenda masszív, összesen nem kevesebb, mint 45 cég részvételével történõ újjáélesztésének része, mely akcióban egy Warner Brothers-mozi, valamint egy másik animációs film is szerepel. Mindenki kedvenc ágyékkötõs barbárja tehát visszatér - reszkessenek a gonosztevõk!
info: hcgamer
Én már kiváncsian várom.
Next PC upgrade: 2022

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
marha sok benne a bug es azert meg kell hagyni eleg sok szivas van benne:( arrol nem is beszelve hogy telleg nem tudtam osszerakni a akardot ded nem otm miert tunt el belole a pnge hiszen nem haltam meg miutan felvettem es nallam kellet volna hogy legyen sajna eltunt pedig megneztem volna hogy milyen de hat igy mar nem fogom:(:(:( azert nekem anno a blede sokkal jobban bejott es szerintem sokkal jobb volt a hangulatas de hat ez csak az en velemenyem az tuti hogy zet nem fogom meg 1x vegignyomni mert anniyra azert nemn jo:) na azert akit erdekel a tema annak azert ajanlom nezze meg de tul sokat ne varjon
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Sajnos a Far Cry-nál is volt hasonló texturázási gondom...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nemtom melyik kõajtón, asszem ha arra gondolok ahol vagy allor egy iyen kör alakú szarra kell rátenni a drágakövrt és kinyílik az ajtó, van rajta egy élettõtõ, felveszed én is megszívtam, visszamentem és rá kellett tenni, ilyen hegyek között van?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Egy "picit" hibás a játék nekem egy Radeon 8500-ason. A texturák egymáson áttetszõek...
Az a mocskos érdekes, hogy szinte kivétel nélkül csak azok a gamek hibásak a kártyán, amin NV logo ott fityeg... :(
Tud valaki rá megoldást? (probáltam 4.1, 4.2, és 4.3 Catalisttal is).
Ha kikapcsolom a tükrözõdést akkor megjavul, de a látvány is alaposan elromlik... :(
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Blade walkthrough?
meg a temple of the kinight vagy mi ugyanilyen mint a conan meg tdk adta ki próbáld ki
Rusy: nem skorpiók vótak azok? :))
Off: Far cryt láttátok má? Odabasz, de nagyon!!!!
On
na megyek bolyongok tovább
tomcooper biztos tudja...
jaja a keselyû istálló után, ott be van omolva a fal és nem lehet továbbmenni, na megnézem van e valahol repedt fal...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.