Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
probléma megoldva egy fsp booster x3 táppal
A segítséget szeretném kérni, abban, ogy nekem lenne egy Ati R9600 XT 256M DDR AGP VGA/TVO/DVI-I kártyám. Nah msot az vele a baj ha a gép már üzemel egy ideje akkor monduk egy 4-5 órája vagy kevesebb és elkzdek játszani vagy msnenezni de még néha magától is újra indul vagy kifagyasztja a gépet. nah most feltûnt mikor Rendszergazda felhasználóval vagyok bent akkor ritkábban jelenkezett de méára már ezen a felhasználón is elég sûrû. Na most gondoltam én arra is h lehet hogy kicsi a tápom teljesítménye(300W) és kellene egy nagyobb, de nem tudom ezért szeretném kérni a segítségetek!
Saor Alba
Valami kondenzátor hiba lehet vagy nemtom.
Kérdeztem a boltban ahol vettem, hogy mi van most,de csak nézett rám az eladó, hogy ilyenrõl még csak nem is hallott...
Szal amíg mûködik ez a vacak addig nem nagyon vihetem vissza.
De az tuti hogy ez a hang nem jelent jót, mert kérdeztem másoktól is és õk se tapasztaltak még ilyet ezzel a kártyával<#wilting>#wilting>
Saor Alba
Olyan gondom van, hogy van egy 7600 gt-s agp-s videókarim, és 6-8 másodpercenként ugrik egy picit a kép amikor játszom, az introknál is és a játéknál is.Feltettem a legújabb drivert az oprendszer újratelepítése után, azzal ugrált, és utána fel tettem egy régebbi 93-al kezdõdõ drivert elõször azzal simán futott, de egy idõ múlva az is elkezdett ugrálni.
Ha valaki tud, adjon tanácsot lécci.
Elõre is köszi.
Így 60-80+fok között van a hõmérséklete.Ez normális, vagy árt neki hosszú távon?
Ja és játék közben maga a kártya ad ki valami fura hangot magából...
Ez normális dolog, vagy probléma lehet vele?
2.Elfelejtettem írni, hogy alaplapi karival megy a cucc.
Nekem olyan problémám van,hogy a 6800Gt-m a komolyabb játékoknál azt csinálja,hogy szétesik a kép és 1-2 másodperc után ki is kapcsol a monitor de a gép az megy tovább!Újra kell inditanom a gépet....Mi lehet a gond?Vga hûtés? pls help
A tápegységed akkor sza@r ha visít, hülye sípoló hangot ad, winchester kerreg de nem boot-ol, vagy nem indul a géped... <#smile>#smile>
Saor Alba
CPU:3ghz intel pentium 4 s478
Gépem:-alaplap:MSI MS-6797
-memória:512 Mb 400Mhz
-videókártya:Ati X800 pro 256Mb
-tápegység:FSP 250w
-hûtés:Thermaltake Silent water
Az a bajom, hogy amikor bekapcsolom a gépet csíkos lesz a képernyõ keresztben és amikor a windows is elindul úgy marad. A kártyát kb.1 éve vettem használtan nem volt semmi baja. A probléma oka szerintem a tápegység, de most már arra is gondoltam, hogy memória-hibás a kártya. A GPU és a memória sebességéhez sosem nyúltam. Szerintetek mi lehet a probléma?
Következõ problémám lenne:
2x6600GT (SLI) nap mint nap használtam hogy a TVn filmezek. Egy megjelenítõben (mert SLI ennyit enged). Minden faszányos. Aztán tegnap kipróbálom +1 LCD-vel a winfost, kiterjesztett ablakban. TV-be menõ videokábelt kihúztam, nehogy zavarjon. SLI off, igy megy a kiterjesztés. CRT egyik kimeneten, másik meg átalakítóval a DVI-n. Ez is ment, 2048*768. Aztán vissza minden. A plussz moncsi kihúz, visszaállítom a régi dolgokat. Próbálom áttenni TV-re a képet, SLI-ben; szürke képet ad a TV, SLI-nélkül szines, csak le van vágva minden oldalról 5 centi a képbõl (start menü nem láccik pl). Akkurva, mondom, képernyõtulajdonságok: 3 monitort lát 😮 egyik aktív (ahogy kell) 1600*1200 felbontást ad max (ez a CRTm). A másik egy 2048*1024 nemtom mi. És van egy 640*480as 8 bites megjelenítõ is (gondolom a TV). Legfrissebb forceware 163.71 asszem. Az az uj rohadt nvidia kezelõpanel van ami nagyon idegesítõ. Csináltam már egy driver reinstallt, de nem segitett. Formattal megoldódik mint általában minden, de hátha van vmi jó ötletetek amihez nem kell format. thx
De a 90 fok akkor is sok, az tény.
Nekem egy nap azt írta ki az asztalnál amikor beléptem,hogy új hardver.
Nem foglalkoztam vele mert nem csináltam semmit. Amikor be akartam lépni a játékba(mindeggy mienbe) azt írta ki hogy az OpenGL nem betölthetõ. Már 1000 frissítettem a monitorvezérlõ programot de még mindig kiírja !!! Tudna valaki segíteni?
bios setting default elötte
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az én panaszom az lenne,h barátnöm gépében van egy GeForce 6200-s.Szépen mennek vele a játékok,meg minden,de bármilyen intro-t,átvezetõ animációt,bejátszást kell lejátszania,az kegyetlenül lassu ill. szaggat.
Mi lehet a baj?Frissebb driver?Esetleg video codec?
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Nvidia 5600 kártyám van,és a rivatuner-ben nem tudom a hõmérsékletet megjeleníteni,csak a core és a memory clock-ot jelzi.Lehet,hogy a kártya az oka?
ta'veren-ek körül gyakran elõfordul
Olyan gondom van, hogy 1-2 napja ha játszok vmi játékkal(pl Portal, HL2 EP2, WiC stb.), akkor egy kis idõ után ilyen kis zöld textúrák kezdenek el villogni mindenfele és nem tom mér van! Raktam fel legújabb beta drivert videókarihoz( 6600GT), de az se volt jó, raktam fel egy picit régebbit, és annál is elõjött a hiba! Viszont érdekes, hogy amikor a sima HL2-vel játszottam akkor nem volt semmi gond! Esetleg vmi ötlet?
1-2 kép hogy mirõl is van szó: Ep2 hiba
WiC hiba
Elõre is köszi a help-et!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
És a kép nagyon sötét, alig lehet látni. (Pl. Windows Media Player-rel, WinDVD-vel. A videokártyával lehet gond? A játékok jól futnak, nincs semmi baj velük.
Le kell cserélned a lapot nincs más megoldás. Ha van rá gari, akkor usgyi gariztatni. /elsõre nem figyeltem a lap tipusát, bocs/
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Az lenne a problémám hogy radeon x1650pro-t vettem 3hónapja. Viszont, ha játszom vagy megy valami média alkalmazás akkor egyszercsak vízszintesen sok kis színes csík jelenik meg majd kikapcsol a monitor. aztán néha újraindításnál is ugyanezt teszi még amikor bootol. néha eltûnnek (pl ha bezár az aktullis ablakot vagy valami) néha pedig megfagy minden. A saját hûtése van rajta de levan véve a ház oldala és van benne egy freezer pro 7es tégla is szóval hûtési gondjai nem igen lehetnek így összel. egy 480wattos táp is van rajta, ez se lehet gond.
Viszont az alaplap is új és nemtom ez mennyire játszhat szerepet. (asrock 4coredual vsta)
van ötletetek?
elõre is köszi
Olyan gondom van, hogy a Geforce2 MX400-ss videokártya a haver gépén csak egy felbontásban megy (800*600) ha másikat állitok a képernyõ sötét. A játék megy és felbontást állít a monitor akkor is kikapcsol. Tettem fel neki egy újabb drivert, de most is csak kétféle felbontásban megy (800*600, 1024*768). Most mi a nem jó. A monitor vagy a videókártya? Vagy mit hol állítsak? Köszi a segítséget elõre is. FehérSrác
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Saor Alba
nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem de megpróbálkozom itt
tehát:
ha van egy olyan alaplapom amiben integrált(szar) videókártya van akkor megoldható berakni egy másikat? mondjuk egy másik helyre és letiltani az integráltat vagy mittudomén, nem értek ehhez ezért kérdezem.
Gép bõvítés során vettem egy Asus RADEON EAX1950 Pro 256MB-os PCI-E, TV kimenetes videókártyát. Driverként a 10. CHIP DVD-n található ATI meghajtó programot tettem fel.
A problémám az, hogy a kártyát a televízióhoz csatlakoztatva az ATI kezelõ panelen nem jelenik meg a klón módot felajánló menü és a másodlagos kijelzõ sem válik aktívvá. Az eszköz cserét viszont lehetõvé teszi így az elsõdleges monitor képe meg jelenik a TV-n, de klón módban nem.
Az elõzõ Nvidia Geforce 6600 GT kártyával kiválóan mûködött a klón mód is.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma oka, remélem valaki tud tanácsot adni.
üdv
Van egy Sound Blaster Live! Ct4832-essem és nem találok hozzá drivert. Tud valaki egy helyet ahol találhatok?
Köszi
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |