Videókártya gondok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Oda van írva... <#lama>

Saor Alba

Zsolt1964
mennyi??

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

sziasztok
probléma megoldva egy fsp booster x3 táppal

MaSzKa kitiltva
nekem 1 videókártya gondom van:

nem tudom eladni ezt a jó kis 8800gts-vgat, pedig jó ára van!

Sziasztok,
A segítséget szeretném kérni, abban, ogy nekem lenne egy Ati R9600 XT 256M DDR AGP VGA/TVO/DVI-I kártyám. Nah msot az vele a baj ha a gép már üzemel egy ideje akkor monduk egy 4-5 órája vagy kevesebb és elkzdek játszani vagy msnenezni de még néha magától is újra indul vagy kifagyasztja a gépet. nah most feltûnt mikor Rendszergazda felhasználóval vagyok bent akkor ritkábban jelenkezett de méára már ezen a felhasználón is elég sûrû. Na most gondoltam én arra is h lehet hogy kicsi a tápom teljesítménye(300W) és kellene egy nagyobb, de nem tudom ezért szeretném kérni a segítségetek!
Solten
Há' dehogynem. Ha garanciális vidd vissza, mert talán tényleg kondenzátor -besz@rás vagy kiszáradás áll a háttérben.

Saor Alba

Ja mikor dolgozik játék közben furán zizeg és egyre idegesítõbb<#falbav>
Valami kondenzátor hiba lehet vagy nemtom.
Kérdeztem a boltban ahol vettem, hogy mi van most,de csak nézett rám az eladó, hogy ilyenrõl még csak nem is hallott...
Szal amíg mûködik ez a vacak addig nem nagyon vihetem vissza.
De az tuti hogy ez a hang nem jelent jót, mert kérdeztem másoktól is és õk se tapasztaltak még ilyet ezzel a kártyával<#wilting>

Solten
A hõmérséklet normális, hiszen passzív. A ház megfelelõ szellõztetésével lejjebb viheted a hõfokot. Hangot ad ki?? <#confused>

Saor Alba

Helló!

Olyan gondom van, hogy van egy 7600 gt-s agp-s videókarim, és 6-8 másodpercenként ugrik egy picit a kép amikor játszom, az introknál is és a játéknál is.Feltettem a legújabb drivert az oprendszer újratelepítése után, azzal ugrált, és utána fel tettem egy régebbi 93-al kezdõdõ drivert elõször azzal simán futott, de egy idõ múlva az is elkezdett ugrálni.
Ha valaki tud, adjon tanácsot lécci.
Elõre is köszi.

Kb egy hete vettem egy NV 8600Gt (Gigabyte)silent pipe 2 hûtéssel.
Így 60-80+fok között van a hõmérséklete.Ez normális, vagy árt neki hosszú távon?
Ja és játék közben maga a kártya ad ki valami fura hangot magából...
Ez normális dolog, vagy probléma lehet vele?

1.Nem szart be a hûtés.
2.Elfelejtettem írni, hogy alaplapi karival megy a cucc.

Aham akkor vszinû a hûtés... :S köszi
Solten
Nekem akkor csinálta ezt a kártyám mikor besz@rt rajta a hûtés.

Saor Alba

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy a 6800Gt-m a komolyabb játékoknál azt csinálja,hogy szétesik a kép és 1-2 másodperc után ki is kapcsol a monitor de a gép az megy tovább!Újra kell inditanom a gépet....Mi lehet a gond?Vga hûtés? pls help
Solten
Vagy a monitor sz@r, vagy a vid.kari gázos.

Saor Alba

Solten
"A probléma oka szerintem a tápegység" <#conf> <#hehe>

A tápegységed akkor sza@r ha visít, hülye sípoló hangot ad, winchester kerreg de nem boot-ol, vagy nem indul a géped... <#smile>

Saor Alba

A CPUmat kifelejtettem😊
CPU:3ghz intel pentium 4 s478

Sziasztok

Gépem:-alaplap:MSI MS-6797
-memória:512 Mb 400Mhz
-videókártya:Ati X800 pro 256Mb
-tápegység:FSP 250w
-hûtés:Thermaltake Silent water
Az a bajom, hogy amikor bekapcsolom a gépet csíkos lesz a képernyõ keresztben és amikor a windows is elindul úgy marad. A kártyát kb.1 éve vettem használtan nem volt semmi baja. A probléma oka szerintem a tápegység, de most már arra is gondoltam, hogy memória-hibás a kártya. A GPU és a memória sebességéhez sosem nyúltam. Szerintetek mi lehet a probléma?

Vogel
Sziasztok!

Következõ problémám lenne:

2x6600GT (SLI) nap mint nap használtam hogy a TVn filmezek. Egy megjelenítõben (mert SLI ennyit enged). Minden faszányos. Aztán tegnap kipróbálom +1 LCD-vel a winfost, kiterjesztett ablakban. TV-be menõ videokábelt kihúztam, nehogy zavarjon. SLI off, igy megy a kiterjesztés. CRT egyik kimeneten, másik meg átalakítóval a DVI-n. Ez is ment, 2048*768. Aztán vissza minden. A plussz moncsi kihúz, visszaállítom a régi dolgokat. Próbálom áttenni TV-re a képet, SLI-ben; szürke képet ad a TV, SLI-nélkül szines, csak le van vágva minden oldalról 5 centi a képbõl (start menü nem láccik pl). Akkurva, mondom, képernyõtulajdonságok: 3 monitort lát 😮 egyik aktív (ahogy kell) 1600*1200 felbontást ad max (ez a CRTm). A másik egy 2048*1024 nemtom mi. És van egy 640*480as 8 bites megjelenítõ is (gondolom a TV). Legfrissebb forceware 163.71 asszem. Az az uj rohadt nvidia kezelõpanel van ami nagyon idegesítõ. Csináltam már egy driver reinstallt, de nem segitett. Formattal megoldódik mint általában minden, de hátha van vmi jó ötletetek amihez nem kell format. thx

Annyi összefüggés lehet, hogyha kicserélted a vinyót és új oprendszert tettél, akkor pl. nem jó directx v. driver lett feltéve, mint azelõtt, így érthetõ, hogy elõtte miért volt jó. Vagy nem megfelelõ sorrendben! Elõször DX, után a VGA driver telepítése. A vinyó csak nem melegíti föl a videókártyát. 😊

De a 90 fok akkor is sok, az tény.

Hy !!!
Nekem egy nap azt írta ki az asztalnál amikor beléptem,hogy új hardver.
Nem foglalkoztam vele mert nem csináltam semmit. Amikor be akartam lépni a játékba(mindeggy mienbe) azt írta ki hogy az OpenGL nem betölthetõ. Már 1000 frissítettem a monitorvezérlõ programot de még mindig kiírja !!! Tudna valaki segíteni?

MaSzKa
telepisd új az sp2 xp-t rakd fel a legújabb drivereket alaplap vga stb.

bios setting default elötte

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Fradiboy
Sziasztok

Az én panaszom az lenne,h barátnöm gépében van egy GeForce 6200-s.Szépen mennek vele a játékok,meg minden,de bármilyen intro-t,átvezetõ animációt,bejátszást kell lejátszania,az kegyetlenül lassu ill. szaggat.
Mi lehet a baj?Frissebb driver?Esetleg video codec?

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Sziasztok! Kis problémám lett a géppel. 2 SLI-be kötött 6600GT-van, vagyis lenne, csak mikor a driverben engedélyezni akarom az SLI megoldást szépen elsõtétül a kép és ez a "_" jel kezd el villogni a bal felsõ sarokban és ennyi. Friss XP, 162.18-as International driver. Mi Lehet a gáz? Biosban természetsen beállítottam amit kellet. Remélem tudtok segíteni <#worship>

Myrddraal
Megtisztítottam de sajnos még mindig ugyanaz... Na mind1 veszek új vga coolert, ez már úgyis elég hangos volt. Amúgy lehet hülyeség, de nem lehet összefüggésbe azzal, hogy múlthét szerdán vettem egy új winyót a gépbe és kb akkortól kezdte el ezt csinálni!?

Helló!
Nvidia 5600 kártyám van,és a rivatuner-ben nem tudom a hõmérsékletet megjeleníteni,csak a core és a memory clock-ot jelzi.Lehet,hogy a kártya az oka?
Myrddraal
Köszi, lehet már tényleg ráférne egy takarítás😊

NeoMaN
Talán Rivatuner -eltudodállítani a venti fordulatszámát. Ha nem akkor venticsere.Elképzelhetõ az is, hogy csak ki kellene takarítani a coolert.

Myrddraal
ÉS hogy lehet azt megoldani , hogy ne legyen ilyen sok? Új hûtõ kell rá vagy van vmi progi esetleg amivel lehet állítgatni?

NeoMaN
Igen, soknak számít. 72-75 felett nem igazán kéne lennie.

Myrddraal
Sõt van az 90 is...

Myrddraal
Heh😄 De rég olvastam már😊

Myrddraal
Portal-ozás közben megint elõjött ez a hiba, letettem tálcára, majd megnéztem, a GPU hõmérséklete 83 fok volt majd szépen csökkent! Az már soknak számít? Ez lehet a gond?

gxengülnek a pecsétek, a sötétség buborékai elõtörnek a Mintában
ta'veren-ek körül gyakran elõfordul
NeoMaN
túlmelegszik?

Myrddraal
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy 1-2 napja ha játszok vmi játékkal(pl Portal, HL2 EP2, WiC stb.), akkor egy kis idõ után ilyen kis zöld textúrák kezdenek el villogni mindenfele és nem tom mér van! Raktam fel legújabb beta drivert videókarihoz( 6600GT), de az se volt jó, raktam fel egy picit régebbit, és annál is elõjött a hiba! Viszont érdekes, hogy amikor a sima HL2-vel játszottam akkor nem volt semmi gond! Esetleg vmi ötlet?
1-2 kép hogy mirõl is van szó: Ep2 hiba
WiC hiba
Elõre is köszi a help-et!

Tegyél fel codec packet.Vagy túl sok van fent és ütik egymást.Vagy állitsd be.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Hello! A videókat általában fekete-fehéren játssza le a számítógépem.
És a kép nagyon sötét, alig lehet látni. (Pl. Windows Media Player-rel, WinDVD-vel. A videokártyával lehet gond? A játékok jól futnak, nincs semmi baj velük.

NeoMaN
Asrock lap a gond. Hibrid lap és sajnos nem teljes értékû pcie van rajta a vga-hoz. Nálunk a szervízben rengeteget hoznak vissza inkompatibilitás miatt.
Le kell cserélned a lapot nincs más megoldás. Ha van rá gari, akkor usgyi gariztatni. /elsõre nem figyeltem a lap tipusát, bocs/

Tegyél fel egy uj drivert probáld meg ha nem javul meg a catalystöl probáld meg omega-val.Nem hiszem h alaplap ez tuti vga.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Hát az lehet baj hogy elég régi darab elromolhaott stb.Eddig ment máshogy amugy mert ennél nagyoba nem hszem h menne.

Hello!

Az lenne a problémám hogy radeon x1650pro-t vettem 3hónapja. Viszont, ha játszom vagy megy valami média alkalmazás akkor egyszercsak vízszintesen sok kis színes csík jelenik meg majd kikapcsol a monitor. aztán néha újraindításnál is ugyanezt teszi még amikor bootol. néha eltûnnek (pl ha bezár az aktullis ablakot vagy valami) néha pedig megfagy minden. A saját hûtése van rajta de levan véve a ház oldala és van benne egy freezer pro 7es tégla is szóval hûtési gondjai nem igen lehetnek így összel. egy 480wattos táp is van rajta, ez se lehet gond.
Viszont az alaplap is új és nemtom ez mennyire játszhat szerepet. (asrock 4coredual vsta)

van ötletetek?

elõre is köszi

Sziasztok mindenki!

Olyan gondom van, hogy a Geforce2 MX400-ss videokártya a haver gépén csak egy felbontásban megy (800*600) ha másikat állitok a képernyõ sötét. A játék megy és felbontást állít a monitor akkor is kikapcsol. Tettem fel neki egy újabb drivert, de most is csak kétféle felbontásban megy (800*600, 1024*768). Most mi a nem jó. A monitor vagy a videókártya? Vagy mit hol állítsak? Köszi a segítséget elõre is. FehérSrác
Zsolt1964
Csak tiltsd le az alaplapit<#help>

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Solten
Há' hogyne, berakhatsz egy másikat... 😊 Alaplapodtól függõen AGP vagy PCI-express Slotba.

Saor Alba

üdv
nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem de megpróbálkozom itt
tehát:
ha van egy olyan alaplapom amiben integrált(szar) videókártya van akkor megoldható berakni egy másikat? mondjuk egy másik helyre és letiltani az integráltat vagy mittudomén, nem értek ehhez ezért kérdezem.
Helló Mindenkinek!

Gép bõvítés során vettem egy Asus RADEON EAX1950 Pro 256MB-os PCI-E, TV kimenetes videókártyát. Driverként a 10. CHIP DVD-n található ATI meghajtó programot tettem fel.
A problémám az, hogy a kártyát a televízióhoz csatlakoztatva az ATI kezelõ panelen nem jelenik meg a klón módot felajánló menü és a másodlagos kijelzõ sem válik aktívvá. Az eszköz cserét viszont lehetõvé teszi így az elsõdleges monitor képe meg jelenik a TV-n, de klón módban nem.
Az elõzõ Nvidia Geforce 6600 GT kártyával kiválóan mûködött a klón mód is.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma oka, remélem valaki tud tanácsot adni.

üdv
Most látom hogy hogy rossz fórumra írtam, bocsi 😊
Hello.
Van egy Sound Blaster Live! Ct4832-essem és nem találok hozzá drivert. Tud valaki egy helyet ahol találhatok?
Köszi
Gunner
Laptopon próbáld bekapcsolni a külsõ monitor v a két monitoros megoldást az asztal jobb klikk és tulajdonságok dologgal. VGA-d meg lehet h semmi gondja csak csatlakozást nem oldottad meg elég határozottan

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |