Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Sziasztok van egy ilyen videokártyám agp-s verzióban, és hetek óta problémák vannak vele.Tegnap észrevettem hogy ez a zöld kis szarság a forrasztásnál elengedett és eléggé lötyög.A kártya minden 3d-s alkalmazásnál percek múlva szemetel ,és a win lefagy.Még garanciális, mistralban vettem, és ma viszem vissza.szóval érdekelne hogy mi az a zöld cucc amit bekarikáztam és okozhat e ilyen bajokat?
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az agp-e slotomban egy érintkezõ megsérült és az agp-es kártyákkal nem hajlandó elindulni. Ati 9250-t pedig viszi hibátlanul. Hogy lehet helyrehozni a hibás érintkezõt??????
Szereztem egy MSI Fx5200 TD128LF viedokártyát. Mivel használt a kártya nem kaptam meg hozzá minden átalakítót, csatlakozót stb. A problémám az hogy a kártyánek 2 gyári kimenete van. Az egyik Egy DVI-D (sajnos csak digitális így nincs hozzá átalakító analóg monitorra) A másik pedig egy S-video kimenet. Ahogy az msi honlapján böngészgettem, rájöttem hogy ezen a videokártyán úgy oldották meg a crt monitorral való kompatibilitást, hogy a kártyán elhelyeztek egy 14 tûbõl álló csatlakozási lehetõséget, és elvileg erre rátudnék kötni egy soros kábelt, aminek a másik végén egy "gyönyörû" 😊 HD15 Konnektor található. Erre vígan rátudnám kötni a CRT monitoromat, de mivel nincs meg ez a kis soros kábel, nem tudom használni a kártyát. Nincs esetleg ötletetek arra, hogy honnen lehet ilyet beszerezni, vagy ha nálatok otthon elfekvõben van egy ilyen szívesen megvásárolnám, de az is elkéozelhetõ hogy más megoldás is van. Várom a hozzászólásaitokat.
Üdv,
ZSolti
A CRYSIS-ben csak az árnyékolások vannak közepesre állítva, az összes többi magasra, és nem szaggat (na jó 1x, 2x beszaggatott mikor tömegnyomor volt.) és gyönyörûen néz ki.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
egyébként az alaplap jó régi lehet, remélem van legalább agp 4x sebessége mert akkor nem sokra mész a 9600-zal
Windows Hardware Quality Labs (WHQL)
Bilgéc tesztlabja, megnézi kompatibilis-e a program a vindózaal. Aztán ha ja, kap egy ilyen csodás tanúsítványt: whql
Saor Alba
Vettem egy video kártyát(ATI radeon 9600 256mb 128bit TV DVI-t,felrakom a driver és a windows felbontása lemegy minimumra és nem engedi hogy átállítsam!De a gép inditásakor is azt csinálja hogy pl amikor a biost tölti minden féle krikszkrakszokat ad elõ meg felcseréli a betüket és nem lehet kiolvasni!A játékokban meg olyat csinál hogy kis háromszögeket nem jelenít meg de gondolom azért mert nincs fennt driver.PLS HELP!
Kösz,hogy válaszoltatok. A driver nem a gyári, mert azzal szaggatott.
A 7.10-es catalyst van fent. Ezzel elértem annyit, hogy megy a játék,
de átlátszóak a sziklák, az ellenfelekbõl csak az elemlámpa fényét látom. A szaggatás megszûnt, de a képi megjelenés szar.
Nekem is van egy sztjupid kvesztcsön:Mi az a whql? Nekem ez Kazah-ul van.
hogy júl fusson mediumon oda minimum HD3850 kell
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Ma lecseréltem az X1600XT kártyámat egy HD2600XT-re.Telepítettem a driver-t, meg mindent ahogy kell.A crysis miatt vettem, mert a régi karimon nem futott. Eredmény: COD4 gyönyörû full beállítás, FEAR perseus mandate full felbontás, Crysis: a régi kártyán a játékindításig
tökéletesen mûködött,nos az újon melyen elvileg médiumon kellene futni,szaggat mint az állat még a gyártó szignója is.
Konfig:
Asus A8N SLI alaplap
AMD athlon 64 3200+ proci
HD 2600XT GDDR3 256Mb PCI-E 128 bit VGA
2 Gb DDR RAM
Érdekes, hogy az Everest sem látja a kártyám paramétereit!
én inkább az rFactor LFS GTR2 RBR
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha nem akkor másik olyan programot kellene keresned amivel vissza tudod venni a kari teljesítményét. Mert az a gond okozója ha jóltudom mindkét cégnél h gyárilag van túlhúzva a kártya.
és nvidia kártyára nem tucc keresni vmit?
vagy ez gf káryáknál is mükszik?
Hónapokig kerestem a megoldást, angol forumok sem lehetett fellelni sehol, de ma ráakadtam: http://www.repairyourpcnow.com/resources/atikmdag-has-stopped-responding.php
fõleg az ati tool csel a lényeges benne.
Akinek hasonló problémája van annak biztosan megoldja.
Tudom h jó fej vagyok😛
5let (bár eddig se tötétek magatokat😞
7600 gs hez fel tettem a 163.71 driver-t és 7-8 óránként kékhalál jön be és ha jól veszem ki a szövegbõl akkor egy DLL fájl al van a baj ami a vga- hoz tartozik
mi lehet a gond pedig direkt újra formáztam a partíciót és újra raktam a windows-t
Olyan problémával szembesültem ami nagyon bosszant! ATI radeon X1600XT
VGA kártyám van és nem megy vele a Crysis! A bosszantó a dologban, hogy
pár helyen olvastam, hogy 9550/9600PRO,XT-n fut a játék. Ez számomra érthetetlen,az alábbi típusok mind gyengébb kari az enyémnél, nem is kicsivel.Valaki tudna tippet adni miért van ez?
Na igen, kivéve bármelyik játék, amihez Shader Model 3.0 kell. És abból van egy pár. A kettõ közül a 7600GT, de nem azért mert gyorsabb. Esetleg hasonló árban Radeon HD2600XT.
FONTOS LENNE:
szerintetek melyik kártya a jobb?
XpertVision Radeon X850 XT 256 MB
vagy
MSI NX7600GT-TD512 512MB AGP
nemtok dönteni és nagyon kéne egy jó kari 25e körül!
elõre is köszönöm a válaszokat
a x850 xt nek olvostam egy tesztjét és minden gémet vitt rendesen vis õ lett a legjobb és ezért nem szeretnék semmit elkapkodni.csak azt szeretném h jobb legyen.
Mit tegyek?"lett volna akérdés de ezt megoldottam...
És most mikor jáccok eccer megakad a kép meg hang... minth lefagyna de utánna ugyanúgy megy a game és minth amessmi nem történt volna de oylan 40-50 másodperc mulva megint megfagy picit mit tegyek? (videókártya: ati radeon shapper x1650 256 Mb-s 128 bit es széria)
Valszeg úgy van kialakítva, hogy bírja a nagyobb hõmérsékletet😊
Csak nem árt, ha a gép jól szellõzik.
(nyáron lehet picit melegebb is lesz😄)
Nekem aktív hûtéssel egy 8600GT max 50fokon van...
Elõtte passzív hûtéssesel volt ugyan ilyen meleg mint neked...
lenne egy kérdésem
minap vettem újjonan egy Gigabyte GF 7600 GS-t passzív hûtéses és az everest alapjáraton 70C játék után van hogy 90C -t is ír ez normális? ha nem mit tehetek?
elõre is köszönöm
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Mindenképp meg kellene nézetni,mert ez tuti nem jó jel...
Vagy vidd vissza a boltba ahol vetted ha még van rajta garancia.
Szerintem tuti gyári hibás a cucc...(talán az egyik kondenzátor hibásodott meg)
Fúrcsa visító ciripelõ hangot ad ki a vga körül a gépem, de én szinte biztos vagyok benne, hogy ez a videókártya lesz. Terheléstöl függõen hallom a hangját, csúcsterhelésen élesen visít meg össze-vissza zizeg. 80 fok környékére jött ki a hõmérséklete 2 óra crysis után. Grafikailag nem hibázik, de nagyon idegesít a hangja. Mi lehet a baja?
Thrash \'Till Death