Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ez jó videókari?????
köszi a választ!
Sapphire Radeon HD3650 512MB GDDR3 PCIe
Videókártya
- GPU: Radeon HD3650
- 725 MHz frekvencia
- ventilátoros GPU hûtés
- 512 MB 1600 MHz-es DDR3 memória
- 128 bit memóriahozzáférés
- SM 4.1 (DX 10.1) shader
- fogyasztás: max. 62 W
- HDCP támogatás
- csatlakozók: Dual-DVI, DVI-I (Dual Link), S-video kimenet
VW Jetta II 1,8T
A hiba: teljesen véletlenszerûen, csak az asztalon,net böngészés közben, terhelésmentes állapotban egy pillanatra kifagy az egész(közben beszemetel a kép), majd kikapcsol csak a monitor egy pillanatra, aztán visszakapcsol, egy hibaüzenettel, ami a grafikus kártyára, valamint annak meghajtójára vonatkozik (igazándiból nem egyértelmûsíti hogy mire gondol).
Terhelés alatt nem csinálja, hõfokot folyamatosan nézem,33-35 fok üresjáratban, 40-42 terhelve, tehát nem melegszik túl. Próbáltam már két fajta Winfost is, driverbõl pedig a két legújabbat (8-11, 8-12).
Én fõként a driverre gyanakszom, vagyis arra hogy idõnként összeakad valamivel, de mivel? Sajnos eddig nem találtam olyat, akinek ilyen kártyája lenne, vagy lett volna, esetleg pont ilyen hibával.
ma 21:16 | privát | válasz erre | #498
Hello!
Kicseréltem a vga-mat egy HD4850-re. Miután felraktam a 8.11-es catalyst-ot, betöltés után csíkos lesz a képernyõ. De ha például megváltoztatom a felbontást, akkor eltûnnek a csíkok és onnantól minden jól megy.
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
LGA775 INTEL PENTIUM D PROCESSOR OM VAN
INTEL 945PL CHIPSET
FOGJA BIRNI A PROCIM A RADEON HD 4830 512 MB DDR3 KÁRTYÁT????
Nekem nem a benchmarkokkal van gondom, hanem az indítás utáni asztal csíkozódásával 😞
ゾルターン
ゾルターン
Az nem inkább csak játékok javítására van?
Most cseréltem Ati 4850-re a vga-mat. Fel is raktam az új catalystot.
De amikor bekapcsolom a gépet az asztalon pár csík jelenik meg. De ha pl megváltoztatom a felbontást, akkor eltûnnek a csíkok.
Mi lehet a probléma? Valamit kell a catalystban állítani?
Elõre is köszi
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Esetleg a tápegység? Videokártya driver?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
alaplap: gigabyte ep43-ds3
processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
videókártya: NVIDIA GeForce 9800 GT
a problémám pedig az hogy mindegyik játéknál azt csinálja hogy elmosódnak az irások aztán elmosódik minden.és mintha textúra hibás lenne..ez azért furcsa mert teljesen új a gép vadi új cuccokból lett össze rakatva.. és nemtudom mi a problémája..már kezd idegesíteni
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Mert alapértelmezésben minden egyes indításkor fekete képernyõ fogad, és jó esetben egy csökkentett módos újraindítás után el juthatok ide, de rossz esetben várnom kell egy kék halálig (amit az ati2dvag okoz) és utána már jó eséllyes beköszönt a windows.
A már újraraktam a winfost is, és a driverbõl is a legújabb van fent (illetve annak csak az inf-je mert olyan krvára mindegy érzésem szerint, de majd valaki megcáfolja, ha nem).
Hmm, valaki?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
TDUzok nagyban mikor a képernyõmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! 😞 Aztána gép szelõzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítõ a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni? <#help>#help><#help>#help>
A segitséget elöre is köszi<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Remélem tudtok segíteni. Az volna a helyzet, hogy van egy Sony Vaio laptopom Vistával. Ebben egy X3100-as Intel videókártya van. Elvileg még Dx10-et is tud, de gyenge mint a harmat, nem ez a lényeg. Nekem kellene pár program miatt a Shader 3 is, elvileg tudja, de sehogy se sikerül elõcsalni belõle. Mindig Directx és különféle dolgok miatt állnak le a programok. Van amelyik azt irja ki, hogy a videokártya még shader 2-öt se tud!
Megpróbáltam feltenni a legújabb drivert de a telepítése hibával leállt és a build számot megnézve elvileg a legújabb van fenn.
Aki tudna egy kicsit segiteni, hogyan lehetne egy kicsit nagyobb 3D-és teljesitményt elõcsalni belõle az légyszives ne tartsa magában amit tud <#pardon1>#pardon1>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Vezérlõpultban: Energiagazdálkodási lehetõségek.
Képernyõ kikapcsolása: bármi lehet, csak akkor kapcsol ki, ha nem használod a gépet, olyan mint a képernyõvédõ (nálam ez 10 perc)
Merevlemezek kikapcsolása: SOHA
Készenléti üzemmód: SOHA
Talán segít.
Ha nem, akkor egy alkatrész túlmelegszik: processzor vagy videókártya.
Sztem melegszik, vagy tényleg megadta magát. A monitor biztosan jó? Próbáld ki másik kártyával.
Pár napja tapasztaltam, hogy ha megy egy játék vagy valami nagyfelbontású film a gépen, akkor a monitor elkezd "villogni" pontosabban sötét és világos fényerõ váltások láthatóak. Elõször azt hittem kicsit elmozdult a kábel, de hiába igazgattam a dolgokat, nem múlt el. Ma pedig egyszercsak beadta a kulcsot, még az indítóképernyõ sem látszik. Sejtettem, hogy a videókártya lehet a gond, kiszedtem, lecsavartam róla a ventit, jól kipucoltam, de észrevettem, hogy a chipnél van valami fehér krémszerû anyag (mint valami festék).
Namármost a kérdésem az, hogy ez normális és valamifajta célból van ott, avagy ez a hiba egyik jele, azaz tönkrement a kárya és most szépen vehetek egy új vidkarit?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ati radeon 9550 videokártyám volt. A gond pedig az volt, hogy csak játék közben vagy lefagyot vagy sleepmodeba váltott. és ujrakellett inditani a gépet. Kábé 1 óránként.
Most egy másik videokárty van benne. Sapphire ati radeon 2600Xt és ugyanaz a gond. Ír egy hibaüzenetet, hogy küldjem el a gyártónak.
Nemtudom mi lehet a baja a gépnek mert gondolom, hogy azzal van ha mindkét videokarinál ezt csinálja.
Van 1 8600Gts-em és ha bármilyen többképernyõs módot akkarok kiválasztani akkor utánna nem jön be a kép se a tv-n se a monitoron! Próbáltam több driverrel és Vista-n és Xp-n is! Mi lehet a probléma?
Nemértem miért ilyen😞
Egyébként egy friss DX9-cel is meg lehet próbálni, esetleg egy teljes windows reinstall.
Végsõ soron az is lehet hogy melegszik, esetleg döglõfélben van.
Mi lehet a baj az eagle geforce 6600Le vgámnak?? Cod2 cod4nél is szétvanank csúszva textúrák, már driverekt is próbáltam de nem jo 1ikkel se
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Nekem van egy Ati Radeon 9600XT 256 Mb-os videókártyám és olyan gondom van vele, hogy ha elindítok egy játékot (ez lehet bármely játék), akkor 3-4 perc mulva a kép megfagy, majd elmegy és 10 másodpercen belül megjelenik a hibaüzenet küldése. Valaki azt mondta, hogy a 3D beállításoknál kell mindent engedélyezni, de ez azt eredményezi, hogy némely játékoknál a grafika tök pocsék lesz és ráadásul még hibaüzenetet is küld! Már megpróbáltam ezerféleképpen a beállítások módosítását, de nem sikerült sajnos! Valaki segítsen, mert már nagyon idegesítõ, hogy a játék közben elmegy a kép és tehetetlen vagyok.
Köszi a segítséget!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem van egy
Tehátakkor az 2.0 és az 1.1 között csak energiaellátásbeli különbség van?
Tehát röviden: Menni fog benne, csak kell hozzá a tápcsati. X38 lapban nem kéne hozzá 😊
Tudna nekem valaki segíteni?
A PCIe 2.0-ás kártya (RX3870) mûködik a PCIe 1.0-ás alaplapban (MSI P35 Platinum)? Illetve ha igen akkor jelent-e valami teljesítménz csökkenést vagy korlátot?
Köszi