Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Egyik haveromnak Gigabyte alaplapja volt Gigabyte X800 kártyával,és mikor felraktuk a videókártya driver-t,kifagyott a gép mindig. Más gépben nem csinálta ezt a videókártya,s az alaplap sem más kártyával.
Arról lenne szó, hogy van egy Ati radeon 9800 PRO kártyám, az alaplapom P4S800 és SIS 648 FX Chipsetes.
ÉS ha nincs fenn a SIS AGP driver akkor mûködik, de az AGP port nem 8X hanem 0, HA feltsszük az AGP drivert akkor 8X, de nem mûködik rendesen..kiakad! HA valaki tudja a megoldás az küldjön üzenetet!(e-mail cím: [email protected] )
Elõre is köszi
Amugy csak annyi, hogy radugod es a videokartya controlpaneljan beallitod, hogy a 2. egy tv.
Barmilyen 3D-t hasznalo program indul el a gepen akkor elkezd csipogni az alaplapi speaker es ez szol a hangfalakon is.
P4 cel. 2,4 ASUS alaplap Gef6600. Egyszercsak elkezdte csinalni, win reinstall nem segitett, driver a legujabb (whq), egyszeruen nem jovok ra miert csinalja.
http://epica.nl
Meg ha igy lenne és elindulna,akkor nem desktop alatt szállna el.
Már másodszor kapom ezt a hibaüzenetet, pedig csak egy böngészõ futott, semmi más
Gondolom a táp miatt írja ki, de az nem lehet kevés (450-es AeroCool)
Játék közben még nem jött elõ soha.
Túlzott melegedés sincs, ált olyan 46 fokos, terhelyve max 63 körül mozog.
Valakinek ötlete?
http://epica.nl
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Valaki írástudó véleményét kérdezném arról, melyik driver a legjobb a 6600GT-hez. 81.98-ast szedtem most le az nvidia.com-ról.
Van jelenleg jobb?
egyébként hogy voltál ilyen ügyes?
Talán házilag ki bírom cserélni belõle egy elfüstölt 8 lábú IC-t?????. EZÉRT KÉNE.
Megy egész nap a gép, semmi gond. Kari hõmérséklete 40 fok. Elkezdek bármivel játszani, 5 percet tudok, elkezd a kép szarakodni, mint mikor túl van húzva a kártya. a fok felmegy 47-ig. Mi lehet a baj?
Ha kilépek a játékból, visszaáll 40 fokra és mûkõdik tovább rendesen
saphire 9600 xt
régen nem volt ilyen a ventilátor meg nem áll meg
Nekem egy geeforce fx 5500am van! Érdeklõdnék hogy ehhez van e valami jo beallitas amivel nyerhetek fpst jatekban mert ugye nem a legjobb kari ez!!!
THX!!! Pls help!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Segítség kellene milyet, vegyek rá, ami nem döglik be 1,5 év után? Sajnos már nem garanciális!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
1. Miert nem a Milyen videokártya? topicban teszed fel ezt a kerdest ?
2. Az mind szep es jo, hogy nem 200k-t akarsz kolteni, de mennyi lenne a raszant keret ? Ugyanis ha tudjuk, egyszerubben segithetunk a kerdesed megvalaszolasaban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én affelöl érdeklödnék, hogy szeriintetek milyen videokártyát vegyek, ha nem vmi 200 ezrest akarok de jó is legyen! Nem baj ha Geforce vagy ATI !!! HELP ME!!!
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Mitcsináljak??Help Please!!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
1 kis segítséget kérnék. Asrock 775VM800 alaplapon a VGA kártya integrált, azonban XP telepítése után mikor a VGA drivert rakom fel a gép folyton újraindul 1 bizonyos pontnál a driver telepítés közben. valami VIA/S3G UniChrome Family Display Driver található az eredeti driver lemezen , de azzal sem megy. Ugyanez a gond ha frissebb drivert töltök le 😞 Már BIOS-t frissítettem, VIA Drivert felraktam, szóval minden mûködik csak ez a szar VGA nem 😞 Ha valaki tud valami megoldást kérem szóljon.
Köszönet...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szerintem meg többet számít ki gyártja az adott "brand" kártyát 😉
Ha jól tudo az MSI évekig gyártott másoknak ATI kártyákat, mielött õ maga kiadott volna olyanokat saját név alatt.
A brand amugy mindenhol szamit, vga-nal kulonosen.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Láttam pár noname karit, de azonos beállításnál 10%-nál több nincs köztük.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
email. [email protected]
msn: [email protected]