Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a NVIDIA legújabb driverét a ASUS N6600GT-m hez és nem mennek a filmek. Elindítom a filmet és lefagy a gépem. Ezután gondoltam visszarakom a régebbi drivert, maivel mentek a filmek (91.31), de semmi változás nem következett be.Ha valaki tud valami megoldást a problémára kérem segítsen!
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Ati
Ati
Ati
Ati
Ati
Alaplapi driver?: Sajnos ehhez nagyon hülye vagyok. Ehez az alaplaphoz hol találok. A7v8x-x via chipset? De ha a régi karival mûködig minen akkor biztos fent van. Egyébként többfajta drivert-próbáltam, persze csak csökkentett módban tudtam letölteni õket. Pont akkor jelentekzik a gond mikor felrakom a drivert. Ha nincs fent driver akkor normális minden csak ugye persze akkor nem tok semmit se kezdeni.
Ati
Ati
Van nékem egy Radeon X800Pro VIVO-m, XT Platinum bios-sal. Olyan gondja adódott, hogy a VGA kimenet 2D módban elvesztett pár színt😊 Sokat húzkodtam ki-be mert tesztelgettem kijelzõkkel és egyszercsak ez lett. Amint elindítok egy játékot, tehát 3D-módba kapcsol, meggyógyul. Lehet ezt valahogy javítani vajon, ha igen, hol próbálkozzak?
Köszi
😄DDDDDDDDD
Problémám a következõ:
Win reinstall után videó, film elindítása után lefagy minden csak resetelni tudok.Játékok hiba nélkül mennek.Nem elõször rakok újra wint nem hiszem h azzal van a gond, és azt sem codec hiba lenne mert csomót kipróbáltam és mindíg ugyan ez a hiba.
Tegnap vettem észre ezt az Everest nevû progiban:
AGP állapot: Letiltva
Probléma AGP letiltva. Ez teljesítmény csökkenést okozhat.
Lehet ez okozza?Mit lehet ezzel kezdeni?
www.ati.com
www.nvidia.com
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ezt a videókártyátmivel lehet még hûteni,mert pl a call of duty 2,battlefield 2 meg hasonló grafikájú játékoknál nagyon melegszik a cod2-nél még a képernyõ szemetelt is<#szomoru1>#szomoru1>
A tápomon van két 8cm-es venti ebbõl az egyik szívja ki belülrõl a meleget gondolom a vidikari bordáinak a hõségét,úgyhogy a táp is melegszik ezzel,plusz még van egy kis 8-cm-es ventim fent.
Valami tipp a hûtésre még?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
😊
Most vettem egy ASUS A9550GE videokártyát és amikor az interneten videot akarok lejátszani akkor csikos , vibráló a kép nem lehet látni semmit.
Amúgy minden más rendben vele.
Alaplapom ASUs A7N8X-e deluxe.Létszi valaki segítsen. Lehet hogy csak valamit be kell állítani.
Nézd meg, hogy a hûtéssel minden rendben van.Nálam az volt a gondja.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
az geforce and geforce tnt kategórai ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt keresd:
Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar
Nyár van, bejött a nagy meleg.
Vedd le a ház oldalát és tegyél mellé egy nagy szobaventit, ha 1-2 házhûtõ beszerelését nem tudod most rögtön megoldani...
3Ds MAX :)
elõre is thx
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!