Videókártya gondok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Felraktam a NVIDIA legújabb driverét a ASUS N6600GT-m hez és nem mennek a filmek. Elindítom a filmet és lefagy a gépem. Ezután gondoltam visszarakom a régebbi drivert, maivel mentek a filmek (91.31), de semmi változás nem következett be.Ha valaki tud valami megoldást a problémára kérem segítsen!

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

Úgylátszik vennem kell majd tápot. San andreas simán megy de ha vmi dx9-es komolyabb játékot indítok akkor elszál monitor. nem azonnal csak ugy 1-2 perc után. Van 2 dvd író meg egy flopy meghajtó a gépbe. Ha kihúzom a floppy meghajót meg az egyik dvd írót akkor az segíthet vmit? Mondjuk jobban tudtja táplálni a karit?

Ati

Megoldódott a gond. Nagyon köszönöm a segítségeteket. Az igazi problem az az volt hogy nem kapcsoltam ki a nod32-t a driver telepítésekor és igy nem íródott felül a nv4disp.dll 😄 Mégegyszer nagyon köszi a segítséget. Majd ha megint lessz vmi gond írok.

Ati

Jah kérlek ha a GF4 filejai akarnak futni a GF6 kártyával ... anno nekem is sikerült feltelepíteni Riva TNT-nek egy GeForce-ot, nem is ment 😄

bocs. nv4disp.dll

Ati

Nagy nehezen elindítottam egy játékot (san andreas) és kékhalállal elszál az nv4disp.ddl fájl-ra hivatkozva.

Ati

Bejön a windows simán megy minden start menü simán felnyílik egyszercsak 5-6 mp és egyszercsak belassul. Megpróbáltam elindítani a totalcmd-t. Bejön az ablak kerete és és iszonyat lassan rajzolja kifele az totalcmd ablakát. Csak az az érdekes hogy az egér az nem lassult be, az rendesen megy.

Ati

Egy gef4mx440-t cseréltem le. Azzal simán ment minden.
Alaplapi driver?: Sajnos ehhez nagyon hülye vagyok. Ehez az alaplaphoz hol találok. A7v8x-x via chipset? De ha a régi karival mûködig minen akkor biztos fent van. Egyébként többfajta drivert-próbáltam, persze csak csökkentett módban tudtam letölteni õket. Pont akkor jelentekzik a gond mikor felrakom a drivert. Ha nincs fent driver akkor normális minden csak ugye persze akkor nem tok semmit se kezdeni.

Ati

deep
Az biztos, hogy ez nem videokari gond.
NeoMaN
alaplapi driver fentvan?

Helosztok. Van egy gf6600 256mb os karim. Amint felrakom a drivert és ujraindítom a windows-t tök normális minden. Bejönek az ikonok stb. Amint befejezte a betöltést belassul az egész. Az egér az nem lassul csak pl a start menü 1 perc mire felkördül így szagatottan. Meg ha kijelölök egy ikont azzal is vagy 10mp mire kijelölõdig szagatottan, szóval semmit nem tok vele kezdeni. Most is csökkentett módbol írok. Szerintetek mi lehet a gond? alaplap: asus a7v8x agp. A kártya is 8xagp. Nekem az a tippem hogy a táp miatt van nekem mer az csak 300watt-os. A táp miatt szokáuk a kártyáknak ilyen szaggatásos tüneteket produkálni.?

Ati

Sziasztok! Nemrég vettem egy geforce6200V+ 256mb -os vga karit. Játékok közben ha kicsit hajtom kék halál, melynek oka nv4_disp.dll Frissítettem BIOS-t alaplapi chipsetet, vga drivert, próbáltam többféle nforce-t, detonatort, és semmi siker. Van ötletetek?
Hi all.Most vettem egy alaplapo és egy procit.Mindent belepakoltam windowst telepítettem,de amikor a nvidia drivert raknám fel,akkor 2szer villan a monitorom és másodjára már nem is jön vissza kép,fekete marad.Az alaplaphoz kapott cd-rõl mindent felraktam.Tudna esetleg valaki segíteni?Gép:asrock939dual-vsta,amd3800+ proci,1gb ddr ram,nvidia 6800gs 256mb(agp) videókari.Elõre is köszi.
deep
Üdv!
Van nékem egy Radeon X800Pro VIVO-m, XT Platinum bios-sal. Olyan gondja adódott, hogy a VGA kimenet 2D módban elvesztett pár színt😊 Sokat húzkodtam ki-be mert tesztelgettem kijelzõkkel és egyszercsak ez lett. Amint elindítok egy játékot, tehát 3D-módba kapcsol, meggyógyul. Lehet ezt valahogy javítani vajon, ha igen, hol próbálkozzak?
Köszi
Ez mevolt nekem is.Csak a bios nem 2006/6/29 hanem 2004-s.De feltettem és a probléma mé mindig ua.Fagynak a videok
NeoMaN
NeoMaN
khmm...

gúgle

NeoMaN
Hát ha a hivatalos oldalán nincs, akkor nincs ötlet sem.

Hi nekem is lenne egy ilyen gondom.Nekem Jetway v400DB alaplapm van sehol nem találok ozzá BIOS frissítést,még a hivatalos oldalán sem.Ötlet?
bowden
köszi a válszt, végül egy alaplap driver frissítés jelentette a megoldást.

Ja még a BIOS-ban is nézd meg az AGP állapotát!

Sajátgép-re klikk jobb egérgombbal, majd Hardver fül, ott Eszközkezelõ gomb. Nézd meg, nincs-e letiltva vagy kérdõjel (w98-ban ez volt) a Videókártyák mellett. Lehet, hogy a driver rossz/régi vagy fent sincs. Esetleg az XP nem ismerte fel a kártyát rendesen telepítéskor. Esetleg a Catalyst Control Centerben is nézz szét.

bowden
üdv!
Problémám a következõ:
Win reinstall után videó, film elindítása után lefagy minden csak resetelni tudok.Játékok hiba nélkül mennek.Nem elõször rakok újra wint nem hiszem h azzal van a gond, és azt sem codec hiba lenne mert csomót kipróbáltam és mindíg ugyan ez a hiba.
Tegnap vettem észre ezt az Everest nevû progiban:

AGP állapot: Letiltva
Probléma AGP letiltva. Ez teljesítmény csökkenést okozhat.

Lehet ez okozza?Mit lehet ezzel kezdeni?

kössz
czky
😄😄😄😄😄😄
www.ati.com
www.nvidia.com

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Sziasztok. Vettem egy csávótól 5ezer forint-ért egy Ati Radeon 9200 és egy Geforce MX 440-es videókártyát. De nincsen hozzá telepítõ cd-m. Honnan lehet leszedni drivereket??? Elõre is kössz!
Sziasztok.
ezt a videókártyátmivel lehet még hûteni,mert pl a call of duty 2,battlefield 2 meg hasonló grafikájú játékoknál nagyon melegszik a cod2-nél még a képernyõ szemetelt is<#szomoru1>
A tápomon van két 8cm-es venti ebbõl az egyik szívja ki belülrõl a meleget gondolom a vidikari bordáinak a hõségét,úgyhogy a táp is melegszik ezzel,plusz még van egy kis 8-cm-es ventim fent.
Valami tipp a hûtésre még?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

A baltás megoldást viccnek szántad,vagy van már más tapasztalatod ezzel a kártyával,vagy ilyesmi?
NeoMaN
baltával verjed széjjel a gépet, és vegyél egy xboxot

NeoMaN
Tegyél fel másik drivert, töröld az esetleges kódekpakkot ill. kapcsold ki a hárdveres wmv gyorsítást.
😊

Sziasztok!
Most vettem egy ASUS A9550GE videokártyát és amikor az interneten videot akarok lejátszani akkor csikos , vibráló a kép nem lehet látni semmit.
Amúgy minden más rendben vele.
Alaplapom ASUs A7N8X-e deluxe.Létszi valaki segítsen. Lehet hogy csak valamit be kell állítani.
és hogy lehet azt megnézni?de csak a játéknál csinálja,egyébként mûködik a gép.Vagy lehet,hogy rosszul rakták össze a boltba,kisci ventillátor,vagy,mi.Csak kérdemám,mert elég hülye vagyok hozzá
recovery akkor szokott aktivizálüdni, ha valami rendelenesség van játék közben a videókarinál.Ki lehet kapcsolni,bár a valszeg a hiba megmarad.
Nézd meg, hogy a hûtéssel minden rendben van.Nálam az volt a gondja.

sziasztok!olyan gondom van,hogy bármely játék kilépése után a képernyõ elsötétedik,majd a monitor is kikapcsol,aztán órákig semmi reag.Ujraindítom,van hogy olyat ír ki,hogy a vcu recover alaphelyzetbe állított valamit,meg sulyos ahiba,ha hibajelentst küldök,azt irják,rossz a videokártya.ATI RAEDONX880-as a kártyám,fél éves és az xp-ét is ujratelep.már .Ha tud valaki,légyszi segítsen
JaSoN HuNTeR
Lenne 1 gondom olyan a Vkártyám hogy csak az eredeti drivelal megy jól mert ha feldobok egy katalisztot akkor már akadoznak a gamek.Help pls(Ati radeon 9800pro a kártyám)<#ticking><#help>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

NeoMaN
az

fx 5600 om van és kéne driver

az geforce and geforce tnt kategórai ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem ez mosz ebbe a melegbe vannak.Majd akkor ráálitom a ventillátort hátha segit neki valamit
NeoMaN
ha télen nem csinálta eddig
Ha hûvösben is voltak ilyen problémáid, akkor ott más gond van.

NeoMaN
igen

A gép is néha magátol ujraindul meg a kép elsötétedik...Ez is akkor a melegtöl van igaz?
NeoMaN
Én 5K-ért vettem ugyanilyet.
😊
Akkor az milyen bolt volt?

NeoMaN
Riddickhez perccs kell, hogy 6-os Geforce-on fusson.

Ezt keresd:
Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar

NeoMaN
Túlmelegszik!
Nyár van, bejött a nagy meleg.
Vedd le a ház oldalát és tegyél mellé egy nagy szobaventit, ha 1-2 házhûtõ beszerelését nem tudod most rögtön megoldani...

Sziasztok! Az lenne nekem a problémám hogy rengeteg játék nem ugy müködik ahogy én azt szeretném.A probléma valami videokártyával kapcsolatos gondolom mert a képpel nincs valami rendbe.Pontosabban gy idõ után játék közbe a kép elkezd elmosodni,fehér pontok jelennek meg a képen meg stb.Ha valaki ismeri ezt a problémát és tudja orvosolni akkor az legyen szives segitsen nekem.Nagyon szépen köszönöm!!
Blinkye
Elég fura. Ha jól tudom az OpenGL-t a DirectX kezeli. abból megvan a legfrissebb? nekm Geforce 5900XT-n hibátlanul ment a game.. Érdemes még a drivert is lecserélni frissebbre..

3Ds MAX :)

hy lenne 1 irdatlan nagy kérdésem.Van egy Asus 6600gt-m 128 as és felteszem a Chronicles of riddic játékot,elindítom elkezd villogni,utánna kiírja hogy 1.3 vagy annl erõsebb opengl kell neki nincs egy éves a vidi,és aza fura ati radeon 9200LE vel meg szépen fut max grafon valaki mondjon valami okosat mert nem toom mi a baj.
elõre is thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Blinkye
Okés. Köszi a segítséget.. Remélem találok olyat akinek PCI-Experss karija van 😊

3Ds MAX :)

David01
Akkor szerintem itt is melegszik a kártya. Vagy a táp. De az is lehet hogy a memóri a hibás. Vedd ki a kártyát és vidd el el ismerõshöz és ott próbáld meg letesztelni. Ha ott is fagy akkor a videokari a hibás. Ha ott eónem akkor a gépedben csinálja valami a hibát. Bocsi jobb ötletem nincs.