873
SATA meghajtókról mindent ide
-
istvans #433 Ezt Írja ki a lényeg:
"SPTD is not compatible with kernel mode debuggers(SoftICE,WinDBG)
utána, hogy lépjen ki.
-
deicide #432 1iké sem...!
nincs még 10 perce hogy felraktam a 4.0 daemont..nevem alatt meg látod a configom...!
milyen hiba üzenetet ir ki....?? -
istvans #431 Sziasztok!
Kérdés, miért nem tudom daemon toolst telepíteni, ez sata winyó, vagy az nforce 4 driver hibája?
Köszi
-
Dns5000 #430 visszaolvastam :P
kerdes torolve -
Dns5000 #429 kerdezek egy lamat :P
ugya sata 2es vinyit lehet hasznalni sata 1 es gepben?
vagyis visszafele azert compatibel ugye? -
deicide #428 ez nem igaz és baromságokat irsz...!!
mert úgyan is ha SATA I vinyód van akkor is ez a figura van...!!
ne keverd a szezont a fazonnal..!! -
smead #427 melesleg azért irja ki mert nem sata, hanem raid vezérlőnek érzékeli a vinfos mintha mobilrack lenne -
#426 Mondjuk a HDTach nevű progival le tudod mérni.
Innen le tudod tölteni -
istvans #425 Hali!
Köszi a választ, tehát akkor rendben van dolog. Még egy kérdés hol tudom leellenőrisni, hogy a SATA II winyóm a megfelelő sebességen dolgozik.
Köszönöm! -
deicide #424 figyi..nekem ott még 1 eszköz van..!
úgyanis azért mert nyugodtan lehuzhatod a kábelröl a vinyót ha megnyomtad a biztonságos eltávolitás gombot..úgyan az az elv mint ha pendrive-t távolitasz el
ez egy nagy elöny mivel nem kell leálitani a gépet és nem kell ki sem kapcsolni.
és ez úgy is igaz ha éppn üzemel a gép..és te akkor dugod be..nyilván ha ezen van az op rendszered..akkor ne tégy ilyet..!
és mi elött még valaki lehülyézne vagy elküldene a picsába nem a hasamra ütöttem és onnan tudom..!!!
smead..olyan édes vagy hogy majd kirohad tölled a fogam..!
áruld el nekem hogy kiskorodban miért nem játszottál többett a sinek között mond..?? -
smead #423 DDDDD -
smead #422 azért mert szarúl lett telepítve, de kérdezd meg deicide-t neki speciálís windowsa
van -
istvans #421 Sziasztok!
Az volna a kérdés, hogy a SATA II-es vinyómat a WIN XP SP2 felismeri, csak a jobb alsó sarokban(a tálcán,mint kis ikon) felajánlja a hardware biztonságos eltávolítását, miért van ez?
Köszi!
-
deicide #420 jó..! -
smead #419 ok. ha neked így jó akkor legyen így, egs
végeztem -
deicide #418 nem vagyok a nagytudású barátod..!
sem vitázni sem akarok ezen..!
és hidd el..amikor vettem a deszkát akkor megkérdesztem még pedig usersba..
és kikerekedett a szemem amikor kerestem a lemezt és azt mondta a srác..hogy vagy a cd-n van és csináljak 1 másik gépen lemezt vagy ha van olyan xp-m amin van sp2 akkor simán feltudom rakni..![én meg gondoltam ez hülye,mivel én is abban a hitben voltam hogy kell a lemez]
Felment az Xp Sp2 válltozat..és felismeri valamilyennek a vinyót..de az csak akkor éled fel és akkor válik látványossá amikor már felment az nForce csomag.
Én itt ezen a ponton szenvedtem mivel és az Asus gyári cd-jét eröltettem..!
majd itt az 1 ik srác adott 1 tippet és a 6.66 nForce drivert raktam fel közvetlenül XP telepítés után...!
-
smead #417 nagytudású barátom bármilyen xp-t felrax, de ahoz hogy a sata vezérlő ténylegesen jól és gyorsan működjön kell a floppy amit kaptál jaz alaplaphoz, vagy ha letöltötted a drivert ki kell írni floppy-ra mert csak így tudod a vezérlőt telepíteni. semmi köze az xp-nek ehez. ha neked ez nem így van feltelepítve akkor lassab az adtátviteled stb. menetközben ha a városban járkálsz ugorjbe egy pc-boltba és kérdezd meg, csak ne ilyen hangnemben mert nagyon kifognak nevetni:))) -
deicide #416 ha gondolod oda adom neked a retek Xp cd-met..és ha te azt nem tudud felrakni akkor megszem a korongot..de ha igen akkor te fogod megenni..!
-
deicide #415 ja és akkor meg én vagyok a hülye mi..??
meg kinek van igaza...?
te miröl beszélsz b@zzd meg...??
ha én a retkes XP-et amin rá van rakva az Sp1 és Sp2 telepitem akkor gond nélkül fel megyen az Sata II vinyómra..!
nem máshonnan szoptam..ha nem a saját tapasztalatom..!
és furcsa módon ezt valaki megkérdőjelezi..!
sőt még hülyének is néz...!!
-
smead #414 picit olvass vicca:#395. de az is lehet hogy készítettek neked egy külön windowst, ki tudja:))
nah, én személy szerint itt végeztem is a témával -
#413 Figyelj, engem aztán kurvára nem érdekel ki hogy bootol, csak nem kéne nekiesni másoknak, pláne ha igazuk van. -
deicide #412 nem adok hülye tanácsot...senkinek..!
ezt kikérem magamnak..!!
voltak gondok ezzel de miútán rájöttem hogy kell..nem okozott utánna problémát.
máskülömben ha veszed a fáratságot akkor olvasd végig ezt a fórumot..és ne legyél olyan kurva okos..!!!
-
smead #411 felőlem úgy telepítesz ahogy akarsz, de mért acc másoknak hülye tanácsokat, mellesleg még sokat fox szopni (#402) mire tényleg rájössz hogyan is kell telepíteni:))) -
deicide #410 te meg öcsi a f@szoddal szorakozz..!!!
-
deicide #409 hát én is igy csináltam addig amiíg nem volt olyan XP amin servise pack 2 nem volt...!
utánna már minden ok volt..!!!
de ha nem hiszel nekem neki lehet esni más fórumoknak is...és ott is ellehet olvasni ezt a dolgot..! -
smead #408 szerintem is, de a fiu ügyes:)) -
#407 Ahoz, hpgy egyáltalán rá tudd telepíteni satára az XP-t, telepítés előtt kell neki benyomni floppyról a sata drivret. -
deicide #406 te most szorakozol velem...?? -
smead #405 telepítés után? tényleg ügyes lehecc:)) -
deicide #404 ha SP2 XP rax fel akkor eleve nincs gond..!
felismeri valaminek...majd utánna mehet a vezérlő..!! -
smead #403 ha te telepítés után megtudod adni a satavezérlőt, akkor nagyon ügyes vagy:))) -
deicide #402 én nagyon sokat szopt@m ezzel..de rá jöttem hogy telepiítés után nem az Asus cd-t kell felrakni..hanem nForce 6.70 csomagott..!
Utánna már minden ok! volt..) -
#401 Nah, az meg a másik megoldás... -
deicide #400 sokat kisértleteztem...ezzel a témával..!
nem kell usb sem kismeghajtó..!
egyszetüen csak olyan Xp amibe a SP2 már benne van..!
nem kell variálni meg szüttyögni..!! -
hano2 #399 Köszi.Utánanéztem,a Bios atomatán is First SATA Master-nek állítja be(hisz az alaplapon is arra van kötve)A DVD írót jelzi Primary IDE Master-nek.(Keverem az IDE-t az ATA-val?-Bocs,kezdő vagyok.) -
#398 Hát, ha normálisan működik a vinyó, akkor jó. -
zimzumm #397 Heló all! Egy Asus A7N8X alaplapom van, Vettem most bele egy Pci-os serial ata vezérlőt, a 200 gigás samsung vinyohoz. Na a lényeg, hogy sehogy sem, tudom összehozni ezt a 3 komponenst. A Sata vezérlő driver cd-jét nemtom használni, mivel nincs wqindows a szűz vinyón. Miccccsináljak?
Vki segítsen plíííz -
hano2 #396 Hali.A gépemben nincs floppy meghajtó és egy WD 1600JS (sata2)van az alaplapra kötve(Asus A8N-e sata 1-re).Az eszközkezelő és az Everest is elhelyezkedésre-Primary ATA Schannel-t ír.Jó ez így? -
#395 Nem, mert a telepitö csak floppyrol tudja elfogadni a drivert. -
#394 Ha felmásolja valahogy egy sima USB driver-re és beállitja biosban hogy onnan induljon akkorse lesz jo?