Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika boy
Hát én megmondom õszintén!(sajnálnák enyipénzt kidobni az ablakon)
Tényleg nagyon jó a game de van más is amire jobban kell😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Na erre mondom én,hogy megvárod akciókat,többet rendelsz egyszerre 2-3 ezerért,kihozatod futárral/postával..
vagy megvárod akciót,megrendeled digitális formában,letöltöd,csomagolod,felrakod és nem bénázol a dobozzal😊
Mr_no_NaMe
Én már csak azért se vennék eredeti játékot, mert 8-9, sõt 10-11 ezer forintot közel sem ér meg. Maximum 2-3 ezer forintot, de annyiért meg nemigen vannak. Meg aztán el is kell menni érte, ki kell bontani a dobozt, a cd-t a gépbe..ez sok macera. Letöltöm, bontom, telepítem, game. Ez így sokkal egyszerûbbnek tûnik.
tommygear
örök vita ez mint az nvidia vs at pc vs konzol :S
Szabi84
nem lehetne a GTA, warez nem warez témát mellõzni, ugyanazokat a köröket futjátok bazmeg

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

és mégis milyen 'mesterkélt különbség' nem nyerte el a tetszésed az elsõ részben?
A Mafia sokkal igényesebb munka volt mint az akkori rivális GTA 3. Persze biztos van akinek a másik véglet jön be.<#idiota>
Nane, azért mert hátulról látod az ember, van egy város, és lehet hogy néha napján szabadon tudsz a városban mászkálni már GTA hoz hasonlítod? Tejóég, a két játék ég és föld, ne a kamera álláspontját nézd meg hogy ittis vannak civilek az utcán kiket lelõsz...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sõt, ugyanolyan irritáló az ellenkezõ oldal is, amikor "mindenki hülye aki nem boltban vásárol". Az igazság nem odaát, hanem középen van, aki képes rá megveszi, aki nem az meg lewarezolja. Ez van.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Én nem ítélem el azt akinek nem futja rá - nekem futja (szerencsére). Csak látványosan nem kéne rá verni, meg megjelenés elõtt "vammá magyarosítás?".

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

kill3r21
bocs egykis off:
hogy lehet rss-be topikokat rakni?
Nyugi, Mike se ma kezdte az ipart.

Én viszont igen. Az 1. rész se jött be, talán azért mert annyira mesterkélten akart különbözni a GTA-tól, hogy annyira sikerült is neki hogy szar lett. A videok alapján a 2. rész jobban hasonlít - a játék szerencséjére. Ebben a mûfajban a GTA az etalon, aminél csak többet érdemes nyújtania egy prg-nak ha sikeres akar lenni, kevesebbel tuti a bukás.

csabush
Elképeszt a tudásod, szó szerinti szótárfordításból ötös.

tommygear
egy szóval sem írtam, hogy nem
Már jó régóta nem. Ami kevés játék érdekel, arra futja a fizetésembõl, fake klónokra meg simán szarokra viszont a vinyóhelyet is sajnálom. Cracket persze használok, ami nézõpont kérdése hogy jogszerû vagy sem (leszarom), viszont mivel nálam az eredeti lemez, ezért kár biztosan nem ér senkit.

tommygear
de sajnos ez a helyzet, nem érted mirõl beszélek az a baj
Skynet
Ha azt nézzük hogy a játék hobbi akkor bizony a qrvadrágától messze van...
Ha pedig azt nézzük hogy egyetlen este alatt egy szórakozóhelyen alaphangon is 5-10ezer forintot elver egy ember akkor végképp nem tûnik drágának egy játék amivel napokat/heteket/hónapokat tol egy ember...
Elhiszem hogy elõfordul olyan ember aki tényleg nagyon nehezen tudna egy játékra összegyûjteni. De az nem SG fórumra fog irogatni,nem 34-vénél fiatalabb géprõl,és nem az lesz a fõ gondja hogy játszon és letöltse a warezmotyikat hanem az hogy egyáltalán a családját vagy magát hogy tartsa fenn....
Az ilyenfórumra irogatós "azértnemveszem mert drága" szövegeléseknek kb nulla a hitelessége (tisztelet a nagyon minimális kivételnek).

//Én megvehetném ezt a játékot,ha akartam volna összespórolok rá ahogy a ps3-as címekre vagy egy rakás pc címre, de nem veszem, mert több STEAM-es cuccom nem lesz SOHA, elég volt, ps3-ra pedig gyenge mert nem tudnak programozni (lásd gépigény). Valamint 13 pénz 15-20 órányi mókára valóban sok,még az SC2-nek is sokaltam,de egy ilyen játéknál multim és hosszúhosszú játékmenet nélkül 9k a plafon.
<#vigyor5><#papakacsint>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

õ is warezol nyugi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem. Olyan országban élünk ahol az eredeti cuccok baromiállatmódon qrvadrágák (az itteni keresetekhez képest és így ha tetszik ha nem luxusnak számítanak egy normál háztartás életében) ezért akinek van egy csepp esze és nem teljesen fogyatékos az szerez magának free warezt. (sajnos ez a helyzet és nem az amit Te az imént írtál ... )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mr_no_NaMe
azért ezt nem mondanám
Skynet
A GTA? Ezt (vagy akár az elsõ részt)? Városnagyságban PONT.
Ha belegondolsz az 1ben talán monotonnak is volt mondható az, hogy mindig felmentél Vincenzohoz ágyúért, aztán Ralph megtanít egy új kocsi feltörésére, kiállsz a hátsó kijárónál és töltés... nah innen elmész a küldetés helyszínére... töltés... és kezdõdik a küldetés...
Szóval szerintem itt egy picit a szabadság dobni fog az egészen😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nos, akkor az elsõ részhez nem írták, hogy rövid lett volna, pedig úgy tudom az is 12-15órás lehetett.

A GTA azért felülmúlja, hidd el. 😊 Ettõl függetlenül várom ezt a játékot, már elõrendeltem a galaxisban.

Ezer hálám neked, és neki!

DarkSector
ezért van ennek külön totyik...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
warezra senki ne verje már magát azért 😄
tudom, hogy olyan beteg világban élünk ahol az eredeti a szégyen a warez meg a jó, de akkor is csendbe tegyétek
szabii98
chhh, nektek^^

I met God. She's black

tommygear
európában igen
tommygear
a játék végén nem fogsz meghalni bazz és járkálhatsz mint a gta-ba
DJ bigpapa
Linkek tartalma a spoilerban, egy kis kiegészítéssel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Link_1: GS Mafia 1 cikk
Link_2: GS Mafia 2 cikk

Emellett szeretném megemlíteni, hogy szinte minden esetben paczy kolléga áldozatos munkája által válik elérhetõvé a legfrissebb GS szkennelt formában! Mint ahogy az a Mafia 2-es cikk esetében is történt!

Link_1
Link_2

tenkenorman
a ride szleg, jelenthet mászkálást, de autót is.

http://www.tenke.hu

Tatyla
aug 27 a megjelenés nem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pisztácia
Köszi szépen.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

MerlinW
Igen az.

Nincs olyan kifejezés, hogy free ride ("ingyenes fuvart/lovaglást" jelent), ezt is az okos játékosok "költötték".

Free roam jelentése a "szabad mászkálás/barangolás".

[merlinw.org]

DJ bigpapa
A FAQ-ban lévõ linken le is töltheted õket mp3-ban!

tudná valaki esetleg belinkelni azt a progit amivel halgatható a demó zenei(radio) anyaga?köszi
pisztácia
azt értem, csak nem tudom h free roam az a free ride?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Yoda001
nem azzal van gond... hanem milyen dlc lesz psre, ami külön freerideot ad? a vendettás lesz-e pcre, ki tudja?

http://9gag.com/gag/5135249

pisztácia
free roam=free ride?<#nemtudom>

Yoda001
"You can free roam at almost any point during the missions. If you want to play a separate mode that's more focused on free roaming, you can do that in both the PS3's free DLC and also the Jimmy's Vendetta DLC."

most akkor PS3on lesz ingyenes dlc, amiben lesz tényleges freeroam, vagy mi a fene?

http://9gag.com/gag/5135249

Holdfényes séta küldetés....hm

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

n3whous3
teljes mértékben egyetértek. Imádom a gta sorozatot, de a Mafiát felülmúlni nem lehet. Annyira beleélõs a történet stb, hogy az hihetetlen. Most a demó alatt kezdtem kicsit érezni, hogy "igen, itt is jó lesz a történet", hát remélem igazam is lesz. Lehet, hogy az egészet elrontja(!) az, hogy szabadabb a játékmenet, mert nem tart minket benne abban a személyiségben a történet, amit kitaláltak Vitonak. Persze nem vagyok ellene annak, hogy telerakják free roam dolgokkal az egészet, meg örülök is neki 😊

púúúúú

pisztácia
Egyetértek. Nem tagadom, anno mikor az elsõ részt végigvittem, a végén könnyeztem... Túlságosan jó volt a sztori, a karakterek, maga az egész. Soha nem volt olyan játék, és szerintem nem is lesz, még Mafia 2 se, ami akkora hatással lenne rám.

Köszönjük.Engem a GTA4 története is megragadott.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok!

A mafia 1 az egyik legjobb játék mellyel valaha játszottam,(2x vittem végig)gondoltam elõbb lesz folytatása, és végre valaha megértük az évet, hónapot és lassan mondhatni napot is, hogy végre játszhassunk vele...volt GTA 1,2,3,4 ....meg klonok nem is kevés, de egyik sem váltott ki olyan érzelmeket, érzéseket mint a Mafia.
Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy 10/8 vagy 10/10 teljesen mind1 akik szerették a múltban azok most egy méltó folytatással fognak tudni játszani, mely jól van optimalizálva és jó történet párosul hozzá!

És ha végigvitted a játékot? Akkor a regi mentést visszatöltve lehet kocsikázni? Mert az nem a legjobb akkor sztem...😞

2 küldetés között oda mész,és azt csinálsz amit akarsz.Minek a freeride?
Legfeljebb nem mész oda a küldetés helyszinéhez

celza8807
A cikket (ami amúgy a mafia 2-rõl szól), szerintem arra írta, hogy már berakták. (:

A#1