11769
-
#8046 nem lenézlek, csak nem így kéne mennie. -
#8045 miértis?
egyedül a videók lettek kisebbre konvertálva, és gyengébbek picit mint ps3-on... -
Richardix #8044 köszi hogy egyből mindenki engem néz hülyének.. ha mondom, hogy csutkára levettem minden beállítást... -
#8043 Mondjuk a FFXIII pont boxon néz ki szarul...
Pár kép:
-
#8042 jah repkednie kéne a játéknak, szerintem fiszikszet bekapcsolta. -
#8041 2.8 GHz-es Core 2 Duo-val, ugyanolyan videókártyával és 2 GB RAM-mal nem akadozik... -
#8040 valamit ebasztál szerintem.... -
#8039 failvidia kártya nem üt manapság -
Richardix #8038 Ezzel a configgal játszom:
Core 2 Duo 2,53 Ghz
4GB RAM
GeForce 9600GT
és csőminimum beállításokkal is beszaggat vezetés közben vagy 5 mp-ként, és néha gyalog is. Van, hogy kb 4-5 fps-re ugrik az egész... azért ez nem kicsit érthetetlen! Ilyen géppel azért közepes beállításokkal se kéne szaggatnia... -
#8037 sok profi szakember...:) -
#8036 ha a válaszokat visszanézed az előzményekkel, csak "4 csillagosak" vannak -
#8035 de miért többi játék nem szép? :)
vagy az különössen jóra sikerült? :) -
#8034 eleve nincs ilen élsimitás, mondjuk szint lehet neki adni ! :) -
#8033 Nem érted? :D
Kivéve ff xIII-at úgy kell érteni, hogy az szép xboxon. -
#8032 jah hogy akkor a színek fakóbbak vagy mi? :) kezdek belezavarodni...:) -
#8031 na de láthattunk már x360-as képeket, mégsem volt ilyen... szóval lassan olyan, mintha egy mese lenne az egész, annyira színes... bár én mindig úgy voltam vele, hogy legyen kicsit több szín a játékban, mint egy fakó szar az egész :) -
#8030 de nem arra értem hogy szebb-e mint pc-n, hanem a demo-hoz képest mennyi az eltérés.
vagyis:
DEMO és FULL között (x360-on) -
#8029 :)
miért van pc-re? :) -
#8028 PC-n mindig minden szebb egy picit x-hez vagy ps-hez képest. Kivéve persze a FF XIII-at:)))) -
#8027 ez állítólag x360-ból van, ne engem dobálj kaviccsal ha nem ien valójában....:) -
#8026 azt azért megnézném hogy néz ki igy :D -
#8025 mármint hogy érted...nehezen hihető hogy x-en ien, vagy hogy nem életszerűek a színek? -
#8024 ez már kezd mesés lenni... -
#8023 Most már látom miért írtátok hogy szebb...:)
-
#8022 az a hát az igen SÓHAJtozásnak tünik -
WinStar #8021 amúgy van vidéki része is a játéknak mint a Mafia 1-ben? -
#8020 Amúgy ez a játék sokkal inkább hasonlít a Saboteur-höz, mint sem GTA 4-hez!
Ha már itt hasonlítunk a múltbeli játékokkal :) -
#8019 PS3 kap alap exkluzívat, tehát nem.
ha nem veszed meg, akkor miért jártatod itt a kezedet? :DD -
#8018 És ezért is külön fizethetsz -
#8017 én ezért nem is veszem meg ha ilyen trehányak hogy nem mutatnak semmi újat meg se érdemlik
de a jó dolgokat azokat el ismerem speciel a bfbc2-t megvettem
a ház rombolás elég egyedi benne és reális -
#8016 Áh lusták az emberek ahoz újra elkéne kezdeni másik program nyelvet megtanulni
most ők jól elvannak ezzel az emulátor tudásukkal elég 1fajtára megcsinálni a munkát az emulátor meg a többire átkodólja nagyjából
így kevesebb a melójuk -
#8015 Én is bízom benne, főleg a boxos verzióban. de a ps3 sem panaszkodhat, hiszen érkezik rá egy ps3 exkluzív 2-3 órás tartalom is, kb 20 új küldetéssel. -
#8014 pedig hol járhatna már a számtech
rég olyan grafikja lenne mint a mozis visual effekteknek -
#8013 Egyébként a napokbamn pont erről beszélgettem egy haverommal, hogy kölcsön kapott egy PS3-mat és kb 2-3 évvel ezelőtti szintű grafikával találkozott, teljesen meglepődött, mert hogy amerikában halálra dicsérik a konzolt. Sajnos tényleg a konzolok hátráltatják a gamek grafikai fejlődését, de amíg nagyobb eladást tudnak konzolon csinálni ez marad is. Szomorú. -
#8012 -
#8011 persze majd jól megszedik megint magukat aztán várhatod 10év múlva a folytatást -
#8010 hát nem összecsapott vazzeg 8év után csinálnak egy rövid gameét
hát ez oltás -
#8009 remélem jól alakulnak az eladások, ez megérdemel egy folytatást. -
#8008 Érdemes megrendelned itt : CE kiadás
PC-re nincs CE és nem is lesz, úgy hogy hajrá.
Nagyon valószínű hogy nem pc-re fogom megvenni, hanem x-re. Pedig az előzetes tervekben PC-s verzió szerepelt a listámon. -
#8007 ő kérte nem én, te vakegér.