11769
-
#8006 én nekem is megvan ez a kép akkor én is betegyem hogy villogjak mekkora búrzsúj vagyok
A játékról meg spoiler ide vagy oda tényleg gta klónná sikeredett
sajna nem tudtak olyat pirítani mint 2002-ben mert ha van olyan aki emlékszik az a grafika eget rengetett szvsz tele volt újításokkal de most a sötét konzolok okozta hátráltatásban nem fog ilyen sikerülni még új konzolt ki nem adnak.
-
#8005 jó áron ?
mit jelent nálad az, hogy jó áron ? -
#8004 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még azis lehet hogy addig nem ölik meg míg nem beszél az öreggel és ő munkát ajánl neki, más választása úgysem lesz Joenak, remélem hogy lesz Mafia 3 amiben kiderül a dolog. -
#8003 tudna valaki oldalt ahonnan lehetne CE-t rendelni jo áron ? köszönöm ! -
#8002 Na ezt pont hogy nem a mafiára értendő, hanem sokkal inkább a The Godfather 2-re. lehet oda akartad írni ezt a kommentet :)) -
n3whous3 #8001 linket adj akkor a képről -
#8000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Figyelj, szerintem ez a fejelsztőkön, azon belül a forgatókönyven múlik, hogy mi lesz Joe barátunkkal, olyan helyzetben lett vége, hogy megtippelni nem tudjuk, h mi is történt valójában...
Pl. ott van az öreg mafia vezér, és ki kellett mennünk a megvédésére/elfuvarozására, a saját házába. Dumáltunk a másik haverral, bezárták a konyhát és lám-lám... túlélte. megbeszélték a dolgot, szal Joe-nak nagy a szája, kibillen ő... vagy ha aírók ilyen köcsögök, akkor megdöglesztik. De ha az hallottak és látottak alapján kell, hogy döntenünk, akkor sajnos Joenak lőttek -
Gibor #7999 Szerintem összehasonlíthatatlan, de ez már kivesézett téma. -
#7998 összecsapott gta-klón ?
ez az utolsó dolog amit a mafiára lehetne mondani, én speciel 1000x jobb játéknak tartom a gta-tól a MAFIA II-t pedig az is hatalmas game. -
n3whous3 #7997 -
#7996 pompás. -
#7995 most tényleg nem kötekedés képpen de ezt a képet én is ki googléztem már -
#7994 jah akkor nem vicceltek azzal hogy szebb mint a demo, pedig a demoban se volt kutya a játék.... -
#7993 Háát végre Vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Összecsapott gta klón
az 1-ső részben ami 2002ben készült jobban kidolgozták ezeket:
-cigaretta
-italos üveg -
#7992 egyéb sóhaj ?
-
#7991 szebb, és valaki sírt hogy "szaggat" a raktáros rész a demoban, itt meg se kottyant neki :) -
#7990 mostanában mindennel ez a helyzet összecsapják majd talán a 3-ban csak ne kelljen rá várni 8évet -
#7989 kis álszent
mutassad már meg te -
#7988 Mert nem olvasod a off topic-ot, elérhetőség a banner alatt. -
#7987 szar cracket használsz, de ezzel a problémával az off-topikba menj -
tutika14 #7986 Miért van hogy fogy folyton a hp-m? Szegény emebrnek kizabáltam az egész hűtöt de akkor is fogy az életem. Ez miért van? -
#7985 szebb mint a demo? -
#7984 Na végigvittem ma délután a játékot (xboxon).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintetek a végén Joe biztos hogy meghal ? sokkal rosszabb helyzetekből is menekült(ünk) már meg a játékban. a vége meg kicsit összecsapott volt szerintem, várjuk a Mafia 3-at :), Novemberben megveszem eredetibe is -
#7983 hát...
nem. -
n3whous3 #7982 legalább ne írnák oda :) -
#7981 Nem unjátok már ezt a facepalmozást? :/ -
#7980 facepalm.
-
Zoliz #7979 Dehogy vásáról, vásoroljon az asszony a Tescóba! -
#7978 Dettó! ln is a végére értem... :S -
red13 #7977 Aki végigvitte. Mit kell csinálni azután miután megöltem azokat akiket meg kellett? Direkt nem írom le a nevüket, de kiírja, hogy adjam oda Bruno-nak a pénzt, szépen elballagnak, felül meg kiírja, hogy vigyem a kocsit a javítóba, elviszem, de semmi, nem mutatja hogy mit is kéne csinálnom. -
#7976 Jó game jobb mint az első, de a vége... nagyon hiány érzetem van... -
Dave0092 #7974 van skidrow... -
#7973 Ezt mozdonynak hívják :D -
#7972 ne warezolj, vásárolj. -
Novotsik #7971 de hogya budös picsába játszottátok ki azt a qurva szájbabaszott geci steam-et?? esetleg tuda valaki mert olyan kibaszott sokan járnek erre de senki nem válaszolna! -
xido #7970 ez az első krekk hibája bizony.. -
tutika14 #7969 Na elindult a Mafia 2 a gépemen simán megy max grafikán. DE!! Nem tudom hogy a Crack miatt vane de aaz árnyékok villognak a capture 2-ben amikor este van. Utánna amikor a Taxi elvisz hogy talizzak az anyámmal akkor meg bal oldalra kiír valamit és pirosan lüktet a képernyő meg az előre helyett hátra megy és a hátra helyett előre. Ez miért lehet? Meg eshet hogy a Crack miatt van? -
#7968 köszi -
xxxpaulxxx #7967 Kell még? mErt akkor nesze:)
klikk
pass:cs.rin.ru -
#7966 mafia 1 F te dede xD