Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy biciglidinamóval hajtja. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Addig némasági fogadalmat kell tenned. Silent Mike. 😄

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Jaka923
Én is örülök a Steam-nek, használom is rendesen, mivel 60 játékom van fennt rajta.

MerlinW
Ott a játékok dobozán/leírásában, hogy netkapcsolatot igényelnek. Ha nincs interneted, nem veszed meg😊 A gépedet sem veszed meg, ha nincs otthon áram😊

[merlinw.org]

Random_
Most erre mit mondjunk? Ez van ezt kell szeretni. Én pl. baromira örülök a Steam-nek mert elég kényelmes.

Ha ez a tendencia akkor vagy követed vagy lemondasz róla.

Ha fórumozni tudsz akkor játékot is aktiválni szerintem. Legalábbis én így gondolom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jaka923
És egy játék aktiválása miatt megéri kifizetni minimum 12 hónapig a 2000 Ft-ot?

MerlinW
Senki sem mondta, hogy habostorta <#vigyor3>

(kapcsolat csak addig kell amíg aktiválja, utána kihúzhatja, és nem lesz töltögetés😊)

[merlinw.org]

Jaka923
Ja, csak egyszer adjanak ki a játékhoz egy méretesebb patchet, amit a Steam automatikusan letölt, a 2000 Ft-os mobilnetet használó illetõ, meg csak nézi a számláján a sok pluszezer forintot az adatforgalom túllépése miatt<#vigyor>

MerlinW
Oké, nem kényelmes, de ilyen világban élünk. Jut eszembe, lehet kapni 1-2-3000 pénzért usb-s mobilnetet is😊

[merlinw.org]

Jaka923
Annak legyen esze, aki egy internetkávézóban bejelentkezik a Steam accountjába...<#vigyor>

Mr_no_NaMe
Hát erre én most inkább nem mondok semmit...
Random_
<#eljen>

Egyébként kellene egy házigazda aki moderálna mert a mai 90 új üzenetbõl is 85 kuka.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

MerlinW
Steamen bárhol aktiválhatod - mármint ismerõsnél, internetkávézóban, stb.

Ubisoft DRM-hez képest ez semmiség, ahol játék közben végig kapcsolatra van szükség (Assassin's Creed, Settlers, Splinter Cell, stb.)

[merlinw.org]

MerlinW
Majd behozom😊 Ezekszerint van még fél évem, hogy saját magam által kitalált szavakkal beszéljek angolul. <#idiota>

[merlinw.org]

Random_
Ezért lehet megvenni 8900-ért. Szerintem méltányos ár érte.

Aki sír azért, hogy drága az kamuzik. Azért warezol mert megteheti büntetlenül. Valószínû ha lophatná a piát a buliban ott is megtenné és nem cseszne el egy este 5-10ezret.

CalebJoe
a parasztok nem játszanak<#idiota>
Mr_no_NaMe
Amúgy nem értem. Ha megveszem boltban a cd-t, hazaviszem, kicsomagolom, berakom a gépbe, akkor nekem még steamen kell aktiválgatnom? És ha én egy paraszt vagyok a puszta közepén és nincsen internetem, akkor nem is játszhatok, egy amúgy full single player játékkal, mert nem tudom aktiválni a steamen, a boltban megvett dobozos játékomat?
Még csak 7.5. ^^

csabush
Az a hihetetlen, hogy szó szerint fordítasz... Plusz baromi ügyesen megértetted a mondanivalóm lényegét. Mind1, látom te vagy itt a helyi saját magad által kinevezett ész, szóval neked van igazad. <#worship>

Prince23
Én már nem lennék meglepõdve azon, hogy ha PC-re szeptember 15 körül jelenne meg, HAWX 2 pl. késik. minden késik manapság. trendi ez?

MerlinW
Jah, már 8 éve...<#idiota>

Nem, dehogy gyúrok, hiányzik a fenének még egy felelõség😊

[merlinw.org]

MerlinW
Naja, a türelmetlenségnek ára van. Ugyan most is meg lehet venni Steam ár alatt 3k-val máshol (pl. D2D-n ~10k a játék), de megjelenés után 1-2 héttel már 8-ért is kapható lesz.

[merlinw.org]

Mivan Mike, moderátorságra gyúrsz? 😊

Shep
Hol volt itt személyeskedés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja azt azért hozzátenném ,hogy a nem tehetem meg alatt a teljes árút értem, mert olcsóért meg szoktam venni õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mr_no_NaMe
Na de te be is fejezted, de azért még jól kiosztottad az észt, jó alapos burkolt személyeskedéssel. Én nem haragszom 😊
MerlinW
Bírom ezekben a mainstream-játék topikokban, ahogy összegyûjtik a legprimitívebb, fórumlakókat😊

- akinek nem inge -

[merlinw.org]

igen és mondjuk ilyen gyökerek miatt tolták el pl. bizonytalan ideig az új AC:Brotherhood-ot....
Tomika boy
Ez az:S
Valakinek még ennyi sincs elárulom.

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Shep
Itt nem arról van szó, hogy ki teheti meg ki nem (én sem tehetem meg) hanem arról ,hogy ha már lopok akkor nem csõdítem oda a falut, hanem kussban csinálom és nem verem a mellem ,hogy milyen király vagyok, mert a sok hülye megvette nekem meg ingyen van. Végig kell gondolni a dolgokat, nem csak a felszínt kell látni! Na de én be is fejeztem mert ezt már oly sokszor leírtam igazából tök feleslegesen, mert a fõ gond a fejekben van.

MerlinW
Örülök, hogy tetszik. Nem fogod elhinni, de minden angolul beszélõ ember a szótárban szereplõ szavakat használja. Hihetetlen, mi?

[merlinw.org]

csak szemléltetésképp:

Egy angliai oldalon 9500 Ft kiszállítással együtt a Mafia 2, a galaxisban 13500...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

80000 forintos fizetésbõl?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tomika boy
Hát aki megteheti hogy megvegye az vegye aki nem az meg nem!

Bukjon csak, majd jön másik kiadó amelyik beéri kevesebb luxusprofittal is. Mondjuk egy kínai. Felesleges fenntartani egy pazarló lehúzóbirodalmat. Olyan ez mint a BKV, hiába öntöd bele a pénzt, semmi nem elég nekik, csak nyafognak. Végülis komoly katasztrófa hogy napi 3 ferrari helyett csak 2-re futja... Remélem egyszer tényleg csõdbe mennek, nemcsak szajkózzák.

Mr_no_NaMe
Sztem elég jó suskát akasztanak így is. Nekem lehetõségem van arra, hogy ezt tegyem. Amíg ez a lehetõségem meg van, élek vele. Tegyenek érte valamit, hogy ne legyen erre lehetõségem, és akkor nem fogom ezt csinálni. Ha te megteheted, hogy 10kért játékot vegyél akkor az a te dolgod. Én nem tehetem meg, viszont kéthavonta egyszer, vagy ritkábban letöltök egy játékot és játszok vele 2-3 órát. Nekem ez így untig elég.
Mr_no_NaMe
oks
Shep
Te is csak a szemellenzõdig látsz és nem gondolod tovább a dolgot, de csak röviden mert ez nem az a topic. Ha a kiadó bukik a játékon a fejlesztõnek nem ad több megbízást vagyis, gondolom innen tovább tudod fejteni, és a plusz bevételbõl származó bónuszokat, plusz juttatásokat a fejlesztõk felé nem is említem. Úgyhogy marhára volt hozzá köze.

Mondjuk ennek aztán sok köze nincs a témához, mert itt ugye nem annak lesz kevesebb a luxusprofitja aki megdolgozott érte, hanem pár burzsuj kiadós maffiózónak. A programozó csak némi zsebpénzt kap. Szal nem nagyon kell sajnálni ezeket.

Itt is tilos warezolni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

400 ezer forintos európai szintü bérrel te már meg is tudnád venni a játékot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jó az a játék ára.Nem azzal van a baj,hanem a magyar átlagbérekkel.Angliában,Németországban,Amerikában simán ki tudják perkálni,és ott tilos warezolni is!

Rage47
<#eljen>
Shep
Nem tudom mit szólnál ha a munkahelyen 3-án a bérlap helyett azt mondanák ,hogy hát ugyan jól dolgoztál, de nekünk most nincs kedvünk utalgatni, bérlapot kitölteni úgyhogy fizetés nuku.

Ne kezdjük a flémet a "GTA vs Mafia" témában, mert ezerszer lerágott csont a vita.

Nem akart különbözni, különbözött. Csak néhány szakújságírónak nem volt jobb dolga, és elkezdte összehasonlítgatni a kettõt... ennyi erõvel a Raymant is össze lehetett volna hasonlítani a CoD-dal.

CalebJoe
Pont az ilyenek miatt haldoklik a PC-s játékpiac.
Sokkal igénytelenebb volt mint a GTA, egyetértünk. ^^

Ja, ég és föld a különbség a nevében... Mint a Diablo és a Sacred/Torchlight/fasztuggya...

Tomika boy
Ez meg a másik:s

kill3r21
szerintem, az a legrosszabb az egészbe, hogy megér a játék akár 13ezret, csak kinzó fájdalom hogy a megjelenés napján fent figyel a teljes játék warezbe, én mindig akkor sajnálom a pénzt :s