11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • kicsirobi
    Ebben valaki tud segíteni?
    Köszi előre is.
    A játékból tettem fel a Physx et,minden driver új.

• dysfunctional
    Tudna nekem valaki segíteni? Telepíttettem a játékot, minden okés, de ha elindítom, a steam-et kezdi tölteni és mikor belépek a profilomba, nem találok semmit...
    egyszóval nem indul a játék, skidrow féle téma van fent. (és bocsi, hogy nem a warezbe írok, de az pillanatnyilag halott)
    Remélem csak én vagyok a bamba, és tudtok válaszolni,
    köszi szépen!
  • tenkenorman
    most jut eszembe ha nincs freeride mód akkor hogy fogunk éjszaka, vagy esőben menni ha vége a játéknak?
  • Rodman6
    Nem kell végigrohanni az egész játékot. Szerintem akik már végigtolták, még a játék 25%-át sem ismerték meg. Szépen lassan kell járkálni, lehet találkozni emberekkel, szóbaelegyedni velük stb... Sokkal szórakoztatóbb.
  • Gabe18
    Én Xbox-on viszem,igy külalakjáról nem tudok pontos véleményt adni (ott se rossz),de abban egyetértek hogy nincs meg az igazi "sandbox" hangulata.Inkább olyan az egész mintha egy nagyon jó kalandjáték lenne,sok akcióval,autózással.
    De nincs meg az ami a GTA-kban vagy hasonló játékokban hogy ide megyek-oda megyek,válogatok a küldetések közt,stb... Általában mindig van egy konkrét feladat és azt "kell" csinálni.
  • DarkSector
    ezt akartam berakni neked de nem müködik....:)

<embed src='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water.swf' width='508' height='289' FlashVars='pic=286rdeg.jpg&fldr=Aug2010&ww=508&hh=289' quality='high' wmode='transparent' align='middle' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'/></embed><br><div><a href='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water_effect.asp' target='_blank'><font face='verdana' size=1>Water Effect by Crazyprofile.com</font></a></div>
  • Prince23
    inkább csak simán fáradt vagyok :D sok volt a mai mafiázás egyszerre :D
  • DarkSector
    :D sokat iszogatsz...az nem töményen kell inni...ami a kezedben van...:)
  • Prince23
    jah zsebkendő :D

csak néztem bambult szemekkel h m i lehet az a zspi, ami még 4 rétegű :DD
  • Prince23
    Nem értelek :)

mi van?
  • DarkSector
    egy zspire kurvasokat lehet ám írni....:)
    főleg 4rétegűre.
  • Prince23
    Ja még annyit, hogy minőségileg sokkal többet nyújt, mint mondjuk a Kane and Lynch 2 4 órás sztorija, habár kannek egy zsebkendőre letudnák írni a sztoriját, mert az neki nincs, ülj le egyes. ott játékélményre mentek, egyértelmű.

Azért hoztam fel a Kane-t, -mielőtt itt nekem esnének páran a játékstílus miatt -, mert a két lüke kiadó egymásnak eresztették őket Európában. Hát gartula, ez ám a biznisz. remélem a mafia 2 lenyomja kane 2-őt. Még félig rímel is :D
  • harmadas
    melékküldiket hogy lehet csinálni?
  • DarkSector
    jah x-en énis észrevettem hogy kifakulnak a szinek, ha kicsit is állitok, lehet 7-esen küldte + még ugye x360-ról pc-re felvenni romolhat a minősége a videónak...
  • Prince23
    Hát ez a user tuti hogy 5 vagy 6-os Brightness beállítást használ, azért ilyen fakó. amit linkeltem az 4-es.
  • Prince23
    Elmondom már én is pontokban a véleményemet. Egyébként a grafikája kissé elavult, ha most 2008-at írnánk a pofámat befognám emiatt :) A hangok effektek szinte kiváló. Jóindulattal ugyan 8 pontot adtam a sztorira, de a történet és a küldetések felépítése kicsit sántít véleményem szerint. A fejezetek sajnos orbitálisan rövidre sikerültek, kivéve talán az utolsó 2-3-at, azok igazán emlékezetesek. De pl az első fejezet egy 7 perces kaland, míg a második arról szól, hogy hogyan jutunk haza, mamánkhoz, és húgunkhoz. kedvenc klevesünkkel várt minket... Na mindegy az a fwejezet a hangulatra ment. Javaslom azt az utat szigorúan gyalog tegyétek meg és ne futva, megy a Sinatra dal és közbe esik a hó vagy hull a hó kinek mi. Annál nagyobb hangulat, élmény nem volt. Könnyes fejezet volt :DD Amúgy szeretem az ilyen sandbox stílusba beépített játékmenetet, legutóbb a Saboteur nyújtott efféle élményt. De még bizton állítom, hogy a szabotörnek jobbak voltak a küldetései volt pl. értelmes mellékküldije. de ez sajnos a mafia 2-ből hiányzik. Nyugodtan nevezhetjük csőjátéknak, csak annyi, hogy van egy viszonylag nagy város és szabadságérzetet nyújt. de mellék küldi az nincs. Szóval végszóként ismét a befejezést emelném ki, mint negatívumot. Hogy is mondják? nagyobb volt a füstje, mint a lángja? na ez az állítás, mondás igaz a történetre is, és főleg a végére. Mintha a sztori amolyan steril lenne.. Nem is tudom... egy baja van ennek a játéknak, nagyon későn jött ki, és a GTA 4 megjelenése csúfosan megalázta a mostani kritikus következményeit. Szerintem a kiadó rég készen volt már a játékkal, hiszen láthattunk már olyan gameplayt, amelyek a fejezet végét tarftalmatzták , nem is értem mit ültek ezen annyit a 2k games kiadói. Mitől féltek ennyire???

Grafika: 8
    Hangok, zene: 9
    Hangulat: 9
    Küldetések: 8
    Sztori: 8

összességében: 8.8

Ami nem tetszett az a kibaszott vége, szinte semmi sem történt igazándiból.
  • janihunk
    Jó z a game tényleg médiumban 30fps, fullon 25fps, 0-a élsimi, 16x szűrés. Konfigom az aláírásban.
  • fook
    megoldás csak az xp ?:(
  • DarkSector
    kurvára nem, max ha Win7-en küldöd, akkor talán a maradék 1200mb ram nem elég a játéknak...
  • fook
    Szerintetek x2 2,5ghz , 2gb ram , 4890el normális a kb 20-25 fps ? minden minimum , fizíksz off , 1024*768 ?:S
  • DarkSector
    Ugyanaz a vidi x-re, kb 1 különbséget véltem felfedezni eddig, hogy x-en világossabb a kép...:)
  • kill3r21

Szép Game azért! :)
  • kill3r21

• kill3r21
    Nah lehet ezt színesíteni ha akarjuk!

• DarkSector
    jólvan nemszóltam....
  • DarkSector
    ez most min fut?
  • DarkSector
    főleg hogy ingém ugyanaz a 2 konzolverzió...:)
  • Prince23
    Sajnos igen :(
    Csupán a 15. fejezet, vagyis az uccsó lesz kint a városban, de az legalább 2 órás küldi :))))
  • Prince23
    Na na, attól még is a világ legszebb boxos játék még így is. :D

Mafia II - Opeartion husky, Chapter 1 gameplay
  • fook
    googlen találták :O
  • Lacee86
    Hm, érdekes. Hát ez tényleg nem egy GTA, de jó kis játék azért eddig.
  • Firerock
    igen:)
  • Lacee86
    Hi! Most tartok a 6. chapternél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyi a kérdésem, h az egész fejezet a sitten fog játszódni, vagy ez csak a bevezető?
  • Palinko
    Már mindenki amerikai rajtad kívül
  • tommygear
    am meg meg lehetett venni legálisan már
  • DarkSector
    abból igaza van hogy szpojler, lehet link mögé kéne tenni a képeket.
  • tommygear
    képeket miért ne lehetne linkelni??
    nem a crack-ekkről meg a letöltésekről van szó
  • Majestic01
    Most akkor ez warez topic? Mert mindenki linkeli a képeket a full game-ből, de legálisan még nem lehetett megvenni nem? Szvl ez warez topic?
  • DarkSector
    ezt nem vágom...és nem gyanakodtál krekkproblémára? vagy a demo megy így?
  • Richardix
    de mégis így megy... eddig nem volt játék ami ne ment volna akadásmentesen legalább közepes beállításon, nemtom itt most mi a gáz.. eleinte még nem volt ilyen húzós, ahogy haladtam előre egyre szarabb lett.