Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal a kamionnal lehet menni? 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hmm a logódat nézve látom, hogy van aki érti mirõl beszélek😄
Szerintem ótvarszar volt... le is töröltem és töltöm az angolt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A disztróknak, boltoknak van egy nagyjából fix árrése, leginkább a kiadó variál.

SC2 9k-ért csak közvetlen UK nagykerbõl lehetséges, ennél a kiadó is drágábban adja Mo-n, és akkor még a kisker-nagyker lánc nem is vette le a maga profitját. Ez a hivatalos, adózott módszer. Persze biztos van fû alatt US-bõl becsempészett, adót elfelejtettünk fizetni példány is.
Magnum PI
Mûködik valakinek bármelyik time hack win7 x64 alat?

Shep
Mert az narrátoros, igazi régi videokazettás fíling 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vááá ne! Szinkront ne! Nemrég felraktam a John Woo féle Stranglehold-ot... magyar szinkronosan... vááá... csak annyit elég ha megemlítek, hogy minden karakternek ugyan az volt a hangja😄

MerlinW
magyaritasok.hu-t olvasgasd😊

[merlinw.org]

celza8807
egyébként szöveges fordítás tuti lesz.

A#1

tenkenorman
az valami iszonya sutyi egy szinkron volt. nehéz kiszálni az üzletbööööl toomi

http://www.tenke.hu

celza8807
Ha már itt tartunk: Az elsõhöz végül elkészült a szinkron? <#vigyor>

A#1

FSpofon
valahogy sikerült "kiharcolniuk" az elmúlt években hogy 8-9k legyen egy új game, most érdekes módon az sc2 bevételek láttán a boltok vezetõinek a szemükben pörgõ dollárjeles víziók után meg attól a kiadótól is hirtelen drágábban kellett beszerezni ahol eddig olcsóbban jutottak hozzá. mennyi is volt a bioshock 2 pár hónapja?

egyébként pont nem a nagy tételek miatt olcsóbbak itt a gamek, hanem hogy el tudják adni. lengyelországban meg egy rakat helyen közvetlen a kiadók is olcsóbban adnak mindent mint nyugaton, a steamen is látszik ez pár áron, több részre van osztva európa pl a valve sajátjainál.

érdekes hogy az sc2-t is be tudja szerezni kis bolt valahogy hogy 9 ezerért tudja adni, ahogy ezt is, hát hát nem hiszem hogy õk dolgoznának akkora veszteséggel, inkább a jól bejáratott boltok szedik meg magukat egy kis plusszal most amíg van pénze a pcseknek.

Arab money

Ombika
Tudtok magyarositasrol,h keszul majd hozza?

koschwarz
nem tudom, ki miért vásárol külföldrõl, de amióta kiderült, hogy a mass effect 2 és a 3 közötti átkötõ dlc-k (az eddigi hírek szerint) az egyébként) fos módon magyarított eredeti példánnyal nem lesznek játszhatóak, azóta elhatároztam, hogy csakis angol nyelvû játékot fogok venni - külföldrõl. szerencsére a tudás megvan hozzá.

mellesleg el nem tudom képzelni, hogy milyen technikai akadálya van annak, hogy lehessen egy játékot angolul is telepíteni...a faszér' erõltetik állandóan ezt a honosítást.

persze, megértem, sokan nem beszélnek más nyelven még manapság is, de hát ez azért kínkeserves.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mafiahq
Ugyanakkor ha steamen veszed és átszámolod a kb. 50 Eurot akkor láthatod h. nem jártál jobban.

Ez egyszerû: nem annyiért adja mindenkinek a kiadó. Az angolok, németek, stb. jóval nagyobb volumenû piac mint Mo. Ezért nagyobb kedvezményeket is bírnak kipréselni a kiadóból. Míg ott 10k-100k fogyások vannak címekbõl, nálunk pár 100. Ezért aztán ki is röhögnek minket, mit akarunk már. Az EU nyugati és keleti fele a nagy nemzetközi cégeknek még mindig 2 külön régió, viszont az EU egységes valami, simán megteheti a keleti cég, hogyha sokallja az árat, megveszi a nyugati régióból - tipikusan anglia. Mostanában egyre többször meg is fenyegetik ezzel a kiadókat a nagykerek. A SC2 14k-s ára pl. már "kedvezményes", elõször 17k-ban akarták nyomni az alapot (nem CE). A kiadónak persze mindegy hogy hol adja el ugyanazt a mennyiséget, a regionális kisführereknek viszont nagyon nem. Az õ számaikat csökkenti az aki nyugatról vásárol. Ezért szokták - egyre többször eredményesen - megfenyegetni a disztrók a kiadót hogy akkor inkább UK-ból vásárolnak. A harc állásától függõen mikor milyenek az árak.
Elmagyaráznád akkor, hogy a hatûr túlsó oldalán hogyan adhatják 8.000 forintért ugyanazt, amit itthon 15.000-ért árulnak az olyan tolvaj forgalmazók, mint a cdalaxis vagy az 576.

Azt is magyarázd el, hogy lehet hogy pontosan ugynannyiért árulják a játékokat, mint a rivális.

Ezek kartelezõ szemétládák, semmit se szabad rendelni tõlük. Ha játékot vesz az ember akkor steam, vagy külföldi rendelés. A cdgalaxis és az 576 pedig rohadjon meg.

Random_
Mindenesetre van olcsóbb magyarországi forrás is. Forgalmazó ide vagy oda.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BiG G
nekem is elég furcsák a screenshotjaim, hd4830-am van

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MerlinW
Jah, mert általában a forgalmazó dönti el mennyiért adja a játékot/filmet/zenét... 😊

[merlinw.org]

sajnos én sem 😞 azért köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

FSpofon
na látom cdgalaxis meg 576 megint összebeszéltek és drágábban adják a gamet mint illene, sok lehetett az elõrendelõ, bejött az sc2-es taktika <#shakehead>
aki teheti ne ezektõl a férgektõl vegye

Arab money

Skypack
ha csak ennél a játéknál akkor a játékot nem szereti nem tudom valami codec vagy külsõ program nem zavar be ? esetleg videókártya frissités?! bocs jobbat nem tudok 😞

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

igen. próbáltam printscreen -el is de ugyanolyan lett .(

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Skypack
csak ennél a játéknál ? és csak a fraps ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

képlopás fail ügyben nem tud valaki megoldást? (a frap furcsa képeket készít valamiért)

Már éppen dícsérni akartam a gémet, hogy ebben nem tûnnek fel a semmibõl az autók, erre rendõrös üldözésnél éppen hátrafelé csekkoltam a kb 50 méterre levõ zsarut, mikor vagy 25m-re kettõnk között hirtelen manifesztálódott egy rendõrautó, és még jól belém is jött...ehh...
Ezekkel a fekákkal nagyon vigyázni kell, neh elüssön 1et az ember.
Nem is tudom abbahagyják valamikor a lövöldözést?!
Vagy egyszerûen csak kerülni kell inkább a retektanyát?
kill3r21
szokás kérdése, én általában sok brithnessel játszok

ecsém, pakolnak ezerrel:
bon
Meg kellene vásárolni ja és megvárni a megjelenését.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

valaki tudna segiteni a steamos verzió ez is
Nekem fel sem engedi tennia játékot mert nicns serial kódom
tenkenorman
kül nem zavar hogy kicsit nagy a fényerõ? vagy nálad másképp látszik?

tenkenorman
ha te mondod.

tommygear
hmmm

kill3r21
Kólagyár xD
Skynet
Nem a PS fail hanem a készítõk fail,egyszerûen szartak rá/nem tudnak programozni,ennyi. Ekkora különbség nincs a két konzol között.
kill3r21
én csinálnék de még nem ért le a boxos verz 😊
egyébként egyik este 2k live volt, ott nyomatták az elsö orát 😊

nah de loptam egy autot és kapott egy fulltuningot! 😊
SpeedXHUN
Haveromnak nem megy az ablakba mászás a játék elején az mitõl van vkinem tudja?
Nekem sikerült neki meg nem reagál semmit:/

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

FlyHigh
Nincs még valami elsõ küldetéses xbox gameplay a fullból?

Thrash \'Till Death

TDC Geronimo
Elõttem már linkeltek egy videót, de itt a többi 3 a mafia2.hu-ról. Nagyszerûen összerakott jelenetek, kiváló zenével.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nyugodtan végigviheted, én is végigvittem vagy 2 hete kb. huszadszorra. Még a grafikája sem idejétmúlt annak sem. A küldetések pedig nagyon jók.
Uhh de nagyon várom már! 1 részt anno nem vittem végig sajnos mert GTA3-al voltam el! Bánom is már, de ezt tuti végig viszem! 😄

SpeedXHUN
jaja jól kezdõdik és egy chapter jo hosszu😄
de azt hittem egybõl amerikában kezdõdik😄 ERRÕl nem volt szó xD

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

akyyy
Hol van ilyenkor a HG?<#kerdes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Törölt felhasználó
Baromi jó a Chapter I.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tiszta Call of Duty 3.
kirol
Dehogy léghajó!

Ha nem is lenne rajta a vízen, amit ebbõl a képbõl nem jelentenék ki 100%-ra, akkor is a hajó alja, ami most egy vonal és a víz felszíne is egy vízszintes vonal, ráadásul e kettõ párhuzamos. Azt meg mindenki tudja, hogy a párhuzamos egyenesek a végtelenben összeérnek, szóval a hajó így is a vízen van.

Annyira jó, hogy végre jött megint egy flémer😊

Valószínûleg nem.
Ez a béta krekk a demohoz is jó?
G1nic
FERRARI hol vagy? te tolod már a játékot vagy a demot?

oldschool.trance.techno.rave