Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerintem ótvarszar volt... le is töröltem és töltöm az angolt😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
SC2 9k-ért csak közvetlen UK nagykerbõl lehetséges, ennél a kiadó is drágábban adja Mo-n, és akkor még a kisker-nagyker lánc nem is vette le a maga profitját. Ez a hivatalos, adózott módszer. Persze biztos van fû alatt US-bõl becsempészett, adót elfelejtettünk fizetni példány is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.tenke.hu
egyébként pont nem a nagy tételek miatt olcsóbbak itt a gamek, hanem hogy el tudják adni. lengyelországban meg egy rakat helyen közvetlen a kiadók is olcsóbban adnak mindent mint nyugaton, a steamen is látszik ez pár áron, több részre van osztva európa pl a valve sajátjainál.
érdekes hogy az sc2-t is be tudja szerezni kis bolt valahogy hogy 9 ezerért tudja adni, ahogy ezt is, hát hát nem hiszem hogy õk dolgoznának akkora veszteséggel, inkább a jól bejáratott boltok szedik meg magukat egy kis plusszal most amíg van pénze a pcseknek.
Arab money
mellesleg el nem tudom képzelni, hogy milyen technikai akadálya van annak, hogy lehessen egy játékot angolul is telepíteni...a faszér' erõltetik állandóan ezt a honosítást.
persze, megértem, sokan nem beszélnek más nyelven még manapság is, de hát ez azért kínkeserves.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azt is magyarázd el, hogy lehet hogy pontosan ugynannyiért árulják a játékokat, mint a rivális.
Ezek kartelezõ szemétládák, semmit se szabad rendelni tõlük. Ha játékot vesz az ember akkor steam, vagy külföldi rendelés. A cdgalaxis és az 576 pedig rohadjon meg.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
[merlinw.org]
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
aki teheti ne ezektõl a férgektõl vegye
Arab money
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nem is tudom abbahagyják valamikor a lövöldözést?!
Vagy egyszerûen csak kerülni kell inkább a retektanyát?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
egyébként egyik este 2k live volt, ott nyomatták az elsö orát 😊
nah de loptam egy autot és kapott egy fulltuningot! 😊

Nekem sikerült neki meg nem reagál semmit:/
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de azt hittem egybõl amerikában kezdõdik😄 ERRÕl nem volt szó xD
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem is lenne rajta a vízen, amit ebbõl a képbõl nem jelentenék ki 100%-ra, akkor is a hajó alja, ami most egy vonal és a víz felszíne is egy vízszintes vonal, ráadásul e kettõ párhuzamos. Azt meg mindenki tudja, hogy a párhuzamos egyenesek a végtelenben összeérnek, szóval a hajó így is a vízen van.