11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • 3Error #8527
    őőő, igen... egyetértek... :)
  • n3whous3
    oda volt írva a demó elején, hogy ez egy DEMÓ játék és a teljesben nem teljesen úgy lesznek a dolgok, ahogy. Gondolom olvasni nem lett volna nehéz :D
  • n3whous3
    ja mert a gta-ban olyan kurva sokféle dolgot lehetett venni fegyveren kívül (most itt arra gondolok, hogy mire költöttél el abban TETEMES pénzt).
  • Clark23
    Sziasztok! Én nem szeretném nagyon értékelni egy végigjátszás után de jó indulattal 6/10-es.
    És azt szeretném kérdezni tőletek hogy lehetséges-e hogy több fajta végigjátszása is van. Mert ugye a demóban a küldetés azzal ér véget hogy a rendőrök megállítanak, és elsötétül a kép. Most a játékban meg simán elmentem a hídon. Lehet hogy ti tudjátok de kérlek osszátok meg velem is.
    Ja és még egy ez miért nincs benne?:
    http://www.youtube.com/watch?v=GcZKvcXiUrw
    Az eleje, a templomban, és a vége amikor röhögnek rajta?
  • tomo05
    azért a fegyó, kaja-pia, ruha vásárlásnál csak van értelme a pénzek nem?
  • Skynet
    SC2 álleejtős? Ezen azért mosolyogtam Nagyon szép de álleejtéstől azért messze van.

SC2-n hol látszódik az 5-6 évnyi fejlesztés?:)
    A grafmotor adott volt,felturbózták nagyon szépre. A pályákat te is összerakhatod pályaeditorral (beleértve számtalan sztori pályát is).
    A battlenet adott volt,persze fejlesztették. Átalakították és ujratervezték/átnevezték az egységeket.
    CGI videóból alig van a játékban,az ingame videók pedig ennyi év fejlesztésnek hazudott idő után erős közepes grafikájúak,lehetett volna ennyi év után mind cgi...
  • Skynet
    60-nál még elnézőek a rendőrök,70-80nál már nem.

Apropó hibák,ma leírtam a véleményem a játékról és részemről 7/10 de igen erősen megy lefelé a 6/10 irányába mert egyre több kisebb nagyobb negatívum kerül elő.
    Azon még túltettem magam hogy mi nem lőhetünk ki a kocsiból.
    A 10es chapternél tartok egy rakás chapterben előfordult hogy ült mellettem fegyveres ember és egyszer sem lőtt ki az ablakon,hiába lőttek minket szarrá a bandatagok/rendőrök...

Továbbá a pénznek végképp semmi jelentősége. A játék elején ugyebár mamának van 2000 tartozása...Rabolgattam,kocsizúzdáztam...Volt 4ezer pénzem. Kicsit késöbb sztori után megkaptam a 2000 pénzt erre közüölte a játék hogy hurá kifizethetem a mamát (mintha addig gond lett volna a zseton...
    Késöbb a tuningverdás résznél ugyebár elvégezzük a feladat fő részét,de tartozunk XYZ-nek is 2000 pénzzel...Ahelyett hogy a garázsamba bevihettem volna a "szörnyet" vigyem el xy helyre eladni,hogy meglegyen a 2000 pénz...Hiába volt addigra kb 7ezrem,akkor is kötelezően vigyem a kocsit...
    (Nem spoilereztem,mert semmi lényegest nem írtam mielött jönnének a magyarázások:) )
    A szörnyet késöbb megkaphatom valahol (aki járt már a tuningvedás misszióban tudja melyik vasról beszélek) ??

Nem nagyon értem a készítőket,miközben telenyomták jobbnál jobb 5letekkel a játékot,és megcsinálták frankón sokkal élőbbre a várost mint egy GTA, akkor a program másik felét mi a francnak kellett vérbe butítani?
    Így most sandbox címhez képest ott tart nálam a játék hogy frankó sztori/küldetések, meg az első 1-2 órában nagyon frankó hogy "él" szinte minden,aztán az egész ellaposodik,és gyakorlatilag a küldetések elvégzésén kívül semmi,de semmi értelme hogy a városban bármit is csináljon az ember...Totálisan értelmetlen és felesleges az autótuning mert úgysem tudjuk mire használni,totálisan felesleges rabolni boltokat mert a pénznek nincs értelme,gyakorlatilag teljesen felesleges minden jó 5let amiből kilehetett volna hozni valamit,a sztorin kívül semmi motiváció nincs az egészben...
  • Kongy
    Amúgy még van is egy ősrégi gameplayem M1-ből. Hát nagyon szaggat, nem volt még meg a mostani gépem. :D

• Kongy
    Mafia 1-el játszottam, és nekem nem jött be, főleg az unfair rendőrök miatt hagytam abba, de azt elismerem, hogy egy legenda.
  • Kongy
    Félreértettél Nem előrelépés sztem. Az 1-et nem játszottam, de láttam gameplayt, és dettó ugyanaz.
  • Lacee86
    Rossz a cracked.
  • Kongy
    Hát már megbocsáss de a SC2 grafikája ÁLL LEEJTŐS!!! Ultra grafikán hát valami brutális ami eléd tárul Ennél jobban ennyi egység mellett nem is kívánhatnál... Amúgy meg nem vagyok rajongó, sőt nem szeretem az RTS-eket, de a SC2 kicsit több, mint RTS.

Amúgy a játék Henry-je titeket nem emlékeztet a Pókember Harry Osbourne-jára? :D
  • Jamirofan89
    A rendőr dolog tényleg fail.Átmegyek piroson semmi.Elhúzok mellettük 60 felett semmi.Megfordulok a kereszteződésben gumit égetve és előttük 30-al gurultam el,el kezdenek körözni gyorshajtásért lol?
  • tomo05
    Aki már nem bírja kivárni a tél hangulatát azt ezt töltse le Dean Martin - Christmas With Dino. Hóesés közbe hallgatni...hangulat+++
  • n3whous3
    "Egy StarCraft 2 esetében megértem"

Te miről beszélsz? A grafika abban egy semmi. Izometrikus nézet, NEM TUDSZ NÉZETET VÁLTANI. Plusz a multiban lófasznyi újítás sincs szinte. Az első mondatom pedig arra utal, hogy te előrelépésnek nevezted a 2. részt ahogy én kiértettem a szavaidból.
  • Kongy
    Szarul állítottad be a brightness-t te farok
  • Kongy
    Ja, és nem értem, hogy miért ugrál az fps szám. Általában 60, de van hogy ok nélkül leugrik 40-re, házon belül pl... eszméletlen... Nem tudom hogy csúszhatott be ilyen hiba. Remélem orvosolva lesz.
  • Mr_no_NaMe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na most vittem végig teljesen. Hát nem tudok mit mondani. A fél várost le kell gyilkolni, terminátor vagyok, de mártírkodni kell egy olyan befejezéssel, amit várt a kedves játékos, de mégsem fogadna el jó befejezésnek. Kiemeli a mafia világának üzleti ágát, de könyörgöm, ha már egy ilyen irreális mindenkit kinyírok játék lett az utolsó pár chapter, akkor vmi ehhez foghatóan "mesebeli" befejezést is kaphatott volna, nem egy ilyen műmártírkodós, "most akkor komolybefejezést adok neki" dolgot...
  • Kongy
    No, chapter 13. Ideje a véleménynek.

Ami jó:

+A grafika, és a hangulat. Egyszerűen elképesztően részletesek a textúrák és a karakterek, a zenék nagyon jók, és úgy az egész város egy hangulatbomba.

+A karakterek. Mint már mondtam részletesek nagyon, és sokan szimpatikusak is. A főszereplő is rokonszenves.

...és ami nem:

Na most azzal kezdeném, hogy néhány misszió kegyetlen jó, és néhány meg abszolút fail, unalmas. Már tényleg kezd elegem lenni abból, hogy jaj, menekül a rosszfiú, kövesd, de ne menj túl közel, mert felismer.

A rendőrök egyszerűen gennyládák. Koccanok, köröznek, hozzájuk érek, köröznek.... borzalmas. Az egyik misszió közben időre kell elmenni az egyik emberért, és ugye ezt padlógázzal kell tenni, hogy odaérj. Jönnek a zsaruk, a célszemély háza előtt leállítanak, és ki kell fizetni a bírságot, és mire végeznénk pont lekéstem a missziót... -.- Hát nagyon felb.szott...

Összességében tetszik a játék nagyon, de azt nem értem MI A FENE KÉSZÜLT EZEN ENNYI ÉVIG??? Szóval... egy ilyen játékot max 2-3 év alatt össze lehet dobni (ld. GTA IV) és abban legalább van multi... Oké, sok a bejátszás, de azért ennyi idő után folytatni egy remek játékot, az pofátlanság. Egy StarCraft 2 esetében megértem, mert azon látszik az aprólékos munka, és kidolgozottság, de valahogy ennyi év után ennél több kell. És bár grafikában (nameg optimalizációban) és hangulatban (számomra) jobb mint a GTA IV, mégis a GTA IV összességében veri az egészet...

8/10-et jószívvel megérdemel.
  • xxxpaulxxx
    Nem volt rossz... de én azzal sem voltam úgy el...
    Hogy is mondjam... idétlennek találtam egy ilyen véresen komoly játék után... ez van:)
  • AntiHero
    Freeride extreme hiányzik. Az nagyon jó volt az első részben is.
  • xxxpaulxxx
    Én örülök, hogy nincs benne freeride... nah most mi van?
    A mafia 1ben is szar volt sztem a freeride, arra ott a gta...
    Itt ott a story, ami kárpótol mindenért
  • szabii98
    A party babyz k*rva jó gém xD
  • Hunor1
    JÁÁÁÁJJJJJJ!!!!!!
    És lehet hogy azoknak van igaza akik lehúzzák a játékot?????
  • Zolee0
    Nálam is gányul néz ki az a kép amit bemásolt ide. Nekem játékba 3-ason van a fényerő, szval lehet a monitora sötét.
  • BIZ0906
    Az kicsit sok vagy ennyire sötét a monitor? Csak mert nekem az már irritálóan gányúl néz ki.
  • BIZ0906
    Használj színjavító szert xD
  • Zolee0
    Igenez elég fakó, mert 10-es fényerő van nek ibeállítvaa játékon belül...
  • BIZ0906
    Fakónak tűnik :S
  • MikX
    "csak hozzon olyan szinten hangulatot, ahogy az 1 tette." Ezaz... ez az amit nekem nem hozott...
    Ebben én nem találtam meg azt, ami miatt annyira megfogott az 1.
    Csak a csicsás, giccset látom, meg ilyen pisix, húúúdegumifüst, húde csilivili minden.

1-ben legalább volt free ride, meg free ride extreme, ahol még lehetett kicsit bohóckodni is.

Persze mindenkinek máshogy jön le, neked bejön, akkor jó, az a lényeg, örülök neki. Éncsak leírtam, nekem mekkora csalódás az egész. Nem ezt vártam
  • Kongy
    Höhöhö... az a baj, hogy már nem tom Ultra Highnál feljebb állítani, de kösz a tanácsot...
  • n3whous3
    az is vicces szerintem, hogy egy 5000+ amd-n (2 magos), 4 giga rammal és egy 512 megás HD2600XT-vel 30+ FPS-el megy normális beállításokon. Nem kell szar physixet használni és ennyi. A physix tudtommal egy az egyben beépített fícsör az nvidia driverek mellé/alá, így kurvára nem tehet arról a fejlesztő csapat, hogy szarozik náluk bizonyos esetekben (és halkan megjegyzem, hogy bizonyos mértékben a gta esetében is ezt kéne elmondani az euphoria engine felhasználásával kapcsolatban).
  • xxxpaulxxx
    OMG 107 új üzenet:D
  • n3whous3
    bokron jó kis effekt van
  • Line
    Pont erről beszélek, a betonnak még véletéenül sincs betonszine, a bokor sötét részei sötétebbek világosak világosabbak a valóságban. Illetve nem világosabbak hanem más színárnyalatuk van. A szembelévő barna aminek a pacák támaszkodik is lehetne világosabb kopottabb
  • Rage47
    Ha ez neked optimalizálatlanság, akkor a GTA4 mi?:D
  • n3whous3
    Már nem azért, de az 1 meg főleg csőjáték volt, mégis imádta mindenki, a hangulat és a történet miatt. Meg ha jól olvastam lesz majd olyan rész, amikor egy ideig free rideolni kell, hogy szerezz vmire pénzt vagy mi... Én nem várok arra, hogy ebben nagy sandbox legyen, csak hozzon olyan szinten hangulatot, ahogy az 1 tette.

Lol mekkorát röhögtem amikor rákapcsoltam a classic rádióra. Megszólalt a jól megszokott Mafia 1-es Downtownos zene :D
  • MikX
    Naja, és tegyük hozzá, az az ilyen küldetések közti "free ride" is hát... olyan, amilyen. Mivel, ugye sokmindent nem tudsz csinálni, kocsikázni, rabolni, ami értelmetlen megintcsak, mert nincs miért. Nincsenek mellék küldetések. Szvsz egy csőjáték sandbox-nak hazudva. Nagyonnagy csalódás az 1 után, számomra ez a játék így, ebben a formában egy max jó 3/10, és egy forintot nem adok ki érte, kihagyható... sajnos.
    Pzitívum a grafika, és a hangulat, a környezet, a kcosik, zenék, csak az a pár kocsi, meg a 3 rádióállomás azzal a rövidke zenei résszel...
  • n3whous3
    Baaazz, de király a game, már az eleje is akkora hangulat, tél, utcán emberek mindenfélét csinálnak (ok szkriptelve van az a jó pár dolog ott az elején is, ahogy az 1-ben volt, de így sokkal jobb). Stb stb. Legalább 1 ponttal többet adok eddig rá, mint gta iv-re pedig azt én minden idők legjobbjának mondtam. Egyedül az euphoria engine ver rajta 1-et a gta oldaláról, jó lenne itt is.
  • wollnerd #8488
    Én nem warezolnék. próbáltam türelmesen kivárni a megjelenést.
    Holnap megjelenik!!!
    A warez sajnos törvénytelen.