11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Prince23
    De neked hogy hogy 7 órába telt?
    Easy nyomtad vagy a videókat és a bejátszásokat skippelted?
  • tommygear
  • Baxo
    Okés köcce, am. láttam kiírva csak azt hittem az nem a főstoryhoz tartozik, hanem ilyen mellékküldi, de már végig is vittem. Nagyon rövid :(
  • tenkenorman
    így van. az elején még értettem de most egy kicsit belekavarodtam. jó lenne egy magyarítás
  • vortob
    Na megcsináltam. Rohadt bug volt. Trainerrel szélőttem újra mindenki fejét, és kiengedett.
  • grebber
    Véleményem leírom én is:

Pontozást nem írok mert felesleges szerintem mert mi a 10/10 grafika,hang,stb?

Grafika nekem tetszik jól optimalizált mert 8800GT-vel is full HD-be tudom játszani igaz kikapcsolt Physx-el.
    Hangulata is nagyon jó.
    Első nekifutásra normál szinten 7 óra 20 perc volt.Csak a küldetésekre mentem.
    Újrajátszhatósága van mindenképpen +1 a magyarítással :D
  • Skynet
    Na akkor a 7/10 inog,11 óra autóleszállítgatással nagyon karcsú játékidő sanbox címnél...
  • AtiRadish
    hany chapterbol all a jatek?
  • Prince23
    na végeztem medium fokozaton, nekem kerek 11 órába került. + 12-15 kocsi leszállítással együtt. Mondjuik értelme nem volt gyújtögetni a pénzt, felesleges időpocsékolás volt.
    Mot hozzá kezdek simulator-Hard nehézségi fokozaton :D
  • vortob
    Mindenkit legyilkoltam. Csak egy ember van aki megadta magát. Ő van a képen is.
    Egyébként Joe fentragadt az egyik emeleten és nem mozdul.
    Ez most valami bug vagy micsoda?
  • Prince23
    Lőj le mindenkit ott, és menj ki az épületből
  • vortob
    Tudom hogy rohadt ciki egy nyílegyenes játékban elakadni, de nekem mégis sikerült. Ennél a résznél (14. fejezet) mégis mit kell csinálni?
  • Skynet
    Michael Flatley!!!!!!
  • Zolee0
    Igaz alapbol nem támogat több gamepadot, vagy kormányt, de ez könnyen orvosolható egy kis progival, amit innen tölthetsz le. Csak be kell kalibrálni és már működik is, én egy Saitek P3200-al tolom, tökéletes.
  • Laci82
    Csak előre tekintsetek:

:D
  • Skynet
    drift?
  • Balumann
    "10.0
    Kezelés
    A tesztben ugyan nem foglalkoztam külön az irányítással, ez azért van, mert nemes egyszerűséggel az ég világon semmi probléma nincs vele. 5 perc alatt elsajátítható, a PC-s verza pedig még az Xbox 360 Joy-t is támogatja."

"Még az" x360-as joyt is támogatja, aztamindenit!! Első részben az autókat kormánnyal vezethettem... sajnos az tönkrement, most egy genius gamepaddal szerettem volna irányítani (ugyanaz az a felépítés mint az x360-as, csak nincs érzékelő a két elől lévőben), és nem ismeri föl. 10-est adni irányításra így, hát khm... de amúgy korrekt értékelés.
  • Palesz2
  • Skynet
    Értékelésem:
    + Sok pozitívum amitől sokkal életszerübb a város mint akármelyik más sandbox játékban. Értem ez alatt a sofőrök mesterséges intelligenciáját,a kőrözést,a bolt rablásokat,a körülöttünk élő kisebb nagyobb eseményeket,az emberek reakcióit,vagy azt hogy a lámpán ülő madarak megriadnak és elrepülnek lövéshangra/dudálásra.
    + Grafika,hangok
    + Sztori változatos,eseménydús 5letes.
    + Autók viselkedése --> érezhető a súly a teljesítmény az útburkolat (havas,vizes,aszfalt,macskakő,fű,földút)
    -----------------------------------------------------

- Autóból kilövés nincs,kicsit nevetséges hogy minden más autóból tudnak ránk lőni,mi vissza se lövünk/ eddig akárkit vittem szintén nem lőtt vissza.
    - Úszáshiány, bár nincs sok víz a játékban de azért 2010-es sandbox játéknál nevetséges visszatérni a GTA 3 idejébe amikor is a sok sírás következtében elkezdték végre elfelejteni a fejlesztők az úszásképtelen hősöket..
    - Néha azért bugzik a mesterséges intelligencia, fejbelövök valakit az utcán 86 szemtanú között, elrakom a fegyót állok a hulla mellett,kijöna rendőr hozzám se szól,lecsekkolja a hullát és megy. Rablásnál szintén számtalanszor kiérkezett a rendőr pont kirohantam az autóból padlógázzal el,de nem érdekelte...
    - Optimalizálatlanság. A physx-es gépigény alapból is egy vicc,de physx nélkül is beröcög,néha még lakáson belül is ami elég vidáman hangzik élsimítás nélkül 1080p-ben egy 4magos 3.6-os proci és egy agyonhúzott 4890-es mellett...
    - Physx...Úgy érzem bejött amin a demónál röhögtem,a készítők tényleg megoldották hogy physx hack ne működjön tökéletesen. A demóban látott küldetés physx-es ruhakivétellel tökéletesen futott törmelékestül füstöstül mindenestül. Ugyan itt szinte zéró látványkülönbséggel szaggat. Nevetséges.
    - Mellék küldetésekből eddig (Chapter 9nél járok) szám szerint 1et láttam,amikor is odamehettem megmenteni az egyik kurnyákot amikor hátulról nekimentek a kocsijának.2 perc alatt lerendezve.. Kb ennyi.
    -Steam only....

Leszögezem még nem értem a végére. Remélem valami versenyféle lesz benne,ha nem az autótuningolás hamar elveszíti az érdekeltségét,mert semmi értelme nincs így. Viszont ahogy haladok előre egyre jobban unom meg a várost,a boltrabláson autótuningon és autó bezúzdázáson kívül semmi érdemlegeset nem lehet csinálni,ezeknek pedig sok értelme nincs. Autótuningról már írtam,boltrablás max arra jó hogy ingyé legyenek cuccaink,a pénznek eddig semmi hasznát nem vettem. Mivel a pénznek haszna nagyon nincs, így az autók zúzdáztatása is értelmét veszti...

Erős 7/10 ha a sztori színvonala nem zuhan késöbb..
  • celza8807
    én 20 fölött járok a mafia 1 végigjátszással..
  • Jamirofan89
    Remélem nem ez az a hot rod amit nem lehet a garázsodban tárolni a hátralévő játékban Vagy csak a Greaser dlc-vel lehet?
  • DeerHunter01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vito meg Joe "csak a munkáját végezte", nagy okuk nem lett volna megölni, hisz Tommy már akkor rég "visszavonult", de még valaki meg akarta bosszulni, így megy ez a játékban, ha ki kell nyírni valakit odamentek és megölitek :D nem feltétlen hogy közötök legyen hozzá
  • zaki
    Amúgy nem lehet hogy azért maradt ki a freeride meg vidéki területek, mellékküldik stb, hogy majd dlc formájában kiadják? :P

Egyelőre csak 4 küldit toltam vele xboxon, de eddig nem hiányoltam semmit.
    Hangulat a toppon van, grafika is gyönyörű, főleg éjjel a havas utakat ahogyan megvilágítják a lámpák...

PC-n persze sokkal szebb, belekukkantottam hogy megy a gépemen, és tökéletesen fut (quad 2.4, 2gb ram, 8800gt, xp sp3), bár az irányítás kicsit körülményesebb, dobozt jobban mexoktam már.
  • Gyocsika
    A FAQ-ban lévő Demohoz való FPS növelő módszerek a teljes verzióban is működnek?

• storm181
    Első hazai teszt - 8 pont
  • BiG G
    kamion trélert hol találok a városban???
  • Kongy
    Na, sikerült megoldani a problémát az új Fraps-szel. :)

• twi452
    csak xbox controller támogatás van.. de van emulátor amivel bármilyen pad-et, kormányt vagy joy-t be lehet állítani box controllernek így elhiszi, hogy azzal játszol :)
    egy kis google (xbox360 controller emulator) és pár perc állígatás (ha szükséges) aztán megy pöpecül
    én így játszom p3200as saitek pad-el :)
    és szerencsére lehet egyszerre pad-el és bill-el szóval nem kell szenvedni a pad-el amikor nem vezetsz épp :D
  • Jamirofan89
    Felejtsd el,mert ez Take 2 interactive nem Gathering of developers.
  • GP2100
    Egy Mafia 1 remake szerintem is jó lenne. Story meg minden maradna, csak a m2 grafikai motorjával és esetleg abból átvett "idegrendszer kímélő" megoldásokkal. Az 1-et is végigtoltam anno kétszer, de néhány küldetésnél az idegeimre ment(főleg első alkalommal)
  • celza8807
    Tommy megöletése számomra érthetetlen a sztori szempontjából. Az világos volt, hogy bele kell írni a sztoriba, de így teljesen függetlenül a történettől nem látom értelmét, inkább a mafia 3-ban kellett volna összehozni a két szálat, akkor még jobb lehetett volna. :)

ON:
    Miután a Valve a Half Life-ot újra kiadta a Source motorral, előfordulhat szerintetek, hogy a Take2 is készül ilyesmire, és egy tíz éves jubileumi kiadás keretében megoldják ezt a Mafia-val is? :)
    Szerintem nagyon jó élmény lenne. :)
  • DeerHunter01
    énis beszoptam ugyanígy :DD
    de ledaráltam őket thompsonnal
  • GP2100
    Elbaszták? Mert ha a kikötői lövöldözős résztől kell ilyen esetben újrakezdeni, akkor én is anyáztam volna rendesen, HA a 2 végigjátszásom alatt sikerült volna meghalni így. De szerencsére nem sikerült :D
  • Prince23
    Na pont ennékla résznél tartok én én is, össezgyüjtöttem a pénzt Breskinél , lemegyek Joehoz, és az apartamentjénél kb 30-al frontáisan ütköztem egy autóval és megdöglött aköcsög vitó. Hát gratula szépen 2 K games jól el basztátok a MENTÉSI RENDSZERT! PSIZKOSUL!!!
    fúú -1 pont :PPP
  • Kit--Kat
    Ő még a Mafia 1 idején meghalt, utánamentek Európába.
  • fook
    Hot-rodot nem lehet megtartani ?:( / Hol lehet szerezni ?
  • DeerHunter01
    én nem tudom, mert xboxon játszottam végig.
  • norman001
    oké megpróbálom.De ha nem megy akkor valaki elküldi a mentését?
  • BiG G
    pénzt kell gyűjtened, összesen 27.500 dellát. asszem ha kirabolod derek irodáját, akkor kb pont 1000 dollárnyi hiányzik. boltokat kell kirabolnod, vagy kocsikat vinned a bontóba - ezért kapsz pénzt. egyébkétn kiírja a játék, csak valszeg rossz helyre figyeltél, mert a térképen valóban nem jelöl meg célt.
  • Baxo
    Hali! A Chapter 14-ben mikor Dereket kinyírtam utána az irodában felveszem a pénzt és lemegyek a lépcsőn, beszélek még pár szót a munkásokkal, utána mit kell csinálni? Mert nekem nem ír ki semmi feladatot célpontot h. hova kellene mennem. ( tört PROPER-MEiGUO crackal, de eddig semmi hiba nem volt)