Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szar 576 dögöljön meg...😄 szerintem jó h pénteken hívnak, hogy mehetek érte...😞

Skypack
Akit érdekel két kép róla :

1.
2.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Yoda001
a pc könyvtárba kell másolni, ilyen szarokkal pedig átfáradhatnál az offtopikba

http://9gag.com/gag/5135249

made man pack-ot h kell rárakni?
bemásoltam a pc konytár alá, de nincs ott ruhatárban a ruha meg az autók sem a garázsban
új game-t kell inditani?
Skypack
Na most érkezett meg platinumból 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Maxtreme
Lemaradt fele a postnak lol 😄

Szal:
A cpu igenis nagyon fontos neki. A konzolról meg annyit h a crysis nem konzolport.

Maxtreme
Quad van alatta.. (3.2-es Phenom II X4)

Sziasztok.
A mentéseket hova tárolja ,nem tudja valaki?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Bence94
talán egy picit de ne várd, hogy azzal a géppel jól menjen...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Taylor10
A teljes jobban lesz optimizálva mint a demo???Mert nekem 1 magos procival, 1 gb memóriával és 256 mb videókártyával megy.

FEne. Már itt a játék, Steam szerint meg még meg se jelent. Ehhhh....

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Pár hónap múlva megkapod egy kis pénzért xD

kivették????
de miért? nem hiszem el, egy komplett missziót kivettek!!!! :S:S
FSpofon
nincsen

Arab money

mafia 2 gamescom 2009
ezzel a misszióval miért nem találkoztam?
Benne van a teljesben?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
<#law><#pias>
DeerHunter01
akkor kéne csinálni egy topikot saját fórumba hogy MAFIA II Történet- spoilerveszély névvel 😄

\"Erről van szó!\"

Solid Snake
Az a baj hogy az ember alapvetõen kíváncsi természetû, ha nem ismeri a játékot akkor még inkább. Persze hogy elolvassa mi rejtõzik a sok szürkeség alatt és egybõl megtudja pl.hogy Don Matteo a 3.ik fejezetben lelöveti Don Kamillot és családját..... puff neki játék élmény.
Gyarlók vagyunk sajnos <#buck>
DeerHunter01
még mindig jobb lenne , legalább magáról a játékról beszélnénk 😄

\"Erről van szó!\"

Jah és akkor nagy szürke négyszög lenne az összes post😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Solid Snake
Egy másik fórumon ezt már láttam mûködés közben a Mass effect 2-rõl beszélgettek, és gyakorlatilag oldalakon keresztül azt láttad hogy: Azt nem értem hogy..spoiler... erre a válasz: mer az úgy van hogy..spoiler.. <#idiota> és így tovább.
Az egyszerû forumozó betéved oda és csak a "semmit" látja <#nevetes2>
Egyébként sztem. is jó az ötlet.
Shep
Igen akkor még lehetett segítséget is kérni na és persze kapni is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
jaja 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DeerHunter01
egy spoiler gombot kéne tenni a banner alá hogy legalább a történetrõl tudjunk beszélgetni.

\"Erről van szó!\"

Mr_no_NaMe
Én is adom, mert tényleg nehezen lehetne mirõl beszélni...de személy szerint nekem a tököm ki van azzal, hogy csak errõl lehet írni, hogy nekem ilyen cuccom van nekem jobban megy mint neked, stb stb. Jó tudom, nem kell olvasni ha nem tetszik...de régen (2003-2004) még is tudtak több száz oldalt beszélgetni úgy, hogy ezek nem voltak benne.
És tökre igazad van😄

Solid Snake
Igazából sztem. az a baj hogy a játékról nincs mit írni.
Ha a cselekményrõl írsz valamit az óhatatlanul spoiler veszély,
mellék küldik nincsenek így mirõl írjanak.
Elakadni nem lehet benne, max. ha bug-ba futsz bele.
Marad a hogy fut, indul-e, dlc megy-e stb... esetleg pár kép.
Mondom ezt úgy hogy csak olvastam róla de még nem játszottam vele <#wave>
Shep
Hát ilyesmi belefér. Jut szembe láttam olyat videoban ,hogy letérdelte az ürgét na olyat, hogy lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mr_no_NaMe
Itt meg minden 2. post arról szól hogy gtx, videókártya, nemjólmegy, de jólmegy, fos ati, fos nvidia, de nemaz, de az, nekem 30 fps, nekem 321 fps, nekem szebb, neked csúnyább. A játékról, menetérõl, dolgairól alig van vmi. Tehát csak nem követett el akkora bûnt xD
Nekem valamikor beakad a mafia 2 ez miért van? esetleg táptól van nem kap elégáramot tõle a cucc?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Solid Snake
bazdki... ki van írva, mafia 2 off-topik... ide nem írunk warez kérdést baszod...

Shep
Na elkezdtem én is és ugyan még nagyon az elején vagyok ,de amit eddig láttam az nálam übereli a GTA-kat, az meg, hogy nem lehet elmenni bohóckodni a haverokkal, mint a GTA IV-ben, hát az szerintem pont, hogy jó, mert nem kell ilyen marhaságokkal is foglalkozni. GTA-ban is, hogy utáltam, mikor hívogattak ,hogy menjünk már ide-oda és mikor el is mentem az maga volt a dögunalom (1x 2x poén volt részegen bohóckodni, de amúgy meg inkább csak idegesítõ).

DeerHunter01
olvass már vissza egy kicsit, nem értem miért kell itt sírni, amikor csak vissza kéne olvasnod, amúgy meg off topikba nézz át

\"Erről van szó!\"

te meg biztosan jó arc vagy
sziasztok, aki már játszott vele az mondja már el h nem lehet csinálni vmit azzal h ne kelljen annyiszor enni mer nagyon idegesít h állandóan dobog a szíve meg mosódott a kép:S
DeerHunter01
szerintem igen.

\"Erről van szó!\"

Lacee86
De ez érthetetlen, mert aki végigvitte, azt mondta, h 70% körülön volt a vége... Vagy ez a +30% a hülye playboyos meg wantedos poszterek felkeresése lenne??

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ha Ati kártyám van feltegyem a PhysiX-et?

DeerHunter01
nincsenek.

\"Erről van szó!\"

Melékküldiket lehet ebbe csinálni mert akkor mondjátok hogy hogyan mert én már chapter 8nál járok és eddig nem találtam egyet se
DeerHunter01
egyiket sem lehet.

\"Erről van szó!\"

Vagy csak mindenkinek atija van😛

morgomedve
hát gyerekek kövezzetek meg, de én annyira nem voltam oda-hogy ÉV JÁTÉKA stb.- szerintem is k...va jó lett de ennyi!lehet autózni meg járkálni a küldetések között csak nincs sok értelme!
Ez a játék nekem akkor lett volna tökéletes ha van élet a missziókon kívül is.Nem akarok Maffia vs. GTA4 vitát de ott lehetett csajozni ,haverokkal elmenni játszani, kur...zni😊,stb.
Ja repülõt vezetni vagy motorcsónakot lehet?(még csak a felén túl járok)

Shep
Na megnéztem, frankón mûködik itt is, a nép ruháit töröltem és egybõl lett +10 fps-em itt is, így már jó lesz.

Shep
Köszi, de most kurva hülyén érzem magam, mert tényleg ott van ,csak én valamiért 1 könyvtárral lejjebb léptem és ott kerestem. Na nem baj égõ voltam, de legalább beismerem 😊

forzajuve5
a játék fõkönyvtárában van edit mappa, azon belül ugyanúgy ott van az APEX mappa mint a steames verziónál.
mivel még nem volt idõm kipróbálni, hogy itt is ugyanúgy mûködik vagy sem, ezért mindenképpen csinálj biztonsági másolatot arról amit törölsz, így nem lehet baj belõle

Firerock
na végigvittem
nekem az 1 simán veri ezt,de nagoyn jó játék lett a vége,fõleg a 14,15.chapter
a 14.elején a történés elején konkrétan táltott szájjal ültem a monitor elõtt,elképesztõ volt😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok! Most kezdtem a játékot, és azt szeretném megtudni, h mit lehet azzal csinálni hogy abbahagyja azt a q..va szívdobogós pirosszélû villódzást, mert eléggé idegesít, és ha eszek elmúlik, de nem telik bele egy perc és megint lemegy a vonalkám. Hogy lehet megcsinálni ezt?:S