Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
bemásoltam a pc konytár alá, de nincs ott ruhatárban a ruha meg az autók sem a garázsban
új game-t kell inditani?
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szal:
A cpu igenis nagyon fontos neki. A konzolról meg annyit h a crysis nem konzolport.
A mentéseket hova tárolja ,nem tudja valaki?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
de miért? nem hiszem el, egy komplett missziót kivettek!!!! :S:S
Next PC upgrade: 2022
\"Erről van szó!\"
Gyarlók vagyunk sajnos <#buck>#buck>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az egyszerû forumozó betéved oda és csak a "semmit" látja <#nevetes2>#nevetes2>
Egyébként sztem. is jó az ötlet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Erről van szó!\"
Ha a cselekményrõl írsz valamit az óhatatlanul spoiler veszély,
mellék küldik nincsenek így mirõl írjanak.
Elakadni nem lehet benne, max. ha bug-ba futsz bele.
Marad a hogy fut, indul-e, dlc megy-e stb... esetleg pár kép.
Mondom ezt úgy hogy csak olvastam róla de még nem játszottam vele <#wave>#wave>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez a játék nekem akkor lett volna tökéletes ha van élet a missziókon kívül is.Nem akarok Maffia vs. GTA4 vitát de ott lehetett csajozni ,haverokkal elmenni játszani, kur...zni😊,stb.
Ja repülõt vezetni vagy motorcsónakot lehet?(még csak a felén túl járok)
mivel még nem volt idõm kipróbálni, hogy itt is ugyanúgy mûködik vagy sem, ezért mindenképpen csinálj biztonsági másolatot arról amit törölsz, így nem lehet baj belõle
nekem az 1 simán veri ezt,de nagoyn jó játék lett a vége,fõleg a 14,15.chapter
a 14.elején a történés elején konkrétan táltott szájjal ültem a monitor elõtt,elképesztõ volt😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"