Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na látom itt is hiába kérdezek, de annak azért örülök ,hogy mindenkinek atom gépe van és nincs szüksége physx buherára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt írták ,hogy nincs, vagy rosszul láttam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sok idióta azt mondja a vezetésre hogy arcade. Hát állítsátok be simulatorra a setupban ennyire egyszerû, de van akinek ehhez is kicsi az agytérfogata még. Na de most van magasvasút vagy nincs? Erre válaszoljatok má.
Mekkora poén már... a 13. chapterben a nagy mészárlás után be is mondják a rádióban, mint hír😊

Nah meg új észrevétel: az autónak a gumija le is tud jönni a kerékrõl😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nahát a Metro 2033-nak nem volt nehéz jobb grafikát csinálni ha csak csupa belsõtér, meg alagút az egész. Tájak,
kátképek azért nincsenek benne.
Nekem az a bajom, hogy tökkelütöttek vagytok😞

Shep
A teljes játékban ,hogyan tudom a physx-et varilni, mert ami az faq-ban le van írva, azok a demoban mûködtek ,de a teljeseben nincsenek olyan file-ok.

Hát ez kemény bazdki... azt nem értem, hogy akik ilyeneket írnak azok vakok?:S

matthias92
idegen billentyûzeten vagyok, elütöttem. :S

Nekem az a problémám hogy a 2 chapter elején átvált a kép színtelen homályosra és ez marad utána. Valaki találkozott már ilyennel?

Sziasztok! Nekem a telepítéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Leszedtem a sima játékot, és találtam hozzá cracket is, de serialt seholsem. Ha valaki be tud egy olyan lindet ahonnan ez letölthetõ, akkor megköszönném neki.
nyuny01
Engem is tegnap hívtak,hogy holnap érkezik!

Szerintem hívd fel õket! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Szerintem kicsit zavaro ez a nagyon kozeli kamera a belso terekben. Remelem lesz hozza valami mod amivel a kamera tavolsagot vagy a fov-ot lehet piszkalni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

LOL.2 X 3,2 az nem 6,4?<#fejvakaras><#banplz>
Mitõl féltél lolmár😄 Fele akkora gépigénye van kb mint a gta 4nek
Nekem egy AMD Phenon II X4 955ös procival, 1 gigás ati hd 4890el, 4 giga rammal röhögve maxon fut😊

Bence94
edit:konzolok!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
lol én azt nagyon is tudtam nem azt kérdetem milyen dx hanem a sebességet...
maxtreme:a crysis-nál a vga fontos.alig lesz jobb ha quad van alatta.sajna a proci igény a konzolom miatt van...

matthias92
nem nagyon értek hozzájuk. csak rövidebb vt leírni, mint azt h 2 magos, egyenként 3,2 (asszem) ghz. akik többet értenek hozzá, gondolom tudják, hogy hogy értem 😄

Látom te se értesz a hardverekhez. Tudod 6,2GHz-es processzor nincsen! Nem szokás a processzormagok órajelét összeadni, mivel külön álló egységekrõl van szó!<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

kill3r21
szerintem a fullban teljes 😊
gergou
Nekem azokhoz lenne egy kérdésem, akik játszottak a demoval és a fullal is: Az autók törésmodellje maradt olyan gyenge, mint ami a demoban volt, vagy realisztikusabb a fullban?

`Take a look to the sky just before you die`

Prince23
Ettõl jóval többen fogják megvenni. 1%? ne röhögtess, annyit ki teszek én, amennyien ide írnak közölünk 😊

matthias92
Balumann beszámolóját elolvasva megnyugodtam, nekem most lesz erõmûvem (6.2 ghz-s procit vettem a 3 giga ddr2 ram mellé, meg a bazierõs ati vga mellé), és féltem hogy aligalig fog döcögni.

Akkor jöhet a scannelt számla különben nem hiszem el.

My god is a great big god, KIRA!

kill3r21
Mindig találnak valamit amibe bele lehet kötni, ha a gépigénnyel lenne gond az lenne a téma! 😊 örüljünk hogy jól megy 😊 ebböl is látszik hogy rám,entek a játékélményre, és az a gépigényen is látszik 😊
kicsi off:
most olvasom az uj slim xbox360 felépitését, amiben az a lényeg hogy a CPU és a GPU egy chipbe került vagy valami ijesmi és igy sebbeség növekedést értek el, ezért bekellet épiteni valamit hogy visszafogja a gépet hogy a régebbi kiadásoknál ne legyen jobb, nah ez a nem mind1 xD 😄
Balumann
Nagyon hangulatos lett a játék, és sok jó dolog van benne. Nekem most így két problémám van, az egyik hogy nem tudom sajnos sehogysem beállítani a gamepadomat, nem érzékeli egyáltalán (a Mafia elsõ részét még tudtam kormánnyal is játszani, amikor autókázni kellett, természetesen most is az autókra szeretném beállítani). A másik, hogy idõnként elkezd bebugosodni a grafika, az árnyékok így villogva eltûnnek, illetve menet közben a fák lombjai vibrálnak. Legújabb driver fönnt van, directx is, és más játékban nincs hasonló problémám.

A megadott gépigények viszont érdekesek, az enyém a minimumot sem éri el, mégis tükörsimán megy a játék, 1280x720 felbontásban, árnyék high -on meg még valami mediumon. Ez már egy óriási pont, és elgondolkodtató hogy jónéhány játéknál egyáltalán foglalkoznak-e ezzel, hogy normálisan menjen, pl. a Kane & Lynch olyan belassulásokat produkál ha már 20 métert kell megjeleníteni - ráadásul teljesen minimumon...

Majd jönnek a tartalmasabb játékok amik ilyen grafikára épülnek.
Ez olyan mint az Avatar 3D a technológia új volta film meg egy rakat szar.

My god is a great big god, KIRA!

Prince23
Ja és EGY SZÓVAL SEM mondtam, hogy SZAR lenne a grafikája! Honnan veszed ezt?
Nem látod? a grafra 8/10-et adtam.

Prince23
Lol hidd már el, baj van a graffal 😄
Mondjuk én X360-on toltam, azon is rendeltem elõ 😊
Meg meg néztem kiváncsiságból a pc-st is.

Heló!1 kérdésem lenne lehet h gagyi de akkor is megkérdezem. Miért van az hogy kb 10 másodpercenként meg akar halni a digó mikor szanaszét zabáltattam a fejét meg bevedelt 20 liter sört?Miért produkál olyan effekteket mint mikor COD-ban pofán vágnak egy jó régen pálinkában érlelt harcsával és a pofon után lüktet meg feketén fehéren lát meg minden baja van?H1N1 -es? vagy mi?
Mekkora kemény már... próbáljátok meg, úgy lekapcsoltatni magatokat, amikor nincs pénzetek... a büntetés fizetése lehetõség helyett megjelenik az apologise felirat... és el is engednek😄

Ezt megpróbálnánk itthon asszem meghalnánkXD

Emberek! Ezt nem lehetne inkább a hárdver topikban kitárnyalni? qrvára nem hiányzik innen ez a sok ilyen-olyan gtx húde jó és megérte mert csak 6k volt pluszban és nagyon jó a fizix meg dx11 ... Hagyjuk már ezt. Ha a játékhoz nem tudtok hozászólni akkor inkább kocc szerintem... (akinek nem inge ... !) további szép napot mindenkinek

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A feladatnál írja hogy mennyi pénzt kell összegyûjtened.Vagy boltokat rabolsz ki,vagy autókat lopsz el,és elviszed Bruslit-hez bezúzni.

Tegnap hívtak, hogy a gyûjtõi elfogyott, simát tudnak küldeni, vagy bemegyek ma személyesen érte, vagy holnap hozza a futár. Holnap már játszom. 😊

MerlinW
Crysis DX10, GTA4 DX9

[merlinw.org]

Engem tegnap hívtak, hogy csütörtökön megkapom.

Helo. Nincs benne metro, végig zárva lesz. A magasvasut is csak dísz.

Ati

Maxtreme
Ha "rendes" áron veszi az ember, akkor tényleg nem éri meg váltani 260-ról.

Jaka923
Aki a Platinumshopból rendelte meg a játékot, az kapott már tõlük telefonhívást? Mert én még nem, pedig holnap kellene küldeniük...

Maxtreme
gta4-nek inkább cpu kell, az sokat nem fogy gyorsulni. (eddig sem volt sebességgondom) A Cryisnál is lesz egy szép kis limitem.
A bc2 passz. Majd otthon meglesem.

Shep
Ja az más úgy akkor ok.

Maxtreme
Mert 6k-t megért nekem a váltás azért 😊 (nem részletezném hogy volt ennyi)

Shep
Mondjuk én nem nagyon értem ,hogy te miért is cseréltél már a 260-ról, hiszen nyugodtan várhattál volna még amíg az a 460 ára lejjebb csorog.

Bence94
bad company 2 (dx11 ?), crisys ill gta 4 milyen ?

sziasztok! A chapter 14 hajókikötõs pályán vagyok és mit kell csinálni akkor ha kinyírom az összes embert? valami Bruslit ír

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Maxtreme
ami nagyon sokat javult a a just cause 2 és a Fc2. Dupla annyi fps-el mennek majdnem.

BiG G
hopsz, ez félrement😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
nem mûködik a dlc, bemásoltam, megjelenik a menüben is, és a garázsban is ott "áll" a két új verda, de nem látszanak (csak a nevüket írja ki), és kiválasztani sem tudom õket, ugyanez a ruhával.

azt töltöttem le, aminek cs.rin.ru volt a kódja, tegnap linkeltétek. van akinek megy?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Bence94
azt én is olvastam, hogy 260 tulajoknak nem akkor elõrelépés. 10-20% körül a plusz...

Maxtreme
Aham, meg.
Megmondom õszintén gtx260-ról nem akkora hûde nagy ugrás.
Ami nagyon jó bent hogy csendes, kevesebbet eszik sokkal (tegnap pont méregettem. Az idle összefogyasztás oylan 125w körül van, a terhelés alatti oylan 240. Ez a gtx260 esetén 170/340 volt.)
Majd jövõen esetleg a dx11, illetve a az 1gb vram sem árt.

Valamennyivel gyorsabbak a játékok (igaz van egy enyhe cpu limitem is) de nem akkora radiális elõrelepés.)