11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tommygear
    ja ez hatalmas nagy bug
    elakad a kocsi és kiírja, hogy a "kocsi nem tudott eljutni a célig" és kezdi előlről
    hát bazdmeg
  • grebber
    Mert scriptelt fos ha nem úgy van ahogy ők szeretnék már nem is megy tovább!
  • morgomedve
    anélkül hogy spoilereznék,
    gyerekek ez nagyon felcseszett!!!
    9 chapter ha jól emlékszem, követtem a fickót a húsfeldolgózoig, ott egy rendőr igazoltatja és ennyi nem tudok kiszálni az autoból semmi(:, megállt a sztori gondolom nem így volt tervezve!( a hülye rendőr)

de ez semmi, ujrakezdem a chaptert most eljutok a húsfeldolgozóig az ipse bemegy és meg keressek utat be!
    Na odaálltam autóval a kapu elé és felrobbantottam, hátha kiég a kapu vagy valami de semmi........
    nem is ez a lényeg, nagy nehezen végigviszem a küldeést és a végén NEM TUD BEJÖNNI két autó a telepre mert én ellálom az utat:):):)
    ezért nem fejeződik be a küldetés:D
    Ők lőnnek kivülről de hát hiába, nem ennek kéne történnie ezért mindenki marad a helyén:)
    fél óra:chapter ujrakezd:)

Ja xboxon játszom

• JethroHUN
    És a teleportgatásnak mi értelme van?
  • DJ bigpapa
    Mivel legtöbben kijátszották a játékot és a Freeride mód is megjelent, lehet egy kicsit mókázni!

A lényeg, hogy a konzol segítségével lehetőségünk van teleportálni egy megadott helyre, amit ehhez tudni kell az az adott pont koordinátái. A parancs így néz ki:

game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(x,y,z))

Egy példa:
    A házad tetejére teleportál:
    game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1300,990, -13))

A változók (x,y,z) egy koordináta pontot jelölnek.
    x=vízszintes tengely
    y=függőleges tengely
    z=magasság

A lényeg, hogy csináltam egy térképet amellyel viszonylag könnyebben kiszámítható egy adott hely koordinátája, mintha találomra írogatnánk!

Itt a térkép elérhető

A z tengellyel azaz a magassággal kell egy kicsit kísérletezni attól függően, hogy a térképen az adott hely kb. milyen magasságban van. De többnyire a 20-as,30-as érték megfelelő (érdemes God modeban nekivágni a dolognak, mert egy nagyobb esés végzetes lenne).
  • Lacee86
    Neked is van egy stílusod. De legalább ezt írtad volna le hibátlanul...
  • valaminick
    budos kurva nyaddd spoilerezzel te barom
  • gergou
    Teljesen egyet értek veled :)
  • gabo91
    Hali.

Átvezető videók alatt nincs beszédhang. Valami megoldást tudtok rá? Olvastam, másnak is volt ilyen gondja azt írták neki, hogy kodek miatt van... 3 féle kodeket próbáltam már egyikkel sem működik.
  • Csokis
    Ismét frissíettem, most egy carrepair.lua-val. A parancs hatására automatikusan megjavul kívül belül az autó!
  • ZsozS
    sziasztok :)

segítene valaki?
    miután kinyírtam a kikötőben a dagadtképű bandáját, (aki megőlte az apámat) mit kell csinálni? semmit nem jelez a térkép...!!
  • GP2100
    Ha alapból nem jön be a játék világa, akkor minek fikázod? Én sem megyek pl. wow vagy valami jrpg topikjába fikázni az aktuális játékot, csak azért mert rühellem azokat a fantasy mesevilágokat és egyáltalán nem kötnek le. Én jól jártam ezzel a játékkal, mert kissé amerika-buzi vagyok és a 40-50-es évek is bejönnek, na meg a mafiáról szóló történetek
  • Koksz
    Sziasztok, a segítségeteket kérném!
    Amikor elindítom a Mafia 2-t kapásból kikapcsol a monitorom és azt írja ki, hogy out of range, mintha olyan felbontásban indulna amit nem tud megjeleníteni a monitor. Legújabb Ati Catalist van fent+ windows 7, nem értem a problémát, ilyen még nem fordult velem elő. Ha valaki tud, kérem segítsen.
  • Csokis
    Frissíettem a Luascripts.rar file-t egy cartuning.lua file-al! Egy autóba beülve és kiadva ezt a parancsot, az autó 3-as szintre lesz tuningolva!
  • Clark23
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Nemtudom hanyadik küldetéstől van egy olyan jel ami a falcon-ba mondja hogy menjek vissza. Ide mikor kell jönni?, mert akármikor ide jöttem nem történt semmi.
  • Prince23
    Sokan nem tudják mi a sandbox stílus:D
  • mafiahq
    Mafia 1 egész más világ, nem érdemes összehasonlítani evvel. Ott már maga a vidéki utak is sokkal változatosabbá tették.
  • tommygear
    gta-ban nem ez van mafia 1 ben nem ez van?
    gondolkozzatok néha
  • Prince23
    Ja én meg próbáltam 0 civil killel végig vinni, de a 13. fejezenél, az autós üldözés miatt elgázoltam egyet, mert nekem jöttek hátulról az üldözök. Szal ugrott a tervem. Hiába kiléptem, már az egy civil kill el volt könyvelve a statba, nincs visszaút.:(
  • Péter Tamás
    Találtam Binkw32.dll, most pedig azt írja ki, hogy az általam használt fájlok biztos elvesztek.
  • mafiahq
    Elég uncsi lehetett mert a játék 80 százalékában az van h. menj ide majd menj vissza..
  • mafiahq
    A játék vége nekem se tetszett. Össz. értékelés 5/10. Illetve a játék végén nem lehet "free ride" módban folytatni? A meglévő autókat használni(garázs tartalma)???
  • tonyr #8865
    ha nem nyomod ki a videokat akko kb 12-14ora attol függ h nézelöcc e városba küldetések közt, ill venni fegyok ruci stb...
  • Kit--Kat
    Ja és a napi 2 étkezés is megvolt, csak, hogy meglegyen az energia az akciókhoz:) Mindjárt megnézem.
  • Kongy
    Eszednél vagy?!
  • Prince23
    És így mennyi volt a játékidő neked? kijött legalább 15 órára?
  • Péter Tamás
    Skacok, nem küldene egy Binkw32.dll fáljt? Kellene, mert anélkül nem tudok játszani.
  • Kit--Kat
    Igen, sőt, még elsőbbséget is adtam a stoptáblánál:)

Ha szükség volt autóra akkor meg félreesőhelyekről emeltem el a verdákat. Óvatos voltam és nem is tudnék átrobogni A-ból B-pontba a forgalmon keresztül, elvenné a játék egyik varázsát.

Hozzáteszem, Xbox kontrollerrel játszottam ami kényelmesség és realisztikussá tette az autók irányítását.
  • Prince23
    Pirosnál is megálltál? :) Gondolkodtam én is, hogy fullosan be kéne tartani a közlekedési szabályokat. addig is gyönyörködünk a környezetben :D
  • tommygear
    hallod ha ezt nem mondod
  • MerlinW
    Az összes börtönös vagy katonás filmben elhangzik, hiszen a "new fish" jelentése zöldfülű:)
  • tommygear
    az a szökésben volt
  • Kit--Kat
    Lehet kiröhögsz de igen használtam a villamost is és a magasvasutat is. És betartottam a közlekedési szabályokat is mindig ahogy ebben a részben is. Ez adta meg a játék komolyságát.

ja és civileket sem öltem meg soha.
  • Barny
    Na gyerekek en 36%-nal teljesen rauntam erre a ....a polcomon mindenesetre jol mutat majd
    Majd talan 1szer kitolom,ha lesz kedvem.Sokan irtak hogy igy jobb mint a GTA4 meg ugy,szerintem nemlehet ossze hasonlitani a 2-t.Igaz szerintem mindekeppen gyengebb a GTA-tol,legyen az a 4es vagy a SA,Vice City.Vegulis nem banom,hogy megvettem,ujjabb eredeti jatekom a polcomon(nemsok van bevalom)ha jobban belegondolok sok ertelme nem volt,warezzal nemlett volna penzkidobas,meg multi sincs benne(ha lenne akkoris szar lenne).Aki szereti ezt a korszakot(en pont ruhellem)annak jobban bejon majd biztosan.Na szigoruan maganvelemeny,nalam 10/6.
  • Kit--Kat
    Jaaa értelek már. Hát szerintem direkt hagyták nyitva a sztorit. Majd a DLC-re vagy a folytatásra tartalékoltak.

Amúgy sokkal több lehetőség volt ebben a játékban amit érthetetlenül nem használtak ki.
  • grebber
    Olvastam így értelme szerűen feltűnt.De ép ésszel gondolom én másra számított jobbat és többet várt,ezért a hibákat hiányosságokat kiemeli.Nincs ezzel semmi gond.Azzal nem értek egyet ,hogy a grafika elavult!
  • Majestic01
    Jaja, de a játékba is azt üvöltözik a rabok hogy "New fish", azaz friss hal...:D mint a filmbe.
  • Prince23
    Nekem 8/10. és mégis zavaró az a 6/10, amiben csak a negatívumokról írnak. neked ez nem tűnt fel?
  • grebber
    Inkább ilyen legyen aki észrevesziezeket a dolgokat nem a há mer Mafia azt 10/10.
  • Prince23
    az csak egy megerősítés volt részemről, már ami a metacriticet illeti.
    máskülönben hányszor írjam le, hogy kevés a küldetése?

"de ezt már alább leírtam, hogy küldetések mennyiségével pölö veri, de hangulatban már nem igen. Más adatokat is figyelembe veszek, ...:"