Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nah meg új észrevétel: az autónak a gumija le is tud jönni a kerékrõl😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kátképek azért nincsenek benne.
Szerintem hívd fel õket! 😉
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nekem egy AMD Phenon II X4 955ös procival, 1 gigás ati hd 4890el, 4 giga rammal röhögve maxon fut😊
maxtreme:a crysis-nál a vga fontos.alig lesz jobb ha quad van alatta.sajna a proci igény a konzolom miatt van...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
`Take a look to the sky just before you die`
My god is a great big god, KIRA!
kicsi off:
most olvasom az uj slim xbox360 felépitését, amiben az a lényeg hogy a CPU és a GPU egy chipbe került vagy valami ijesmi és igy sebbeség növekedést értek el, ezért bekellet épiteni valamit hogy visszafogja a gépet hogy a régebbi kiadásoknál ne legyen jobb, nah ez a nem mind1 xD 😄
A megadott gépigények viszont érdekesek, az enyém a minimumot sem éri el, mégis tükörsimán megy a játék, 1280x720 felbontásban, árnyék high -on meg még valami mediumon. Ez már egy óriási pont, és elgondolkodtató hogy jónéhány játéknál egyáltalán foglalkoznak-e ezzel, hogy normálisan menjen, pl. a Kane & Lynch olyan belassulásokat produkál ha már 20 métert kell megjeleníteni - ráadásul teljesen minimumon...
Ez olyan mint az Avatar 3D a technológia új volta film meg egy rakat szar.
My god is a great big god, KIRA!
Nem látod? a grafra 8/10-et adtam.
Mondjuk én X360-on toltam, azon is rendeltem elõ 😊
Meg meg néztem kiváncsiságból a pc-st is.
Ezt megpróbálnánk itthon asszem meghalnánkXD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ati
A bc2 passz. Majd otthon meglesem.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
azt töltöttem le, aminek cs.rin.ru volt a kódja, tegnap linkeltétek. van akinek megy?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Megmondom õszintén gtx260-ról nem akkora hûde nagy ugrás.
Ami nagyon jó bent hogy csendes, kevesebbet eszik sokkal (tegnap pont méregettem. Az idle összefogyasztás oylan 125w körül van, a terhelés alatti oylan 240. Ez a gtx260 esetén 170/340 volt.)
Majd jövõen esetleg a dx11, illetve a az 1gb vram sem árt.
Valamennyivel gyorsabbak a játékok (igaz van egy enyhe cpu limitem is) de nem akkora radiális elõrelepés.)