11769
-
#8967 Pont fordítva van. nem tudom én sem hogy lehet megírni ÍGY egy tesztet. Már a Starcraft agyon ajnározása sem tetszett tőle. vagy valamit lehúz, vagy valamit agyon dicsér. Ki érti ezt? xd -
#8966 Vírusos!! Avast Antivirus:
-
Konti #8965 kössz szépen. én azt hittem hogy el kell adni vhol a kocsikat... :S :D -
garfield5001 #8964 Hány fejezetből áll? -
#8963 Menjél a roncstelepre és vigyél be pár kocsit a zúzdába, akkor hamar meg lesz a pénz, fent van a B betűvel jelzett helyen. -
#8962 Rabolj ki boltokat, vagy vigyél autókat a bontóba. -
Csokis #8961 Persze, hogy false. Abszolút nincs benne vírus. -
#8960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bemész üzletekbe és kirabolod (pisztolyt előveszed,pénztár kinyit) vagy pedig kocsikat mész bezúzatni(B-vel jelölt hely,nem emlékszem a tag nevére) -
#8959 Kaspersky szerint Trojan.Win32.swizzor.xau
"Trojan.Win32.Swizzor.a is a trojan that may pose a security risk on computer and propagates locally and on network environment. Trojan.Win32.Swizzor.a is also capable of downloading and executing other malicious files from the internet."
Persze lehet fals alarm, franc tudja. -
Konti #8958 sziasztok!
lenne egy kérdésem azokhoz akik már végig vitték :). a chapter 14-nél vagyok, a derek nevű fickót aki kinyírta az apánkat már kiiktattam. kiírja hogy adjak 27.500 dollárt vkinek de nekem csak 25.960 van. ír lehetőséget hogy hol lehet pénzt eladni, csak nem tudom hogy hol vannak azok a helyek. vki tud segíteni? előre is köszi !
Konti -
#8957 Az teljesen igaz, PC-n vmi hihetetlen jól optimalizált, nem is esik le az fps állandóan... akkor a gta4? 1.0 verzióval pcn nem tudtam játszani, 10 fps kb, 5. patchre már végre normális lett... -
Csokis #8956 Hogy mi bajod van? -
#8955 Mert a GTA4 eszméletlen látványos, ne csak a dx10 grafikára gondolj, csak nézd meg a várost, mennyire részletes mintha kimentek volna megnézni h néz ki. A metró is, tök jól meg valósított, vagy pl egy forgalmas utcán annyi féle ember model+textúra van, nem klónok járkálnak az utcán mint pl itt Maffia 2 ben össz-vissz 4-5 fajta ember van azt kész, nőböl meg 3, enyhén zavaró h mindenki ugyan úgy néz ki. Vagy a taxizás, a metrózás mint tök jó ötletek, azért jó játék mert nagyon ötletes dolgok vannak benne, másrészt meg unalmas lesz, sztroi 0 kb, de akkor itt a Maffia 2 jó van vmi sztori de nem is hasonlítható az 1éhez. -
#8954 az utolsó negatívum második tagmondata sajnos igaz. 40- 50 el kezdek, és folyamatosan zuhan, 5-6 másodpercenként egy fps, végén ott tartok hogy nem hozza be az autókat, majd házakat, és végén csak állok a síkságon -
#8953 tegnap jatszottam par orat!
viszonylag hamar(tobbiekhez kepest)45 perc alatt telepult,
elsore indult tokeletesen
kib***ott jo a grafika(Niko B.-hez kepest kimondottan jokepu szereplo),jo a kezelhetoseg,logikus jatekmenet,,de nem lessz kasszasiker az tuti,jo lessz vele jatszani de ennyi.ha penzert vettem volna biztos anyaznek.elso blikk-re ennyi -
#8952 Bazi nagy vírus:) -
#8951 Ha valaki nem akarja elolvasni azt a bizonyos cikket, csak pillantson a jobb oldalon látható pro-contra értékelésre. Nevetséges!
A negatívumok:
# Borzalmasan megtervezett, ótvar játékelemek összessége
# Hihetetlenül elavult, egysíkú, lineáris küldetésvezetés
# Gagyi történet, hulladék karakterekkel, gyenge átvezetőkkel
# Elavult grafika, folyamatosan leeső framerate
Már ebből süt a szubjektivitás. A grafika nem elavult, teljesen korrekt, ráadásul PC-n nagyon optimizált. "Borzalmasan megtervezett, ótvar játékelemek összessége" - ez no komment. Ilyet hogyan???
A sztori és a figurák tényleg nem az igaziak. Abban egyetértek a cikkíróval, hogy a végét összecsapták, és a karakterünk fejét sem lehet követni, nincs jellemfejlődés, a sztori sem kerek. De NEM 6/10! -
#8950 kicsit sajnálom, hogy a 'let the good times roll' csak cutscene, nem a játszható sztori része, így túl rövidnek érzem a játékot.
a többségnek vannak ilyen a mainstreamtől elütő véleményei a játékokkal kapcsolatban. van aki nem érti, hogy a WoW miért jó, valaki a CoD sorozattal van így. én azt nem értem, hogy az emberek mit zabáltak annyira a GTA4en. akkora csalódás volt az számomra, féltem a Mafia 2 is az lesz, de nem így lett.
a sztori jól meg van írva, csak mint már írtam, túlságosan rövidre vágták. a grafika nagyon szép, hangulatos, akárcsak a zene. a karakterek, főleg a két főszereplő nagyon jó, néhány másikat jobban is ki lehetett volna bontani, itt megint csak a rövidség a hibás. nem év játéka, nem lesz klasszikus mint az első, de Vito és Joe párosa az így megmarad nekem az biztos. -
Csokis #8949 Van! -
#8948 Ha még bugzik a freeride, leszek majd javítások?
Valaki tudja mikor lesz a játékhoz a magyarítás?
Jó lenne magyarul játszani a The story-t! -
#8947 Én szeretem a GTA-kat, és a IV-be már egy egész korrekt autós részt hoztak össze, főleg az elődökhöz. De, hogy azt realisztikusnak mondani, a Mafia II.-t meg gagyinak, tényleg el kéne gondolkoznia a cikkírónak, hogy érdemes-e folytatnia munkáját.. -
#8946 Van már egy "normális" trainer a játékhoz? -
Csokis #8945 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=8756]#8756[/URL]-os és [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=8759]#8759[/URL]-es hozzászólásom! -
Rudi50 #8944 köszi, egy kis keresgélés után megoldódott :-) -
Zokni #8943 Ezeket a scripteket hogyan kell beírni? Pontosan mit kell beírni a konzolba, mert nem értem. köszi -
mike01010101 #8942 Normalon 13 ora alatt jatszottam vegig. Az utolso 2 fejezetben haltam meg nehanyszor, elotte egyszer sem. En kulfoldrol vettem, majd felaron (22 font) annyit megert, a 12-13 ezret nem tudom.
-
#8941 a legvégét nem értettem, hogy nem ... na lényeg hogy a legutolso videoban mi hangzik el valaki leirná spoiler-ezve ? köszi ! -
#8940 van aki 7 óra alatt vitte ki :D -
#8939 Szeretek szöszölni, de ilyen értelmetlen "találd meg a 159 cicafarkat" style dolgokkal nem foglalkozom. Tehát egyelőre nem éri megvenni. Sajnálom :-(
Egyébként elképesztő, hogy már ezen is túlestél Seth [az SG legnagyobb gamere] -
#8938 Hard-on 15 órát is elérte nálam :) Meg kellett szenvedni 1-2 pozícióért(kb 150 elhalálozás).Gyűjtőgethető körözési posztereket nem gyűjtögettem ( 1 db van meg a 159-ből :D ) Ha ehhez van undorod,akkor ellehetsz 30 órát is mire megkeresgéled őket -
#8937 Phuuu... ez elég lelombozó. Akkor olyan 10-12 óra ugye?
Pedig most akartam venni egy CE-t belőle :-/ -
#8936 többen már egy nap múlva mikor megjelent az első játszható warez... -
#8935 Mennyi játékidő, ha nem rohan az ember?
Egyáltalán végigvitte már innen valaki? -
Rudi50 #8934 lehet, csak nem vagyok biztos benne, feleslegesen meg nem akarom megvenni, ahogy az előttem szóló is leírta ezt a steam-es dolgot elcseszték nem kicsit,
pedig már többet is próbáltam, lehet a psyx szoftverrel nem stimmel valami? -
#8933 Itt mindenki konzolon játszik? Valaki PC-n?
Szóval az van hogy pénteken megvettem a játékot. Elindítom alig várva hogy játsszak, hiszen nagyon régen játszottam az első résszel és alig vártam a folytatást. Erre azzal indít a játék hogy le akar tölteni 6 gigát... Ok nem gond ha frissíteni akarnak... de sajnos nekem mobilnetem van. A köcsög szolgáltató kb 500 mega után automatikusan belassít. Kiírja a játék hogy kb 1 nap mulva játszhatok... szuper. A képet úgy hagytam had töltse lefelé.
Na ma reggel úgy keltem fel hogy biztos végzett már végre kipróbálhatom. Elindítom, eljutok a menüig, beállítgatom a szokásos grafikus opciókat, nyomok egy indítást... kifagy... mia fa... mondom ez nemigaz. Inditom megind, Start Stroy kifagy... na jó mondom ez egy vicc.
Gép újraindít.
Indítom a játékot megint, köcsög steam csatlakozik nagynehezen, erre kiírja hogy 7 óra mulva játszahotk... mivan?? nézem... újabb 1 gigás frissítést talált...
na jó mondom ez egy vicc egy ideje már megveszem a játékokat azért hogy megtiszteljem a készítőket vele de komolyan mondom ez az eddigi legnagyobb csalódás. -
#8932 Az kurva jo kuldetes volt kis platos verdaval! :) -
#8931 a bunkóváválás nem nemakarás kérdése...
sajnos manapság az ilyenek, mint te árasztják el az országot és úgy nőnek ki a földből, mint a gomba. Bunkóvá nem most váltál, hanem már gyermekkorodban is egy kis ratardált, korlátolt senki voltál, akárcsak mint most. De kell ilyennek is lennie, (ilyen aluliskolázott, buta gyökérnek), hogy legyen kontraszt a normális emberek és az ilyen faxkarók között, mint te vagy... -
Knabb #8930 Én eddig chapter 6nál járok, és tetszik a játék, ennyi pont. -
#8929 De sajnos az a probléma, hogy a ’40-es / ’50-es évek gagyi csotrogányaival „száguldozni” a városban körülbelül akkora élmény, mint élve elégni egy máglyán. Fél óra alatt gyorsulnak fel százra, teljesen irányíthatatlanok, és úgy ahogy van, gagyi az egész. Igen, valósághű. Élvezetes? Egy GTA után? Nem. Mégis, ezeket az őskori hodályokat terelgetve kell eltöltenünk a játékba ölt óráink tetemes részét, miközben azon gondolkozunk: mégis hol csúszott félre ez az egész?
idézet a gemkapocs tesztből :)
Már elnézést, de játszott ez a szerencsétlen teszter a Mafia 1 el??? vagy csak GTa nevezetű játékokat látott??? Szégyen, hogy ilyen 'hozzá nem értő gamerek' írkálnak véleményt játékokról, ezzel elvéve a lehetőséget, hogy mindenki kipróbálhassa, és ne menjel el a kedve tőle az ilyen idézem: 'fantáziátlan, ötlettelen és gagyi' tesztektől.
Ez a véleményem a gemkapocs tesztjéről. -
xxxpaulxxx #8928 esetleg rossz crack???