Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem is lenne egy kis problémám...
Az alapjátékot végigvittem, nemrég kezdtem a jimmy's vendetta-t, 64%nál járok, és egyszerûen kidob a játék.. Az alapjátékot kipróbáltam ott nem játssza ezt.. Eredeti steam-es verzió..
Valakinek lenne valami ötlete arra hogy miért is csinálhatja ezt a játék?
Egy érdekes jelenség. Ha valakinek van ötlete légyszi írja meg.
amikor megvettem az újabb VGA karit ( GTX570) akkor a mafia 2 Full HD, Maximum grafika, élsimítás, és MAX PhysX, de persze úgy, hogy az APEX mappából a Cloth mappa törölve, hogy ne számolgassa a ruha mozgását, mert akkor még ez a kártya is kevés.
Eredmény: Stabil 60 FPS. A lövöldözések közben is, amikor rengeteg törmelék van.
Benchmark: átlag: 55 FPS
SSD-t vettem. rendszer újratelepít. Mafia 2 fel. Benchmark azt csinálja, hogy kezdésnél 60 FPS, amikor megy a tûzharc, és a törmelékek csak jönnek, jönnek a sebesség egyre csak csökken, egészen addig, hogy már végig sem bírom várni, mert 1 FPS-re csökken a végefele.
Játék közben is ez van: ha van tûzharc=törmelékek egyre csak jönnek, akkor egyre jobban lelassul, egészen 1-5 FPS-ig is. Ha otthagyom a tûzharc helyszínét, akkor sem áll vissza a sebesség. Tehát a törmelékek ahogy szaporodnak úgy lassul be a játék, és nem megy vissza a sebesség, amíg újra nem indítom a játékot.
Visszatettem a régi HDD-t, még megvolt rajta a rendszer és a játék. Ott nem csinálja ezt, ott semmi baja nincs.
Tehát az SSD-n lévõ rendszerrel van valami. Csakhogy:
ugyanaz:
az op. rendszer, nvidia driver, physx driver, intel chipset driver, Dirext X, windows frissítések, (benne a .net framework, és frissítései), antivirus, és minden egyéb dettó ugyanaz a HDD-s rendszeren, mint az SSD-s rendszeren. Az SSD sebessége ok, kondíciója 100%.
A játék mindkét esetben Update 3 (és eredeti)
mindegyik update-el próbáltam.
Valakinek valami ötlete?
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Nemrég vittem végig a Joe kalandjai dlc-t, naívan azt hittem ebben kapok választ az elvarratlan szálakra, tévedtem. Egyébként nem volt rossz. Sõt talán az egész játék legjobb küldetése ebben volt, mikor a havas úton erdõben kellett követni a célpontunkat. A többi küldetés elment de sztori nem sok volt benne:S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Valaki mondja már meg, hogy miképp lehet betölteni az elmentett állásokat. A játék elején vagyok még, az Otthon, édes otthon fejezetnél. Már lerendeztem a gengsztert, aki a húgomat fenyegette az utcán, itt a játék automatikusan mentett. De ha most betöltöm a fejezetet, mindig a legelejétõl kezdi, hogy visszaérkezem az USÁ-ba.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Csak a döglött halak úsznak az árral!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hogy lehet ezt a glitchet orvosolni?
update 4 et feltettem de nem segített.
keresgéltem savegamet is, de nem találtam, tud itt valaki megoldást esetleg?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem volt az kevés... frissítettem a driverét... full felbontáson sem szaggat már be 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
AMD Athlon 64 X2 dual core processor 6000+
Asus M2N alaplap
Nvidia Geforce 8600 GTS 256Mb ram
2gb ram
Megoldás vagy ezekre honnan tudod frissítést tölteni?
és ezen mindenki gondolkodjon el... én rájöttem h igencsak magától fogy az életed egész az "1%'-ig... na ugye vanna updatek.... okosan legyetek...ám tetszik a játék....ajjj sír a szívem ...vajon miért... 😛 😄
Miért lép ki a játék rögtön az elsõ pálya után? Belõnek a tankkal az ablakon, megy a duma, majd kivág az asztalra...
Új telepítés, eredeti játék...
( HD6990 )
www.smart-bus.hu
Van megoldás?
Mikor vége lett a 11-nek,ugyan úgy jött a 12. betöltötte(mikor a halott kissrác házában kezdünk) Pihentem...s most meg nem akarja,se a fejezet választóból.
Glory, Glory Man. United!
Szeretem a cicákat
Because fuck you. That\'s why.
Ezer hála köszönet minden frankón müködik.<#nevetes1>#nevetes1>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Szeretnék egy analog gamepadot csatlakoztatni a játékhoz de nem tudok illetve nem is lehet mert sötét az opciója a játékban.Valaki nem tudna rá valami megoldást?válaszokat elõre is köszönöm.A gamepad:Saitek.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
volt az alapjátékkal vkinek olyan problémája hogy a 14, fejezet végé mikor: átadjuk a pénzt Bruno-nak, az átvezetõ videó után csak tölt a játék, és csak, tölt és tölt.., pedig lennie kéne még egy 15. fejzetnek is...😊
mi lehet a hiba, vagy ti láttatok már ilyet?
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
DLC-k ért egyébként haragszom, alapból kéne, hogy járjon a játékhoz. Egyébként tényleg jól elkapták a játék hangulatát és a story sem rossz, de az elsõ rész után csalódás volt. Abba is hagytam, kellett egy kis idõ, mire megbékéltem vele😊
LFS World név: Dániel(hunn)
De készül a DLC-é is!