Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
privát üzeneted nézd ill ott kérdezz

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nem értem ám hogy mit írtál azért kérdezem. ill hogy mit csináljak
Akkor most mit csináljak?
tonyr
off topic-ba minden warez...
nekem eredeti...

Lécci 2 órája killódok az autólopásnál és nemigen akar sikerülni.
Akkor leírnád hogy mit kéne tennem pontosabban mert kicsuit kínai
nekem
tonyr
azért mert nem eredeti a játékod, ÉS nem tudod még a warez játékodat se normálisan feltenni !!!
amugy a játék nagyon jo, mint a legtöbb problémánál nem a gépet hanem a usert kell cserélni...

EZ A JÁTÉK 1 NAGY KALAP SZAR NEM GONDOLTAM VOLNA HOGY ILYEN FOST KELLETT CSINÁLNI JÓÓ GRAFIKA JÓÓ FIZIKA DE AZ ELSÕ AUTÓLOPÁSNÁL NEMTUDOK TOVÁBB JUTNI MERT 1 LÖVÉS ÉS MEGHALOK MÍG ELLENFÉL 3 ÉS MÉG FUT 1 LÖVÉSUTÁN SAJÁT MAGA ELTESZI A FEGYVERT LEÜTÖM A FÖLDRE A faszit elõveszem a stukker õmeg felpattan és ezidõ alatt lelõ szar kegyetlen fos lett ez a játék ebbõl a szempontból
Hali tudna nekem valaki segíteni abba hogy most kezdtem a játékot de az elején miért van az hogy állandóan szívdobogás van meg minden fehér és kapok 1 ütést és meghalok, meddig fog ez menni a játékban? Nagyon idegesítõ.
CheAteR88
PLS help!!!
Mitöl lehet az hogy megyek az utcan és kizuhanok a textúrából és csak zuhan zuhan zuhan és ha ujra kezdem a küldetést akkor is ezt csinálja:\
a legelsõ küldetéshez sem jutok el mert felmegyek a haz körüli havas részre és elkezd zuhanni :\
mitõl lehet ez ? pls help

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Má' nem...
Optimus Prime
A GMG-n újfent akciós, 5 euró.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Béla9248
Nem kérdeztem semmit! 😛

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Sziasztok! Volna valami megoldás hogy lássa a gamepadot? Elõre is köszöntem!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Sajnos a készítõk ldalát ne mtaláltam meg, lehet nincs. mikor várható a DLC-k honosításai illetve olvastam, hogy a 10. epizód után angol.

Javítottról tud valaki?
Dupi30
Nekem is ugyanez a problémám, és szintén Nvidia kártyát használok.Régen ment és reinstall után katt rá és semmit reakció... Érdekes!

LFS World név: Dániel(hunn)

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy eddig mûködött a progi most meg az ikonra kattintás után egy kicsit tölt és aztán nem csinál semmit! Win7 64bit ultimate rendszer, és nvidia kártya van gépben, de régen játszottam vele, és driver és phixs is lett cserélve, és nem tudom mi lett vele! Program újratelepítés után is ez a helyzet, úgyhogy arra lennék kiváncsi, hogy ki milyen drivert és phixs-et használ hozzá? Vagy milyen jellegû ez a "nem indul és nem ír ki semmit probléma" Elõre is köszönöm a segítséget!
Botond
Fejlesztõ kérése volt, hogy a másik jimmy dlc csak szláv nyelvterületen legyen elérhetõ, a többi dlc kapható nálunk csak. Mondjuk tényleg jobb lenne ingyen, de 10 euró sem a világ vége, dlcékkel is 20 alatt van, és nekem már 52 óra játékidõ, és még nem végeztem mindennel amivel akartam, de néha furikázni és utcai lövöldözésbe kerülni is fun. 😊
Optimus Prime
Már, aki megtudja adni. De a Mafia II az egyetlen 2K cím, aminek az ára alig eset. Még a Duke Nukem is 20 euró vagy a Civ5 GOTY 30 euró. A Mafia II-bõl pedig még csak nem is GOTY vagyis director's cut verzió kapható, ami tartalmazza a PS3-as exkluzív DLC-t is. Bár tudtommal az orosz Steamen ez is fent van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Botond
10 euro pofátlanság? Hát azért annyit megér simán.
Optimus Prime
Most Steamen akciós, 75% az egész franchise-ra. De még így is pofátlan ára van. :S
Az egyetlen 2K cím, aminek az ára az évek alatt nem csökkent drasztikusan, fõleg EU-s árban.

Sziasztok!

a Mafia II FAQ weboldalon szereplõ leírást végigkövettem, de nem lehet megvalósítani , hogy a konzol elõrukkoljon. Márpedig a Konzol nélkül lehetetlen elõvarázsolni az isten módot.

tanácsotok? (persze a kérdésre)

thx, a megválaszolónak
Optimus Prime
GMG-n most csak 5 euró a játék! Nem tudom meddig, némely 2K játék 2-3 napig is volt, más csak 1.

Martinez01
<Üdv!>

LINK

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Sziasztok

Kipróbáltam a God módot...vagyis csak próbálnám... de hiába használom a lau-kat... vagy magát a exe fájlt...semmi

Gyakorlatilag elindítom a *dev.exe fájlt...elindul...bejön...elõhozom a mentett állást és hiába nyomogatom a F12 gombot semmi... nem jön elõ a konzol..

mi lehet a baj??

köszi a segítséget
Nem lehet hátrébb kell állni kicsivel?Ugy emlékszem nekem is volt olyan hogy közvetlen ajtóhoz állva nem adta ki a kinyitási lehetõséget
tonyr
ménem tucc bemeni ajton ?

Én is most kezdtem el megint, de nem találok hozzá patchet és a 14. fejezetnél ugye nem tudok bemenni az ajtón. 😞 Valaki tud Patchet ??? Most a google nem barátom...
Ejj most játszottam végig magyar felirattal,és micsoda jó játék volt!!<#vigyor2>
Régebben olvastam negatív kritikákat,nem is értem õket.Jobban tetszett mint az elsõ rész.
Hali nekem nincs meg ez a freerider módhoz a fájl ilyenkor mit lehet tenni?
Nincs mit! 😊
Köszi szépen!
Eddig egy olyan fajta mod volt a játékba amivel nem mûködött ezért nem ment ez nekem! De így az új freeride extrembe jó lett nekem is!
Köszi!
Rash87
Jaja,ez így van.

Egyébként a nehézségi szint,nem a legjobb a játékba szerintem. Ritkán játszok újra egy játékot,de a Nehéz szinten is egyszerû volt.
Emlékszem,hogy Mafia 1-nél néhol megszenvedtem 😊

Glory, Glory Man. United!

Ez egyszerûen történik. Beállsz a festeni kívánt autóval a mûhelybe és elvileg egymás után lehet festeni. Gondolok arra hogy elõször pl. kiválasztod az autó tetejének a kívánt színét, majd a kasztni többi részének a színét, nem kell semmit sem külön megnyitni, stb. Legalábbis nálam sz így történik.
Üdv!
Nem tudja valaki,hogy amelyik kocsinak több színe van ott a többi külön álló részt hogyan kell lefesteni?

Elõre is köszönöm!
szavulyzsolt
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja hol lehet a kamionnak pótkocsit kapni és ha lehet hozzá lehet-e csatolni. Éppen feltettem vmilyen freeride-ot és abban van a garázsban egy kamion, s gondoltam kicsit szórakozok, ha kerül egy trailer is 😛

Csak a döglött halak úsznak az árral!

tonyr
akkor google

Honnan tudom letölteni a Magyar nyelvi filokat ?
Nem: -az exe telepítõ kell, -akarom felrakni a játékot és kikeresni, -nem pc re akarom berakni)
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Meg nézem. köszi.
zoliapu
Aszem 15 fejezet van, kb amikor lépsz egyet akkkor ment.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Nekem folyton újra kell kezdi a játékot. 😞 Nem értem miért mikor savel?
Vagy el kell haladni a játékban egy ideig??
zoliapu
PC-n autómatikus, igaz elég ritkán teszi.

Sziasztok Tudnátok segíteni? Az a gond hogy Xbox360 on nem tudom hogy kell menteni a játékot.Valaki meg tudja mondani???
zoliapu
Én közben gyüjtögettem a pízt, kocsikat el lehet adni a roncstelepen, abból lehet tuningolni stb.

pihi
nekem is lenne egy hatalmas problémám..2 nap alatt kijátszottam, nagyonjovolt, de még 30chapter elfért volna a 16 mellé..

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

somdav95
Nem mûködött sajnos, nem tudom mi lehet a hiba.. Fõleg eredeti játékkal.. Mindegy, feladtam, nem fogom újra kezdeni..

somdav95
Fórumot olvasgattam, de nem találtam az enyémhez hasonló esetet...
Verify integrity-t lefuttatom, köszönöm a tippet, hátha jólesz ..

SSD-vel biztos nincs gond. A játék nem azon van, csak a rendszer+ más játék nem csinál semmilyen hibát, csak ez.
Még valami: h a a HDD-s rendszerrõl futtatom akkor minden ok, és a GPU Usage: 99%, ha SSD-s rendszer alól megy, akkor ugye szaggat, és a GPU használat csak 20% !!!
megnéztem minden energia garázdálkodást, és az nvidia beállításait is, nincs lekorlátozva a VGA, fõleg, hogy más játék alatt megy 100%-on a GPU.

Esetleg egyéb ötlet?

Eredeti probléma: #11516

MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64

Botond
Nekem is steames, és semmi gond nem volt semmivel a teljes végigjátszás alatt. Esetleg steam kliensbõl nyitva a fórumot nézz szét, ott szokott elég sok tipp lenni különbözõ futtatási problémákra, kilépésekre stb. Illetve verify integrityt futtasd le, hátha vmi fájl sérült.
somdav95
Joe's adventura is hibátlan.. ( most kezdtem el.. )
Valakinek valami ötlet? Esetleg hasonló hiba?