Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eredeti...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
nekem
amugy a játék nagyon jo, mint a legtöbb problémánál nem a gépet hanem a usert kell cserélni...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Mitöl lehet az hogy megyek az utcan és kizuhanok a textúrából és csak zuhan zuhan zuhan és ha ujra kezdem a küldetést akkor is ezt csinálja:\
a legelsõ küldetéshez sem jutok el mert felmegyek a haz körüli havas részre és elkezd zuhanni :\
mitõl lehet ez ? pls help
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Javítottról tud valaki?
LFS World név: Dániel(hunn)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az egyetlen 2K cím, aminek az ára az évek alatt nem csökkent drasztikusan, fõleg EU-s árban.
a Mafia II FAQ weboldalon szereplõ leírást végigkövettem, de nem lehet megvalósítani , hogy a konzol elõrukkoljon. Márpedig a Konzol nélkül lehetetlen elõvarázsolni az isten módot.
tanácsotok? (persze a kérdésre)
thx, a megválaszolónak
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kipróbáltam a God módot...vagyis csak próbálnám... de hiába használom a lau-kat... vagy magát a exe fájlt...semmi
Gyakorlatilag elindítom a *dev.exe fájlt...elindul...bejön...elõhozom a mentett állást és hiába nyomogatom a F12 gombot semmi... nem jön elõ a konzol..
mi lehet a baj??
köszi a segítséget
Régebben olvastam negatív kritikákat,nem is értem õket.Jobban tetszett mint az elsõ rész.
Eddig egy olyan fajta mod volt a játékba amivel nem mûködött ezért nem ment ez nekem! De így az új freeride extrembe jó lett nekem is!
Köszi!
Egyébként a nehézségi szint,nem a legjobb a játékba szerintem. Ritkán játszok újra egy játékot,de a Nehéz szinten is egyszerû volt.
Emlékszem,hogy Mafia 1-nél néhol megszenvedtem 😊
Glory, Glory Man. United!
Nem tudja valaki,hogy amelyik kocsinak több színe van ott a többi külön álló részt hogyan kell lefesteni?
Elõre is köszönöm!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Honnan tudom letölteni a Magyar nyelvi filokat
Nem: -az exe telepítõ kell, -akarom felrakni a játékot és kikeresni, -nem pc re akarom berakni)
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Vagy el kell haladni a játékban egy ideig??
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Verify integrity-t lefuttatom, köszönöm a tippet, hátha jólesz ..
Még valami: h a a HDD-s rendszerrõl futtatom akkor minden ok, és a GPU Usage: 99%, ha SSD-s rendszer alól megy, akkor ugye szaggat, és a GPU használat csak 20% !!!
megnéztem minden energia garázdálkodást, és az nvidia beállításait is, nincs lekorlátozva a VGA, fõleg, hogy más játék alatt megy 100%-on a GPU.
Esetleg egyéb ötlet?
Eredeti probléma: #11516
MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64