11769
-
Nandor one #11529 Nekem folyton újra kell kezdi a játékot. :( Nem értem miért mikor savel?
Vagy el kell haladni a játékban egy ideig?? -
#11528 PC-n autómatikus, igaz elég ritkán teszi. -
Nandor one #11527 Sziasztok Tudnátok segíteni? Az a gond hogy Xbox360 on nem tudom hogy kell menteni a játékot.Valaki meg tudja mondani??? -
#11526 Én közben gyüjtögettem a pízt, kocsikat el lehet adni a roncstelepen, abból lehet tuningolni stb. -
#11525 nekem is lenne egy hatalmas problémám..2 nap alatt kijátszottam, nagyonjovolt, de még 30chapter elfért volna a 16 mellé.. -
#11524 Nem működött sajnos, nem tudom mi lehet a hiba.. Főleg eredeti játékkal.. Mindegy, feladtam, nem fogom újra kezdeni.. -
#11523 Fórumot olvasgattam, de nem találtam az enyémhez hasonló esetet...
Verify integrity-t lefuttatom, köszönöm a tippet, hátha jólesz .. -
frankblack #11522 SSD-vel biztos nincs gond. A játék nem azon van, csak a rendszer+ más játék nem csinál semmilyen hibát, csak ez.
Még valami: h a a HDD-s rendszerről futtatom akkor minden ok, és a GPU Usage: 99%, ha SSD-s rendszer alól megy, akkor ugye szaggat, és a GPU használat csak 20% !!!
megnéztem minden energia garázdálkodást, és az nvidia beállításait is, nincs lekorlátozva a VGA, főleg, hogy más játék alatt megy 100%-on a GPU.
Esetleg egyéb ötlet?
Eredeti probléma: #11516 -
#11521 Nekem is steames, és semmi gond nem volt semmivel a teljes végigjátszás alatt. Esetleg steam kliensből nyitva a fórumot nézz szét, ott szokott elég sok tipp lenni különböző futtatási problémákra, kilépésekre stb. Illetve verify integrityt futtasd le, hátha vmi fájl sérült. -
#11520 Joe's adventura is hibátlan.. ( most kezdtem el.. )
Valakinek valami ötlet? Esetleg hasonló hiba? -
Quantumleap #11519 Esetleg valaki értelmesebb tud-e tippet adni az #11512-esemre? Esetleg valami crack, vagy bármi, ami ezt a hibát helyrehozza? -
ratgab #11518 Én azt mondanám van valami gebasz az SSD-vel. Érdemes lenne kipróbálni más játékkal is ugyanezt produkálja-e. -
#11517 Sziasztok!
Nekem is lenne egy kis problémám...
Az alapjátékot végigvittem, nemrég kezdtem a jimmy's vendetta-t, 64%nál járok, és egyszerűen kidob a játék.. Az alapjátékot kipróbáltam ott nem játssza ezt.. Eredeti steam-es verzió..
Valakinek lenne valami ötlete arra hogy miért is csinálhatja ezt a játék? -
frankblack79 #11516 Sziasztok!
Egy érdekes jelenség. Ha valakinek van ötlete légyszi írja meg.
amikor megvettem az újabb VGA karit ( GTX570) akkor a mafia 2 Full HD, Maximum grafika, élsimítás, és MAX PhysX, de persze úgy, hogy az APEX mappából a Cloth mappa törölve, hogy ne számolgassa a ruha mozgását, mert akkor még ez a kártya is kevés.
Eredmény: Stabil 60 FPS. A lövöldözések közben is, amikor rengeteg törmelék van.
Benchmark: átlag: 55 FPS
SSD-t vettem. rendszer újratelepít. Mafia 2 fel. Benchmark azt csinálja, hogy kezdésnél 60 FPS, amikor megy a tűzharc, és a törmelékek csak jönnek, jönnek a sebesség egyre csak csökken, egészen addig, hogy már végig sem bírom várni, mert 1 FPS-re csökken a végefele.
Játék közben is ez van: ha van tűzharc=törmelékek egyre csak jönnek, akkor egyre jobban lelassul, egészen 1-5 FPS-ig is. Ha otthagyom a tűzharc helyszínét, akkor sem áll vissza a sebesség. Tehát a törmelékek ahogy szaporodnak úgy lassul be a játék, és nem megy vissza a sebesség, amíg újra nem indítom a játékot.
Visszatettem a régi HDD-t, még megvolt rajta a rendszer és a játék. Ott nem csinálja ezt, ott semmi baja nincs.
Tehát az SSD-n lévő rendszerrel van valami. Csakhogy:
ugyanaz:
az op. rendszer, nvidia driver, physx driver, intel chipset driver, Dirext X, windows frissítések, (benne a .net framework, és frissítései), antivirus, és minden egyéb dettó ugyanaz a HDD-s rendszeren, mint az SSD-s rendszeren. Az SSD sebessége ok, kondíciója 100%.
A játék mindkét esetben Update 3 (és eredeti)
mindegyik update-el próbáltam.
Valakinek valami ötlete? -
#11515 Éjszaka nállam is belassúl egy húzott 8500GT 512 MB-oson, 1024/768 -ban. -
#11514 Ez engem is érdekelne az első rész már csak emiatt is sokkal tovább lekötött.
Nemrég vittem végig a Joe kalandjai dlc-t, naívan azt hittem ebben kapok választ az elvarratlan szálakra, tévedtem. Egyébként nem volt rossz. Sőt talán az egész játék legjobb küldetése ebben volt, mikor a havas úton erdőben kellett követni a célpontunkat. A többi küldetés elment de sztori nem sok volt benne:S -
#11513 Talán meg kéne próbálkozni eredeti példánnyal -
Quantumleap #11512 Szevasztok!
Valaki mondja már meg, hogy miképp lehet betölteni az elmentett állásokat. A játék elején vagyok még, az Otthon, édes otthon fejezetnél. Már lerendeztem a gengsztert, aki a húgomat fenyegette az utcán, itt a játék automatikusan mentett. De ha most betöltöm a fejezetet, mindig a legelejétől kezdi, hogy visszaérkezem az USÁ-ba. -
#11511 ha nincs más, csak 100 % os mentés akkor sztem azt fogom csinálni, hogy megnézegetem youtube on milyen sorrendben jönnek ez után a küldetések, és újra lejátszom őket a 100 % os mentésből. -
#11510 Savegame-t próbáltad? ... -
#11509 Még valami eszembe jutott... Van vmi olyan mód, amivel lehet taxizni, mint az első részben? Mert az nagyon tetszett! -
#11508 LA Noirban meg olyan mintha sínen menne minden autó, akkor már inkább ez a fizika :D Vki tud megoldást az én problémámra? -
#11507 Hát nem tudom, csak én, mivel most tuningoltam fel a gépemet és eddig csak ilyen Mafia 1, GTA San Andreas stílusú játékokat játszodtam, és azok után kicsi furcsa. De szerintem meg lehet szokni, nem mondtam, hogy nem, csak kíváncsi voltam, hogy van-e valami, amivel másként lenne. Ha nincs,nekem így is jó... -
Gibor #11506 Miért kéne? 40 es évek vége 50 es évek eleje, virsli gumi, nagy erő, hátsó kerék meghajtás. -
#11505 Sziasztok. Nem tudom itt kell-e megkérdezni, de azért megpróbálom. Most fogtam neki a játéknak és az az igazság, hogy vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Nagyon sok minden van,ami hiányzik az első részből, persze nagyon sok jó új dolog is van. Amit nem tudtam megszokni, és ez lenne a kérdésem, hogy eléggé csúszva mennek az autók. Kicsit úgymond furcsán. Van-e erre valamilyen patch, vagy valami,ami javít ezen? -
#11504 üdv! Olyan gondom van, hogy a Joes adventures DLC ben annál a küldetésnél, ahol követni kéne egy "bookie"t a csóka a piros kabriójával beragad egy korábban a híd alatt ragadt rendőrkordonban :(
Hogy lehet ezt a glitchet orvosolni?
update 4 et feltettem de nem segített.
keresgéltem savegamet is, de nem találtam, tud itt valaki megoldást esetleg? -
IgH #11503 köszönöm, sorry. -
#11502 Szar a crack. Rakj fel másik verziót és vagy menj átt off topikba. -
IgH #11501 az lenne a kérdésem, hogy mi okozza azt, vagy mit lehet ellene csinálni, amikor a játék legelején folyamatosan hallom a szívdobogást, és folyamatosan halálközeli állapotban vagyok a legelső, szicíliai géppuskás rész óta. már visszautaztam amerikába, de még itt is megállás nélkül ilyen a kép. valami tipp? -
Feccho86 #11500 Torrentezni? XD -
rusher4587 #11499 Sziasztok! Mivel az off topic halott, itt tenném fel a kérdést, hogy hogyan csinálhatok az alapjátékból extended editiont? Van ehhez valamilyen külön telepítő, hogy ne kelljen újra letorrentezni a játékot? -
Feccho86 #11498 :)
Nem volt az kevés... frissítettem a driverét... full felbontáson sem szaggat már be :) -
#11497 A videokártya RAM-ja kevés... -
Feccho86 #11496 Viszont nem értem h ezzel a vassal miért lassú és szaggat még a legalacsonyabb beállításokkal is:
AMD Athlon 64 X2 dual core processor 6000+
Asus M2N alaplap
Nvidia Geforce 8600 GTS 256Mb ram
2gb ram
Megoldás vagy ezekre honnan tudod frissítést tölteni?
-
Feccho86 #11495 Na mondom én akinek homály van... de nem nyíltan... ugye az van itt hogy "no warez"
és ezen mindenki gondolkodjon el... én rájöttem h igencsak magától fogy az életed egész az "1%'-ig... na ugye vanna updatek.... okosan legyetek...ám tetszik a játék....ajjj sír a szívem ...vajon miért... :P :D -
Benevolens #11494 hát akkor valami nem jó -
Solt #11493 Urak!
Miért lép ki a játék rögtön az első pálya után? Belőnek a tankkal az ablakon, megy a duma, majd kivág az asztalra...
Új telepítés, eredeti játék...
( HD6990 ) -
Benevolens #11492 mert elfogy az életerőd. Ne hagyd, hogy megüssön, és akkor jó lesz. -
Feccho86 #11491 Másik dolog még az elején mikor Franceskát fenyegeti a csávó és el kell verni... akkor ha földre kerülök kezdhetem előlről... nem áll fel a Vito... ez miért van... kikészít ez sz*r? -
Feccho86 #11490 Nekem full homályos minden egyes küldetés.. /a videok meg tiszták/ bármit állítok nem jó olyan mint anno a Max Payne??? Mindenkinek ilyen, mert így teljesen élvezhetetlen...
Van megoldás?