Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dupi30
Nem kell azokhoz elmenni. A történet maga adja a küldetéseket. Csak menj oda ahova kéri vagy mutatja.

LFS World név: Dániel(hunn)

És mire alapozod eme meglátásod?
Sosem fognak, CsõPatkány. Nem neked való játék ez, CsõPatkány.

Because fuck you. That\'s why.

A térképen van egy B betû meg egy fogaskerék. Hiába megyek el hozzájuk minden küldi elõtt/után soha nem adnak melót. Fognak valaha küldit adni?
Optimus Prime
A crackelés az OFF topicban van, a magyarításról is mást kérdez. Nekem nem kell. Csak a játék kéne már. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nesto
újra kellett crack-elni egy másikkal és így megoldódott. egyébként a magyarosítás hogy áll?

Optimus Prime
Én az ATI VGA-ra tippelnék. PhysX driver fent van? Mert az azt hiszem mindenkét kell.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nesto
Valaki tudna megoldást arra, hogy a játék teljes homályban és szürkeségben fut? Olvastam utána, találtam hasonló problémát de választ nem kapott rá az illetõ.
Dell Inspiron n5010-em van (ATI Mobility Radeon HD 5470 512MB / Intel Core i5-450M (2.4/3) / 3072M😎

A segítséget elõre is köszönöm

A Betrayal of Jimmy is megvan pc-re, ahogyan a kisebbek is (war hero, greaser stb.)

Because fuck you. That\'s why.

én azt hittem, hogy pc-re csak a Joe's Adventures meg a Jimmy's Vendetta van
Optimus Prime
Nem mostanság tervezem, de majd lecsapok rá. Jól értem, hogy ez a kiadás tartalmazz minden DLC-t, azt is ami a DD verzióhoz van csak? Mert akkor ez lenne a legjobb vétel árban.

ateso
és itt meiket?

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ateso
és milyen cracket kell leszedni?

Mert törttel játszol és rossz a cracked....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ateso
amikor játszok olyan fura a kép,alig lehet látni valamit,hallom ahogy dobog a szivem, miért?

Na ja de hol vannak ezek az új kocsik, illetve a szekrényben az új ruhák? Mert most tartok ott, hogy meg lett az elsõ apartmanom, (a börtön után) de még mindig nem láttam se jeepet, se új ruhákat... Se a többi verdát... Illetve az autóm se tudom tuningolni a garázsban, mint ahogy azt a super charge dlc ígéri...

http://www.kettlebelledzes.hu/

Botond
A többi csak a játkon belül látszik, a garázsban a kocsik, a szekrényben a ruhák.
A fõmenüben a letölthetõ alkalmazások közé oda kéne írnia a dlcket? mert nemek csak Jimmyt, Joe-t és a nem hivatalos Super Charge Pack-ot írja ki... Nem tettem fel jól a hivatalos dlc-ket?

http://www.kettlebelledzes.hu/

Optimus Prime
Pár hete (2,) volt a GamersGate-n 5 euró. Steamen eddig 10 volt a csúcs. A retail ára meg egy vicc.

na ne sznobkodjál <#sniffles> Amúgy még mindig 18 körül láttam a Media Marktban
Ezt igazán nem értem. Az rendben van, hogy valakinek nincs megjelenéskor tizenakárhányezer forintja egy játékra, de a Mafia 2 már olyan sokszor volt akciósán, pár ezer forintért kapható... <#falbav>

irtam az off topicba is.
Aki tud kérem segitsen
THX
Jaka923
Ennyit érnek a gagyi kalózverziók.

de ezelött is játssottam vele és nem volt ilyen gondja.
De azért kösz
Fáradj át az off topicba kérlek 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

halló
Lenne 1 kérdésem.
A 7 pályán mikor elkezdem és be akarok ülni a kocsiba akkor kilép a játék.
ezt miért csinálja?
Aki tud segitsen
Köszönöm
Helló

Egy nagyon láma kérdést engedjetek meg . Végig játszottam a játékot , és most hogyan tovább ? Sztorin kivüli ámokfutás mint a GTA -ban ? Hogy jutok vissza a városba a küldetések után ? Nem a stáblistát akarom olvasgatni .
wollnerd
De sajnos nem menti a növényzetet. Sõt nem lehet lõni mert kifagy! :S

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bakker, tárgytalan, a kanapé eszembe se jutott.. <#vigyor5>

Köszönöm szépen, megvan. <#worship>
Egy láma kérdésem még lenne, a lakásokban lehetett eddig menteni. Most is azt írja a readme, de biztos én vagyok a béna, valamiért nem csinálja. A régi verzióban az ágynál lehetett, most nem ajánlja fel sehol a lehetõséget.

wollnerd
Innen még letudod tölteni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A Free ride modhoz szeretnék egy mûködõ linket. Mind a bannerban, mind a két lejjebb belinkelt sajnos nem él már. Láttam a neten hogy van valami update is hozzá, ha valaki azt is tudná, megköszönném. Régebben megvolt, de nem találom, és oprendszer csere miatt újra feltenném a modot. a készítõ oldala is halott linkre mutat, meg a magyar rajongói oldal is.. 😞

plu604
oh teccem érteni, akkor megkérdezem offtopicban.

Jaka923
Lopott verziód van, hess innen!

plu604
Hi
Ez komoly hogy folyamatosan fogy az életem?
Kb. két sarokra távolodhatok el egy étteremtõl aztán egy ökölcsapásba beledöglök, ez a játék a kajálásról fog szólni? 😄
Nincs valami mod vagy cheat vagy trainer ami ezt kiiktatja? Nem sérthetetlen akarok lenni de ember... Ne fogyjon már magától a hp-m mintha mérget nyeltem volna...
Vagy ez késõbb változni fog?

Valaki pls, adjon már egy eredeti játékkal mûködõ trainert, mert leszedtem már 8at, és mindig kidobott, win hiba miatt..:S

És tudnal adni egy jól mûködo trainert?

Köszönöm

Jaka923
Nem

Üdv. Eredeti játékom van, steames, és az lenne a kérdésem, hogy ha használok valamilyen trainert, azért bannolnak?

Köszönöm

köszönöm biztos ez van lejátszom újra
Botond
Nem fejeztél be minden alküldit mielõtt rámentél a szakasz fõküldijére (supermarket meg mittomén mi a második). Nekem 94% lett, mert supermarketra rámentem bután, nem tudva, hogy akkor a másik két küldi elveszik, mert vége a "fejezet"-nek.
azt tudja valaki hogy a Joe’s Adventures -ben miért nem tudok 90% nál tovább nem ad több küldetést valamiért ?
a Jimmies Vendetta szarabb és szerintem nem
Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e bármi módon(csalással, akármivel) kikapcsolni a Joes Adventures küldetései alatt az idõlimitet?

Csak mert teljesen tönkreteszik az amúgy is erõsen minimalista stílusban kivitelezett "küldetéseket". Ez a legrosszabb DLC, amit életemben láttam. (Ja nem, az a játék másik DLC-je, a Jimmis Vendetta)

Undorító mit mûveltek a pénzéhez fejlesztõk ezzel a nagyra hivatott játékkal.

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Na legfontosabb acsi megvan. 😊 Összeszedtem a playboyokat. 😊
meg azt -.-
Nem, szerintem éjszakaiversenyzõs-csicsásrafóliázós-neontuningos lesz. 😉