Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morvaigaben
Na végigjátszottam...de most 8 év után ilyen befejezéssel szúrják ki a szemem? <#wilting>
Érdekes...

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

ez ójan vicces hogy meghalt vito és a ygereke apa néklkül nõ fel??!!??

DJ bigpapa
Hi!

Ha kíváncsi vagy a Csokis által összeállított lua parancsokra töltsd le a csomagját és nyisd meg egy szövegszerkesztõvel. Ezután simán ki tudod copyzni ami kell.

Te is tod h hülye vagy, én is tudom, jót röhögtem a commenteden, és ez a lényeg 😄
Prince23
Én PC-re mindenképpen befogom szerezni idõvel, amikor a Deluxe editiont fogják árulni, ha lepörögnek az összes kiegészítõk, akkor hajrá lesz... csak soká lesz az úgy hiszem

Cucmey
DLC rendszerhez én annyit fûznék hozzá hogy nálam ezt igencsak elbaszták. ha kaptam volna egy jó hosszú király játékot mentem volna rögtön a boltba azt megvettem volna 12ér is mer mifelék nem menõ gagyizni a netrõl töltött szarokkal. viszont így hogy még a DLCkkel is le akarnak húzni hát kapják be.
egyébként szerintem ez nem a készítõk hibája hanem a mocskos pénzéhes kiadóké.
ugyhogy mégegyszer mondom ezt elbaszták. minden játékot kipróbálok mielött megveszem épp ugyanúgy mint ahogy pl kocsi vásárlásnál kipróbálja az ember a kocsit.
sajnálom. így ez nem ér 12 ezret. max 4et.

G1nic
am van az a rész mikor elkapták joet meg engem és kikellett jutni a nagy épületbõl utána joet elvinni a doktorhoz na ez a rész és az utolsó fejezet között van valami még?

oldschool.trance.techno.rave

Cucmey
most olvastam el a gémkapcsos cikket. 😄DDD
ez valami elképesztõ. 😄
elsõ részhez képest nekem is csalódás volt de egyébként élveztem és nem nagyon tudtam abbahagyni.
szerintem én megveszem majd külföldrõl a collectors editiont majd amikor negyed árért adják. esõ részt kétszer is megvettem. kölcsönadtam egyszer és nem kaptam vissza. érthetõ.... Isteni játék volt! 😊)

samsung123
<#eplus2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

itt a játék vége.
az elõzõ oldalt. leirtam. akit érdekel elég hossú úgyhogy érdekes ésn ézétek meg!
a játék fejelsztõi wengem ajándékoltak meg a futior infkmációkal.

játszik hogy nem mai a játék az idõ fasfogát már megütötte rasjta a fogát.

Offtopicban elkövettem azt a hibát h dzsámálkinget komolyan vettem. Nem kell! Ha így nézed, tök szórakoztató arc 😄
morvaigaben
Sikerált köszi! 😊
Visszatöltöttem a mentést és elõször felmentem hozzá na és akkor követett a fat fuck...<#idiota>
Még1x köff!! <#eljen>

Lacee86
Kösd fel a macskádat a zsinórra, aztán meg verd szét rapittyára a cuccot, mondjuk baseballütõvel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jamirofan89
<#vigyor4>

hát de msót itten lóg a zsinór madzag, drt minden elestem meg minden mi légyen meg hógy legyen??!! r

A legjobb hatást akkor éred el vele, mikor kidobod a gecibe 😄
MerlinW
Mindenképpen józanul.

[merlinw.org]

vettem egy lojitek f25 nevû kórmánysettett a játékhoz. hógyan kell beözermelnie??

FreeRide küldetések?
A freeride pont a küldetések közötti szabad mászkálást jelenti.

morvaigaben
Okés, köszi, megpróbálom! 😊

Jamirofan89
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=80322ezt nézd meg,de ne számíts Mafia 1 szintû élményre

Palesz2
menj vissza, mert valahol egy ellenség élve maradt, joe meg el van bujva 😄
(nekem is ovlt iylen..)

gondolom itt a Mafiában nem lehet kormánnyal vezetni az autókat...elvileg a control beállításoknál ott van az autó gomb beállításai, tehát a kormányt a játék csak érzékelné nem?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

G1nic
innen amúgy hogy menjek tovább? ha megmozdulok leesek
elég gyíkmátrix

Na ezt jól megirtam!<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De amugy ott van a FAQ-ban.Akinek nem indul a játék,az nyomjon egy ctrl-alt-delete gombot,és válassza a mégse gombot

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

GP2100
Arra vagy kíváncsi ami a lua fájlokban van? Megnyitod õket jegyzettömbbel és kész. Ma pl. megcsináltam a 8 festéshez a lua fájlokat, pár perc volt az egész jegyzettömbbel...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

wollnerd
Csokis!
A konzolt szeretném használni. elolvastam a FAQ-t, De nem tudom elõhívni!
Nekem alapból van nevezve a Mafia2.exe és mégse tudom elõhívni!
A másik megoldást is megpróbáltam. De nem tudom ezeknek a scriptnek a kódját: maximális tuning, traffic off,allshop(az benne van),carfuel,carrepair,stb.
Örülnék, ha a konzolos probléma megoldható lenne!
Elõre is köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

G1nic

morvaigaben
Hali!

Chapter 14-nél járok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott hogy Joe-t és engem összevernek, aztán ki kell jutni az épületbõl, na most Joe nem akar követni engem de én ezt már csak akkor vettem észre mikor már itt voltam

Szerintem egy átvezetõ lenne itt ha Joe velem lenne <#fejvakaras>

Valami ötlet??

zsotesz kössz király vagy!😄
Yoda001
nem
mi az hogy nem indul? pontosan? csak tölt.. vagy úgy mégis?

http://9gag.com/gag/5135249

Nem,sõt az a legjobb a futtatásához.Frissitsd a videókártya drivert,és a directx-et is!

nekem tökéletesen fut win7-alatt am az a küldetés amin elakadtam az derck megölése után van vki pls mit kell csinálni
Rabolj boltot, vagy zúzz be kocsikat. Addig kell csinálni amíg nem lesz 27500 dollárod.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hello én felraktam a játékot de akármit csinálok nem indul semmi reakció.
Win 7-em van az lehet a gond?
chapeter 13- vagy 14 térlépen semmi és ez van a bal felsõ sarokba: rabol vagy hoz vmi nincs vkinek vmi ötlete??
Engem a kocsik eredeti neve érdekelne. Bár a csajok is jöhetnének...de most a kocsik eredeti neve kellene, mint az elsõ részben.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen. Árulj cigit. Nagymenõk film megvolt?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Scottt
Valaki nem tudja, hogy ki lehet-e szedni a playboyos csajokat a játékból?Vagy nincsenek valahol összegyûjtve?:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mintha a warez reklámozása tilos lenne. ^^
Prince23
A cigi árulás még 10 percedbe se kerül....

Rettenetes nagy csalódást okozott nekem a játék. Épp akkorát, amekkora elvárásokkal voltam az irányában éveken keresztül, mióta beleszerelmesedtem az elsõ részbe. Az százszor jobb volt a sztoriját tekintve, szabadabban lehetett az egész játékot végigvinni, ebben meg olyan lineáris az egész, hogy az életkedvem is elmegy tõle. Arról nem is beszélve, hogy a 8. fejezetnél járok, és szinte semmi mást nem kellett még csinálni, mint egyik helyrõl a másikra autókázni, meg gagyi feladatokat csinálni.. Baszki, áruljak cigit, amivel elmegy a játékból fél óra... meg az egész börtönös rész. Gagyi.
Kíváncsi leszek a folytatásra.. vajon még mit tartogat a játék.

Tény, hogy a játék csodálatosra sikeredett, fantasztikus a grafika, a tükrözõdések, a mozgások, a kocsik lemodellezése, reakciói a környezetre, az idõjárásra. Kifejezetten tetszettek az NPC-k melléktevékenységei, ahogy tevékenykednek az utcán, meg itt-ott. Gyönyörû a táj, élõ, lélegzõ az egész város. Viszont a karakterek arcán kívül minden mást elnagyoltak a grafikusok. 16x-os élsimítás mellett ne legyen már szögletes egy evõeszköz. Meg elég fura, hogy a nyaklánc a szereplõ nyakára van tapadva, de még a kereszt sem fityeg rajta.
Jelen pillanatban azt kell mondjam, hogy számomra az elsõ részben még a FreeRide küldetések is nagyobb játékélményt jelentettek, mint itt a fõszál. Mellékküldetésekkel meg még egyáltalán nem is találkoztam. A zenék is nagyszerûek.

Remélem, hogy a késõbbiekben lesznek netrõl letölthetõ küldetések, feladatok, mert így egy nagy nulla az, amit JÁTÉK gyanánt elvár az ember frenetikus és klasszikus Mafia játéktól.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Oké, ne játsszál vele, -1 pistike, nem fog visszasírni senki.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

GP2100
De szar, hogy ennyi idióta van errefelé... <#rolleyes>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Bence94
miért is ? ma vittem végig és nem semmi extra hogy meglegyen a pénz...asztalrül felszed.itt most több lehetõség :1.autokat zúzol be és így szeded össze.2. boltokat rabolsz fõleg fegyver boltokat.3.autot is megy boltot is rabolsz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nyuny01
Miért nem töltesz be egy küldit,aztán annyi mászkálsz amennyit akarsz!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

mafiahq
Mondjunk azt nem értem h. miért csak automata váltóval lehet vezetni a kocsikat, míg a Mafia I-ben is benne volt a manuális váltás lehetõsége, ami szerintem nagyon jó dolog volt, fõleg h. a GTAkban ez eleve nem volt. Pl. a Truck-hoz nagyon nem illik az automata váltó de a hangja nagyon jól sikerült (fõleg váltásnál), csak lett volna manuális váltás..