11769
-
Solt #9887 Minimális az amit megtesznek... "ez a kérem az igazi DVD-t történet" vicces már... mióta ez megy? Hamarabb van kint a tört exe, mint maga a játék... ne mondják nekem, hogy nincs ennél jobb védelem... -
#9886 mint írtam néhány multi-nál sikerül lekoptatni a hekkereket, de single az védhetetlen.
"ArmA alatt, ha warezolsz, akkor online ( ami a lényege ) random sirállyá változol, vagy éppen teljesen váratlanul a lövéseid pontossága drasztikusan romlik..."
ezt nem vágom, online nem nyomtam annyira nem hatott meg. miért wareznál a lövések pontossága nem ugyanazok mint eredetinél? :D -
Solt #9885 És pont mivel ilyen drágán készül, minél előbb kell a megtérülés, így pedig nincs idő normálisan optimalizálni, bug mentessé tenni, stb... ergo ez egyre inkább a minőség rovására megy... ördögi kör...
Ha tennének a warez ellen, akkor lehetnének olcsóbbak a játékok, mert nem kéne eleve beleszámolni, hogy viszonylag kevesen veszik meg...
Kelet Európa hatalmas piac... itt pedig az ár a döntő... magamból kiindulva, látatlanban is kiadnék 1-1 jónak ígérkező játékért 3-5000.-Forintot, viszont így, hogy 10000.- Forint körül vannak... 10x átgondolom mit veszek meg...
A Maffia2-t sem veszem meg amíg nem csökken az ára... viszont addig nem is játszok vele... -
Zokni #9884 " ha egy kis ideig várni is kell, megoldják."
Ahogy ezt olvastam egyből a Starforce 3-as védelem jutott eszembe.
Idézet a Wikipedia-ról:
"the StarForce 3.0-protected game Splinter Cell: Chaos Theory was uncracked for 424 days."
Azért ezt én olyan kis időnek nem nevezném. Amúgy meg szerintem ennél sokal egyszerűbb a képlet, mindenki PC-n nyomul (most nem a játék oldalra gondolok), mindjárt a középiskolás hacker palántáktól kezdve. Nem egy PC-s védelmet "ismeretlenek" (értsd: nem scene csapattagok) törtek meg, míg a konzolos dolgokkal lényegesen szűkebb réteg foglalkozik.
Próbálkoznak PC-s oldalon is rendszeresen védelmekkel, hol több, hol kevesebb sikerrel, azért azt, hogy nem próbálnak fellépni a másolatok ellen igencsak furcsa kijelentés, csak - én továbbra is ezt mondom - lényegesen nagyobb az emberanyag aki a védelmek feltörésén dolgozik mint pl. konzolon. (ahol ráadásul magában a konzolban van a védelem, a játékon ugyebár nincs) -
#9883 igen, már megtaláltam! de köszi! :)
utána kicsit unalmas volt ez a börtönösdi. de nem aludtam el rajta :) -
Solt #9882 De, de és de! :)
Megoldható lenne, ha akarnák... RoF-ban folyamatos net kapcsolat kell, van egy felhasználó neved az ő szerverükön, és azon keresztül tudsz belépni a saját játékodba...
A Steel Beasts Pro például hardverkulcsos... kapsz egy pendriv-ot, és csak azzal megy...
ArmA alatt, ha warezolsz, akkor online ( ami a lényege ) random sirállyá változol, vagy éppen teljesen váratlanul a lövéseid pontossága drasztikusan romlik...
Technikailag megoldható lenne én azt mondom... csak egyszerűbb, és ráadásul sajnos jövedelmezőbb elfordulni a PC-től... ez a warez dolog, meg jó indok erre. -
#9881 "És itt elértünk oda, hogy miért csökken folyamatosan a játékok színvonala... rövid idő alatt kell fejleszteni, és emiatt vagy szép lesz valami, vagy tartalmas... arra nincs idő, hogy tartalmas is legyen, meg szép is... ergo marad a látványosság... ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek )"
ez tökéletessen jól mondod, eszméletlen költséggel készül néhány játék, és mindenki elvárja hogy 5-6ezer forint legyen egy játék.
hát még 20.000ft se lenne sok ezekért, ha a belefektetett pénzt nézzük, nem is sok, csak mi részünkről itt magyarok....
ezért is torpant meg a dolog, hatványozódik a fejlesztési költség, viszont a konzol játékok például 100% tudom mondani, hogy ugyanannyiba kerülnek ma mint kb 10 évvel ezelőtt!!!!!!!
nah most akkor nézzük 10 éve mennyiért csináltak egy játékot? no és ma mennyiért? :) -
#9880 nem....nem....és nem.
pc-n nem tudnak fellépni, nem is szándékoznak. Az MW2 és a sok DRM cucc a legjobb példa erre, bármivel próbálkoznak, pc-n megoldják, ha egy kis ideig várni is kell, megoldják.
Csak multi esetében fordul elő, hogy meg tudják óvni játékukat, de az is kevés példa.
x-en fellépnek, és hatásos egyszerűen gépet bannolnak. a pc-nek ehhez konzollákellene válnia.
miért mi is van a ROF meg az ARMA-val? én arma-al nyomtam warezban ugyanaz az érzés, csak nincs hozzá szép színes doboz. -
Solt #9879 Ebben van igazság... egyszerűen szarnak a PC-s optimalizációra, mivel a konzolra egyszerűbb a fejlesztés, ezáltal gyorsabb, ráadásul több is fogy... a warez meg jó kifogás...
És itt elértünk oda, hogy miért csökken folyamatosan a játékok színvonala... rövid idő alatt kell fejleszteni, és emiatt vagy szép lesz valami, vagy tartalmas... arra nincs idő, hogy tartalmas is legyen, meg szép is... ergo marad a látványosság... ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek ) -
Solt #9878 "de sok játék azért nem jön eleve pc-re mert nem vették meg hanem csak a warez."
Ezt csak jó kifogásnak tartom... technikailag megoldható, hogy ne warezolják... lásd: RoF, ahol egyáltalán nincs warez, vagy lásd ArmA, ahol a warez nagyban rontja a játékélményt...
2010-ben kizártnak tartom, hogy a warez ellen nem tudnak mit tenni... nem akarnak, úgy mint microsoft... pedig jó lenne, mert, ha keményen fellépnének a warez ellen, akkor olcsóbbak lehetnének a játékok... -
Romanzidan #9877 Nézd meg a gombkiosztást hátha nincs semmi se megadva bár azt kétlem!passz!Én az Enter gombra tettem egyből kihúzta! -
Vlala #9876 Áll?
Az bug lesz. -
piamania #9875 Még csak ki se ír semmit,amikor odaállok mögé. -
Romanzidan #9874 Folyamatosan nyomva kell tartani a gombot amivel vonszolod! -
piamania #9873 Másnál is előfordult, amikor Joe lelövi véletlen a pultost és a holttestet a kocsiba kell tenni,de a holttest csak áll egy helyben és nem tudok vele mit csinálni?Ha igen,akkor mondja már el a teendőt.köszi -
Zokni #9872 http://gamrreview.vgchartz.com/browse.php?name=call+of+duty
szerint Xbox 360-ra 11.5 , PS3-ra 8.5 milliót adtak el belőle.
PC-re nem találtam meg, de meglepődnék, ha 3 milliónál több kelt volna el.
Amúgy meg az van, amit grebber ír, néztem én is azt a Wikipedia oldalt.
PC-re csak a SIMS, a WOW és a Starcraft fogy, konzolra lényegében meg minden. Lehet utálni a konzolt, (bár felesleges) de tény, hogy sokkal magasabbak az eladások rajta és nagyon sok csapat ezért vonult ki a PC frontról, nem a warez miatt, egyszerűen nem éri meg a plusz idegeskedést, időt, munkát, hogy PC-re is eladjanak valamiből még 1 millió darabot, mikor konzolra meg eladnak belőle 5 milliót.
Fejlesztőként én sem csúsznék egy játékkal 1/2-1 évet csak azért, hogy PC-n is normálisan meg legyen csinálva, főleg, ha nem egy 500 fős, óriás kiadó által anyagilag lényegében korlátlanul "támogatott" fejlesztőcsapatról van szó. -
#9871 Az a baj pc-re csak 3 cucc fogy.
SIMS-ek, WoW, és most a Starcraft 2 (több mint 3 millió csak pc-re)
-
A széfből el kell lopni a dokumentumokat, tudod, amiről szó volt előtte...
-
Rehom #9869 akkor nézd meg az mw2-t mennyit adtak el pc-re és mennyit xbox360-ra, kicsit meglepődnél .... -
#9868 nem lehet csinálni másik rádiót a játékba? -
hapi #9867 Annyira örülök hogy nem vagyok egyedül aki a DLC-k ellen küzd.
A video nagyon jó de a sok hülye DLC vásárló nem biztos hogy érti... -
#9866 basszus... kinyomtam... az utso chapter nekem iszonyatosan mafia volt, ugyértem nem adta azt az érzést, közel nem volt hozzá, csak volt egy érzésem, mintha ezt már csináltam volna :) viszont a végén a bevágás felidegelt, Joe...
-
Zokni #9865 Azért jegyezzük meg, hogy másolt játékkal az esetek túlnyomó többségében PC-n sincs lehetőség a multira. (most az esetleges LAN támogatást ne vegyük ide)
Konzolnál visszatartó erő lehet a garancia elvesztése, illetve a konzol végleges bannolása Live!-ról, így elvesztve a multijáték lehetőségét. (akár eredeti játékkal is ugye)
Bár például engem személy szerint totálisan hidegen hagy a multi, mind konzolon, mind PC-n, eredeti, meg nem eredeti játékkal is.
-
#9864 Csakmondjuk boxon pl, attól hogy van lehetőség, nem élnek vele annyian, egyrészt talán a multi miatt sem.
Bár aki értelmes, az megveszi a játékot, ami tetszik neki, legyen az konzol vagy PC. Szvsz nekem PC-re nincs annyi jó játék, ami megéri, mint konzolra, azért az Exkluzívok odavernek, a multi játékokmeg... hát vannak, némeik jó, de átlagba foshalmazok... mégegyszer hozzáteszem, nekem :D -
Zokni #9863 Ja, semmi gond, elszartam, én is azt akartam írni, hogy konzolra adnak el többet és pont ezért nem értettem, hogy miért jönnek azzal, hogy sokkal több gamer PC van, mint konzol. Mindegy, aludni kéne lassan.
Warez meg ugye konzolra is van, csak PS3-ra nincs még. Konzolon meg crack-elni sem kell, nincs tökölés vele, bár tény, hogy a PC-t nem kell módosítani ahhoz, hogy alkalmas legyen a másolt programok futtatására.
-
#9862 "Multiplatformos játékból szinte mindig sokkal többet adnak el PC-re, mint konzolra."
Aham... tuti... :D -
#9861 off
sokszor ez máson múlik mint vásárlási akaraton: steam, DRM, stb amik elriaszthatják a vásárlókat néha
on -
#9860 kis problémák vannak ezzel a gondolatmenettel.
totál semmi gazság nincs ebben, nemhogy többet adnának el a multikból, de sok játék azért nem jön eleve pc-re mert nem vették meg hanem csak a warez.
de ebbe ne menjünk bele. egy olyan multit nem ismerek, amiről hallottam volna hogy pc-re többet adtak volna el, és nem egykalapalá értem a 2 nextgen konzolt, hanem külön-külön...nézz csak utána majd 1x
:)
grebber baráunk is direct külön írta lle, csak utána érdekességképpen írta, hogy összeségében 10x annyi a 2 konzolra... de külön külön is elgondolkodtató. -
Zokni #9859 "a PC Gaming Alliance szerint a gamer PC-k száma kétszerese a konzoloknak..."
Én azért ebben nem lennék olyan eszement biztos... Multiplatformos játékból szinte mindig sokkal többet adnak el PC-re, mint konzolra. (nem az összes konzolra számolva, hanem egyre)
Bár ha gamer PC alatt ők egy kb. 60-80 ezer forintos PC-t (már) értenek, akkor hihetőnek tűnik ez az adat.
-
#9858 ezzel nem az a baj, hogy konzolon több kelt el, engem inkább a szám sokkol.
35000db? az mi? pffff :) a b kategóriák is szerintem ütik az 50ezret, és lehet keveset is mondok...:)
vagy nem jól látom? -
#9857 Az augusztus 28-án végetért héten a Mafia 2-ből PC-re 35576db kelt el!
(A játéklista az Amerikai, Japán és EMEA (Európa, közel-kelet, Afrika) és egyéb (ausztrál, új-zélandi stb...) eladások alapján állt össze.
Elgondolkodtató, hogy a Mafia II-ből Xbox 360-on 5,2, míg PS3-on 4,6 szorosát adták el, mint PC-n, pedig a PC Gaming Alliance szerint a gamer PC-k száma kétszerese a konzoloknak... ( a két konzolon majdnem pontosan tízszer annyi Mafia II ment el, mint PC-n...)
info: Gamestar -
#9856 EZ K***A NAGY!!!!
és mennyire találó... -
#9855 Hát, igen. pedig a cars mappában ott van a subway.sds file. Csak bizonyos küldiben és ritkán jár. (Habár én soha nem láttam.)
azért reméljük, hogy a móderek megcsinálják. -
Vlala #9854 Nagyomn jó lett. Most már a Mona Lisába sem jutok be. Villog az ajtó, E, aztán nem nyílik, viszont nem is villog, ccsak ismét felkínálja az E-t.
Nem akarom mégegyszer újra kezdeni. Idegesítő, hosszú, elegem van. :) -
#9853 Kifogy a benzin -
Szabi020 #9852 Minden boltba ilyen!
Kajáldába is! de nagyon jó!
Azt nem tudjátok örökre itt marad ez a szalag vagy valami történik is?
Még 1 kérdés valaki írta,hogyha sokat megyünk 1 autóval kapunk bonuszt!
Mégis mennyi km-t? és mit kapunk? -
#9851 Azt próbáltátok, hogy bemész egy ruhaboltba, mindenkit lelősz aki ott van, meg a rendőröket is akik jönnek, aztán átöltözöl és lelépsz. Kb 3 perc múlva ha visszamész, be lesz zárva a bolt és ilyen sárga rendőrségi szalag lesz ott, hogy police crime scene, do not cross vagymi, kurvanagy :D -
Csokis #9850 -
Romanzidan #9849 Szerintem még kevés a kessed azért nem tudsz neki fizetni!megnyitod a térképet azt ott mutatja a bal sarokban mennyi kell!kocsikat vigyél a zuzdába azt hamar össze lehet kukázni a kesst! -
#9848 crack fix