Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes...
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Ha kíváncsi vagy a Csokis által összeállított lua parancsokra töltsd le a csomagját és nyisd meg egy szövegszerkesztõvel. Ezután simán ki tudod copyzni ami kell.
egyébként szerintem ez nem a készítõk hibája hanem a mocskos pénzéhes kiadóké.
ugyhogy mégegyszer mondom ezt elbaszták. minden játékot kipróbálok mielött megveszem épp ugyanúgy mint ahogy pl kocsi vásárlásnál kipróbálja az ember a kocsit.
sajnálom. így ez nem ér 12 ezret. max 4et.
oldschool.trance.techno.rave
ez valami elképesztõ. 😄
elsõ részhez képest nekem is csalódás volt de egyébként élveztem és nem nagyon tudtam abbahagyni.
szerintem én megveszem majd külföldrõl a collectors editiont majd amikor negyed árért adják. esõ részt kétszer is megvettem. kölcsönadtam egyszer és nem kaptam vissza. érthetõ.... Isteni játék volt! 😊)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
itt a játék vége.
az elõzõ oldalt. leirtam. akit érdekel elég hossú úgyhogy érdekes ésn ézétek meg!
a játék fejelsztõi wengem ajándékoltak meg a futior infkmációkal.
Visszatöltöttem a mentést és elõször felmentem hozzá na és akkor követett a fat fuck...<#idiota>#idiota>
Még1x köff!! <#eljen>#eljen>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A freeride pont a küldetések közötti szabad mászkálást jelenti.
(nekem is ovlt iylen..)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elég gyíkmátrix
oldschool.trance.techno.rave
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
A konzolt szeretném használni. elolvastam a FAQ-t, De nem tudom elõhívni!
Nekem alapból van nevezve a Mafia2.exe és mégse tudom elõhívni!
A másik megoldást is megpróbáltam. De nem tudom ezeknek a scriptnek a kódját: maximális tuning, traffic off,allshop(az benne van),carfuel,carrepair,stb.
Örülnék, ha a konzolos probléma megoldható lenne!
Elõre is köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Chapter 14-nél járok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem egy átvezetõ lenne itt ha Joe velem lenne <#fejvakaras>#fejvakaras>
Valami ötlet??
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Win 7-em van az lehet a gond?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kíváncsi leszek a folytatásra.. vajon még mit tartogat a játék.
Tény, hogy a játék csodálatosra sikeredett, fantasztikus a grafika, a tükrözõdések, a mozgások, a kocsik lemodellezése, reakciói a környezetre, az idõjárásra. Kifejezetten tetszettek az NPC-k melléktevékenységei, ahogy tevékenykednek az utcán, meg itt-ott. Gyönyörû a táj, élõ, lélegzõ az egész város. Viszont a karakterek arcán kívül minden mást elnagyoltak a grafikusok. 16x-os élsimítás mellett ne legyen már szögletes egy evõeszköz. Meg elég fura, hogy a nyaklánc a szereplõ nyakára van tapadva, de még a kereszt sem fityeg rajta.
Jelen pillanatban azt kell mondjam, hogy számomra az elsõ részben még a FreeRide küldetések is nagyobb játékélményt jelentettek, mint itt a fõszál. Mellékküldetésekkel meg még egyáltalán nem is találkoztam. A zenék is nagyszerûek.
Remélem, hogy a késõbbiekben lesznek netrõl letölthetõ küldetések, feladatok, mert így egy nagy nulla az, amit JÁTÉK gyanánt elvár az ember frenetikus és klasszikus Mafia játéktól.
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"