11769
-
#9927 Huu, még is bejött, már 5 napja pedig semmi, ha a linkre kattoltam! -
#9926 Nekem valamiért nem jön be az Off oldal, pedig szívesen letölteném ezt a scriptet :( -
barmi #9925 Az off topikban lőttem egy dlc szerű kiegészítőt ami néhány új festést és 3. szintű tuningot tartalmaz! ---> Erre tessék!
(... ja, és az autó is egy dlc-ből van, a made man dlc-ből. Azt is megtalálod az off topik fejlécében! ) -
Zokni #9924 Sims-ből az első és második rész volt még sima Xbox-ra, annó próbáltam is, 360-ra ha jól látom már nem csináltak. Valószínűleg az irányítás miatt nem lehetett olyan sikeres, most nem nézek utána, de gondolom, hogy nem volt az, mert akkor bizonyára folytatták volna a későbbi részekkel.
Mondjuk olyan érzésem van, hogy aki a Sims "közelében" van, az így sem nyomorog nagyon. :)
-
ninjablade #9923 Csáó.A 14 chapternél kinyirok mindenkit felveszem a lét és onantol semmi küldetés.Hogyan tovább? -
#9922 3szor vittem végig a játékot, hard-on a legjobb, a sima verekedéseknél is hamar ki lehet feküdni! :D
@Barmi:
Ilyen gépet (#9918), hogy lehet összehozni? Bocs, de mostanában nem olvastam a topikot... -
Knabb #9921 Offtopik... -
barmi #9920 ... még néhány kép erre található ! -
VideotonFC #9919 Hello mindenkinek!
Feltettem a játékot, elindítanám, az egérnél látszik a töltés kis ideig, majd semmi sem történik. Nemtudjátok mi a gond?
Előre is kössz! -
barmi #9918
Még néhány kép -> erre található! -
Vlala #9917 Most már jó lett.
Harmadszor is végigvittem a 14-es chaptert, és továbbengedett. -
#9916 mivel ezekből nincs konzol változat :D illetve a sims tán már van -
#9915 Nemsoká lesz a magyarítás... -
milan32 #9914 Sziasztok!sajnos nemvok angolbol vmi jó ezért az egész történetet Nem is értem:((((
Az lenne a kérdésem hogy a Végén mi van?Mi a nagy titok?Mi lesz Joe-val?mert ők ugye másik irányba mentek!
Am zsíííír game:D
Légyszi segítsetek! -
#9913 Azért ez egy ennél bonyolultabb téma.
A "Next-gen" konzolok megjelenésével, az M$ vállaltan előtérbe helyezte a konzolos fejlesztések "támogatását", ezzel párhuzamosan a grafikai részletesség megnőtt, ami pedig hosszabbodó fejlesztési idővel jár. Így valamin spórolni kellett, és amúgy is a konzol volt előtérben, ami miatt megindult egyfajta árkádosodás, "casual"-osodás.
Nem kell csodálkozni, ha így a sok HC gémer 1; átment konzolra, 2 Ha a konzol nem elégítette ki vágyait, "abbahagyta" a játékot. (Ha csak magamból indulok ki, 5-6-7 éve 10-12 játék minimum a polcomon végezte évente, ma TALÁN 1-2-3, az se mind megjelenéskor, ugyan akkor már nem is érdekel egy csomó játék. Minek, árkád lövöldének? Matchbox fizikájú autós idiotizmusoknak? Felesleges.)
Szóval a Warez mellett az is közre játszik a csökkenő eladásokban, hogy azt a játékos réteget, ami a 90'-es évek eleje óta kialakult, a konzolos eladási vággyal sikerült leszoktatni a PC-s játékról... És ez FIZEŐKÉPES kereslet volna világszerte, milliószám. Csak ezeket az embereket nem érdekli a konzolra fejlesztett, átportolt árkád lövöldék özöne. Azaz azt kívánom mondani, hogy az új játékosok bevonásakor nem figyeltek a "kemény magra" akik lassan elkoptak, tán megfelelő gépük sincs már arra az évi 1-2 játékra, ami TALÁN az Ő igényeiket is figyelembe veszi. -
ladawfts #9912 ezt hogy érted? -
Knabb #9911 Offtopik -
ladawfts #9910 hy! Miután feletelepítem a játékot, az ikont kiadja, majd pár másodperc múlva eltűnik, és nem hajlandó elindítani a játékot. Megmondaná valaki, hogy mit csináljak ilyenkor?
Köszi! -
McCartman #9909 valoban volt ilyen technika is , rég volt , de már akkor is volt rá más alternatíva.
giga-mega packra bizony várni kell még.:D -
xxx007 #9908 Sziasztok!
Nem akarom végig olvasni az összes hozzászólást,egy kérdésem lenne,hogy lehet e ezt gamepad-al játszani,mert nem látja a game...pedig van... -
Zokni #9907 Tiltani kellett a DVD meghajtókat, meg SFNightmare, meg akármi. Nem tudom, régen volt, lehet már nem emlékszem jól, de ez sokkal inkább workaround, mint crack.
Aúgy meg, hogy valami értelmeset is mondjak, én ahhoz a táborhoz tartoznék, ha egy játék megérdemli, akkor meg kell venni és nagyon csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy a Mafia 2 ilyen lesz, de talán majd egy mega pack belőle 1-2 év múlva a sok DLC-vel akciós áron egybe csomagolva. :) -
#9906 Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n -
McCartman #9905 mini-image alatt ne a 'húzd le az IDE meghajtokat' megoldasra gondolj , elég (volt) hozzá egy daemon-tools aztán szevasz.:) -
Romanzidan #9904 Van olyan térkép vagy infó neten ,hogy hol találom az összes playboy képet a játékban?thx -
#9903 miva? :)
mithuzi le meg mit nem? warezről van szó, a warez nem csak a krekk-re vonatkozik.
valamint ps3-ra letöltesz egy játékot a netről, lehet vele játszani, csak bann-t kapsz, amivel meg letöltöd és csak kiirod és nem tudsz játszani, az nem egyenlő a pc-n lévő mini-image megoldással, nem kell semmit lehúzni, bemész letiltod a dvd-t és TUDSZ JÁTSZANI. nem úgy mint a ps3 hasonlattal, ahol nem tudsz játszani. :) -
Zokni #9902 Jó, az én értelmezésemben az ilyen "húzd le az IDE meghajtókat, állj fél lábra és imátkozz, hogy menjen" megoldás az nem crack. Ennyi erővel a PS3 is meg van törve, mert az image-ek elérhetőek a lemezekről a neten, csak még nem tudjuk, hogy hogyan lehet őket használni, de magát a játékot ki tudod írni, ha akarod. -
#9901 nem tudom mi az a starforce, ne aggódj.
konzolon meg "hardware"-es védelmek vannak. nah én arról beszélek, hgy te konkrétan a reloaded-ről írsz, míg ha jól látom volt warez korábban, csak nem szószoros értelemben egy krekk, hanem mini-image, ami most nem részletezném, hogy hány játékban lehet trükként használni, de létezik, tudnék konkrétan címeket is mondani....az egyik azonos az itteni sg-s nevemmel. :) -
Zokni #9900 Nem tudom mire gondolhatsz. A PS2-re vagy az Xbox-ra? Azokon nincs Starforce 3 természetesen.
-
#9899 jah a reloaded az igen de nézd meg a többit. -
Zokni #9898 Splinter Cell Chaos Theory (c) UBISOFT HOODLUM
Ez 2005. április 1-jén jelent meg, többet nem is mondok.
Splinter Cell Chaos Theory (c) Ubisoft RELOADED
Ez meg 2006. 05. 26.
-
#9897 Akkor jól mondtam :D -
#9896 Counterezni kell.
Folyamatosan nyomva tartod a spacet(védekezel).Majd mikor ütnek feléd és elhajoltál az ütés elől akkor felengeded a spacet és akkor nyomod az ütés gombot(bal egér) és vissza tudsz támadni.Ennyi. -
#9895 A Space gomb használatával védekezz és az ütése után üss te. -
#9894 Sziasztok!
Bekerültem a börtönbe és verekednem kell azzal a majom csávóval de hogy kell megverni?? az elején háromszor sikerül eltalálnom, de utánna képtelen vagyok megütni mindig csak ő talál be....
milyen ütésekkel lehet leteríteni? vagy hagyni kell hogy megverjen?
lécci segítsetek. -
#9893 azért érdekes most néztem meg, a Splinter Cell Chaos Theory 2005-ben jelent meg, 2005-ben jött ki iso pc-re akkor az fake cucc volt? -
PedroSKA #9892 sziasztok! Letöltöttem azt a consolos cuccot, elindítom a játékot, de f12-vel nem jön elő a console. Tudtok segíteni? kösz -
Zokni #9891 " pont mivel ilyen drágán készül, minél előbb kell a megtérülés, így pedig nincs idő normálisan optimalizálni, bug mentessé tenni"
Igen, pusztán csak hozzáteszem ehhez a gondolatmenethez, hogy ez a dolog a pénzről szól, mindenki pénzből él, gondolom ebben úgy nagyjából nincs senkinek újdonság.
Elmúlt már a hőskor (kb. 15, de inkább 20 évvel ezelőtt) amikor egy játékot még lelkes(!!) emberek azért csináltak meg, mert kifejezetten élvezték és igyekeztek mindent úgy csináni, hogy a felhasználó minél elégedettebb legyen és a játék neve legendává váljon, ma az ilyen ritka már mint a fehér holló.
Egyre rövidebb idő alatt próbálnak egyre több pénzt szerezni az emberek és ez az ő szemszügükből nézve teljesen jogos is. Ha én (vagy te, aki ezt olvasod) lenne a tőkés, aki igen súlyos 10 milliókat (néhanapján 100 milliókat) befektet egy adott játékba (mert ugye azt senki nem gondolja, hogy a fejlesztők, tesztelők, marketingesek, stb, ingyen dolgoznak 1-2 évig az adott projekten és ezt 2-300 embernél már nem kevés havi fizetés "a semmibe" ugye, amit a kiadó áll, aki menetközben (jogosan, ő pénze) igencsak belepofázik a fejlesztésbe, illetve a kiadási dátumba.) te is minél hamarabb pénzt akarnál vissza, tulajdonképpen nagyjából le is szarod, hogy hogyan...
-
#9890 kivételek erősítik a szabályt. :) -
#9889 jah oks az online játék...arról oks ha nem tudják full pontossan feltörni.
de nagyon csekélyek a címek amik ebbe a kategóriában vannak...:) -
Solt #9888 Nem bizony... random bedobja, hogy 5 méterről nem találsz el semmit! ;)