Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás nem lesz a játékhoz?? Mert már mindenhez van, ezért kérdem, hátha ehhez is lesz! Ha lesz mikorra várható?? Mert nagyon király a játék, de ha magyarul lenne a felirat még királyabb lenne!!!!!!
+1
GP2100
Nem elég, hogy nem értik a feladatot, de ha el is mondja nekik valaki, hogy 27.500$ kell, akkor sem értik, hogy minek, csak megcsinálják és örülnek...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Shep
Hát mert egyesek nem képesek megnyomni a TAB gombot, meg az átvezetõket csak nézik ,de nem fogják fel a bennük történõ dolgokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Clava
király láttam én ott azt a 27 ezer valmennyit, csak nem vágtam ki az a brunó😄

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

grebber
Ezt rakja már be valaki 100000000 betûmérettel a banner alá mert sokan úgy néz ki nemtudnak olvasni.

KIÍRJA gyûjts össze annyi pénzt amennyit kér.Ilyen egyszerû.Rabolj benzinkutat,fegyverboltot.

Next PC upgrade: 2022

Clava
14.-es chapternél mit kell csinálni miután kijöttem a raktárból??? és kinyirtam mindenkit?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Lacee86
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát vmi folytatás csak lesz, mert ez így elég nyomorék befejezés...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Osi20
Miért fehérebb kép ha küldetésre megyek?

G1nic
merfos

oldschool.trance.techno.rave

Ja, és ha vége miért nem lehet tovább öldökölni a városban?
Istenem... ennyi? Be se fejezték... szegény Joe. :S
Hi! Azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok, hogy miért nem látja a progi a kormányt? A controls-nál szürke a felirat és semmilyen kapcsolat nincs. Logitec Driving force pro a kormány, pedig jó lenne kipróbálni ha már odafigyeltek az autók irányítására! (ja a demoban sem látta)
Elõre is köszi a segítséget!
Osi20
sziastok.Valaki segitsen nem tudom kikapcsolni ezt sziv dobogást mert nagyon zavar?elöre is köszönöm választ

de mondom ezek titkos futijoni infok lennenek.

légyszi segítsetek mért vált nehezebb modra a 2 fejezet utánn?:S
már leírtam
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317
itt mi lesz az igazi vége,.

Bence94
de vito elég mérgesen néz akkor és pont úgy van vége, hogy nincs is vége 😞 😊.szóval egy dlc de inkább folytatásban pont ezzel kezdõdhetne, hogy vito hirtelen cselekedne és joeért megy.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

http://www.youtube.com/watch?v=atDgWLrmqq0
én közbe ezt éneklem.

koschwarz
nem látod, hogy direkt csinálja? don't feed the troll. szegénykém összetéveszti a humort a faszfejséggel.<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hogy lehet controls-ban egeret configolni?? hiaba klikkelek nem tortenik semmi, pl. eloremenet: eger jobbklikk.
elore is koszi
Mármint szmájlik felirat mellett a szövegdoboz alatt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

meg amikor a nigóknál kell gumit égetni a beépüléshez és ki kell huzatni szabályzásig, meg kézifékezgetés közbe kell elütni az emberkéket, na az is kemény.

Makrók a szmájlik a szövegdoboz alatt, benne van a spoiler használata!

Még nem játszottam a játékkal és nem szeretem, ha lelövik a poénokat, úgyhogy légyszives használj spoilert!

Köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ja a 14. fejelezetbe eg amikor joe val kell szakács,ûhelyt veeztni és kinyirni a szakácsvezetõt na az is durva. meg amikor a vadászkutyákat ránkuszitják a sintrtelepen.

koschwarz
hallottál már olyanról, hogy SPOILER, te idióta?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Osi20
sziastok.Valaki segitsen nem tudom kikapcsolni ezt sziv dobogást mert nagyon zavar és m int a képet átváltja másikra?elöre is köszönöm választ.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Helló! Segítene nekem valaki. A feltöltés során egybõl kéri a product kódot, anélkül fel sem lehet tölteni. Hogy lehet ezt megoldani?
ranGer2
Röviden azt, hogy Joe nem volt benne a megállapodásukban. Ezért annyi neki..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amikor Joe-t elviszik a végén másik kocsival és lekanyarodnak, mit mondanak a végén, miért mennek arra Joe-val ?? Köszönöm

Get a life!

Köszönöm Urak...

( asszem 12db ezres egyelõre sok érte... )

www.smart-bus.hu

morvaigaben
Így van

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Prince23
Most már mindegy, gondoltam egyet és csak felvettem még pár videót a vezetésrõl, ezúttal Sim módban. Apex továbbra is bekapcs.

Lehet hogy az Ageia lassítja le az fpst érthetetlenül olyan részeknél, ahol nem is kéne?

Skynet
A társak kilõnek és õk is csak nagyon küldetésfüggõen. Ha nem lövöldõzõs autósüldözõs a küldetés akkor nyugodtan ülnek amíg halomra lõnek minket a rendõrök,vagy más minket üldözõ...
tommygear
mi nem tudunk csak a társak
Üdv Urak!

Találtam egy videót a youtube-on, és azon lövöldöznek ki az autóból... itt nem azt írtátok, hogy nem lehet?

4:40-tõl...

www.smart-bus.hu

Skynet
Szerintem kikapcsolhatod,vezetés közben szinte lófaxot nem látsz a fizikszbõl max ha csattansz repül pár törmelék,annyi.
A vicc az hogy fiziksz nélkül a gumifüst is jobban néz ki, ráadásul ha kaparsz ezerrel utánna sokkal tovább tart a füstölgõ túlmelegedett gumi effektus.😊
uhh most végeztem vele, hát én nem tudom h ti mennyire, de én kib*szottul kibuktam mikor asszem a 13. fejezetben ki kell nyírnunk azt a fickót, aki ismerõs... a fejemet vertem az asztalba, sztem nagyon durvaxD
Prince23
Frapsz + Movie converter + movie maker. de egyébként már végigvittem hard-sim beállítással is. Csak most be van kapcsolva az Ageia, így is eléggé szaggatott felvétel közben a jelenetek többsége, nem akartam, szarabbul vezetni sim beállítás mellett + felvétel, de majd fogok feltenni úgy is simes vezetést is, csak akkor alapból kifogom kapcsolni az ageia-fizikszet. 😄

Skynet
Próbázd ki a hotrodot szimulációsan...Élmény😊
Egyébként hogy vagy milyen progival csinálsz videót?
Prince23
Ja normal.

Skynet
Gondolom itt normalon volt az autó irányíthatóság,alig tör ki a hotrod segge...Bûn ezt nem szimulációban tolni....😞
Ez az, kijött a második verzió a Car full damage mod-ból! Most már az összes köcsi dinamikus törésû! <#taps>

Prince23

<#eljen> <#smile>

de hát már megint mi olyan vicces ezen hogy apa nélkül maradnak a gyerekek!!!!

Cucmey
én is igy vagyok vele. addigra úgy is jól le esik az ára.
azér sajnálom hogy nem tudtak egy olyan klasszikust csinálni mint az elsõ rész. más világot élünk. manapság amit lehet butítanak. úgy érzem mostanában minden játékot az átlag amerikai 14 éves elbutult disznóra hízott gyerekeknek csinálnak. persze a Mafia 2 ezeknél lényegesen jobb de a könnyedsége már nagyon hajaz az ilyen játékokra.

morvaigaben
Már elolvastam, de csak röhögtem.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

#9317 hsz lapozz vissza ott a vége a dlc-s majd.