Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás nem lesz a játékhoz?? Mert már mindenhez van, ezért kérdem, hátha ehhez is lesz! Ha lesz mikorra várható?? Mert nagyon király a játék, de ha magyarul lenne a felirat még királyabb lenne!!!!!!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
KIÍRJA gyûjts össze annyi pénzt amennyit kér.Ilyen egyszerû.Rabolj benzinkutat,fegyverboltot.
Next PC upgrade: 2022
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elõre is köszi a segítséget!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317
itt mi lesz az igazi vége,.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
én közbe ezt éneklem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
elore is koszi
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még nem játszottam a játékkal és nem szeretem, ha lelövik a poénokat, úgyhogy légyszives használj spoilert!
Köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Get a life!
( asszem 12db ezres egyelõre sok érte... )
www.smart-bus.hu
Lehet hogy az Ageia lassítja le az fpst érthetetlenül olyan részeknél, ahol nem is kéne?
Találtam egy videót a youtube-on, és azon lövöldöznek ki az autóból... itt nem azt írtátok, hogy nem lehet?
4:40-tõl...
www.smart-bus.hu
A vicc az hogy fiziksz nélkül a gumifüst is jobban néz ki, ráadásul ha kaparsz ezerrel utánna sokkal tovább tart a füstölgõ túlmelegedett gumi effektus.😊
Egyébként hogy vagy milyen progival csinálsz videót?
azér sajnálom hogy nem tudtak egy olyan klasszikust csinálni mint az elsõ rész. más világot élünk. manapság amit lehet butítanak. úgy érzem mostanában minden játékot az átlag amerikai 14 éves elbutult disznóra hízott gyerekeknek csinálnak. persze a Mafia 2 ezeknél lényegesen jobb de a könnyedsége már nagyon hajaz az ilyen játékokra.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489