11769
-
BlackWolf #9967 hát ha eredeti a játékod pedig nem kéne csökkeni magától az életerőnek legalábbis mástól még nem hallottam :I talán 1 újratelepités megoldhatja a problémád akkor :) -
Katarina 60 #9966 Megpróbálom,köszi a választ. :) -
Der Wahnsinn #9965 Beszarás ez a mai világ hallod, kifizet az ember tizenakárhány ezer forintot, és akkor a végén rossz crack-et raknak a dobozba.. najóvan köszi a tippet azér, megoldom. ;) -
#9964 Szépen messziről követni, hogy ne tűnjön fel nekik,
bár ez sztem eléggé fasság a játékban, mert ott megy el az orrunk előtt, nyilván látja, hogy konstatáltuk, hogy nem egészen úgy van a Tony gyerek ahogy otthagytuk és nyilván utána megyünk -
Timbu #9963 Részben nem értem ezt a nagy felháborodást. Az rendben van, hogy magyar viszonylatban drága és viszonylag rövid, de:
- Így is kiemelkedik a tucatjátékok közül. Nem tudom, emlékszik-e még valaki a Keresztapa címú játékra...
- Tudja hozni a Mafia 1 hangulatát, ha felülmúlni nem is.
- Be kellene látni, hogy a kiadók és a fejlesztők is pénzből élnek. 7 év fejlesztési idő pedig nem kis pénzbe kerül, amit nem elítélhető módon a kiadó szeretne viszontlátni. És akkor talán nem szűnik meg egy újabb tehetséges csapat.
- Más játékoknál is előfordul, hogy bizonyos dolgokat kivesznek, mert vagy nincs idejük befejezni (a halasztás persze tovább növeli a költségeket), vagy egyszerűen úgy ítélik meg, hogy nem is olyan jó a funkció. Pl. a Flatoutnál is be volt tervezve, hogy majd versenyek között a sofőrrel mászkálhatunk, ami végül kimaradt. Vagy a AoE3-nál egy is teljesen újraírták a kereskedési rendszert. Ha kimaradt az ablakon kilövés vagy az ágy alá bújás, az már nem valószínű, hogy DLC-vel bekerül. -
Katarina 60 #9962 Sziasztok !
A segítségeteket kérném mert elakadtam.
Mikor Tonnyt agyon verik az útcán a sárgák,azt írja kövessem az autót.
Követem is de meddig kell ? Meg se ölhetem őket,mert azonnal vége.
Akkor mit kell csinálni ? -
BlackWolf #9961 rossz a cracked és Piros betűs rész! -
Der Wahnsinn #9960 Gondolom nem egyedi gond (de a uccsó 10 oldalon nem találtam rá megoldást) a magától csökkenő életerő. Egészen addig, amíg már minden vérben forog, alig látok vmit, és hirtelen el is halálozok, amikor vki pofán ver az utcán. :) Előre is köszi a segítséget! -
#9959 "nes, snes, segamd, ps1, n64, gamecube, dremacast, ps2... na itt jöttem rá, hogy PC mindent überel."
Jelenleg egyetlen konzolt sem überel, legfeljebb grafikában ha játékról van szó, sem exkluzív kínálatban sem játékminőségben nem überel a pc.
Konzolon történő FPS irányítás tökéletesen megoldott, használható,hozzászokás kérdése,az egyetlen dolog amitől lemarad a pc egérhez képest az a sebesség. Viszont így konzolon mindenki egyenlő eséllyel indul,nincs egér minőségből,fps-ből,grafbutításból fakadó előny multi címeknél.
Ps3 játékfejlesztés veszi a legtöbb időt,mert prociból kell szinte mindent megoldani benne. Ez elég sok fejlesztőnek probléma,így sok játék ami multiplatfrom gyengébben muzsikál. Viszont akik tudnak vele fejleszteni azok olyan jtáékokat raknak rajta össze ami nincs más platformon (Unchartedek,GT,stb)
A PC-re pedig jó hogy egyre többen szarnak,szánalmasan csekély eladásokat produkál a konzolokhoz képest,holott közel ugyanannyian (ha nem többen) tolják pc-n.:)
Persze lehet jönni SC2 eladással,a gond csak az hogy húzócím és bizony van benne warez elleni védelem. Battlenet. Aki multizni akar SC2-vel (márpedig a multi a játék fő része) annak meg kell venni.
Ha beleszórják a lan-t és simán megoldható lenne a warezmulti még 2 milla sem ment volna el belőle. -
#9958 Vártam mint a messiást, de sajnos akárhogy mindig a jót látom a dolgokban ez lehervasztott. 3 napja vittem végig, utolsó küldetést asszony mellettem töltötte, és csodálkozott amikor felálltam megfogtam a játékdobozát és a földhöz csaptam. Akkor elmeséltem neki, hogy mi a szituáció.
Szóval valóban egy demo-t kaptunk vagy tech demo-t kinek hogy tetszik. De akkor mi volt a Mafia II demo? Egy egy gigás vicc? -
BlackWolf #9957 Nemtudom , hogy a dlc-k miatt szedték e ezeket ki vagy nemvolt teljesen kész :K de az biztos , hogy ha bekerült volna mindaz amit írnak megint 1 mérföldkövet tehettek volna le az asztalra a készitők :( Igy csupán 1 demót kaptunk :( a játék demóját meg akár tech demónak is nevezhetjük ... Végigtoltam a játékot nemvolt rossz az biztos , de valamiféle hiányérzet kísértett végig nahát ittvan rá a magyarazát :) -
#9956 "Zuhanyzóba bújás." Ez benne van kapunk is egy jó alternatív endinget:D -
#9955 Valahogy erről a Half-Life 2 jut eszembe amikor annó, jött az Anonymus emberünk és ellopott mindent a Valve-től és a netre közzétette, -ANON néven. Nos azok a cuccok még mindig megvannak nekem, és cikkem is van, hogy milyen lett volna a HL2. Na mindegy off az egész, de ez jutott eszembe erről.
Sajnos ebből sem lesz semmi, de mondjuk írták mindig még hogy kiadják ha kész lesz. Kibírtunk volna még több időt nem srácok? -
mikrofonhead #9954 Valóban nagyon jó az írás, örülök, hogy vannak még olyan emberek akik nem sajnálva az időt, meg az energiát, ilyen dolgokba belefektetik. Itt is kiderül, hogy mennyire szemétláda pénz irányította világban élünk és mennyire nem számít, hogy a felhasználó megkapja ami jár neki...elszomorító!!! -
#9953 UUUUUUUU Bazdmeg.Nagyon jó írás.Mennyivel jobb lenne ha ezek benne lennének. -
BlackWolf #9952 Mafia 2 az év játéka :( kár , hogy még nemjelent meg .... -
McCartman #9951 nem véletlen , hogy nem adnak ki egyetlen komolyabb stratégiát sem konzolra.
nincs rá igény..
mondjuk FPS jatekok irányítása joyjal valo iraníitasa sem tul megoldott.:D
nade tényleg off.:D -
Solt #9950 Én is veled vagyok, de ez valóban nem konzol vs PC topik... ;) -
Vlala #9949 Plíz.
Ez nem konzol vs. PC toppic.
Jó lenne, ha ez így is maradna. -
#9948 én velded vagyok..de ne vitázz ilyenekről az sgn, mert nincs értelme -
#9947 nes, snes, segamd, ps1, n64, gamecube, dremacast, ps2... na itt jöttem rá, hogy PC mindent überel.
1. Könnyebb mint a PCre? PS3ra kell 4654632 hardvert tesztelni?
2. Ezt meg úgy értem, hogy ők minden szart megvesznek, még akkor is, ha kritikán aluli a játék. Addig PCn... hát mi szart nem veszünk. De pl ha minőségi, mint az SC2, akkor megveszik itt is. -
#9946 Látszik, hogy életedben nem voltál még 500m-es körzetében egy konzolnak sem, és ezt még híreszteled is!
"Könnyebb feljeszteni" --> Jelenleg PS3-ra a legnehezebb, legbonyolultabb
" igénytelenebbek, akik játszanak" --> Jah, nyilván az összes exkluzív játékot ismered, és ez alapján mondod ezt.
Ne magyarázzunk már hülyeséget, főleg, ha halvány fingunk sincs a dologról... -
#9945 Sajnos konzolra két dolog miatt jön ki több játék. Könnyebb feljeszteni és igénytelenebbek, akik játszanak. Nekik jó a szar is. Nem kell oda minőségi játék, ezért a kiadók is egyre kevesebb időt fordítanak a minőségre. -
Vlala #9944 Pillanatok Empire Bayből #31:
A fegyverboltos, miután a bolt előtt megmutattam neki, hogy nem megyek be, mert már van fegyverem, lövöldözni kezdett. Elbújtam az ajtófélfa mögé. Nem jött ki, csak lőtt kifelé. Egy rendőr volt olyan balga, hogy bement megnyugtatni. Golyóval a hasában végezte... mint ahogy nyolc további társa is.
Meg kellett tennem.
A hazámért. -
Gábor Warrior #9943 Sziasztok! A játékhoz lesz magyarítás? Nincs róla sehol semmi hír, így meg sajnos nem értem a részleteket. A játék viszont nagyon jó! -
#9942 itt -
ninjablade #9941 Tud valaki válasz az előző kérdésseme? -
ladawfts #9940 Na most már bejön! :) Biztos karbantartás volt! Bocs az offokért! -
#9939 Pedig tökéletesen bejön FFel!Ne offolj tovább! -
ladawfts #9938 De ti mit használtok; hogy bejön? Firefoxot, Chrome-ot, vagy Explorer-t? Mert nekem firefox-al nem jön be! :( -
#9937 nincs off akkor itt offolj -
Knabb #9936 Nekem gond nélkül bejön... tessék odamenni. -
ladawfts #9935 Nekem is! Kiadja a 404-et! -
Knabb #9934 AKKORIS ODA VALÓ A KÉRDÉSED!!! ITT NEM SEGÍT NEKED AZZAL KAPCSOLATBA SENKI, HIÁBA VAN ÍRSZ CAPS LOCKAL bmeg pöcs... -
#9933 De a MAFIA 2 OFF TOPIK NEKEM ÜRESEN JÖN BE -
#9932 Szia! A hiba az hogy rossz topikban jársz. Viszlát! -
#9931 Sziasztok. Mi a hiba? Letöltöttem a maffia 2-őt
-
#9930 Na lol, tényleg, 4 éve SG-zek, de most kellet megtudnom hogy ilyen is van xD Kösz! -
#9929 kösz! -
#9928 Be kell hogy legyél jelentkezve hozzá