Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
happy end jobb lett volna?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Hát azért egy ilyen játéktól az ember elvárt volna egy nem elhajtunk a kocsival és csúnyán nézünk pár mp-es befejezést.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

és én 10500 forintért jutottam hozzá bibibííí 😛

TDC Geronimo
Bárcsak minden játék ilyen gagyi lenne 😞

gagyi a játék összedobott összecsapott gagyi kínai játék.

TDC Geronimo
Mégis mit vártatok? Minden szálat lezáró befejezést? Nyitott maradt egy esetleges folytatásra. Így is sok kérdésre választ kaptunk a vége felé. Ez a fajta befejezés teljesen illett az egész történethez és a hangulathoz.

nekem nincs bajom fele csak rövidnek tarom a játékot hoszabbra számítottam😄
Shep
Hát ,hogy nincs igazán vége és olyan semmilyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TDC Geronimo
Na most értem a végére én is. Nem tudom mi a bajotok a befejezéssel.

TDC Geronimo
Ez a pachter egy idióta.

tommygear
igen
ha vki már átvitte az írja már meg h most akkor ténylef ilyen rövöid falcone-t megölöm és vége:S
chapter 16 és vége azt tudtam h rövöd dehogy ennyire:S
Prince23
Az off topikot kéne használnod. és egybõl kiböki a szemed a megoldást.

Shep

Mivan?? Ezt nem értem! Miért, mit kellene használnom? Vagy aki itt ír, az mindenki boltba vette meg a játékot?????? KÉTLEM!! Légyszives ímondd meg mit kellene használnom.köszönöm
Jól mondod én olvasok is....
<#hehe><#nezze>

Shep
Mert szar krekket használsz azért, de ez nem warez topik.

És az átvezetõ videók tökéletesek!! Most kezdtem a játékot, olyan mintha a szívem dobogna a játékban hangosan, és olyan elmosódott a kép. De mondom, az átvezetõ videókkal semmi gond. Ez micsoda??? Mindenkinek ilyen volt a játék eleje??? Kevés az életem vagy mi ez?? Valaki segítsen már légyszives.
kill3r21
ezt honnan veszed illetve olvasod?
Prince23
Találtam egy újabb tesztet

fanatix 86/100

Lacee86
Hát tudom, azért mondtam. 😊 Én is volt, h párszor meghaltam azért lövöldözés közben, de már tudtam h hol lesz ellen, honnan lõnek stb.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Az mitõl van, hogy a kép érdekes nálam?? Olyan elmosódott, nagyon fura. Nem olyan mint amiket itt betesztek videók. Ez mitõl lehet??? Nálam olyan halvány, olyan mintha elmosódna. Pedig High beállításokon játszom. Mit kell ki vagy bekapcsolni, hogy jó legyen a kép?? köszönöm segítségetek!
"Jó lenne hozzá egy fordítás"....nemsokára kész lesz gyorsan halad, már 80%-kész van....
<#taps>

Prince23
JethroHUN
Én 2x játszottam ki, de tényleg ugyan onnan lõnek, van két mozgás scriptjük azt kész, lesõ fedezék majd kicsit hátrébb és ott maradnak XD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Skynet
Felszedi a stexet a dagadt kinyírása után az irodából,hozzárabol 3 fegyverboltot kb 5 perc alatt és mehet is kifizetni a hitelt,felesleges autócipekedéssel szarakodni.
Prince23
a tegnap beígért sim gameplay

Lacee86
Azért azt ne felejtsd el, h mire negyedszerre toltad, már kívülrõl fújtad, mi fog következni, lövöldözésnél hol van ellenség stb.

JethroHUN
Az átvezetõk jól vannak, megcsinálva, nem nagyon kell hozzá angolul tudni szerintem, mert már a cselekménybõl rá lehet jönni h mi van.
De lehet hülyeséget mondom, mert nekem be van kapcsolva a felirat xD olvasom azt észre sem veszem

Prince23
hát én már 4x toltam ki, egyszer úgy vittem végig, hogy minden jelenetett szkippeltem, csak kíváncsiságból és ez 5 óra 25 percre jött ki. szal eddig kocsikázunk meg néha lövöldözünk is😊

Ja.Budget áron kellett volna adni az alapot,és így már jobban megérte volna mindenkinek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lacee86
Hát azért az 5-10 óra játékidõ az vicces. Nekem 15 órámba került medium szinten, igaz minden videót végignéztem, meg nem rohantam mint az állat, de nem is mászkáltam különösebben a városban, csináltam szép sorban (linearitás...) a küldetéseket. De ettõl függetlenül sajnos tényleg szörnyen rövid, a játékidõbõl sokat elvesznek a videók. Így h még multi sincs hozzá, a 10-12 e Ft nevetségesen sok érte. Mert hát ha jön hozzá vmi kiegészítõ, biztosan perkálni kell pluszban...

Az autóvezetés: hát én nem érzek jelentõs különbséget a GTA és eközött a játék közt. Mondjuk a GTA-ban sztem kezelhetõbbek a kocsik, de ez csak személyes vélemény.

Az azonban kétségtelen, h ugyanazért az árért (sõt most már kevesebbért) a GTA-ban sokkal-sokkal többet kapunk, mint a Mafiában.

Én is átskippeltem,mert a felét se értem.Jó lenne hozzá egy fordítás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

M@TriX
ezt nem de abban is vannak finom dolgok, pl kilõtt gumi egy idõ után szétrobban, ha égeted a gumit egy idõ után szétrobban, szóval abban is vannak ilyen finom dolgok, de az tény, hogy a Mafia II-ben még finomabb dolgok is vannak 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én hallottam, hogy nem túl hosszú a játék, így már alapból hard/sim beállítással kezdtem. Szeretem a kihívásokat, a maffia amúgy sem "easy" boys...

aki meg átskippeli az átvezetõket az meg is érdemli...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

JethroHUN
Hát jah, érdekes 10 óra a játék :S, de ezek akkor is hülyék, mert ahhoz h tesztet írj neked legalább 15 kell ezzel játszani, meg nézni mindt, pl nem rég vettem észre h ha patkára hajtok, belapul a gumi 😄 vagy ha túl gyorsan megyek leesik a dísztárcsa, ilyen kis apróságokat is számbakell venni, gta4 sem tudott ilyet x)

JethroHUN
Dehogy raboljál, vigyél kocsiakt a bontóba, az a jó, Mikenal úgyis van 1-2 autó randomban, berakod, összepréseled, elmész, majd vissza megint ott van 1 kocsi 😄

kill3r21
Szerintem a Mafia2 azért jó mert Mafia
a GTA4 meg azért jó mert GTA4 xD
azt csõ
Prince23
DarkSector
Nem értem, miértis a 75% az annyira rossz?

ráadásul sokan megvették meg is veszik nem?
1 hét után mondják ezt?
Mafia 2 nem hozza az elvárásokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
GTA4-ben szerintem teljesen jó az autóvezetés (miután megszokja az ember) talán az egyik legjobb ami ilyen játékokban van. De amúgy ebbõl megint GTA vs Mafia vita lesz.

Prince23
Mafia II

- az eddigi legjobb vezetési modell sandbox játékban
- hangulat a tetõfokon
- filmszerû játékmenet, szinte alig kell csinálnod valami veszélyest
- a város légköre
- 5-10 óra játékidõ

GTA 4

- több küldetések, mellék is
- iszonyatosan balga autóvezetés
- hangulat
- sokkal nagyobb város
- 50-80 óra játékidõ

De azmiért van, hogy játék közben olyan érdekes a képernyõ??? Olyan elmosódott, olyan halvány...vagy csak nálam ilyen?? Ha csak nálam ez mi? Vagy direkt ilyen??engem kicsit zavar...
GP2100
Van benne igazság, sajnos <#rolleyes>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

palinho96
Szerintetek melyik a jobb???
GTA IV - Mafia II???
3 indok, hogy miért (nem pénz)
Kérem olyanok írjanak, akik nyomták mind a 2-õt?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

<#hehe>

Shep
Az *oda nem kell a mondatba.

Shep
Ezért olyan szájbarágósak a mai játékok, egyre inkább oda abba az irányba tartunk amikor már a játékok már csak egy hosszú videóból és 2 gomb lenyomásából fognak állni.