Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
errõl a progiról írnál bõvebben ?

hiba
amikor a game vegre elkezd bepörögni, izgalmasabb küldetesek
és akkor vége is a játéknak
az utolsó par küldetés jó, de amik elõtte vannak azok nudlik sajnos
ha jönnek a dlck gonodlom azok kulonalloak lesznek nem a storyhoz kapcsolódnak, pedig jólett volna komplettebben
masfel nap alatt kivegezhetõ a game, ugyhogy volt olyan karakter akivel csak parszor talalkoztam, az is tök faxsag, hogy storymodban ha visszatoltök egy regebbi allast, akkor törli a többi mentest
nemtudom miert csinaltak ezt, nem eri meg a penzet

Valaki adjon már bant neki!<#banplz>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

GP2100
m2dev konzollal lehet rakni akár a tejeskocsira is 3-as szintû tuningot, amiben benne van a supercharger. Gondolom majd ezt is dlc-ben adják, akárcsak a verseny és hot-rod festéseket, mert alapból én sem találtam õket a játékban.
Pár saját kép, ami modok nélkül készült, csak a konzolba kellett írogatni egy kicsit:

verseny tejeskocsi 😄

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

miért? biztos fent lesz vmiylen torrent oldalon

Szemétség

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Állítólag feldarabolták a játékot! Megvan az 50 játékóra csak még kb. 10 DLC-vel együtt, amit folyamatosan kiadnak 1 hét és jön az elsõ amit már tudtunk sep7

tenkenorman
gondolom láttad azt a hotrodos képet. csak az az egy autó van superchargerrel külön nem tudsz rakni az autókra.

http://www.tenke.hu

Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy merre tudok Superchargert felszereltetni?
Van e egyáltalán?
morvaigaben
<#banplz><#hehe>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

tenkenorman
jó nagy borjú vagy 😊))

csehek cak kínai zsoldosokkal paktaltak le.

tenkenorman
kínai??

pszt <#awink>

morvaigaben
Van benne valami XD

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

JethroHUN
Akkoriban még tudtak kocsiakt csinálni, nem mint ma... csak nem a gamekapocs embere vagy? XD ismerõs az a sor

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

fook
köszönöm szépen 😊

azért mert ocska kocsik vannak meg ocska az irányitás ,ég nem kell bannolni te is tudod.
Biztos szövetkezel a kínai készítõkkel. Mostmár kezdek durcus lenni.

Elkéne már neked egy topik ban!<#banplz>

forzajuve5
rejtett mappa, arra figyelj

fook
Hol vannak a mentések ? Amit a faq ír ott sehol nem találom :SD

ok😊

csak a neve. egyikbe szar az irányítás (sim) másikba meg épphogy jó (normal)

Kérdeznék egy olyat, hogy optionsba a driving mod-nál, mi a különbség a simultaion es a normal között? thx

JethroHUN
Soha

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nekem olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás mikorra várható?????? Mert addig nem játszok vele, mert nem értek azért mindent belõle, és az igazi úgy lenne szerintem!
Skynet
Ez tény hogy lesz valami csak gáz hogy ez a befejezés. DLC vagy folytatás szagú. Várjuk xy évet/ hónapot rá ahelyett hogy a teljes programban benne lenne? Köszi....
Lehetne mindenki ilyen normális de nem offolok eltûzök. Köszi még egyszer.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Kit--Kat
Tuti meg lesz mentve, nem véletlenül hagyták nyitottan a végét. Nekem nagyon tetszett ez a rendezés, hogy az õ autója lekanyarodik a miénk megy egyenesen, a keresztapában voltak ilyen szintû jelenteke.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bence94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végülis ez lenne a legjobb.hisz látni lehetett, hogy nem szarakodnak ha valakire mérgesek ill. likvidálni kell az illetõt.plusz mindig kisegítik egymást.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Elküldtelek, csak udvariasan😄

[merlinw.org]

Shep
Nem, ez direkt így lett kitalálva ilyen félkészre, hogy a játék akkor legyen teljes ha megveszed a DLC-ket, amik igazából már rég kész vannak csak hát ha egybe adják ki az úgy nem üzlet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Skynet
Ja. Ezért nyírunk ki egy rakat embert bosszúból, nem kis gondot okozva magunknak...😊
De a legjobb barát megmentése (akinek mellesleg baromi sokat köszönhetünk) az nem fér bele mi?😊
Shep
Hát mert ha objektívan vizsgáljuk kb. annyit érdemel. Az más kérdés, hogy szerinted a világ legjobb játéka.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Okés kszi, meg azt is hogy nem küldtél el a fenébe a tört miatt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

JSbyMSI8800
Vagy nincs fent neked a legújabb DirectX, nekem is ez volt a baj, ment minden bejött a menü aztán játszanék és kilép.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Kit--Kat
Ne feledd a Maffia törvényeit, ez a család elõrébb való mint vér szerinti család és a barátok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MerlinW
70-80% jó értékelés, nincs azzal semmi baj. No meg, ki a francot érdekel más véleménye?😊

[merlinw.org]

G1nic
amúgymeggeci mi az hogy mindenhol ilyen 70-80% ot kap a játék? egyik legjobb amivel eddig játszottam. még a max payne 2 tõl is jobb(maga idejében nézve nem most) meg szerintem a gta 4tõl is sokkal jobb a hangulata (is)

oldschool.trance.techno.rave

MerlinW
Akkor tört verzióval játszol. Használd a Skidrow törést, vagy töröld a renegade dlc-t, vagy olvasgasd az OFF topikot.

[merlinw.org]

Skynet
Végül is miért ne. Akár ketté is ágazhatott volna a sztori ennél a pontnál ha nagyot akarnak dobbantani.

Stukkerelõ lelõ mindenkit a kocsiban és irány Joe-t megmenteni--> Üldözött vadak sztorivonal// vagy hagyni Joe-t veszni--> maffiózó sztorivonal. Ez így egy nagy nulla,a legjobb barátját hagyja veszni...

De majd egy DLC-ben kiderül mi is történik ez után,szinte teljesen nyilvánvaló hogy ez a cél....Vegye a sok hülye pénzért a DLC-ket hogy teljes legyen a játék...
Megcsináltam de a játék betöltésénél hibával kilép. Menüig jutok el aztán continue és paff kilép.

Skynet
.../Mafia2/pc/dlcs

Ide másold a letöltött dlc-ket. Értelemszerûen ha a DLCS mappát másolod (és nem ami benne van) akkor azt ne a DLCS mappába hanem a pc mappába. És kész is.
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Urak! Aki képben van a Mafia 1 kontra W7 kérdést illetõen az legyen kedves nézzen már át IDE!

www.smart-bus.hu

Sziasztok valaki megmondaná hogy a dlc-t hogyan kell használni? Hová kell bemásolnom mappa név stb. Nagyon köszi.

Shep
Nem, azt vártam ,hogy kivetõdik a kocsiból és vetõdés közben belelõ a tankba ami természetesen pár mp múlva felrobban ezután felkapaszkodik egy szembe jövõ autóra az ablakon bemászva eltéríti azt majd utoléri a másik autót mellé hajtva kilövi az ellenséges mókusokat, mindezek után pedig beszállnak az egyik kocsiba és elindulnak kifele a városból, de az idõ közben kiérkezõ rendõrök üldözõbe veszik õket úgyhogy rátaposnak a gázra és itt az üldözés képeivel elfeketedik a kép, na hát ezt vártam. 😄

Kit--Kat
Szerintem nagyon jó volt.
Vagy mit vártál, lõje fejbe az öreget és kommandózzon el Joe-ig?

sacko98
Egész jó játék tegnap sikerült kijátszanom.

Shep
Nem a happy end a lényeg, ezt amit elõadtak ezt is lehetett volna színvonalasabban az a baj. ÉRTED?????????