Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Tartalom meg DLC-kkel fog bõvülni, lásd szept 7-ei 30 küldetéses DLC!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"sok értelmetlen vezetés, rengeteg mozi"
Sandbox általában a sok vezetésrõl szól, az meg, hogy sok az átvezetõ inkább pozitívum nem, mint ha a játék engine lenne végig csak a szemed elõtt.
Komolyan nem értem az ilyet! Mit vártál, hogy 10 órán keresztül 1 tommy gunnal szétlövöd a várost? A mafia élete sem folyton az értelmetlen vérengzésrõl szól!
Mondom mindezt úgy, hogy csak belekukkantottam a 2. részbe, de Mafia 1 se a folytonos lövöldözésrõl szólt, szóval nem értem a problémádat és ott is volt "értelmetlen vezetés" dögivel. Ilyet se hallottam még, hogy valaki az átvezetõk miatt sírjon....
Egyébként van akinek tetszett ez a játék egyáltalán?
Szept. 7-ei DLc pack 30 küldetést ad majd a játékhoz, az azért majd bõvíti biztosan az élményt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Chapter 14, joeval mennénk ki az ominózus sokemeletes építkezésrõl.
Mindeközben Joe AI-ja egyszerûen kikapcsolt, már a tetõn, nem jön utánam, nem lõ, teljesen inaktív. Odalent hiába nyírok ki mindenkit, az utolsó ellenfelet valahol a falban jelzi a gép, hiába jártam végig mindent minden oldalról, sehol sincs.
És ugyebár amíg joe nem ér le a fõterembe, és mindenkit ki nem nyírunk, a játék nem megy tovább.
Lehetõségeim: Újrajátszom a teljes(jó hosszú) 14. Chaptert, és reménykedem, hogy legközelebb nem történik majd ugyanez.
Azért ez nagyon gáz. Nem tudom mi van ezzel a játékkal, de nekem úgy tûnik, hogy még több hónapnyi fejlesztést és finpmítást igényelt volna.
Persze így is sokkal jobban bejön, mint a totál igénytelen GTAIV és kiegjei, de ennek a játéknak porig kellett volna aláznia a GTA-t.
Emellett az is nagyon idegesítõ, hogy miközben a játékmenet és a történet, a pályák nagyon közepes színvonalúak, addig a többi elem, a grafika, a kocsik és a fegyverek mind kivállóak. Karakterek is sokkal szerethetõbbek, mint a GTAIV-ben megismert szerb tömeggyilkosok, igénytelen motoros bunkók és buzik.
Remélem a fejlesztõ srácok már neki is kezdtek a patchek készítésének, mert nagyon ráférne néhány patch a játékra. És kellene még vagy tíz pálya is.
Sajnálom, mert nagyon vártam ezt a játékot.
Playboy magazinok gyûjtögetése a 40-es évek környékén?😄DD...amikor az elsõt 1953 környékén adták ki xD
Ekkora egy arcul csapó befejezést is már rég láttam,a játék nagyon rövid,mire a sztori beindulna vége is
A másik a sok értelmetlen vezetés,meg a rengeteg mozi,szinte nulla akció:S
SENKI NE VEGYE MEG!Ezt warezoljátok
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Össze kell gyûjteni 27.500 pénzt.ÍRJA IS.Raboljál benzinkutakat/fegyverboltokat!
Next PC upgrade: 2022
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Per Aspera Ad Inferi.
ti is találkoztatok az utcán cipõpucolóval? (bocs, csak szakaszosan követem a topicot)
igaz, hogy elég harmatos lett a game, fõleg az elvárásokat tekintve, de azért ilyen apróságokkal azért meg tud lepni... <#vigyor2>#vigyor2>
Per Aspera Ad Inferi.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?f=90&t=20075
Kép
Van aki megleste már? Segítségével egy leheletnyit alul öltözöttek lesznek az örömlányok, Joe kéglijében! <#taps>#taps>
várom már a kocsi módókat:-)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Egyébként tényleg jó hely a -2030, 930, 27 koordináta, de inkább ezzel menjetek át a kapun és gyalog közelítsétek meg a helyet, így remélhetõleg menni fog:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1790,1040,02))
Pl..: A devconhoz, ha jól tudom kell a parancs elé a: #lua is!
Lesd meg 😛
A z értékkel kellene még kisírletezni, hogy melyik a megfelelõ magasság.
http://www.modmywhat.com/
itt meg olvasni lehet róla meg egyebeket, és innen van a link is
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Szerintem nyugodtan kitehetnénk szépen a FAQ mellé!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tehát megy a játék szép grafikával stabil 35-40 és a fölötti fps-el, és mégis néhány helyen, ahogy végigvittem a játékot megfigyeltem hogy gyakorlatilag ugyan azokon a helyeken akadozik néha jobban néha csak kicsit, de olyan szinten hogy még a hang is akad, elég zavaró, és roppant érdekes és említésre méltó hogy a lehetõ legszarabb grafikán legalacsonyabb felbontáson is csinálja, és úgyhiszem fõleg akkor tapasztalható mikor betölti pl a város egy másik részét, mikor kiírja hogy pl littleitaly-ban vagyok:/
Most 3 dolgot tudok elképzelni:kevés a ram(2Gb), formázni kéne a vinyót mert teli van szarral, szar a vinyó és olyan lassú hogy nem tud lépést tartani a játék igényeivel.
Ha valakinek van ötlete ossza meg...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi