11769
-
ASR Godfather #10047 alá kell dobni valami jókis nfs fizikát azt lehet tolni élvezetesen és időben odaérsz a küldetésekre. -
#10046 inkább 80as években -
#10045 A DLC, eddig baromi unalmas, egyébként kb. 5-10 órányi játékidőt ad. Ha csak a Vendetta sztorival foglalkozunk akkor kettőt.
Ha valaki kíváncsi rá, angolul a DLC tartalmi leírása egy 2K-s sráctól:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
From what I've been reading, it sounds like its still supposed to follow the same format as The Betrayal of Jimmy. The only difference is that the first game takes place before Jimmy gets betrayed by his handlers and the second one is after he gets out of jail and kills them all.
If you haven't played The Betrayal of Jimmy, its an arcade game where there's a cutscene at the beginning and a cutscene at the end. It has all the same options as Mafia 2 when it comes to things to do outside of missions, except they have 2-3 missions active at once like the GTA series with mission markers on the map. When you get to the marker location, there's a little icon that floats on the ground that, when you activate it, a little screen comes up with a screenshot of the boss doing something and about a paragraph explaining what the mission is about. There's no cutscenes for accepting a mission (which I thought would've been pretty cool because then it would have been like playing an entire game).
You can free roam during the game between missions and you can free roam when you finish the game to go back and play the missions you already beat (the floating icons stay on the map and in their locations but in a silver colour showing that you finished it instead of a gold colour).
So, I wouldn't really call it "story missions" like Mafia 2 since its not anywhere near that well-developed. Basically there's a couple different kinds of missions that you get from three different bosses:
1. Car Dealer Missions: always involves driving across the map to pick up a car that may or may not be guarded and then driving it to a garage.
2. Chinese Missions: you work for the Irish who gives you missions to dismantle the Tong. They usually include destroying shops, destroying crates scattered around the map, an assassination mission or two, killing large amounts of Chinese, and then fighting your way through the restaurant in Vito's story and killing the leader of the Tong at the end.
3. Bomber Missions: you work for an Italian named Sal Gravina who gives you missions to dismantle the Bomber gang. Also involves destroying shops, their cars, assassination missions, killing large numbers of Bombers, and fighting through the distillery from Vito's story to kill the leaders of the Bombers.
4. There's two "story missions" which activate at the beginning of the game and at the end once you beat the 28 or so Car Dealer/Chinese/Bomber missions. You start the game in the middle of a mission where you're just killing some random people and drive to a guy's mansion in Highbrook, then the second of three cutscenes take place. Then once you beat all the missions throughout the city, the Irish guy and Sal ask you to go pick up a car filled with money in it for your reward and the last cutscene triggers there. -
ASR Godfather #10044 dehogy lehet. Talán ha segítessz a billentyűm benyomószögén állítani akkor talán nagyobb erővel tudok kapartatni. -
Vlala #10043 Nem a Hello Kitty Oil-nál kellett volna tankolni.
Az előttem szólónál van a pont, a hátsó lámpa fénye színezi be. -
#10042 Na még egy kis hülye, aki nfs-ezni akar a Mafiában Egyébként lehet "füstöltetni", más kérdés ha kevés vagy hozzá... -
Romanzidan #10041 Arra nem gondoltál,hogy a hátsó lámpa miatt van:)?! -
#10040 Hy.
Nem biztos hogy hiba,de lehet.A lényeg annyi hogy a kocsiknak miért van rózsaszín kipufogó füstje álló helyzetben?Mert nálam ilyen addig míg el nem indulok.
Ez miért van? -
#10039 Aha, csak hogy a Vice City kb 2004-ben, mig a Mafia 2 '45-ben játszódik. -
Vlala #10038 Ezek olyan 60-70 éves gépek.
Oké, nagyon menő, hogy álló helyzetben lenullázol egy szett gumit, de ezt abban az időben 45-össel tették. :) -
ASR Godfather #10037 Hát nem igaz hogy nem lehet egy helyben gumit füstölni a játékban. :S
Tiszta GYÓGYÓ.
Persze a vice cityben be tudtam fordítani a kézifékkel a kanyarokba a kocsit itt meg összevissza megy. Lehetne eegy könnyített mód is billentyűseknek. Vicébe csak le kellett csapni a spacet (kézifék) és olyan volt mintha igazából húztam volna. -
McCartman #10036 csak belegondolni tudsz , milyen lehetett volna ha..:D -
McCartman #10035 nincs , elvileg nem is lesz. -
Vlala #10034 Izé.
Ez eddig megvan, de a "ki a szösz" emberre, történetesen a főhősre vonatkozik. :) -
CamelX #10033 Na meg amikor egyik capo-t kellett üldözőbe venni, és olyan szinten döbbenet volt hogy második végigjátszásnál totál másképp alakult az egész... volt hogy repülőtérre menekült a kocsival, volt hogy rossz utat vett be és egy be nem fejezett útszakasznál már nem volt ideje fékezni. Ennek tetejébe még cutscene-t is kapott mind2 variáció (ennyit a scriptek fejlődéséről...). Másik kedvencem meg az volt mikor ugyanazt a muksót a sorompó alá akarták beszorítani, amikor meg nem sikerült, besült a tommygun :) -
#10032 ez nincs vmi dlc-ben? -
#10031 Jéé te még élsz?:) -
ratgab #10030 Pénzért letölthető tartalom! -
Vlala #10029 Ez meg ki a szösz? -
ratgab #10028 Rossz a cracked! Fáradj át a Banner alatti Mafia 2 offtopikba ott segítenek! -
McCartman #10027 azér' az durva , hogy 8 világháborús küldetést kivágtak rögtön az elejéről.:D
pedig a térkép is megvolt.:D
-
Diktátor #10026 HI !
Elkezdem játszani a Maffia II-vel! Megtudja nekem mondani valaki, hogy miért kezd el fogyni az életerőm minden különösebb ok nélkül???? Még csak az első küldinél vagyok amikor el kell lopnom az első kocsit, de élve nem jutok el az első sarokig sem. Sőt alig tudtam eljutni a roncstelepről ide mert útközben minden különösebb ok nélkül elhaláloztam!???? -
McCartman #10025 a lehetőség benne van , egyelőre elég suta az összkép.:) -
Ironman2 #10024 Talán fél fél év múlva ez is jó lesz,ha belekerül minden -
McCartman #10023 Mafia városának térképe még mindig benne vagy a fejemben , gond nelkul el tudnek vezetni Salieri bárjából a világítótoronyhoz.:) (akár több utvonalon is:))
GTAkról ugyanez már nem mondható el. Talán a 3at leszámítva egyiket se vittem végig , mindig beleuntam egy idő után.
-
#10022 Mekkora is az a "miniméter"??? -
Ironman2 #10021 Ez az élmény most elmaradt valahogy.Hiába a szuper grafika,meg az "új" város,valami kimaradt a játékból ami benne volt az első részében:a hangulat -
Ironman2 #10020 Nem beszélve a hatalmas élő városról,és a filmszerü küldetésekről.Óriási élmény volt akkor a játék. -
Ironman2 #10019 Én 2-szer is végigvittem az első részét.A főcím alatt mikor indul a világítótoronyból,és beér a városba a kép,életem legjobb játékélménye volt.(igaz hogy vennem kellett még memóriát direkt ezért az élményért). -
#10018 Nem játszottam az első résszel. (Lehet hurrogni! ) -
Ironman2 #10017 Na,akkor kezdhetem ujra a küldetést. -
#10016 jah, nekem mázlim volt, mert egy kétüléses sportkocsival mentem arra a misszióra
(persze akkor még nem tudtam hogy hasznos lesz, csak éppen azt loptam :)) -
Ironman2 #10015 8.fejezetnél nagyon elakadtam,mikor üldözni kell az autót.Lehetetlen utolérni,gyors mint az állat. -
Csokis #10014 Vehető Steam-en a Jimmy's Vendetta DLC, de 8 euró! -
#10013 Nekem is hiányzik pl. a "magas-metro", ami az első részben is volt. Az irányjelzőkről már nem is beszélve... stb...stb...
És a város mérete sem lett nagyobb, mint az egyben. De azért elismerés a hangulatért és a sok-sok vidiért... -
ratgab #10012 Irónia ON: Lesz olyan DLC! Természetesen ingyen kapod majd.... Irónia off
Mégis honnan a pitvarból tudhatnánk.... ! Reméljük lesz ilyen:-D
-
tmisi #10011 "a jókora város jóformán csak dísz"
Mintha ez első részben nem az lett volna. Ez nem GTA. -
Rodman6 #10010 Basszátok meg, nem bírom ki hogy nem szállhatok fel azokra a fain kis mozdonyokra a vasútállomáson. Mondjátok hogy lesz valami DLC amiben megnyílnak ezek a járgányok és ezek a piros lámpák is jelentenek valamit rajtuk!!!!! -
#10009 Hát nem az optimalizálásával vagy a bugokkal van a probléma, hanem más bajai vannak a játéknak. Dióhéjban: nagyon rövid, sablonos küldetések (bár vannak élvezetes pörgősebb részek, de kevés), teljesen lineáris, a jókora város jóformán csak dísz. Persze a hangulata megvan azért, meg végül is el lehet tölteni vele kellemesen azt a 10-15 órát, amíg végigviszi valaki, de a 12-13e Ft-os árért nagyon keveset ad.
Nálam amúgy gyenge 7 pont, inkább 6,5. -
#10008 És a játszhatóság skálán mennyit adnátok, (1-től, 10-ig) Arra értelmezem, hogy nem búgos, nem szaggat, mert olvastam a fórumot hogy ennek ez a baja a játékkal, a másiknak épp hogy megy, mert nem AMERIKÁBAN élünk mi Európaiak, hogy költsünk ,