Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy olyan patch amiben lehet szabadon garázdálkodni a városban
WuFraZselic
hm, nem volt rossz játék, csak azt nem értem , hogy a fõ küldetések után miért nem lehet a vásorban szórakozni , mint pl a Saboteur-ben...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ez a mafia 2 csak 15 chapteres???😮
Hát beleszaladtál 1 bugba, van ilyen!

Tartalom meg DLC-kkel fog bõvülni, lásd szept 7-ei 30 küldetéses DLC!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Neked Fps-ekkel kell játszani nem 1 ilyen sandbox játékkal!

"sok értelmetlen vezetés, rengeteg mozi"

Sandbox általában a sok vezetésrõl szól, az meg, hogy sok az átvezetõ inkább pozitívum nem, mint ha a játék engine lenne végig csak a szemed elõtt.

Komolyan nem értem az ilyet! Mit vártál, hogy 10 órán keresztül 1 tommy gunnal szétlövöd a várost? A mafia élete sem folyton az értelmetlen vérengzésrõl szól!

Mondom mindezt úgy, hogy csak belekukkantottam a 2. részbe, de Mafia 1 se a folytonos lövöldözésrõl szólt, szóval nem értem a problémádat és ott is volt "értelmetlen vezetés" dögivel. Ilyet se hallottam még, hogy valaki az átvezetõk miatt sírjon....

Egyébként van akinek tetszett ez a játék egyáltalán?
Szept. 7-ei DLc pack 30 küldetést ad majd a játékhoz, az azért majd bõvíti biztosan az élményt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyszerû.
Chapter 14, joeval mennénk ki az ominózus sokemeletes építkezésrõl.
Mindeközben Joe AI-ja egyszerûen kikapcsolt, már a tetõn, nem jön utánam, nem lõ, teljesen inaktív. Odalent hiába nyírok ki mindenkit, az utolsó ellenfelet valahol a falban jelzi a gép, hiába jártam végig mindent minden oldalról, sehol sincs.
És ugyebár amíg joe nem ér le a fõterembe, és mindenkit ki nem nyírunk, a játék nem megy tovább.

Lehetõségeim: Újrajátszom a teljes(jó hosszú) 14. Chaptert, és reménykedem, hogy legközelebb nem történik majd ugyanez.

Azért ez nagyon gáz. Nem tudom mi van ezzel a játékkal, de nekem úgy tûnik, hogy még több hónapnyi fejlesztést és finpmítást igényelt volna.
Persze így is sokkal jobban bejön, mint a totál igénytelen GTAIV és kiegjei, de ennek a játéknak porig kellett volna aláznia a GTA-t.

Emellett az is nagyon idegesítõ, hogy miközben a játékmenet és a történet, a pályák nagyon közepes színvonalúak, addig a többi elem, a grafika, a kocsik és a fegyverek mind kivállóak. Karakterek is sokkal szerethetõbbek, mint a GTAIV-ben megismert szerb tömeggyilkosok, igénytelen motoros bunkók és buzik.

Remélem a fejlesztõ srácok már neki is kezdtek a patchek készítésének, mert nagyon ráférne néhány patch a játékra. És kellene még vagy tíz pálya is.

Sajnálom, mert nagyon vártam ezt a játékot.

Hát ez a játék egy nagy FAIL 😄!A Mafia 1 örök klasszikus.DE EZ?XD

Playboy magazinok gyûjtögetése a 40-es évek környékén?😄DD...amikor az elsõt 1953 környékén adták ki xD

Ekkora egy arcul csapó befejezést is már rég láttam,a játék nagyon rövid,mire a sztori beindulna vége is

A másik a sok értelmetlen vezetés,meg a rengeteg mozi,szinte nulla akció:S

SENKI NE VEGYE MEG!Ezt warezoljátok

Lacee86
Nem rád értettem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jajj bocsánat, hogy már akkor ezredjére teszem fel a kérdést, de nem tudtam, hogyan keressek rá kommentbe, a FAQ-ba meg nem találtam végigjátszást. Ha végigvittem esetleg neki állok 1-nek majd 😊 köszönöm a segítséget. Azért voltam tanácstalan mert eddig mindig mindent konkrétan elmondott a játék, menj ide - térképen jelölve a helyet - kövesd õt, öld meg ezt az embert. Most meg semmit, felül a bal felsõ sarokba írta Bruski'-t, hogy lopjak meg raboljak, de az csak olyan átlag információnak tûnt...elmentem hozzá, azt mondta nem tud segíteni most nem ér rá...na de akkor mostmár tudom, Köszönöm szépen mindenkinek 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg kell rabolnod 3ezer $-t (boltok, benzinkut, autoroncs), utana meg kell keresned a haverod es visszavinni a penzt az uzsorasnak

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Mondom én banner alá kell tenni ezt ,mert sosem szabadulunk ettõl.

Össze kell gyûjteni 27.500 pénzt.ÍRJA IS.Raboljál benzinkutakat/fegyverboltokat!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok! Nem tudok tovább jutni annál a résznél, amikor kinyírom a kikõtõbe Derek-et és a fõnökét, és megkeresve Derek irodáját 24.000$-ra teszek szert. Itt kisétálok az ajtón, le a lépcsõkön, ott vár az öreg fószer, aki "elmondta" az okosságot - spoiler miatt nem írom le... - ott mond, valamit és ennyi. Semmi következõ küldetés vagy ilyesmi. Mit tudok tenni? Elõre is köszi szépen!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

RatBaG
én is free rideban tomboltam, amikor egy kanyarban meghallottam, ahogy kiabál. visszatolattam, aztán tényleg ott volt egy kis ládával az öreg faszi 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Jamirofan89
Igen! Ha kocsival gurulsz el mellette akkor is lehet hallani,ahogy ordítja: SHOE SHINE!!!44<#vigyor>

RatBaG
csak egy kérdés:
ti is találkoztatok az utcán cipõpucolóval? (bocs, csak szakaszosan követem a topicot)
igaz, hogy elég harmatos lett a game, fõleg az elvárásokat tekintve, de azért ilyen apróságokkal azért meg tud lepni... <#vigyor2>

Per Aspera Ad Inferi.

Más helyet még nem nagyon találtam ami jó is 😄 Mert ez nekem pl tetszett 😄 Csak jobb lett volna ha a kõ szakadék jobban ki lett volna dolgozva.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

DJ bigpapa
Ki mondta, hogy erre izgulok... De poénnak elmegy!

Lacee86
Elég beteges, ha vki erre izgul...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ bigpapa
Mafia II First Nude mod *beta*

http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?f=90&t=20075

Kép

Van aki megleste már? Segítségével egy leheletnyit alul öltözöttek lesznek az örömlányok, Joe kéglijében! <#taps>

norbi2fraktal
Grat😄
várom már a kocsi módókat:-)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DJ bigpapa
BTW a teleportálásoknál figyelni kell, mert ha mapon kívüli helyre teleportálunk fõleg, ha túl messzirõl, egyszerûen nem töltõdik be az adott pályarész és zuhanunk a semmibe.

Egyébként tényleg jó hely a -2030, 930, 27 koordináta, de inkább ezzel menjetek át a kapun és gyalog közelítsétek meg a helyet, így remélhetõleg menni fog:

game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1790,1040,02))

Nézzétek csak az autómat! Na, ki veszi észre?! <#taps><#hehe>

-2030, 930, 28 Akkor így... Én nem zuhanok.

DJ bigpapa
A valószínûleg Jimmy, remélhetõleg a dlc-vel elérhetõvé válik majd az arca is! 😄

kill3r21
énis meglestem egy pad és az önfeledt zuhanás xD

De ezek mik ki ez a csóka?

Meglestem, de beleesek a nagy semmibe. <#fejvakaras>

DJ bigpapa
Gondolom már sikerült megoldanod a teleportálás kérdését, mert linkeltél képeket. De figyelni kell ezekre a parancsokra, hogy miképp alkalmazzuk õket, (attól függõen, hogy milyen konzol verzióval rendelkezünk)!

Pl..: A devconhoz, ha jól tudom kell a parancs elé a: #lua is!

Egész pofás kis hely 😛 😄

-2030, 930, 27

Lesd meg 😛

kill3r21
Sajnos ahová nem tudunk eljutni .....az nincs is megcsinálva 😞

kill3r21
nekem a faqban lévö parancsra nem csinál semmit
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(500, 1600, z))

A z értékkel kellene még kisírletezni, hogy melyik a megfelelõ magasság.

tenkenorman
tevagyalegjobb!

http://www.tenke.hu

kill3r21
én kiprobálnám de kellene hozzá az amit bekell irni
Ahha, a FAQ-ban benne van a térkép, azaz ez! <#worship>

Elméletileg el lehetne, ha tudod a koordinátákat! Itt valaki régebben csinált egy térképet, ahonnan le lehetne olvasni a koordinátákat és ki lehetne próbálni.

kill3r21
hallod csokis te benevagy a témába, el lehet teleportálni olyan helyekre ahová elvileg nem lehet eljutni? mondjuk a gáthoz?
A wanted poszterek lelõhelyei scriptes teleportálás formályában elérhetõ az oldalamon! <#taps> Csupán csak 158db van. <#circling>

http://www.mafia2multiplayer.com/ még fejlesztés alatt az oldal, csak türelem!

http://www.modmywhat.com/
itt meg olvasni lehet róla meg egyebeket, és innen van a link is

hol van ? <#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

multiplayer jön <#idiota>

DJ bigpapa
Jó lett az oldalad Csokis!<#eljen><#nevetes1>

Szerintem nyugodtan kitehetnénk szépen a FAQ mellé!

JethroHUN
Szerintem pont ott tölt be másik data fájlt, mint a dvdn, egy sor kisebb részre van bontva, gondolom vmi tömörítés.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kill3r21
ismerös.....nálam dettó ezvan, most direkt átraktam az uj vinyó egyik particiojára, de maradt a helyzet, 3GB ramom van nemhiném hogy az miatt, nekem sincs 5letem mi lehet
fook
nem éri utol a winchester xDDDDDD

ZTM
Szerintetek mi a gond?:
Tehát megy a játék szép grafikával stabil 35-40 és a fölötti fps-el, és mégis néhány helyen, ahogy végigvittem a játékot megfigyeltem hogy gyakorlatilag ugyan azokon a helyeken akadozik néha jobban néha csak kicsit, de olyan szinten hogy még a hang is akad, elég zavaró, és roppant érdekes és említésre méltó hogy a lehetõ legszarabb grafikán legalacsonyabb felbontáson is csinálja, és úgyhiszem fõleg akkor tapasztalható mikor betölti pl a város egy másik részét, mikor kiírja hogy pl littleitaly-ban vagyok:/
Most 3 dolgot tudok elképzelni:kevés a ram(2Gb), formázni kéne a vinyót mert teli van szarral, szar a vinyó és olyan lassú hogy nem tud lépést tartani a játék igényeivel.
Ha valakinek van ötlete ossza meg...

fook
Nagyon nagy pacsi 😊

GP2100
m2dev-et letöltöd, megcsinálod ami a readme-ben van és utána lehet írni a parancsokat konzolba, amivel többek között ilyeneket lehet elõhozni. Röviden ennyi.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Itt az oldalam! Innen megtudhatsz mindent. <#smile>

Skynet
Azokból az "ócska" kocsikból csak 1 állhatna a saját garázsodban összetehetnéd mindkét kezed te gyökér...
Szar irányításról meg annyit: Autistáknak nem kötelezõ a szimuláció.