11769
-
#10207 Mostmár teljes az életed!
Egyébként nagy arc a gyerek, aki a 6 éves üzire válaszolt XDDD -
#10206 pompás. -
spy803 #10205 Uraim, megcsináltam: -
#10204 Mindig is imádtam az ilyen emberkéket akik ilyen régi üzenetekre válaszolnak. -
#10203 hehe. -
#10202 nagy lószart. 6 év. -
#10201 jó, nem lehet mindenki egy Columbo, vagy lehet azt hitte, hogy agyvérzése van :) -
Vlala #10200 Ez kész.
Bemegyek a fegyverboltba, veszek egy shotgunt, kipróbálom az eladón, aztán beállok a pultba kirámolni a kasszát. Jön a rendőr, meglátja a hullát, körülnéz, hogy ki lehetett az...
és nem jön rá! -
#10199 Én csak a puffoktatás közbeni AI-ra gondoltam. De szerintem te sem futnál ki a golyózápor közé. Én is elbujdosnék :) -
Vlala #10198 A kedvenc szórakozásaim egyike. Renőr mögött fegyvert rántok, a velem (egyben a rendőrrel is) szembejövő Bomber szintén, őt letartóztatják, én meg elteszem :)
Ha lelősz egyet úgy, hogy nem lát meg rendőr, rádtámad a többi, és a rendőrök őket fogják tizedelni :) -
#10197 jó de mondjuk az nem rossz, hogy ha rosszfiúk lőnek minket és arra járnak a zsernyákok, akkor szépen végzik a dolgukat. -
McCartman #10196 "örültem, hogy nézni kell a térképet, itt meg mankót adnak a gyökér játékosoknak, akik valszeg ki sem ismernék magukat egy térképen, vagy nem tudom, ezt miért így csinálták... "
hja , ez is milyen igaz.
most vagy hülyének nézik a játékost vagy igazuk van és tényleg ilyen hülye a felnövekvő generáció , hogy ez kell neki. mondom ezt a magam 21 évével.
-
#10195 azért a küldikben elég jók az AI-ok, viszont kint a városban gyötrelem, kimennek az út KÖZEPÉIG, látják hogy jövök és visszafordulnak XD a szőkenős poén jut eszember róla hogy csak félig tudja egy levegővel átuszni a medencét, mert mindig vissza kell fordulnia:D
aztán meg a szembe forgalom rádrántja a kormányt ha rádudálsz... -
#10194 Jó AI? Ne már:) Beállnak egy helyre és lőnek, visszabújnak táraznak, lőnek, visszabújnak... Ha van valami előttük, beragadnak, stb. Mindig ugyanott vannak, ugyanazt csinálják, scriptelt az egész. -
#10193 Ha már mindenki véleményez:
- tényleg a grafikára állt rá
- viszont ami tetszett: az MI nagyon jól működik, mikor akcióban egymásra puffantgatunk.
De lehetne sok jót és rosszat írni. Lehet a kettő részből kellene összevonva egyet készíteni... -
#10192 én tényleg nem vagyok a warez híve, főleg mivel eleve nem akarok MINDEN játékkal játszani (évente ha végigjátszok 4-5 játékot...), de mivel a mafia 1 top3-as nálam is, "muszáj" volt ezt is kipróbálnom, ismerve a véleményeket. hát itt az enyém (nem játszottam végig):
hangulat, karakterek, stb. jó. erre nem is fecsérelnék több szót. amitől számomra az első rész top3-as, azok a küldetések addig egy játékban sem látott hihetetlen változatossága és kellő, fokozatos nehézsége. na ez a 2. részből totálisan hiányzik.
könyörgöm, egy teljes fejezet szól csak arról, hogy autózz ide, autózz oda...azért autózzak perceket, hogy megnézzek néhány videót? a másik fele, hogyaszongya, küldetés következő részfeladata, csináld ezt, csináld azt...és ehhez keményen meg kell nyomni az E gombot...de arra volt idő, hogy pl. a villanyt fel-le lehessen kapcsolni, meg autót lehessen tuningolni...röhej, mert eddig minden alap autóval minden feladatot könnyedén meg lehetett oldani. a legnehezebb fokozaton. nehézség: nulla. arról nem is beszélve, hogy a mafia 1-ből kiindulva, pl. megálltam a piros lámpáknál, ha rendőr volt a közelben, amíg rá nem jöttem, hogy tök nem számít. az sem hogy betartsam a sebességet, mert simán le lehet rázni a zsarukat.
totális mértékű butulás, meredek visszafejlődés, amit eddig a mafia 2 jelent számomra. olyan szinten érdektelen, hogy mikor leülök játszani, először inkább az alien swarmot indítom el. (itt lehet fikázni, hogy akkor ne játszak vele, jöhet a süket szöveg - hát egy kicsit igazuk is van, úgy érzem, nem sokat vesztek vele).
arról ne is beszélve, hogy az eddigi legellenszenvesebb főhőst sikerült megalkotni, amivel eddig játékban találkoztam. tommy angelo-nál fel sem merült, hogy ne lenne szimpatikus, mert alapból olyan volt a felvezetés, hogy éppen feladja magát, mert rájön, hogy az a világ, amiben él, teli van csalással és árulással, és mindig érezni lehetett, hogy kicsit azért viszolyog azoktól a dolgoktól, amiket elkövetnek, és alapvetően egyébként az ún. "jófiúk" sem jobbak (ahogy a mafia2 töltőképernyőjén is lehet olvasni, hogy "Lost Heaven velejéig rohadt város".
viszont ennek a vito gyereknek (eddig, asszem a 9. fejezetnél járok) tényleg csak a könnyű pénz a fontos, hogy nem akarja úgy végezni mint az örege, mert az aztán nem volt motiváció, hogy vissza kellett fizetni az uzsorakölcsönt. nem is beszélve arról, hogy egy puhapöcs, ha már maffiózó, akkor legyen értelem, és élvezze az életet...amit sztriptízbárban NEM művelt...
szóval, határozottan gyenge a folytatás. vannak jó momentumok, de mindvégig hiányérzetem van és bosszankodom, azt meg már kifejezetten rühellem, amikor a chapter elején vito felkel az ágyból, mert akkor már tudom, hogy megint vezetni kell. az első részben meg minden ilyen utat kifejezetten vártam, örültem, hogy nézni kell a térképet, itt meg mankót adnak a gyökér játékosoknak, akik valszeg ki sem ismernék magukat egy térképen, vagy nem tudom, ezt miért így csinálták...
az, hogy rövid, már meg sem említem, néhány óra alatt eljutottam a játék 2/3-ig. a töketetlen autosave rendszerről nem szólva. -
#10191 Az az idegesítő, hogy hiába veszel meg akár minden fajta ruhát, mindig csak azt az utolsót jegyzi meg, amellyel lefeküdtél aludni. Szóval tényleg nincs értelme a pénznek, különösen, hogy az autók kivételével lényegében szinte az összes fegyvert néha újból és újból be kell szerezni.
Az is vérciki, hogy igazából egy-egy olyan bolt van, ahol elég jófajta a választék mind ruhában, mind fegyverben. A többiben max. számban ill. színben van különbség.
Az is idegesítő, hogy annyi szabadság sincs, hogy legalább a hullát - amikor véletlenül elpatkol a WW2 veterán csapos - a saját akkor hozott autómba tehessem bele. Szóval ilyenek. Meg minek a sok szervíz ebben a kicsi városban? Meg a sok ruhabolt? Megélnek ezek egymás mellett?
Átemeltek sokmindent az első részből (javító, speed limit, törésért köröz a rendőrség, stb.), de a sok ziccert meg kihagyták (pl. metro, ha már magasvasút nincs, vagy két part közötti átkelőhajó, villamos helyett buszhasználat, stb.).
Picit savanyú a szőlő, pont azért mert az emberfia megvette (mégha nem is 13 ezerért), de akkor is hiányzik belőle annyi, hogy az ember tényleg úgy érezze: ismét egy tökéletes játékkal játszunk. -
#10190 Az első a maga nemében és korában tökéletes volt. Igazából nem hiányzott belőle semmi. -
Rodman6 #10189 Megnyugtatlak, a lépcsőházi takarítónő is ugyanaz aki a hamburgert sütötte(mielőtt kinyírtam) az útmenti büfé-bódékban. De a fegyverárus is teleportálódik, no meg a benzinkutasok is. De helységgel együtt. Mikor 2007-ben megláttam az első fotókat, trailereket a játékról, teljesen más hangulatot árasztottak, ráadásul zakatolt ám a magasvasút is a csákó feje fölött. Vonat is zakatolt egy autós-üldözés során párhuzamosan az úttal. Szép táj ide vagy oda, úgylátszik csak a grafikus vette komolyan a feladatát, az összes többi pedig csak lesett 3 évig, aztán fél óra alatt összedobtak 15 küldetést, 10 perc alatt meg egy DLC-t. Elgondolkodtam azon hogy ennél jobban nem is baszhatták volna el. Nem lett egy olyan játék amit másodjára is kijátszana az ember (sőt tizenmásodjára ahogy az első részt) -
RedRiot #10188 A klónok engem is nagyon idegesítenek! Basszus, egy pofa-textúra mérete lehet úgy 10kbyte is. A kajáldákban is ugyanannak a vénasszonynak a klónjai sütik a hamburgert. Elég illúzióromboló ez így 2010-ben...
Tényleg nincsenek irreális elvárásaim de 8 év fejlesztés után ez azért ciki. -
#10187 Zárd be azt, nem kell neked. Játékon belül kapcsold ki, a videóbeállításokban.
Mondjuk ezek az erőszakos globális beállítások az NV vezérlőpultodon csúnyán lassítanak mindent. Állíts mindent automatikusra az alkalmazás szabályozza az effekteket. Ha nem értesz valamihez, ne piszkáld:) -
#10186 Hát.. ez a lobbi. Sajnos. Én is szerettem nem Angolul meg kapni, hanem az anyanyelven. -
#10185 én itt csak a mafia 2 demo fordítását látom. Nem is azért linkeltem be azt amit, csak meglepett, hogy mégis honosították a játékot hivatalosan is. Nem értem, hogy akkor miért nem jelent meg így az összes árusítóhelyen, és miért nem honosítva kapjuk az olcsóbb verziót is? Még ezzel is még több pénzt akarnak lenyúlni tőlünk? -
#10184 az is szót nem kellett beirnom -
#10183 Ha a cd Galaxisban most 12ezer az ára és a supergamezen 15, és ha magyar nyelven is bugos a játék akkor nem éri meg -
#10182 Kedves Mayorpapa
Itt nézd hogy készítik a Mafia 2 magyarítását vagy a Szinkront -
#10181 Nekem Geforce van, és melyik rublikát állítsam? Ugyan is az a CPU is nem szeretném a géppel valami baj lenne. (ha nem jól ilesztettem be a képet. bocsánat -
#10180 ezek szerint megjelent magyar felirattal, TIZENÖTEZER forintért... háát... :) -
#10179 Létezik hogy kis hazánkban magyar nyelven is kijött?
A honosításnál ott fityeg a "felirat" szavacska is! Ez lehetséges? Van már valakinek ilyen? -
#10178 gts-el is megy, és semmi különösset nem ér ha eltekintünk attól ami megváltozik ezvégett. :) -
#10177 "mert ennek a játéknak a motorja az Nvidia PhysX"
Hihihi:)) Mindegy, most nincs kedvem magyarázni...:)
Beállításokban kapcsold ki a PhysX-et, és megoldódik a problémád.
PhysX-et csak GTX kártya esetén célszerű bekapcsolni, mondjuk semmi értelme, nem érsz semmi különöset vele, max lassabb lesz a játék. -
razz #10176 áh mikor kijött múltkor letoltam én is, gondoltam utólag fikázom kicsit de annyira szépen összefoglaltad a lényeget hogy csak egyetérteni tudok ! kalap szar az egész. -
#10175 Nekem az Nvidia PhysX-el van gondom, vagyis szeriszem az okozza,( mert ennek a játéknak a motorja az Nvidia PhysX) Az a gondom, hogy elindítom a játékot, tökéletesen megy a játék eddig semmi hiba. kb 1 óra (hosszú játékmenet) után hirtelen megáll, lefagy a játék, nem tudok sehova menni, hiába nyomok (Ctrl+Alt+Delt) megy Alt+Tabot , ha nem lép ki a játékból. Eleinte is ez volt a probléma, csak hogy hosszú játékmenet után elkezdett mintha megakadna a tű a lemezem ugyan azt a hangot fulyta, utána vibrált a kép. De ezt megoldottam azzal hogy bementem az Nvidia PhysX-be 3dbeállítások vagy a RGB szin beállítások már nem tom, de sikerült, most is fent áll a hiba csak nem vibrál játék közben, hanem úgymarad egyszer csak. Milyen beállítást végezzek el?
Köszönöm -
spy803 #10174 9 éves operációs rendszerért meg 30eFt? -
#10173 Ilyenkor én beirom a google-ba a dll filet és a dll-files.com oldalon megkeresett a filet és letöltöd, és már nem tudom tán a Maffia 2 főkönytárába kell másolni a DLL filet
-
#10172 Igen, nekem is hiányzott belőle sokminden, de igazából nagy bajom nincs vele. Pofátlanságnak érzem, hogy itthon egyes cégek +3 ezerrel próbálták drágábban eladni, méghozzá a simát, de hát mindig ez van ha sikervárományos valami.
Ha egy picit jobban él a város, több opció van benne (a lehetőségek megvoltak), a benzinkutas és a szervizes arcok nem mindenhol klónok, stb., és nem ennyire rövid, na akkor azt mondom tökéletes, de így sem volt rossz. Amúgy poén volt, hogy egy-egy akció után a rádióban az akció részleteiről beszéltek, de valahogy kicsinek éreztem a várost is. Na ez van. Majd a következőnél tanulnak belőle, mint John Smedley az NGEből ... -
Vlala #10171 Volt már ennél sokkal olcsóbb is. Csak most kijött a második rész, és a CD Galaxis élelmes volt. -
McCartman #10170 nekem nem hiányzik se mentő , se tűzöltó de még csak a freeride sem.
nekem azok a hangulatos küldetések hiányoznak csak amik az első részt bearanyozták.
emlékeztek a töltés közben , missziók előtt megjelenő illusztrációkra? vagy arra a feladatra ahol egy hajóra matrózként fellógva és ott elvegyülve kellett hidegre tenni a város egyik illusztris személyét miközben épp beszédet tartott?
pedig ezzel a grafikával mekkorát szólhatott volna. -
koj #10169 Újratelepítettem de most nem ír ki semmit de nem indul, vagyis rákattintok az exe-re és a homokóra egy 2 másodpercet megjelenik aztán ennyi. Ez miért van? -
koj #10168 Nekem nem indul el valami binkw32 dll nem található na ennyit erről...