Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira örülök hogy nem vagyok egyedül aki a DLC-k ellen küzd.
A video nagyon jó de a sok hülye DLC vásárló nem biztos hogy érti...
Nuclearity
basszus... kinyomtam... az utso chapter nekem iszonyatosan mafia volt, ugyértem nem adta azt az érzést, közel nem volt hozzá, csak volt egy érzésem, mintha ezt már csináltam volna 😊 viszont a végén a bevágás felidegelt, Joe...

Azért jegyezzük meg, hogy másolt játékkal az esetek túlnyomó többségében PC-n sincs lehetõség a multira. (most az esetleges LAN támogatást ne vegyük ide)

Konzolnál visszatartó erõ lehet a garancia elvesztése, illetve a konzol végleges bannolása Live!-ról, így elvesztve a multijáték lehetõségét. (akár eredeti játékkal is ugye)

Bár például engem személy szerint totálisan hidegen hagy a multi, mind konzolon, mind PC-n, eredeti, meg nem eredeti játékkal is.

MikX
Csakmondjuk boxon pl, attól hogy van lehetõség, nem élnek vele annyian, egyrészt talán a multi miatt sem.

Bár aki értelmes, az megveszi a játékot, ami tetszik neki, legyen az konzol vagy PC. Szvsz nekem PC-re nincs annyi jó játék, ami megéri, mint konzolra, azért az Exkluzívok odavernek, a multi játékokmeg... hát vannak, némeik jó, de átlagba foshalmazok... mégegyszer hozzáteszem, nekem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ja, semmi gond, elszartam, én is azt akartam írni, hogy konzolra adnak el többet és pont ezért nem értettem, hogy miért jönnek azzal, hogy sokkal több gamer PC van, mint konzol. Mindegy, aludni kéne lassan.

Warez meg ugye konzolra is van, csak PS3-ra nincs még. Konzolon meg crack-elni sem kell, nincs tökölés vele, bár tény, hogy a PC-t nem kell módosítani ahhoz, hogy alkalmas legyen a másolt programok futtatására.

MikX
"Multiplatformos játékból szinte mindig sokkal többet adnak el PC-re, mint konzolra."

Aham... tuti... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DarkSector
off
sokszor ez máson múlik mint vásárlási akaraton: steam, DRM, stb amik elriaszthatják a vásárlókat néha
on

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
kis problémák vannak ezzel a gondolatmenettel.
totál semmi gazság nincs ebben, nemhogy többet adnának el a multikból, de sok játék azért nem jön eleve pc-re mert nem vették meg hanem csak a warez.
de ebbe ne menjünk bele. egy olyan multit nem ismerek, amirõl hallottam volna hogy pc-re többet adtak volna el, és nem egykalapalá értem a 2 nextgen konzolt, hanem külön-külön...nézz csak utána majd 1x

😊

grebber baráunk is direct külön írta lle, csak utána érdekességképpen írta, hogy összeségében 10x annyi a 2 konzolra... de külön külön is elgondolkodtató.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"a PC Gaming Alliance szerint a gamer PC-k száma kétszerese a konzoloknak..."

Én azért ebben nem lennék olyan eszement biztos... Multiplatformos játékból szinte mindig sokkal többet adnak el PC-re, mint konzolra. (nem az összes konzolra számolva, hanem egyre)

Bár ha gamer PC alatt õk egy kb. 60-80 ezer forintos PC-t (már) értenek, akkor hihetõnek tûnik ez az adat.

DarkSector
ezzel nem az a baj, hogy konzolon több kelt el, engem inkább a szám sokkol.
35000db? az mi? pffff 😊 a b kategóriák is szerintem ütik az 50ezret, és lehet keveset is mondok...😊

vagy nem jól látom?

grebber
Az augusztus 28-án végetért héten a Mafia 2-bõl PC-re 35576db kelt el!

(A játéklista az Amerikai, Japán és EMEA (Európa, közel-kelet, Afrika) és egyéb (ausztrál, új-zélandi stb...) eladások alapján állt össze.
Elgondolkodtató, hogy a Mafia II-bõl Xbox 360-on 5,2, míg PS3-on 4,6 szorosát adták el, mint PC-n, pedig a PC Gaming Alliance szerint a gamer PC-k száma kétszerese a konzoloknak... ( a két konzolon majdnem pontosan tízszer annyi Mafia II ment el, mint PC-n...)

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
EZ K***A NAGY!!!!<#vigyor><#hehe><#taps>

és mennyire találó...<#sir>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wollnerd
Hát, igen. pedig a cars mappában ott van a subway.sds file. Csak bizonyos küldiben és ritkán jár. (Habár én soha nem láttam.)
azért reméljük, hogy a móderek megcsinálják.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nagyomn jó lett. Most már a Mona Lisába sem jutok be. Villog az ajtó, E, aztán nem nyílik, viszont nem is villog, ccsak ismét felkínálja az E-t.
Nem akarom mégegyszer újra kezdeni. Idegesítõ, hosszú, elegem van. 😊

szabii98
Kifogy a benzin

I met God. She's black

Minden boltba ilyen!
Kajáldába is! de nagyon jó!
Azt nem tudjátok örökre itt marad ez a szalag vagy valami történik is?
Még 1 kérdés valaki írta,hogyha sokat megyünk 1 autóval kapunk bonuszt!
Mégis mennyi km-t? és mit kapunk?
Zs0lt1
Azt próbáltátok, hogy bemész egy ruhaboltba, mindenkit lelõsz aki ott van, meg a rendõröket is akik jönnek, aztán átöltözöl és lelépsz. Kb 3 perc múlva ha visszamész, be lesz zárva a bolt és ilyen sárga rendõrségi szalag lesz ott, hogy police crime scene, do not cross vagymi, kurvanagy 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Szerintem még kevés a kessed azért nem tudsz neki fizetni!megnyitod a térképet azt ott mutatja a bal sarokban mennyi kell!kocsikat vigyél a zuzdába azt hamar össze lehet kukázni a kesst!
fekete0012
crack fix

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Hello!
A Chapter7-be miután kijön a börtönbõl nemtudok beszállni egy kocsiba se mert mindig kilép a játékból.
Valakinek van valami ötlete hogy miért lép ki?
Mafia.II-SKIDROW féle verzió van feltelepítve.
JaSoN HuNTeR
Hogy kell fizetni Brunonak mert oda megyek és nem tudok :S:S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

matthias92
az nem az a feladat. késõbb van. nyilván miután a nagymutert vagykit a kórházbavittem, valamerre arra 😊

basszameg nem jön a vonat...
Igen, de ott fegyveres a személyzet, mindenképp ölnöd kell. Az én személyes kedvenceim a ruhaboltok, kirabomol, átöltözöm és megvárom a rendõrt 😊
A hülyének nem esik le. 😊

1 Nem lopod!
2 Gyakorolni kell egy záron ami egy satuba van😄
matthias92
Chapter 3-ban van egy küldetés, amikor kulcsot kell lopni. Na én ott elakadtam, elloptam a kulcsot, de utána nemtudom, hogy mit hogyan merre. Tud valaki segíteni?:/

gege97
Kösz!

Lacee86
Rossz a cracked... Warez topikban van segítség.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gege97
Hali!Pls segítenétek?Mért van az hogy elkezdtem a játékot,és azóta mindig ha megyek,tehát intrókban nem,szinte fekete-fehér a képernyõ,és szívdobogás hallatszik?..:SVagy ez így van eredetileg?Segítsetek elég zavaró tényezõ!..:S

Bizony kivágták. Sõt az a vászontetõs autó sincs benne a játékban.Pedig jó kis küldetés lettvolna.

wollnerd
A teleportálással megnéztem a Hunterspoint magasvasút állomását,
Teljesen késznek tûnik:

Nem értem, miért nem tették be az utazási lehetõséget. Ugyanilyen a stílusa mint a Mafia 1-ben!
Remélem hogy móderek megtalálják a megoldást az utazásra.<#wink>
Metróállomás pedig nincs megcsinálva.<#szomoru1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Encore
A vége szerintem is ütõs lett, látszik, hogy nem akartak maffiafilmes klisét,de igyekeztek, hogy a játékos utána csak nézzen ki a fejébõl...
Bence94
sokan bele se szagoltak vagy nem értik ez egészet és leszólják... pedig zseniális története van és a vége egyszerûen filmbe illõ csattanó...nekem megérte megvenni! a legrosszabb, hogy azok szólják le akiknek szar toldozott foldozott tört verziójuk van meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

De DLC be ne tervezz olyat hogy a fõ sztorit fogja folytatni, olyan nem lesz, esetleg ami elképzelhetõ hogy pl Henry meg Joe ról kapunk egy sztorit hogy mit csináltak míg börtönbe voltunk, max kiegészítõ sztori lesz mint például Half-Life hoz az Opposing Force meg a Blue Shift. Meg kötve hinném hogy DLC ként tennének bele esetleges Túfoltókat meg mentõket. DLC be úgynézki hogy kapunk sztorit de ilyen Jimmy féléket, meg esetleg autókat pl...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

wollnerd
#9798-as HSZ-hoz tud valaki segíteni??
Köszi!

Hát, olyan érzésem van, hogy elõbb-utóbb errõl lesz szó...
Úgy kb. 1-1,5 év múlva (addig biztos, hogy szívni akarják a pénzt a játékból) megkapjuk a játékot azzal a tartalommal, amivel eleve érkeznie kellett volna. Ott követték el csak a hibát - legalábbis a saját szeszögükbõl nézve - hogy csomó mindent bennehagytak a játékban, csak "letiltották", ezért lehet most mindenféle hack-eléssel elõcsalni rengeteg dolgot. (festések, plusz missziók, tuningok, fegyverek, stb)

Rabolj ki boltokat. A fegyverboltokban sok a pénz.

Vanek
hi!
Chapter 8nál amikor leadom az autot,csak 1950 dollárt kapok,viszont Eddienek 2000 dollárt kell leadnom,hol lehet pénzt szerezni a játékban?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Skypack
<#eljen> Teljesen egyetértek

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

<#eljen> Szép leírás, és adom a véleményed.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Encore
Ha már végigvittem én is írok róla.
11 óra alatt értem a végére, a játékidõ se nem jó se nem rossz. Mivel ma már az átlag játékidõ 4-5-6 óra, így a 11 jónak is mondható, de persze jobb lett volna ha 2X ennyi. Egy Sandbox játékhoz hasonlítani ostobaság, a Mafia 1 sem volt sandbox, ez mindig is lineáris játék volt és mind a város mind a járókelõk a történet hátteréül szolgálnak. Aki nyomta anno az elsõ részt annak gondolom volt annyi esze, hogy nem GTA-t várt az 50es években....

A történet és a karakterek itt a legfontosabbak és ebbõl a szempontból zseniális a játék tulajdonképpen egy filmet játszunk végig, a sok átvezetõ és a autókázós rész közben ismerjük meg a szereplõket. Némelyik jelenet egészen zseniális volt, aki pedig úgy írt véleményét a játékról, hogy nem tud angolul (sokan írták, hogy várják a magyarítást, hogy értsék is a fejleményeket) annak a véleménye sz*rt se ér ugyanis, pont hogy a beszélgetések a legfontosabbak, hogy megértsd mi miért történik és megismerd a szereplõket.

A grafika szerintem gyönyörû, vannak hiányosságok, de az összhang nagyon jó lett én pillanatok alatt beletudtam élni magam. A Zene és a szinkron szintén páratlan, ezek is sokat dobtak a feelingen.

Gameplay: A történet és a karakterek, valamint ezek kibontakozása filmbeillõ és ha nem is éri el az elsõ rész szintjét (mivel az elsõ rész olyan szinten felette áll igényességben minden más játék felett, hogy még ha ez a folytatás nem is éri el annak a színvonalát), még így is bõven átlag feletti. Ez egy igényes film, nem egy GoW szerû shooter... Sajnos sok minden kimaradt, illetve hiányzik, ezeket sokan felsorolták már, nem tudom milyen koncepció alapján hagyták ki ezeket az elemeket. 😞 Ha az a sok apróság itt is jelen lenne, akkor ott lihegne az elsõ rész nyomában.
Az áráról lehetne vitatkozni, de ha azt vesszük egy átlagos 5 órás game 8990 szokott lenni, ez kb 3-al több,viszont dupla annyi játékidõ... Szóval nem vészes egy ilyen igényes játékért.

Várom a DLC-ket, bár kétlem hogy ebbõl lesz az új GTA!
9/10
de van ennek értelme?😄
az még hagyján , hogy az elsõ részben szuper , igényes dolgokat nem tették bele , de ami már egyszer benne volt , miért kellett kivenni..😄
vagy lesz külön DLC amivel fegyverviselési engedélyt szerezhetünk + külön-külön DLCk amiben kést , baseball ütõt , boxert?<#idiota><#wilting>
Mayorpapa
Ez mibõl derült ki? Milyen vírusirtót használsz?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Plusz ezen a videón szuperül látszik, hogy ott a baseball ütõ is, illetve amikor a rendõr ránkfogja a pisztolyát, akkor opcióként ott van az is, hogy bemutatjuk a fegyverviselési engedélyünket. Ezt is mind elszedték tõlünk utólag...

Nem tudja valaki, hogy melyik szám szól a Jimmy's Vendetta trailere alatt?

a.carkey
Marha jó. A vírusírtó fogta meg completing installation 1%-nál ...

A medve nem játék.

Azt elhiszem:s De nekem is ez segített mikor csináltam(másik küldinél)
Majd írj jó lett-e?
a.carkey
Egy ideig nem volt idõm, mert sok melóm volt, de van valakinek arra tippje, hogy miért van az, hogy az eredeti demo completing installation 1% (55) hibával nem indult el, de ha kicseréltem a mafia2.exejét azzal a legelsõ exevel ami már fel volt patchelve és kilõtte az idõt (ez mûködött egészen addig, míg a készítõk nem csináltak egy patchet, ami hiv. kilõtte az idõkorlátot).

Most, az original! full esetében hasonlót tapasztalok (completing installation 1% (55)), és cseszik elindulni, és most nincs (legalábbis én nem találtam) olyan exe, amivel helyettesíthetném az eredetit.

Volna ötletetek, hogy ez a steames completing installation 1%, majd 55-ös hiba baromság, hogy küszöbölhetõ ki?

(A hivatalos supportos ötletek, az itteni FAQban lévõ ötletek, stb. nem segítettek, de valahogy mégis csak módosíthatott valamit anno a demonál az elsõ idõkilövõ patch, mert azzal pl. tökéletesen lehetett játszani (bejött, elindult, jól futott, stb.)

A medve nem játék.

Dante73
Rendõr blokád?

Abba bele futottam párszor...

http://www.freetvmaci.info/