Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A video nagyon jó de a sok hülye DLC vásárló nem biztos hogy érti...
Konzolnál visszatartó erõ lehet a garancia elvesztése, illetve a konzol végleges bannolása Live!-ról, így elvesztve a multijáték lehetõségét. (akár eredeti játékkal is ugye)
Bár például engem személy szerint totálisan hidegen hagy a multi, mind konzolon, mind PC-n, eredeti, meg nem eredeti játékkal is.
Bár aki értelmes, az megveszi a játékot, ami tetszik neki, legyen az konzol vagy PC. Szvsz nekem PC-re nincs annyi jó játék, ami megéri, mint konzolra, azért az Exkluzívok odavernek, a multi játékokmeg... hát vannak, némeik jó, de átlagba foshalmazok... mégegyszer hozzáteszem, nekem 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Warez meg ugye konzolra is van, csak PS3-ra nincs még. Konzolon meg crack-elni sem kell, nincs tökölés vele, bár tény, hogy a PC-t nem kell módosítani ahhoz, hogy alkalmas legyen a másolt programok futtatására.
Aham... tuti... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sokszor ez máson múlik mint vásárlási akaraton: steam, DRM, stb amik elriaszthatják a vásárlókat néha
on
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
totál semmi gazság nincs ebben, nemhogy többet adnának el a multikból, de sok játék azért nem jön eleve pc-re mert nem vették meg hanem csak a warez.
de ebbe ne menjünk bele. egy olyan multit nem ismerek, amirõl hallottam volna hogy pc-re többet adtak volna el, és nem egykalapalá értem a 2 nextgen konzolt, hanem külön-külön...nézz csak utána majd 1x
😊
grebber baráunk is direct külön írta lle, csak utána érdekességképpen írta, hogy összeségében 10x annyi a 2 konzolra... de külön külön is elgondolkodtató.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én azért ebben nem lennék olyan eszement biztos... Multiplatformos játékból szinte mindig sokkal többet adnak el PC-re, mint konzolra. (nem az összes konzolra számolva, hanem egyre)
Bár ha gamer PC alatt õk egy kb. 60-80 ezer forintos PC-t (már) értenek, akkor hihetõnek tûnik ez az adat.
35000db? az mi? pffff 😊 a b kategóriák is szerintem ütik az 50ezret, és lehet keveset is mondok...😊
vagy nem jól látom?
(A játéklista az Amerikai, Japán és EMEA (Európa, közel-kelet, Afrika) és egyéb (ausztrál, új-zélandi stb...) eladások alapján állt össze.
Elgondolkodtató, hogy a Mafia II-bõl Xbox 360-on 5,2, míg PS3-on 4,6 szorosát adták el, mint PC-n, pedig a PC Gaming Alliance szerint a gamer PC-k száma kétszerese a konzoloknak... ( a két konzolon majdnem pontosan tízszer annyi Mafia II ment el, mint PC-n...)
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
és mennyire találó...<#sir>#sir>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
azért reméljük, hogy a móderek megcsinálják.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem akarom mégegyszer újra kezdeni. Idegesítõ, hosszú, elegem van. 😊
Kajáldába is! de nagyon jó!
Azt nem tudjátok örökre itt marad ez a szalag vagy valami történik is?
Még 1 kérdés valaki írta,hogyha sokat megyünk 1 autóval kapunk bonuszt!
Mégis mennyi km-t? és mit kapunk?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A Chapter7-be miután kijön a börtönbõl nemtudok beszállni egy kocsiba se mert mindig kilép a játékból.
Valakinek van valami ötlete hogy miért lép ki?
Mafia.II-SKIDROW féle verzió van feltelepítve.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A hülyének nem esik le. 😊
2 Gyakorolni kell egy záron ami egy satuba van😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Teljesen késznek tûnik:
Nem értem, miért nem tették be az utazási lehetõséget. Ugyanilyen a stílusa mint a Mafia 1-ben!
Remélem hogy móderek megtalálják a megoldást az utazásra.<#wink>#wink>
Metróállomás pedig nincs megcsinálva.<#szomoru1>#szomoru1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Köszi!
Úgy kb. 1-1,5 év múlva (addig biztos, hogy szívni akarják a pénzt a játékból) megkapjuk a játékot azzal a tartalommal, amivel eleve érkeznie kellett volna. Ott követték el csak a hibát - legalábbis a saját szeszögükbõl nézve - hogy csomó mindent bennehagytak a játékban, csak "letiltották", ezért lehet most mindenféle hack-eléssel elõcsalni rengeteg dolgot. (festések, plusz missziók, tuningok, fegyverek, stb)
Chapter 8nál amikor leadom az autot,csak 1950 dollárt kapok,viszont Eddienek 2000 dollárt kell leadnom,hol lehet pénzt szerezni a játékban?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
11 óra alatt értem a végére, a játékidõ se nem jó se nem rossz. Mivel ma már az átlag játékidõ 4-5-6 óra, így a 11 jónak is mondható, de persze jobb lett volna ha 2X ennyi. Egy Sandbox játékhoz hasonlítani ostobaság, a Mafia 1 sem volt sandbox, ez mindig is lineáris játék volt és mind a város mind a járókelõk a történet hátteréül szolgálnak. Aki nyomta anno az elsõ részt annak gondolom volt annyi esze, hogy nem GTA-t várt az 50es években....
A történet és a karakterek itt a legfontosabbak és ebbõl a szempontból zseniális a játék tulajdonképpen egy filmet játszunk végig, a sok átvezetõ és a autókázós rész közben ismerjük meg a szereplõket. Némelyik jelenet egészen zseniális volt, aki pedig úgy írt véleményét a játékról, hogy nem tud angolul (sokan írták, hogy várják a magyarítást, hogy értsék is a fejleményeket) annak a véleménye sz*rt se ér ugyanis, pont hogy a beszélgetések a legfontosabbak, hogy megértsd mi miért történik és megismerd a szereplõket.
A grafika szerintem gyönyörû, vannak hiányosságok, de az összhang nagyon jó lett én pillanatok alatt beletudtam élni magam. A Zene és a szinkron szintén páratlan, ezek is sokat dobtak a feelingen.
Gameplay: A történet és a karakterek, valamint ezek kibontakozása filmbeillõ és ha nem is éri el az elsõ rész szintjét (mivel az elsõ rész olyan szinten felette áll igényességben minden más játék felett, hogy még ha ez a folytatás nem is éri el annak a színvonalát), még így is bõven átlag feletti. Ez egy igényes film, nem egy GoW szerû shooter... Sajnos sok minden kimaradt, illetve hiányzik, ezeket sokan felsorolták már, nem tudom milyen koncepció alapján hagyták ki ezeket az elemeket. 😞 Ha az a sok apróság itt is jelen lenne, akkor ott lihegne az elsõ rész nyomában.
Az áráról lehetne vitatkozni, de ha azt vesszük egy átlagos 5 órás game 8990 szokott lenni, ez kb 3-al több,viszont dupla annyi játékidõ... Szóval nem vészes egy ilyen igényes játékért.
Várom a DLC-ket, bár kétlem hogy ebbõl lesz az új GTA!
9/10
az még hagyján , hogy az elsõ részben szuper , igényes dolgokat nem tették bele , de ami már egyszer benne volt , miért kellett kivenni..😄
vagy lesz külön DLC amivel fegyverviselési engedélyt szerezhetünk + külön-külön DLCk amiben kést , baseball ütõt , boxert?<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Majd írj jó lett-e?
Most, az original! full esetében hasonlót tapasztalok (completing installation 1% (55)), és cseszik elindulni, és most nincs (legalábbis én nem találtam) olyan exe, amivel helyettesíthetném az eredetit.
Volna ötletetek, hogy ez a steames completing installation 1%, majd 55-ös hiba baromság, hogy küszöbölhetõ ki?
(A hivatalos supportos ötletek, az itteni FAQban lévõ ötletek, stb. nem segítettek, de valahogy mégis csak módosíthatott valamit anno a demonál az elsõ idõkilövõ patch, mert azzal pl. tökéletesen lehetett játszani (bejött, elindult, jól futott, stb.)
A medve nem játék.