Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nem valami bíztató, sõt, egyenesen trágya. 4. mi lesz? Gyõzike's connection?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Skynet
Szinte bármit elviselek,de ilyen gettós meg rasztás meg egyéb pákó szinten angolozó mikrofonfejû fekete baromarcúaktól kíméljenek...
A hhhalálom ezek az amerikai angolul beszélni próbáló amcsi feketepákók,akiket a sok idióta agyonsztárol,miközben egy az egyben fekete pákó szintû intelligenciával és nyelv érzékkel rendelkeznek.
A GTA-kban is mindig elõkerül 1-2 ilyen baromarcú,a San Anreasnál rendesen minden második karaktert legszívesebben fejbelõttem volna...
Még jó hogy ez csak funny kép,de szó szerint az amúgysem Mafia címre méltó folytatást tovább aláznák ilyen karakterekkel...
Prince23
Kb 400 dollár "fejenként" 😊

celza8807
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, az is egy alternativa 😉

A#1

kabel15
Köszönöm!
Amúgy igen mikor elküldtem rájöttem hogy mi is van 😄
De nem az volt a lényeg hanem hogy hogyan tovább 😄
Amúgy azokért a nagy kocsikért sok pénz jár ha elviszem bezúzatni? Amik ott álnak a kikötõben?

BattleTag: kabel15#2672

celza8807
nincs még elég pénzed, hogy visszafizesd a tartozást, lopkodni kell. próbálkozz a fegyverboltokban (ott van a sok pénz 😊), shotgunnal kapásból lõdd hasba/fejbe az eladót, és siess el, mielõtt a rendõrök kiérnek 😉 utána kapsz további instrukciót

A#1

kill3r21
angol nyelv fail! 😄
Prince23
nem Derek ölte meg az apánkat?😄

kabel15
Mikor kiderûl hogy az apánkat öltük meg. És vissza megyünk a munkásokkal a gyárba. Ott megölök mindenkit az irodában felveszem a pénzt. De utána mit kell csinálni? mert nem történik semmi.
Aludni nem tudok a térképen meg nem jelez semmit.

celza8807

A harmadik kiegészítõ. <#vigyor>

A#1

Ilyen többször van nekem az elején. Kijövünk a lakásból az ajtón õ dumál a 3.-on én futok le, már nyitom az udvarra az ajtót és hirtelen ott áll Joe a kocsi mellett😊
zolo
Ez a gyári játék része vagy már valamilyen dlc?

http://flickr.com/photos/zolika90/

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kabel15
LoL! Mekkora bug.
Mielõtt beszált volna Joe a kocsiba elindultam õ meg kint maradt. Az semmi hogy közben beszélt hozzám miközben száguldoztam. De kb 10 sec után 100mph nél teleportál mellém 😄

Itt nem,amott igen

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Prince23
Látom még ma még nem volt a videó linkelve.

Jimmy's Vendetta DLC trailer

Hülyeségeket beszélsz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A cég ugyanaz, de az ott dolgozó emberek zöme pedig már nem. Ez a magyarázat. Odalett az eredetiség és az életszerûség. Akkora arcade lett a játék mint 1989-ben a Galaxian a sarki kiskocsma Namco pénzbedobó videojátékán.
Nahát ne várjatok nagy csodát meg történetet ettõl a Jimmy-s cucctól. Tipikus arcade küldetések lesznek, lelõnni egy áldozatot és kész. Nagyon sajnálom hogy nem hozták ki a játékból azt, amit ki lehetett volna. Hiába szép a város, ha a küldetésekrõl csak az ötlettelenség jön le. Kivétel nélkül erõltetett, összecsapott, elsietett küldetések jellemzik az egész mafia 2-t. Nincs bennük izgalom, lelõsz 8-10 kalapos figrát küldetésenként és agyõ.
Az utcáról, 13-14. chapter körül elõkerülnek. Gyári verzióban 200 felett megy.
(remélem, nem árultm el túl nagy dolgot)

Hol szereztél olyan autót?

Én a rakparton, a folyótól jobbra lévõ Észak-Dél irányú úton értem el egy Walker Rockettel.

wollnerd
Hiába másolom be autoexec.lua fájlba a koordinátát NEM teleportál!!
Hogy kell m2dev.exe-t rendszergazdai jogosultságra állítani??????
Lehet, ezért nemtom elõhívni a konzolt!! A vasúti és magasvasúti sínen szeretnék neni.
A térképet nem tudom értelmezni, mert könnyen bezavarodok.<#help><#help><#help>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Az a jó ha megver, mert úgy folytatódik a sztori. Illetve spaceval állandóan védekezel, és mikor elsuhintott a fejed elõtt akkor ütsz egybõl, és már nálad van az ütéselõny.

Eredeti játékkal nem mennek sajna a tört DLC-k. Szóval támogattam a fejlesztõket, de amint az összes steames célt elértem visszarakom a tört játékot.
Melyik úton lehet felgyorsulni 120MPH-ra? Az az egyik steam eredmény kritériuma.

Nor3i
nekem csak most esett le<#zavart1>

Bence94
dehogyis... <#wink>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nor3i
nemtudom volt-e mar szo rola de a mafia1 tortenete kapcsolodik mafia2-hoz!
eszrevettetek?

kill3r21
kapj ki 😄 ez a teknika 😄
Endiman
Sziasztok!

A börtönudvaron, hogy kell megverni a csávót? Mert akárhányszor ütök, õ üt vissza és mindig betalál..... mi a technika?

Bence94
de remélem pc-re kiadják az exkluzív dlc-t... bár olvastam valahol, hogy elérhetõ lesz talán valamikor.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=570&article&%20Mafia%202]Gamer365 teszt 8/10[/url]

kill3r21
oroszok most is ügyeskedhetnének 😄
Lacee86
Azért érdekes, h a menübe berakta...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

morvaigaben
Hát ez lol xD
Akkor Pc-re is kiadhatnák...<#falbav>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kill3r21
volt...xD
Mafia_II-The_Betrayal_of_Jimmy-DLC_XBOX360-XBLAplus
morvaigaben
A Betrayal of Jimmy PS3 exklúzív <#kacsint>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kill3r21
ez oké tudom hogy akkor jelenik meg, de a boxos már fentvan 😊 reméljük a legjobbakat 😄
MerlinW
Ez a játék történetközpontú. Egy interaktív mozi. A városban való császkálás csupán egy kis plusz.

[merlinw.org]

Szeptember 7-én lesz elérhetõ a Jimmy's vendetta mind3 platformra. Az elsõ DLC meg csak Xboxra és PS3-ra volt kiadva.

MerlinW
Pc-re szept 7.-én jelenik meg. Boxon nem tudom, ezek szerint arra már megjelent.

[merlinw.org]

Hát az gyönyörû. Komolyan nem értem, hogy akkor anno, hogyan csinálhattak szinte egy tökéletes játékot... mintha a mafia1-et, és 2-õt, két különbözõ cég csinálta volna.... Nekem pl az egybe az is nagyon tetszett, hogy vezetés közbe lehetett a térképet nézni. Annyira más a kettõ, és annyival jobb volt az elsõ rész, hogy kimondhatatlan.

kill3r21
egyébként akinek van steamje meg eredeti a játéka tölthetö már ez a két dlc? vagy a boxosok honnan szedték?
kill3r21
csokis kellene ide, ö mindent megbuherál 😄
kill3r21
sztem kis buhera és müködhet 😄 elvégre ha annyira nem eegyeznének a boxos fileok felsem ismerné, kicsomagoltam a boxos verziót is, a fileok majdnem teljesen egyeznek, sds és bik fileok az xboxverzióban is érdekes 😄
Shep
Hát érdekes is lett volna ha elindul 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Gondoltam 😊[/flash]

kill3r21
ecsém kicsomagoltam az xboxos DLC-ket, beraktam a Pc verzióba és láss csodát....

csak sajnos nem megy 😞
Nor3i
wanted posters+playboy ilyesmi?

Lacee86
Az playboy magazinok és wanted poszterek is beleszámítanak, azért van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hát ottvannak sztem még a gyûjtenivalók.

Positive Mental Attitude