Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A hhhalálom ezek az amerikai angolul beszélni próbáló amcsi feketepákók,akiket a sok idióta agyonsztárol,miközben egy az egyben fekete pákó szintû intelligenciával és nyelv érzékkel rendelkeznek.
A GTA-kban is mindig elõkerül 1-2 ilyen baromarcú,a San Anreasnál rendesen minden második karaktert legszívesebben fejbelõttem volna...
Még jó hogy ez csak funny kép,de szó szerint az amúgysem Mafia címre méltó folytatást tovább aláznák ilyen karakterekkel...
Amúgy igen mikor elküldtem rájöttem hogy mi is van 😄
De nem az volt a lényeg hanem hogy hogyan tovább 😄
Amúgy azokért a nagy kocsikért sok pénz jár ha elviszem bezúzatni? Amik ott álnak a kikötõben?
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A#1
Aludni nem tudok a térképen meg nem jelez semmit.
Mielõtt beszált volna Joe a kocsiba elindultam õ meg kint maradt. Az semmi hogy közben beszélt hozzám miközben száguldoztam. De kb 10 sec után 100mph nél teleportál mellém 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(remélem, nem árultm el túl nagy dolgot)
Hogy kell m2dev.exe-t rendszergazdai jogosultságra állítani??????
Lehet, ezért nemtom elõhívni a konzolt!! A vasúti és magasvasúti sínen szeretnék neni.
A térképet nem tudom értelmezni, mert könnyen bezavarodok.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Eredeti játékkal nem mennek sajna a tört DLC-k. Szóval támogattam a fejlesztõket, de amint az összes steames célt elértem visszarakom a tört játékot.
Melyik úton lehet felgyorsulni 120MPH-ra? Az az egyik steam eredmény kritériuma.
A börtönudvaron, hogy kell megverni a csávót? Mert akárhányszor ütök, õ üt vissza és mindig betalál..... mi a technika?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Akkor Pc-re is kiadhatnák...<#falbav>#falbav>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Positive Mental Attitude