11769
-
#10167 nem sok egy 7-8 éves játékért az a 2240 Ft? (plusz postaköltség) -
#10166 Bár hozzáteszem a jimmy-s dlc-ben mar vannak kihivasok!
Ugyhogy akár még meglepetést is hozhat a jövö,de ha igy van akkor méginkabb gusztustalanok! -
#10165 teljesen egyetértek veled!
szerintem össze lehetne hozni 1 forumot ahol az elégedetlen rajongok,számon kérhetnék a gyártót. -
spy803 #10164 Dobj hozzá még egy ezrest! -
#10163 Egy szóval sem állítottam, hogy nem lehetett volna az első rész hangulatát elérni, vagy felülmúlni
Azt hogy a játék miért marad el a várakozástól (ami jogosan volt nagy) nem tudom. Én is tényként írtam le, hogy bizony elmaradt. Sőt elmaradt önmagától.
Tehát nem előre léptek, nem egy helyben maradtak, hanem bizony visszaléptek! Emiatt a nagy hiányérzet.
Ha ez lett volna az első rész, akkor azt mondjuk jó játék. De nem, ez már a második! Sajnos!
Lehet nagyobb lett volna a siker, ha az új grafikai motorral kiadják az első rész küldetéseit. -
#10162 Ezért sokakban nagy a hiányérzet?
Inkább azért van szinte mindenkiben hiányérzet mert lerí az egész játékról hogy mocksos módon megkurtították szándékosan hogy DLC formájában egészítsék ki teljes játékká plusz zsetonért.....
Elmehetnek a játékukkal a francba egy forintra se számítsanak tőlem, csak sajnálni tudom azokat akik beruháztak a 10 órás "demo"-ra...
Hiányérzet?
Az hogy se mentő se tűzoltó,se egy nyomorék freeride,semmi mellékküldetés,semmi tennivaló a városban,pénznek értelme zéró, motiváció arra hogy újra végigvigye az ember nulla, 10 órányi gameplay sandbox címhez mérve qrvakarcsú ,ráadásul a vége egy nagy nulla (DLC vagy várhatja minden hülye a MAfia 3-at,mert szartak befejezni a játékot értelmesen?)...Lehetne még hosszasan sorolni,felesleges mindenki tudja látja érzi...Ez nem hiányérzet hanem gusztustalan hanyag szar munka,ami nemhogy a 13ezres pcviszonylatban túlárazott kategóriát nem éri el,de még szaros 5.000ft-ot sem ér.... -
#10161 Ja, és keresem a játék első részét is originalban, 1000 HUF-ot megadok azért is. Így ha valaki megválna fájó szívvel e két nagyszerű játéktól, szívesen várom a jelentkezését! -
#10160 Ez egy nagyon okos hozzászólás:D
Ha valaki 8000ft ért vette, meg nem ugyan azzal játszik mint aki warez verziót töltött le?:D
A véleménye ugyan úgy számít egy warezosnak mint egy eredeti gameval játszónak, mivel ugyan azzal játszik.
De mivel pl nekem eszem ágába nincs egy ilyen gameval online játszani, így kb ki is találhatod milyen verzió van meg belőle.
Ettől függetlenül, nem szaroztam le. Mert jó game.. Csak nekem az 1 jobban bejön. Ezt írtam le lejebb is és most is.. -
#10159 Tisztelt gamerek! Azoktól, akik szidják a játékot, és 8 ezer magyar forintért vették, szívesen megveszem 4000 Ft + postaköltségért, így nem kell otthon tovább megtűrniük és minden nap nézniük ezt a csúnya és rossz játékot. Privátba várom a sok-sok jelentkezőt! (de tényleg) -
#10158 Igy van, na és ha most elolvasod mégegyszer amit leírtál rá is jössz mi hiányzik a 2 ből:D
Tök szép meg miinden, de nincs meg benne az a plusz, az a dolog ami az 1 ben ott volt. Azok a dolgok, amik nem csak arról szóltak, hogy löd szét a faszi fejét. Ebben a játékban csak ez a lényeg, nekem is sok minden hiányzik, az unalamas vasutazás Paullal hogy nézd meg a bankot, amit ki fogsz rabolni..
Szóval üres de szép:D
Nincsenek benne ezek a dolgok. Igazából pont az ami a Mafia pont az hiányzik belőle.
Minden csili vili megvan, szépek az autók jók a grafika dolgok, de ennyi itt van az előny felsorolásának a vége. Ezen felül mindenben veri az 1. -
#10157 Azért ne állítsuk azt, hogy lehetetlen lett volna egy olyan hangulatú játékot csinálni. Ha nem csak a csilivili grafikára figyelnek, meg a szenzációhajhász feature-ökre, akkor azért oda lehetett volna tenni.
Így sem rossz, nekem bejön ez a 50-es évek Rock 'n Roll stílus, kocsikkal, környezettel, ehez a grafika is jó, csak sajnos nem áll mögötte tartalom, és ez elrontja az egészet. -
#10156 Ez még nekem is sok(k) volt... -
#10155 Ha jól emlékszem a Mafia 1 első "küldetése" az volt, hogy 5-6 fuvart kellett teljesíteni a taxival. Annak idején meg is ijedtem, hogy ennyi a csak játék. De mégis, akkor senki sem nyafogott, hogy mi ez a szar.
Igaz, akkor az egész környezet annyira új volt, hogy csak lestünk.
Addig egy játék vagy egy kitalált fantasy világban játszódott (orkok, zombik, varázslók, mesebeli hősök), vagy valami hipermodern távoli jövőben.
Erre visszavittek minket a a 30-as évekbe, a válság kellős közepébe, alánk raktak egy 8 lóerős tákolmányt, ami 30-cal se bírt menni, kezünkbe meg baseball ütő, vagy egy colt 8 skulóval. Na ezzel menj irtani a gonoszt (vagy éppenséggel a jófiúkat). Nem ám plazmaágyú, meg freeze spell. Mindeközben közben szólt a jazz meg a dixie. Szerintem sokunkat meglepett ez és nem győztük élvezni az egészet. Ha látnánk akkori magunkat, fülig érő szájjal taxiztunk önfeledten a városban, míg nem egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy gengszterek közé keveredtünk. És csak sodort magával minket a hangulat és a sztori.
Most meg már felkészülten vártuk a Mafia 2-t. Ami tényleg kevesebb mint az eredeti. A mi várakozásaink meg többet vártak még annál is. Emiatt sokakban nagy a hiányérzet. -
#10154 - az autók nem úgy kanyarodnak, mintha sínen mennének (pedig az NFS-ben én ezt láttam, és annak tökéletes a fizikája)
ezek után mit lehet gondolni a listáról...? :) -
#10153 Tele oltári nagy baromságokkal!
-
ratgab #10152 Na emberek! Ez színtiszta tömény szarkazmus, amit itt olvashatunk!
De nagyon szépen megkreált lista ez Timbu (és most nem vagyok irónikus :-D , vagy mégis?) -
Curesz #10151 xD xD -
#10150 Mit kell letölteni a Download Content menüben? Gondolom Küldetéseket, és melyik menüpont alatt.
Köszönöm -
#10149 tudom hogy szarkasztikus vagy, de melyik dlcben van freeride? -
Timbu #10148 Szerintem is egy rakás sz@r! Az indokaim:
- nem olyan sorrendben vihetem végig a fejezeteket, ahogy akarom
- nincs metró és magasvasút (ugyan soha nem használnám őket, de nincsenek)
- nulla angoltudással csak annyi jön le, hogy lövöldözni kell, és sosem találom meg, hogy hova kell menni
- az autók nem úgy kanyarodnak, mintha sínen mennének (pedig az NFS-ben én ezt láttam, és annak tökéletes a fizikája)
- nincsenek játékautomaták
- milyen dolog már az, hogy van olyan út, ami rajta van a térképen, mégsem tudok elmenni oda. Sokkal jobb lenne, ha egy hiperrealisztikus szigeten játszódna az egész
- nekem nem jó, hogy a DLC-ben van free ride! Én a történet közben akarok free ride-olni! Miért nem hagyhatom félbe az összetartozó fejezeteket, hogy közben taxis küldetéseket csinálhassak?
- miért nincs benne repülőgép, hogy átrepülhessek más városokba?
- a kikötő is teljesen felesleges, minek az, ha nem használhatom a hajókat? Inkább lenne egy hosszú kőfal a tengerparton
-
Ironman2 #10147 Nálam is halk a háttérzene,de mondjuk nem is baj -
#10146 A téli táj engem is lenyűgözött, a téli táj alatt a zene is nagyon odailő, de nem halkabb egy kicsit? Pedig a beállításoknál 100% maximumon van. -
Ironman2 #10145 A téli táj meg lenyűgöző egyenesen.Főleg mikor elindulsz,és lepereg a hó az autóról,ilyent még sose láttam. -
Ironman2 #10144 Igen,nekem is ez tetszett a legjobban,főleg mikor mentem fel az obszervatórium felé a küldetésben,még meg is álltam,mert nem hittem a szememnek,olyan gyönyörü minden. -
#10143 Na jah. Lehet szapulni hogy rövid meg ez nincs meg az nincs, de ami van az elég komolyan ottvan... amikor először megláttam a tükörr jég utakat, aztán meg este a szembe jövő forgalom lámpáinak fényeit ledöbbentem -
Ironman2 #10142 De sok bajotokok van.Mindjárt meg is kérdezik:Miért nem piros hó esik? -
#10141 Ejjj, miért nem raktak bele éjszakai hóesést is?! -
Drend #10140 A fordítás hogy áll, nem tudjátok? Egy SDSTool v1.0.3 nevű cuccal okosan bontható az .sds file, és lehet fordítani a tartalmát. Nem szívesen vágnék bele, ha valaki(k) már jól állnak vele, de csatlakoznék, ha kell. -
#10139 Nem fos, de közel sem annyira ütős, mint volt anno a Mafia első része. Ez így pontos.
Más.
Találkozott már valaki olyannal, hogy bentmarad egy küldetést jelző pont a térképen, és egészen a játék végéig elkisért? (Több chapteren át olyan volt, mintha két küldetés lenne.) -
Csokis #10138 GameMenu mod! -
#10137 "Kojak-et sem értem mit keres a kiegészítőben." Ez nagyon tetszett, jót nevettem rajta, thnx Rodman6! -
#10136 azt hiszem a felbontás volt a bibi.. alapból szélesre volt állítva és az nem tetszett a monitornak, tökre meglepődtem mikor sikerült úgy átállítanom hogy nem is láttam mit csinálok :D amúgy egyelőre az első rész jobban bejött.. -
Rodman6 #10135 Nem szar ez a játék hanem f0s. Teljesen más hangulatra számítottam anno a trailerek ls képek alapján. Semmi egyediség nincs benne ami az első részt jellemezte. Meg ilyen unszimpatikus főszereplők... Kojak-et sem értem mit keres a kiegészítőben. -
#10134 Indítsd újra a gépet, nekem megoldotta.:D -
#10133 köszi! Mondjuk ez elég negatívum. Az 1 kezelte. Igaz akkor még momom volt. Hát mindegy akkor billezek. Thx, -
#10132 kétszínű kocsiknál hogyan lehet váltani, hogy melyik részét fesse a kasztninak?
régebben úgy rémlik, hogy ment, de most sehogy se jövök rá... -
Gibor #10131 Hát ez így elég gyenge, de nagyon durva feelingje van :D -
#10130 game.cameramanager:GetPlayerMainCamera(0):EnableFPV(game.game:GetActivePlayer(),true) -
#10129 tudtommal csak gamepadot kezel, kormányt nem. -
#10128 sziasztok! ha nem baj nem olvasnék vissza 10k hszt hogy volt e másnak is ilyen gondja.. az a probléma hogy játék indítása után a kép nem jelenik meg rendesen, vízszintes vonalak jelennek meg amik vibrálnak ahogy változik a kép, pl az intro, ha egyáltalán az az intro.. ha valakinek van ötlete mitől lehet azt szívesen fogadom.. (videokarim elég jó és legfrissebb a driver is)