11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • SergioAmigo
    ha menne... valaki tudja hogy lehet az oroszoknál játszani? http://m2-rp.ru/
  • SergioAmigo
    Nah akkor egy kis Maffia 2 Multiplayert toljunk :D
  • papi08
    Azzal olyan nagy kárt nem okozol senkinek..:D
  • Szabi #11686
    de hullát bezzeg áshatok el :D
  • papi08
    Evidens, most szabadultál a sittről, ne lopj autót. Szarvas hiba, ezt még a játék sem tolerálja..
  • Szabi #11684
    börtönből szabadulás után ha megpróbálok ellopni egy autót, bezárja magát a játék... wtf ? :DDD
  • ToMM23
    Szia ! Nekem ugyan ez a gondom. Régebben ugyanezen konfigon gyönyörűen futott, most meg már nem.. Kíváncsi lennék sikerült-e megoldani valahogy Neked/Nektek.. Egyébként HD6770-om van.
  • papi08
    Sajnálom hogy nem lett a végére egy openworld sandbox.. akkor ütött volna nagyot :D

De köszönöm! :)
  • spy803
    Igen, magazin és plakát a megoldás. Neten van fent térkép hol találod meg őket, a fejezeteket újrakezdve nekiállhatsz megtalálni őket.
  • papi08
    Sziasztok!

Sikerült megcsinálnom mind a 15 fejezetet, de sajnos a játék még mindig csak 70%-on áll. Nem lehet valahogy visszatérni a városba, és feltornázni 100%-ra?

Vagy kötelező lett volna missziók előtt körüljárni mindent, és összeszedni a magazinokat/plakátokat?

Köszönöm!
  • 12346
    Léteznek ehhez addon járgányok? Vagy bármi említésre méltó. Mafia 1-hez még mindig követem, ha valami kijön még - az oroszoknál főleg, de erről nem tudok semmit kb.
  • MrGringo
    most már azzal szedtem le és ugyanaz! :-( nemtom mit kéne csinálni!?
  • Jaffa 2843
    AMD Catalyst Un-install Utility-vel szedted le a drivert? Katt
  • MrGringo
    Fölraktam a 13.3-ast és ugyanúgy csinálja a balhét!
  • MrGringo
    hopp! Nem oldódott meg bakker!
  • Jaffa 2843
    Majd írj, hogy megoldódott-e.
  • MrGringo
    Okés! Köszi mégegyszer!
  • Jaffa 2843
    Amióta kijött azóta ezt használom. Soha semmi gond nem volt vele, nem is tervezem frissíteni. HD6-os szériához nemkell újabb.
  • MrGringo
    Várj már...a 13.3-as driver egy beta driver ha jól látom? Ez nem gond? Megbízható? Nem nagyon bízom a beta cuccokban
  • MrGringo
    Értem! Köszönöm a válaszodat! Akkor fölrakom a 13.3-ast és hajrá!
  • NB2
    Az alapjáték valóban karcsú, de az azóta kijött kiegekkel már combosabb. Én is adom, hogy így kompletten kellett volna kiadni, de hát a pénz nagy úr...
  • Austin Bailey
    nekem Empire Bay tetszik nagyon. Meg a karácsonyi hangulat
  • Rony94
    Kétségtelenül. Sokan mondják hogy bűn rossz lett az első részhez képest (ebben is van egy kis igazság, mármint hogy gyengébb lett), de hangulata ennek is van. A szinkronszínészek is kitettek magukért. A (megkomponált) zenékről meg ne is beszéljünk. Csodálatosak!

Csak túl rövid az egész játék. Én még el tudtam volna vele játszani +10 órát. :(
  • Austin Bailey
    amúgy ennek a játéknak van az utóbbi években a legjobb hangulata, maivel én találkoztam.
  • Jaffa 2843
    Ma játszottam is vele néhány chapternyit, de semmi grafikai hiba nem jött elő.
  • Austin Bailey
    rohadtul nem tudom mi az, csak egy régi emlék volt
  • MrGringo
    Amúgy neked a 13.3-al nincs semmi grafikai hiba? Mert ha azzal jó akkor azt rakom föl én is!
  • MrGringo
    Nem új kártyáról van szó! De még szépen megy rajta minden most is! Egy Ati radeon 5770-es lenne.
  • Jaffa 2843
    Ne keverd ide a PhysX szoftverét, teljesen más.
  • Austin Bailey
    nekem úgy rémlik, hogy a játék telepítéskor magától felrak valami nvidia drivert attól függetlenül, hogy milyen kártyád van, és azzal jól megy a játék. Legalábbis nálam így volt.
  • Jaffa 2843
    Szerintem csak villámlik.
    Pontosan milyen "ATI" kártyáról van szó? Majd holnap megnézem neked, igaz nekem csak 13.3-as van fent, ami egy HD6950-et hajt.
  • MrGringo
    Hali! Remélem olvassa még ezt a topikot valaki aki tud segíteni nekem! ATI kártyával kezdtem el a játékot (13.8 Beta driver) és grafikai hibák vannak! Valószínű hogy az ati kártya és a driver a hibás de nem igazán akarok ősrégi drivert vissza rakni mert mással is játszanék ez mellett és azoknak meg nem igazán jó már egy 2-éves driver! Szóval mi lenne a megoldása? Tud valami értelmes ember segíteni itt??? köszönöm!!

Itt egy video arról hogy milyen a hiba! pontosan ugyanezt csinálja nekem is mint a videóban szereplő gémernek!

http://www.youtube.com/watch?v=Nd1KZu7exzw
  • ToMM23
    Sziasztok ! Nem tudjátok,hogy a Mafia2 multi szervere a magyar az mikor aktív? Mert kiírja ugyan,hogy van fent 1 ember, de nem csatlakozik fel...
    Pedig jó lenne kicsit magyar nyelvűekkel gurulgatni egyet :(
  • Austin Bailey
    grafikában és hangulatban ez a játék szerintem zseniális. A játékmenettel vannak problémák.
  • McCartman
    Ezekért nagy kár sajnos.
    Vagy pl. a kuplung megléte, üresben hagyod a kocsit legurul a domboldalról, ilyenek.
    Ritka igényes volt az első része, etalon már sok-sok éve, nem tudom miért kell visszafelé fejlődni, szégyen.
  • Herold
    De, asszem a Gamecopyworldon van hozzá trainer, de nem stabil (crashel néha a játék).
  • Austin Bailey
    én úgy tudom hogy sehogy
  • SirHiggins
    Valaki tud abban segíteni, hogy a DLC-k időlimitjét hogyan lehet kiszedni? Baromi idegesítő, hogy rohanni kell a küldetésekben...
  • wollnerd #11651
    Ez az oldal már 2 éve halott...
  • Mayorpapa
    hogy kell belépni a mafia2.hu oldalra? semmire nem tudok kattintani...