11769
-
SergioAmigo #11689 ha menne... valaki tudja hogy lehet az oroszoknál játszani? http://m2-rp.ru/ -
SergioAmigo #11688 Nah akkor egy kis Maffia 2 Multiplayert toljunk :D -
#11687 Azzal olyan nagy kárt nem okozol senkinek..:D -
#11686 de hullát bezzeg áshatok el :D -
#11685 Evidens, most szabadultál a sittről, ne lopj autót. Szarvas hiba, ezt még a játék sem tolerálja.. -
#11684 börtönből szabadulás után ha megpróbálok ellopni egy autót, bezárja magát a játék... wtf ? :DDD -
ToMM23 #11683 Szia ! Nekem ugyan ez a gondom. Régebben ugyanezen konfigon gyönyörűen futott, most meg már nem.. Kíváncsi lennék sikerült-e megoldani valahogy Neked/Nektek.. Egyébként HD6770-om van. -
#11682 Sajnálom hogy nem lett a végére egy openworld sandbox.. akkor ütött volna nagyot :D
De köszönöm! :) -
spy803 #11681 Igen, magazin és plakát a megoldás. Neten van fent térkép hol találod meg őket, a fejezeteket újrakezdve nekiállhatsz megtalálni őket. -
#11680 Sziasztok!
Sikerült megcsinálnom mind a 15 fejezetet, de sajnos a játék még mindig csak 70%-on áll. Nem lehet valahogy visszatérni a városba, és feltornázni 100%-ra?
Vagy kötelező lett volna missziók előtt körüljárni mindent, és összeszedni a magazinokat/plakátokat?
Köszönöm! -
#11679 Léteznek ehhez addon járgányok? Vagy bármi említésre méltó. Mafia 1-hez még mindig követem, ha valami kijön még - az oroszoknál főleg, de erről nem tudok semmit kb. -
MrGringo #11678 most már azzal szedtem le és ugyanaz! :-( nemtom mit kéne csinálni!? -
#11677 AMD Catalyst Un-install Utility-vel szedted le a drivert? Katt -
MrGringo #11676 Fölraktam a 13.3-ast és ugyanúgy csinálja a balhét! -
MrGringo #11675 hopp! Nem oldódott meg bakker! -
#11674 Majd írj, hogy megoldódott-e. -
MrGringo #11673 Okés! Köszi mégegyszer! -
#11672 Amióta kijött azóta ezt használom. Soha semmi gond nem volt vele, nem is tervezem frissíteni. HD6-os szériához nemkell újabb. -
MrGringo #11671 Várj már...a 13.3-as driver egy beta driver ha jól látom? Ez nem gond? Megbízható? Nem nagyon bízom a beta cuccokban -
MrGringo #11670 Értem! Köszönöm a válaszodat! Akkor fölrakom a 13.3-ast és hajrá! -
NB2 #11669 Az alapjáték valóban karcsú, de az azóta kijött kiegekkel már combosabb. Én is adom, hogy így kompletten kellett volna kiadni, de hát a pénz nagy úr... -
Austin Bailey #11668 nekem Empire Bay tetszik nagyon. Meg a karácsonyi hangulat -
Rony94 #11667 Kétségtelenül. Sokan mondják hogy bűn rossz lett az első részhez képest (ebben is van egy kis igazság, mármint hogy gyengébb lett), de hangulata ennek is van. A szinkronszínészek is kitettek magukért. A (megkomponált) zenékről meg ne is beszéljünk. Csodálatosak!
Csak túl rövid az egész játék. Én még el tudtam volna vele játszani +10 órát. :( -
Austin Bailey #11666 amúgy ennek a játéknak van az utóbbi években a legjobb hangulata, maivel én találkoztam. -
#11665 Ma játszottam is vele néhány chapternyit, de semmi grafikai hiba nem jött elő. -
Austin Bailey #11664 rohadtul nem tudom mi az, csak egy régi emlék volt -
MrGringo #11663 Amúgy neked a 13.3-al nincs semmi grafikai hiba? Mert ha azzal jó akkor azt rakom föl én is! -
MrGringo #11662 Nem új kártyáról van szó! De még szépen megy rajta minden most is! Egy Ati radeon 5770-es lenne. -
#11661 Ne keverd ide a PhysX szoftverét, teljesen más. -
Austin Bailey #11660 nekem úgy rémlik, hogy a játék telepítéskor magától felrak valami nvidia drivert attól függetlenül, hogy milyen kártyád van, és azzal jól megy a játék. Legalábbis nálam így volt. -
#11659 Szerintem csak villámlik.
Pontosan milyen "ATI" kártyáról van szó? Majd holnap megnézem neked, igaz nekem csak 13.3-as van fent, ami egy HD6950-et hajt. -
MrGringo #11658 Hali! Remélem olvassa még ezt a topikot valaki aki tud segíteni nekem! ATI kártyával kezdtem el a játékot (13.8 Beta driver) és grafikai hibák vannak! Valószínű hogy az ati kártya és a driver a hibás de nem igazán akarok ősrégi drivert vissza rakni mert mással is játszanék ez mellett és azoknak meg nem igazán jó már egy 2-éves driver! Szóval mi lenne a megoldása? Tud valami értelmes ember segíteni itt??? köszönöm!!
Itt egy video arról hogy milyen a hiba! pontosan ugyanezt csinálja nekem is mint a videóban szereplő gémernek!
http://www.youtube.com/watch?v=Nd1KZu7exzw -
ToMM23 #11657 Sziasztok ! Nem tudjátok,hogy a Mafia2 multi szervere a magyar az mikor aktív? Mert kiírja ugyan,hogy van fent 1 ember, de nem csatlakozik fel...
Pedig jó lenne kicsit magyar nyelvűekkel gurulgatni egyet :( -
Austin Bailey #11656 grafikában és hangulatban ez a játék szerintem zseniális. A játékmenettel vannak problémák. -
McCartman #11655 Ezekért nagy kár sajnos.
Vagy pl. a kuplung megléte, üresben hagyod a kocsit legurul a domboldalról, ilyenek.
Ritka igényes volt az első része, etalon már sok-sok éve, nem tudom miért kell visszafelé fejlődni, szégyen. -
#11654 De, asszem a Gamecopyworldon van hozzá trainer, de nem stabil (crashel néha a játék). -
Austin Bailey #11653 én úgy tudom hogy sehogy -
#11652 Valaki tud abban segíteni, hogy a DLC-k időlimitjét hogyan lehet kiszedni? Baromi idegesítő, hogy rohanni kell a küldetésekben... -
#11651 Ez az oldal már 2 éve halott... -
#11650 hogy kell belépni a mafia2.hu oldalra? semmire nem tudok kattintani...