Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak túl rövid az egész játék. Én még el tudtam volna vele játszani +10 órát. 😞
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Pontosan milyen "ATI" kártyáról van szó? Majd holnap megnézem neked, igaz nekem csak 13.3-as van fent, ami egy HD6950-et hajt.
Itt egy video arról hogy milyen a hiba! pontosan ugyanezt csinálja nekem is mint a videóban szereplõ gémernek!
http://www.youtube.com/watch?v=Nd1KZu7exzw
Pedig jó lenne kicsit magyar nyelvûekkel gurulgatni egyet 😞
Vagy pl. a kuplung megléte, üresben hagyod a kocsit legurul a domboldalról, ilyenek.
Ritka igényes volt az elsõ része, etalon már sok-sok éve, nem tudom miért kell visszafelé fejlõdni, szégyen.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
nagyon jó játék lett, csak kár hogy olyan kis részletek kimaradtak amik az 1-ben voltak, bár a mai korosztály lehet h tépné a haját ha 1 lõszer kilövése utáni tárcserénél eldobná a szinte teli tárat 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
valakinek volt olyan gondja hogy a betrayal of jimmy dlc nem indúlt el? a többi mind megy de ha ezzel akarok játszani a win 7 leállítja a játékot? két verziót is próbáltam, az egyik 280 mb, a másik 320 körüli, de egyik sem jó..
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Na, kérlek, új-tiszta játékkezdéssel, Steam frissítéssel megoldódott, már túl is jutott a fiam!
Köszönöm, hogy meghallgattál!
Üdv:
Hunork
No more tears!
Lenne egy problémám, nem tudom, hová írjak, a support-t leszámítva, de ti itt hátha hamarabb tudtok segíteni.
A játék sima, dobozos verzió, de Steam-es. Tehát eredeti!!!!
Feltelepítettem a lemezrõl, de utólag újra telepítve a Steam-en keresztül is!
Minden szép és jó.
De a 8. fejezet elsõ pályájánál mindig kifagy a program a szokásos üzenettel, ami ilyenkor jön. ( a mafia2.exe mûködése váratlanul leállt…😉 És appcrash természetesen.
A játékot magyarítottam, a fiam játszik vele.
Leszedtem a magyarítást, hátha az okoz gubancot. De nem, angolul is kifagy.
Kompatibilitási módok kipróbálva.
A gép:
i3 2100 / 2x4Gbyte RAM
GTX550Ti
Win 7 Pro 64 bit
Én egy hsz-t találtam steam fórumban, de nem tudok vele mit kezdeni, mert valami frissítésre utal, ami igen rég történt:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1425458
Van esetleg valamilyen ötlet, tanács???
Ha minden kötél szakad, valaki tud egy 8. fejezet 2 pálya mentést küldeni?
Válaszokat elõre is köszönöm!
No more tears!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Glory, Glory Man. United!
Because fuck you. That\'s why.