Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alapjáték valóban karcsú, de az azóta kijött kiegekkel már combosabb. Én is adom, hogy így kompletten kellett volna kiadni, de hát a pénz nagy úr...
nekem Empire Bay tetszik nagyon. Meg a karácsonyi hangulat

Kétségtelenül. Sokan mondják hogy bûn rossz lett az elsõ részhez képest (ebben is van egy kis igazság, mármint hogy gyengébb lett), de hangulata ennek is van. A szinkronszínészek is kitettek magukért. A (megkomponált) zenékrõl meg ne is beszéljünk. Csodálatosak!

Csak túl rövid az egész játék. Én még el tudtam volna vele játszani +10 órát. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

amúgy ennek a játéknak van az utóbbi években a legjobb hangulata, maivel én találkoztam.

Jaffa 2843
Ma játszottam is vele néhány chapternyit, de semmi grafikai hiba nem jött elõ.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

rohadtul nem tudom mi az, csak egy régi emlék volt<#nemtudom>

Amúgy neked a 13.3-al nincs semmi grafikai hiba? Mert ha azzal jó akkor azt rakom föl én is!
Nem új kártyáról van szó! De még szépen megy rajta minden most is!<#vigyor3> Egy Ati radeon 5770-es lenne.
Jaffa 2843
Ne keverd ide a PhysX szoftverét, teljesen más.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nekem úgy rémlik, hogy a játék telepítéskor magától felrak valami nvidia drivert attól függetlenül, hogy milyen kártyád van, és azzal jól megy a játék. Legalábbis nálam így volt.

Jaffa 2843
Szerintem csak villámlik. <#eplus2>
Pontosan milyen "ATI" kártyáról van szó? Majd holnap megnézem neked, igaz nekem csak 13.3-as van fent, ami egy HD6950-et hajt.

Hali! Remélem olvassa még ezt a topikot valaki aki tud segíteni nekem! ATI kártyával kezdtem el a játékot (13.8 Beta driver) és grafikai hibák vannak! Valószínû hogy az ati kártya és a driver a hibás de nem igazán akarok õsrégi drivert vissza rakni mert mással is játszanék ez mellett és azoknak meg nem igazán jó már egy 2-éves driver!<#nevetes1> Szóval mi lenne a megoldása? Tud valami értelmes ember segíteni itt??? köszönöm!!

Itt egy video arról hogy milyen a hiba! pontosan ugyanezt csinálja nekem is mint a videóban szereplõ gémernek!

http://www.youtube.com/watch?v=Nd1KZu7exzw
Sziasztok ! Nem tudjátok,hogy a Mafia2 multi szervere a magyar az mikor aktív? Mert kiírja ugyan,hogy van fent 1 ember, de nem csatlakozik fel...
Pedig jó lenne kicsit magyar nyelvûekkel gurulgatni egyet 😞

grafikában és hangulatban ez a játék szerintem zseniális. A játékmenettel vannak problémák.

Ezekért nagy kár sajnos.
Vagy pl. a kuplung megléte, üresben hagyod a kocsit legurul a domboldalról, ilyenek.
Ritka igényes volt az elsõ része, etalon már sok-sok éve, nem tudom miért kell visszafelé fejlõdni, szégyen.
Herold
De, asszem a Gamecopyworldon van hozzá trainer, de nem stabil (crashel néha a játék).

én úgy tudom hogy sehogy

SirHiggins
Valaki tud abban segíteni, hogy a DLC-k idõlimitjét hogyan lehet kiszedni? Baromi idegesítõ, hogy rohanni kell a küldetésekben...

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

wollnerd
Ez az oldal már 2 éve halott...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mayorpapa
hogy kell belépni a mafia2.hu oldalra? semmire nem tudok kattintani...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

tonyr
aha oké, nekem grafikai mod nélkül is nagyon tetszett a grafika 😊
nagyon jó játék lett, csak kár hogy olyan kis részletek kimaradtak amik az 1-ben voltak, bár a mai korosztály lehet h tépné a haját ha 1 lõszer kilövése utáni tárcserénél eldobná a szinte teli tárat 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Mayorpapa
igen, természetesen, fullon fut minden. Közben letöltöttem hozzá grafikai tuningot is, így már elfogadható lett a grafika

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

tonyr
mindent a max-ra állitottál az options-ba ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

VALAKI TUD OLYAN DLC-T AMIBEN LEHET MENNI HOT ROD AUTÓVAL ?? FONTOS LENNE!!
lehetséges, mert szerintem nagyon szép grafikája van. <#nemtudom>

Mayorpapa
de-de, elindul, csak vettem egy elég jó gépet, és nem vagyok elégedett a látvánnyal, azt hittem sokkal szebb lesz a grafika egy erõs gépen, ezért gondoltam, hogy hátha nem a legmegfelelõbb beállításokon fut

Alapvetõen neked most az a problémád, hogy nem indul el?

fogalmam sincs

Mayorpapa
oké, megpróbálom. Még egy kérdés: Win7 alatt futó rendszerben automatikusan directx11-ben fut a játék? ezt is meg lehetne nézni valahol?

tedd rá a legfrissebb patchet és kész.

Jaka923
Vedd meg a játékot, aztán tudni fogod, hogy a legfrissebb verzió!

Mayorpapa
sajnos nekem ott nem írja ki 😞

a fõmenüs képernyõn

nekem a bal alsó sarok rémlik, de nem biztos

Mayorpapa
hol tudnám megnézni, hogy milyen verziószámú a játékom, azaz, hogy meddig van felpatchelve?

lol

a.carkey
Na még két hét és ...

Jó kis régi Gangsters 1-2 feeling. 😊

A medve nem játék.

sziasztok!

valakinek volt olyan gondja hogy a betrayal of jimmy dlc nem indúlt el? a többi mind megy de ha ezzel akarok játszani a win 7 leállítja a játékot? két verziót is próbáltam, az egyik 280 mb, a másik 320 körüli, de egyik sem jó..
sziasztok azt meg tudná nekem mondani valaki hogy xbox-on lehet kormányt használni autóhoz mert akkor vennék egyet köszi
sajtkukuc
Üdv. Lehet, hogy buta kérdés, de sehol nem találtam erre vonatkozó adatot. A körözési plakátok és a playboy újságok némelyike egy fekete csillaggal van megjelölve. Mit jelent?

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Herold
<#eljen>

Hunork
Szia!

Na, kérlek, új-tiszta játékkezdéssel, Steam frissítéssel megoldódott, már túl is jutott a fiam!
Köszönöm, hogy meghallgattál!
Üdv:
Hunork

No more tears!

Herold
A mentést nem olyan egyszerû használni, mert profilokhoz kapcsolja. Azért próbáld meg: link

Hunork
Sziasztok!

Lenne egy problémám, nem tudom, hová írjak, a support-t leszámítva, de ti itt hátha hamarabb tudtok segíteni.
A játék sima, dobozos verzió, de Steam-es. Tehát eredeti!!!!
Feltelepítettem a lemezrõl, de utólag újra telepítve a Steam-en keresztül is!
Minden szép és jó.

De a 8. fejezet elsõ pályájánál mindig kifagy a program a szokásos üzenettel, ami ilyenkor jön. ( a mafia2.exe mûködése váratlanul leállt…😉 És appcrash természetesen.
A játékot magyarítottam, a fiam játszik vele.
Leszedtem a magyarítást, hátha az okoz gubancot. De nem, angolul is kifagy.
Kompatibilitási módok kipróbálva.

A gép:
i3 2100 / 2x4Gbyte RAM
GTX550Ti
Win 7 Pro 64 bit

Én egy hsz-t találtam steam fórumban, de nem tudok vele mit kezdeni, mert valami frissítésre utal, ami igen rég történt:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1425458

Van esetleg valamilyen ötlet, tanács???
Ha minden kötél szakad, valaki tud egy 8. fejezet 2 pálya mentést küldeni?
Válaszokat elõre is köszönöm!

No more tears!

Bence94
warez ? Nekem semmi problémám nincs vele...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok! Egy olyan bugba akadtam, amitõl kb minden második lövésnél akármilyen fegyver esetén "felrántódik" a kurzor és vito elrakja az épp nála lévõ fegyvert. Ennek következtében igen körülményessé válnak a komolyabb tûzpárbajok. Van valami ötletetek a problémára ? 😊
tomo05
RESPECT! Most akartam kérdezni, hogy van e új freeride.<#wink><#wink><#wink>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Rash87
Azok a küldik még mindig bennem vannak,eléggé megmaradtak. Zsír volt 😊

Glory, Glory Man. United!

A Jimmy-féle kiegészítõket, és a Joe's adventures-t is úgy kell felfogni, mint az elsõ Mafia-ban a Free Ride Exteme-et! Na ott aztán voltak frusztráló küldetések. De hát te már nextgen kólofgyútikon nõttél fel, nem való neked az ilyesmi :-)

Because fuck you. That\'s why.

Herold
Ha kicsit még vártál volna, akkor végig is játszod. <#hehe>