Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem játszani az alapjátékot, csak úgy éreztem nekem túl sablonos és monoton és kb. 2 óra után uninstall...
A DLC-k azért változatosabbak (a Joe's Adventures-en kívül)???
Ezt nem gondolták végig, h játék menet szempontjából ez nem fog mûködni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Aztán kiderült hogy csak fájlok cserével lehet váltogatni Vito és Joe között (Install Setup), de a játékban is van lehetõség karaktert váltogatni a "Change Skin" opcióval. A Mafia 2 (majdnem?) összes story-s szereplõjével lehet váltogatni!( Marty, Leo, Frank, Brian,Derek, Giuseppe, Henry, Eddie Scarpa, stb.)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A legjobb Freeride mod a Mafia 2-höz! Szükséges a Joe Adventures DLC.
Ebben a modban van évszak/idõjárás/forgalomtípus(40s or 50s) sõt Joe/Vito állítási lehetõség a JÁTÉK közben!!!
Itt egy videó hogy mirõl is beszélek!
Én most fogom kipróbálni!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
*jelentõsége
Because fuck you. That\'s why.
Kérdésem lenne hozzátok. Mégpedig, melyik a legutóbbi verzió a free ride modból?
Illetve, a faq-ban leírt Configurable_Injector.exe megoldás érdekelne. Honnan tudom leszedni a szükséges dolgokat, mert a linkek nagyrésze már halott faq-ban. Illetve megy-e a jelenlegi legfrissebb maffia 2-vel?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Alul a játékban a sarokban ott van egy link reklám ha a dev el indítom de nem jön elõ hiába nyomogatom:S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bár nem vagyok benne biztos
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22