Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jobbak a kiegészítõk, mint az alapjáték nem?
Elkezdtem játszani az alapjátékot, csak úgy éreztem nekem túl sablonos és monoton és kb. 2 óra után uninstall...

A DLC-k azért változatosabbak (a Joe's Adventures-en kívül)???
JethroHUN
Ez a Joe's Advantures egy rakás szar. Tényleg jó lett volna ez a szabadság amit beleraktak a felvehetõ küldetésekkel, DE hihetetlen mód el lett barmolva az egész. Frusztráló. Az h idõre és pontra kell játszani egy vicc. Hála ennek 5 perc egy küldetés, ha sikerül, ami az azonnali 4es körözési szintnek köszönhetõen baromira nem sanszos. Kocsiból nem lehet befejezni a küldetést a kijelölt helyen, ki kell szállni, ha üldöztek a rendõrök, ami biztos, elütnek -> annyi, restart. (mivel tartósan lehagyni lehetetlen õket, 100 méterenként rendõrautó... kocsit/ruhát nincs idõ küldi közben cserélni) Ami ennél is sokkal idegesítõbb, az h minden egyes nyavalyás küldetés után rohangászni rendszámot és ruhát cserélni.

Ezt nem gondolták végig, h játék menet szempontjából ez nem fog mûködni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wollnerd
Igen, csak nem kompatibilis a Steam verzióval ezért le kell szedni a NoDVD-t a Update 5-höz. (backup elõtte!) De a linkelt oldalról nem tudtam letölteni, ezért a Mafia Scene-rõl szedtem le. (ahova regelni kell, de onnan rengeteg modot lehet letölteni. Vendégként meg lehet nézni!)
Aztán kiderült hogy csak fájlok cserével lehet váltogatni Vito és Joe között (Install Setup), de a játékban is van lehetõség karaktert váltogatni a "Change Skin" opcióval. A Mafia 2 (majdnem?) összes story-s szereplõjével lehet váltogatni!( Marty, Leo, Frank, Brian,Derek, Giuseppe, Henry, Eddie Scarpa, stb.)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Herold
Kurva jó cucc lehet!

wollnerd
Hihetetlen hogy most bukkantam rá.
A legjobb Freeride mod a Mafia 2-höz! Szükséges a Joe Adventures DLC.
Ebben a modban van évszak/idõjárás/forgalomtípus(40s or 50s) sõt Joe/Vito állítási lehetõség a JÁTÉK közben!!!
Itt egy videó hogy mirõl is beszélek!

Én most fogom kipróbálni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

lineáris. Ez a legnagyobb hibája.

Most kezdtem el ezt a játékot ! Ennek milyen a felépitése csak a fõvonalat kell követni , vagy vannak benne melléküldetések is mint a Stalker-be pénz és fegyverek szerzése végett ? 3. fejezetnél járok .
*nem tudom
*jelentõsége

Because fuck you. That\'s why.

kifli
illetve nemtudom van-e valami jelentõssége, de steames verzióm van...
kifli
Sziasztok!

Kérdésem lenne hozzátok. Mégpedig, melyik a legutóbbi verzió a free ride modból?

Illetve, a faq-ban leírt Configurable_Injector.exe megoldás érdekelne. Honnan tudom leszedni a szükséges dolgokat, mert a linkek nagyrésze már halott faq-ban. Illetve megy-e a jelenlegi legfrissebb maffia 2-vel?
MR ME
*adnék

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Inkább egy helyesírási könyvet adnák Neked,hidd el, jobban járnál vele.

Glory, Glory Man. United!

nekem a sugsegem lenne a MAFIA II Steam Key valaky nem tudna meg adni ....
tonyr
mer nightmare nehézségen kezdte el 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Herold
A következõ kérdése úgyis az lesz, hogy miért hal meg az embere 1 ütéstõl.

tonyr
akár:
M2WE-GYEL-MEGH-AJAC-CODN-ALTE

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Jaka923
Csakis meg fogunk neked mondani egy aktivációs kódot, amiért fizettünk...

valaki nem tudná meg adni az instalacios kodot a MAFIA II hoz?
én nem értek hozzá, de ha az escipet nyomkodod, abból baj nem lehet <#idiota><#idiota><#idiota>

Sikerült! Megoldottam.
Tudom, de kéri. Most már megvan minden fájl újratelepítettem, és hiába akarom telepíteni a PhysX-et azt a szerzõdés elfogadás után azt írja hogy súlyos hiba lépett fel a telepítés közben vagy mi.
wollnerd
A PhysX csak a Nvidia kártyákhoz van.

Sziasztok! Valaki leírná hogy kell a játékot + dlcket telepíteni úgy hogy ATI kártyán is elinduljon? Mert feltelepítettem mindent és PhysX et nem engedi telepíteni, 1x sikerült akkor meg valami dll-t nem talált..
Herold
És nem hallasz valami lüktetésfélét közben (szívdobogást)?

Játék közben, ( a videóknál nem ) fekete fehér minden, meg elmosódik a kép és ehez hasonló dolgok. Grafikát már mindenhogy állitottam de ugyanolyan az összes beállitás fajtánál.MIt tegyek h szines legyen a kép?
Herold
De van, a Joe-hoz találsz trainert a gamecopyworldon. F9 a végtelen idõ.

Nem várható egyenlõre, mert lusta a fordító kiírni még a státuszt is.
nem nagyon van értelme, mert a városban nincs semmi. Amúgy szerintem jó lett a hangulata nagyon.

nincs ehhez a foshoz valami mod a dlc-k idõkorlátainak kikapcsolására? Elég gyenge lett a játék, dlc-vel még el lehetne lenni, de ezek az idõzített baromságok mindig tönkreteszik a játékélményt.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Botond
Alapjáték+2 dlc küldik, plusz fejezet újrajátszások playboyok miatt. 😊 Meg elkezdtem nagyobb nehézségi szinten is.
Herold
Az komoly. Hogy csinálod? Valami DLC-vel?

persze hogy nem, mert szar. Nálam sem jön elõ. Ez is valami "egyszer valamikor mûködött" dolog.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Botond
Nekem idáig 52 óra játékidõ van benne.
Szerintem örüljünk hogy nem egy 4órás CoD szerû játékmenetet kaptunk, manapság elég ritka az a játék aminek 9-10órás játékideje van. Tegyük hozzá az a játék is ritka amiben történetet próbálnak formálni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MrIncredible
üdv! Várható a két dlc magyarítása valamikor? Tud valaki errõl valamit?
B.

Az alapjáték valóban nudli, csak a jimmy 2 és joe kiegészítõvel azért mindjárt hosszabb lesz a játékmenet. És a város is nagyobb lesz😊 Persze így is van rengeteg olyan dolog ami egy picit zavar, vagy idegesít, de mondom teljesbe okés. Az persze egy másik lap, hogy mi a rákért nem így jött ki és valóban a Mafia 1 jobban ütött😊
Halli próbálnám azt a lua scripteket csinálni ami a faqban van de nem jön elõ a konzol valaki nem tudja miért??
Alul a játékban a sarokban ott van egy link reklám ha a dev el indítom de nem jön elõ hiába nyomogatom:S

Szabi84
Elég rövid, ráadásul nekem a karakter egyáltalán nem volt szimpatikus, hangulat megmaradt, az megfogott nagyon!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Herold
Hát én se vagyok elájulva a játékidõtõl, mint ahogy azt valaki említette korábban. Az 1. rész mintha tovább tartott volna. A befejezés meg csapnivaló, én nem is nevezném befejezésnek.

Szabi84
van olyan aki játszott az elsõ résszel és nem tûnt fel neki???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Herold
Az idõpont nagyjából stimmel, és itt egyszer Lost Heavent is megemlíti valaki, szóval semmi furcsa nincs benne.

Martinez01
Nekem igen, egy kicsit furcsállottam is😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Herold
Baszki. A 14. fejezet a Mafia (1) vége. Feltûnt valakinek?

Rash87
Így van.

De sok minden nem történik 100%-nál se,sajnos.

Glory, Glory Man. United!

Martinez01
100% azt hiszem úgy tudod kivinni, hogy összegyûjtöd a Playboy-os, Körözési plakátokat.

Bár nem vagyok benne biztos

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hali 1 olyan kérdés hogy most végeztem a játékkal és vége lett de a játékstatisztikán meg csak 70% van lehet még valahogy tovább játszani am találtam 1 olyan verziót amit csak telepítettem semmi gond és nagyon fasza volt a játék habár a vége hirtelen lett vége.

www.smart-bus.hu

Herold
Az elején az a szívdobogás mitõl van? Hogy lehet megszüntetni?

0Diaz0
Hali! Írtam OFF-ba, ha valaki bepillantana ide! Köszönöm!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

ok