Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autókból is minimál mennyiség van, pedig a 50-es évekrõl beszélünk, amikor is a legvadabb autókat hozták össze az Amik, tehát volt merítési lehetõség. És az anakronizmusról ne is beszéljünk. Elvileg az 50-es évek elején ér véget a sztori (52-ben, vagy 53-ban). Ennek ellenére az az autók a zenék és egyéb utalások az 50-es évek végérõl vannak.
Egyszóval a játék bizonyos részei hozzák az elsõ rész színvonalát, de összességében egy összecsapott luft ami pláne az elõd után egy masszív csalódás.
Jobban jártunk volna, ha az elsõ rész alá rakják az új motort és újra kiadják, mert az elsõt inkább végig viszem még 10x, mint ezt még egyszer (pedig meg kell hagyni bizonyos részeit nagyon élveztem az újnak is).
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
http://www.gamefront.com/files/21118028/Mafia_II_Complete_Save_Game_Sets_zip
Jut eszembe: a jatek menujabol nyithato EXTRA-k kozott van az autolexikon, ahol a forgo talapzaton lehet nezegetni a jatekban elofordulo autokat. Nomost ott van egy halottaskocsi is, amit en a jatekban nem lattam. Pedig gondoltam hogy majd a tortenetben is szerepet kap, valami bossz temetesen vagy hasonlo alkalommal. Ugyanugy a tejkihordo kisauto (mondjuk azt lattam a jatekban is). Valaki talalkozott a halottaskocsival?
A jatekot vegig is vittem, grafikailag tokeletes, mint jatek sajnos hianyerzetes.
Ami a legnagyobb bajom a jatekkal hogy egy csomo dolog ami megvolt az elso Mafia-ban itt hianyzik vagy nagyon leegyszerusitettek.
-Csak gombokkal iranyithatok az autok! Megcsinaljak a remek szimulaciot meg fizikai modellt es ezzel agyoncsapjak az egeszet, igy alig elvezheto. Az elso mafiat kormannyal jatszottam es remek volt! Itt van ugyan a menuban egy "vezerlo beallitasa" opcio de a program nem ismeri fel a kormanyt.
-Nem lehet manualisan valtani! Az elso reszben lehetett, sot meg a kuplung es a gyujtas is meg volt oldva! Itt ne is almodjak rola.
-Kameranezetek. Kokpitok ugyan nincsenek -az elso Mafia-ban se voltak- de ugy mint ott is volt, itt is van motorhazteto vagy lokharito-nezet. Ujabb sokk: ebbol a nezetbol mar nem lehet korulnezni vagy legalabb oldalra tekinteni! Igy ha elonyt adok a keresztezodesben honnan tudjam mikor indulhatok?! Az elso Mafia-ban ez is meg volt oldva. De ha a Mafia 2-ben mar nem is tudok korulnezni: meg mindig ott a miniradar: de hoppa, mar csak a rendorautokat jeloli egy otromba negyzettel, a civil autokat nem veszi figyelembe (az elso Mafia igen).
Van meg egy kereknezet (jo nez ki, latni hogy meg a gumik is lapulnak terheleskor!) de ez a nezet vezeteshez hasznalhatatlan. Marad a harmadik szemely-nezet ahol latszik az egesz auto, nincs mese, ezt kell hasznalni. Ebben meg az idegesitett hogy ha bameszkodni szeretnek es oldalt nezek az egerrel, par masodparc utan magatol visszadobja a nezetet a kocsi moge. Szerintem kicsit tul kozeli, ha lehetett volna valasztani tavolabbrol kovettem volna az autom.
-Itt mar nem utazhatunk magasvasuton (a sinek megvannak de az allomasok be vannak zarva, en a vonatot se lattam jarni). Az elso reszben utazhattunk, sot meg villamoson is! Itt jar ugyan egy buszjarat, de csakis a sofor ul a buszon, utasok sincsenek, en se utazhatok rajta. Ez mind lerontja a "mukodo varos" erzeset.
-Az autobol nem lovoldozhetek mint az elso reszben! Milyen jo moka volt, akar en vezettem akar a Pauli vagy Sam es en csak lovoldoztem! Kerekekre celozni volt a legjobb moka, az ellenseges gengszterek ettol sodrodtak rendesen 😊 A kerekek ugyan itt is kilohetok (ha gyalog vagyok) de gyakorlati ertelme nincs az egesz jatekban.
-Az elso reszben minden ora a jatekban a VALOS idot mutatta, atvettek a szamitogep orajat. Itt mar nem, vannak csak sima textura-orak, vannak jaro orak is de azok se egysegesen jarnak.
-Nem tetszik a garazsrendszer, SOKKAL jobb szorakozas volt parkolgatni az udvaron az elso reszben mint a Mafia2-beli gagyi garazsmenu megoldas. Milyen remek erzes volt az udvaron setalgatni a kocsijaim kozott es gyonyorkodni bennuk! Ez is mar a multe.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
amugy azt nem értem, a játék elején szinte minden második ember mond valamit beszélget velünk, rendesen feliratozva.
aztán ezután sehol nincs ilyen. látszik hogy az elején a marketingre mentek hogy azt látva a kiállitásokba majd reklámozzák az emberek hogy hû de fasza tele interakcióval, aztán meg semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most szereztem meg eredetiben. Feltelepítettem, utána felraktam a magyarítást is, de az átvezetõ animációkban nincs beszédhang 😞
Csak a felirat van meg a háttérzajok.(rádió ilyesmi)
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
http://www.akciofigura.hu
Sokat kell próbálni 😄
13 éve itt. Szép idő.
:S
Amúgy jó, hogy írtad, majd nézek valamit hozzá hátha okoskodtak valami jóságot 2010 óta 😛
ezt meg csak úgy 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
A 14. fejezetnél járok, és vissza szeretnék lépni kb. a 10.-re, hogy beszerezzek egy achievementet. Megoldható úgy, hogy ne vesszen el a 10-14. fejezet? (Elképzelhetõ, hogy a legelsõre is visszamennék a plakátok meg a magazinok miatt.)
Hátra.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
13 éve itt. Szép idő.
De köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Sikerült megcsinálnom mind a 15 fejezetet, de sajnos a játék még mindig csak 70%-on áll. Nem lehet valahogy visszatérni a városba, és feltornázni 100%-ra?
Vagy kötelezõ lett volna missziók elõtt körüljárni mindent, és összeszedni a magazinokat/plakátokat?
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU