Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki még nem tudná , a mafia2-t titokban készíti egy társaság, és manapság fognak kiadni róla több infót. A gamme õsszel, vagy jövõ elején jön meg.
Azért a nagy titkolózás , mert nem volt tuti a folytatásos project- ezért inkább nem kockáztattak.
elõbb vagy utóbb de (én)biztos vagyok benne, hogy IGENIS LESZ MAFIA 2!!!😊
mert ha nem akkor nagyon szomorú leszek.
ja és nem lenne jó, ha a folytatás más korban játszódna, mert akkor a játék elvesztené azt a varázsát, ami az 1-et jellemezte.
effe lv6 24254
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lesz Mafia 2!!!!
2. ez nem a gamespot, vagy a fejlesztõk honlapja akiknek esetleg elhinném...
3. 2006-2007 baromira messze van, szóval csak a kis pociukra ütöttek
4. ennyi erõvel én meg mondhatom, hogy 2007 janur 12-én fog megjelenni, ami csak akkor derül ki (2007 január 12-én), ha igazam volt most avagy sem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
3DGPU.com » Mafia 2 Not Cancelled, Expected 2006-07Mafia 2 nem lett leálitva várhatóan 2006-2007
Szerintem meg igenis abban a korban kellene maradni. A mafia egyik pozitívuma a gyönyörûen, hangulatossan és élethûen megalkotott környezet a kornak megfelelõen, nem szeretném hogy a Mafia2ben (ha lesz...) ez változna.
ha lesz Mafia 2, akkor az csakis egy új és különálló történettel és fõhõssel oldható meg.
én mondjuk nem bánnám ha a Mafiából egy olyan sorozat lenne, mint a Final Fantasy.
mármint, h a stílus és játékmenet a régi, csak mindig új történet és helyszín, új szereplõkkel. ráadásként szerintem nem muszáj a korban is megmaradni, mert akkor túl egysíkú lenne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vagy a köv. ötlet sem lenne rossz: hogy a tommy lánya megismerkedik egy fiúval(akit mi irányítanánk), akinek szintén van egy "családja", és a lány az õ segítségüket kéri, hogy megbosszúlhassa apja halálát.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A játékot megismerve egy oylan karakterrel lehetett játszani az elsõ részben, melyel tökéletessen lehetet azonosulni, és nem volt tetõtõl talpig gonosz (Lásd GTA-k), és akik lelõtték tommyt, azok úgyvélem nem éppen egy angyal lelkek voltak.(Nem hinném h az M2-ben majd egy gonosz embert kell vezetnünk) Szal lehetséges hogy egy vadonat új sztorival fog folytatódni (ha fog), bár az sem kizárt, hogy egy idáig ismeretlen karakter elõbukkan, és megoldják a dolgot úgy, hogy az a karakter szorossan kapcsolódjon az elsõ részhez...
(Bár ott a fejlesztõk azt mondják, hogy készül)... aha, persze. :-D
remélem én is hogy lesz valami hivatalos végre.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az egészet inkább nem szedem ki had olvasson akit érdekel, de ha valaki mostantól nem tud értelmesen hozzászólni, annak persze simán törlöm a hsz-ét. 😉
Mert olyan mocskos a szád, hogy azt már nehezzen bírom.
(az elõzõ hozzászólást nem nagyon értem...)
Mikor?
"és ez a kép mellete"
Ha mellette van az még nem azt jelenti h Mafia2vel kapcsolatos
"tudnátok hogy az a kép a mafia 1 böl van"
Mivan ?? Nemrég még meg voltál gyõzõdve h az Mafia 2-es art, LOÁL kivagyte...
"grafikája belesz épitve a Mafia 2-be"
Fogalmazásból 5-ös...
tudok google ban keresni fatûkükém de nem egy portál irja hogy mikor jelenik és ez a kép mellete, de amugy ha szoktátok nézni az I tv akkor tudnátok hogy az a kép a mafia 1 böl van és nnak a grafikája belesz épitve a Mafia 2-be!
Ennyi
Valamitmég?
noproblem, gatyába kell rázni néha-néha a népet 😊)
Ezután következik az, hogy hülyeséggel sem kell traktálni a népet. Egyfolytában próbálják a többiek a tudatára hozni a srácnak, hogy eddig 1 db Mafia 2 hivatalos bejelentés nem volt, sem kép, sem videó, semmi. Ennek ellenére nyomatja a FAKE képeit, meg bizonygatja, hogy õ ezt tudja, meg azt. Unalmas!
Bocsánat az off-ért! :-)
"gugliban rákeres a mafia 2 szóra"
De legalább megtanulta használni a guglit !!4<#idiota>#idiota>
csak nem folyamatosan.
nem ez volt az elsõ hülyesége, és van egy olyan érzésem, hogy nem is ez volt az utolsó. attól, hogy valaki a gugliban rákeres a mafia 2 szóra, nem fog semmi érdemlegeset találni. ha konkrét info kell akkor lesse a készítõ oldalát, vagy a netes hírportálokat...
plusz lemerném fogadni, hogy a Paulie2005 is az õ nickje, amit 1x már le is tiltottak 1 idõre... akkor sem az okossága miatt kapta a büntetõpontkat...
Mibõl gondolod h csak 1 hsz-ét olvastam...
" Amugy ha nemtudja akkor mivan?"
Semmi.. mé' mi lenne? <#wilting>#wilting>
Plusz azzal a Mafia1es képpel a topic formáját is elrontotta egy kicsit, leglább linkelte volna...
Na ezt honnan veszed...
De ha már ennyire szereti a játékot.. h a nickje is Mafioso.. akkor tudhatná h az a kép nem Mafia2 -höz csatlakozik