11769
-
HaaS #3111 Szerintem mindenkinek igaza van. -
#3110 Szerintem mindkettőnknek igaza van.
Nem tudtam, hogy a köznyelv erre (is) használja, de szakmán belül nem használjuk (erre).
Tévedtem is, igazam is volt, részemről vége. -
jpwadkan #3109 oké. akkor javítom: nyelvtanilag jó mindkettőre. egyébként a mondat második fele is a hozzáröffenéshez tartozik, nem azt mondtam, hogy nincs igazad...(a 3104-es hasonlatod meg érzésem szerint kissé sántít)
egyébként nézd meg pl. a láma kifejezés eredeti jelentését és azt, hogy ma mire használják... -
#3108 Akkor máshogy fogalmazok!
A szakmában nem hallottam még így hívni ezt a dolgot. A köznyelv lehet, hogy így hívja... -
#3107 én meg igen, meg sokan másik is, nem véletlenül használjuk, használják erre
youtube -> GTA IV, popup -
#3106 Én a z-buffer parára még soha nem halottam ezt a kifejezést használni. -
#3105 De azt jelenti :) A pop-up nem kéretlen ablakot jelent. Informatika előtt szerinted nem létezett ez a szó? -
#3104 deha egyszer nem azt jelenti?
Ezzel az erővel hivhatnánk az ajtót ablaknak. Ki lehet nyitni azt is. -
jpwadkan #3103 OFF
a pop-up elvileg felbukkanást jelent, tehát mindkettőre jó, bár kétségtelen tény, hogy a felugró böngészőablak régebb óta van a köztudatban, eleinte én is csak lestem, h miről van szó konzolok részirül...
ON -
#3102 Hát ahogy a hirtelen semmiből meg jelnő tárgyakat hívják, lehet rossz szót írtam rá. -
voodoo98 #3101 Én is így tudtam... -
#3100 -
#3099 pop-up?
esetleg a z-buffer katymaszra gondolsz?
A pop-up az az amikor egy kéretlen ablak jelenik meg a böngésződben... -
#3098 Nekem nincs pop up a GTA IV-ben. -
#3097 Jó lesz és punktum! -
#3096 -.- -
#3095 te csak egy kötözködő puhapöcs vagy, a mafia a világ egyik legjobb játéka, kár ezzel vitatkozni. -
#3094 ez igaz! csak sajnos a vérpistikéknek is el kell adni, azoknak meg CSAK a grafika számít, meg a minél egyszerűbb játékmenet. igaz, a másodikat nem igazán fogják megkapni -
#3093 Nyugtatgatni lehet magad. EZ ILYEN LESZ sajnos.Inkább tolnám csúnyábban minthogy ilyen szarságok rontsák a hangulatot játékélményt!
-
#3092 "Elég szomorú hogy van ilyen 2009ben."
sajnos ennyit tud a hardver. választhatsz, hogy 1024x768-ban akarsz játszani elmosott textúrák mellett pop-up nélkül, vagy marad a mostani megoldás
persze ez még nem végleges, biztos finomhangolják még + PC-n egészen más lesz a dolog -
#3091 godfather 2... azt én meg se néztem, nem nagyon mozgat meg.
gta4nél azért nem ilyen mértékű a dolog :|
1 giga ram-al azért már egész tűrhető.
más kérdés, hogy annak az egész játéknak a PC-s része egy bazi nagy betonfail. -
voodoo98 #3090 Megnézem majd HD-ben is. Hát azért nem éppen mindegy... -
#3089 Hát ha nem veszed észre akkor neked mindegy.Nagyon észrevehető már akit érdekelnek a részletek! -
voodoo98 #3088 GTA4-gyel játszottam, de ott csak a távoli objektumokkal csinálta ezt.
(vkártyán csak 512 ram van)
Ez tényleg rohadt idegesítő!!!
A videókban hol van ez? Nem láttam, pedig néztem a sétálos részt...
Melyik részhez tekerjem?
Köszi! -
#3087 Nem nézted meg a videókat meg nem játszottal a GTA4-el meg a godfather 2-vel??
Mész az úton pl kocsival és előtted lévő autok a másik sávban hirtelen jelennek meg.Vagy mész és előtted lévő fal csak akkor rajzolódik ki ha kb 5 méterre vagy tőle.
Elég szomorú hogy van ilyen 2009ben.
-
voodoo98 #3086 Tényleg, mi az a popup?
Mit értetek rajta? Textura villogást? -
#3085 GTA4-nél meg Godfather 2nél is tudták és szarnak rá itt is ez lesz benne fog maradni! -
#3084 "That is supercool" :))) -
#3083 -
#3082 meg a hirtelen popup-ok ezeken a tiszta felvételen még jobban látszanak, de ez nem maradhat így, ezt nyilván ők is tudják.
remélem én is, hogy javítják ezeket ezerrel. -
#3081 Meggyőző bizony!
És az a legszebb az egészben, hogy ami esetleg hiba arra a játék készültsége alapján lesz idejük és ki tudják majd javítani.
Gondolok itt pl. arra amikor megérkeznek a garázsba és a kocsin lecserélődik a textúra... na az nem nextgen... :) remélem orvosolják. -
#3080 hát elég meggyőző. -
#3079 az összes eddigi anyag + egy kevés új, végre tényleg HD-ben
http://www.gametrailers.com/game/mafia-ii/5403 -
RedRiot #3078 +1 -
bajsz #3077 ehez annyit akarok hozzá füzni,meg nem tom ki ,hogy gondolja ,de nekem pl az a nézetem,hogy konkrétan nem a mai elvárásoknak kell megfelelnie a maffia 2 nek hanem a régihez képest legyen pár fokkal jobb.Mert pl ha eg cég kiad egy street fighters játékot elsőként ,akkor ha 1 másik cég is hasonlót akar kiadni ,akkor a másikhoz képest vagy azt a szintet vagy jobbat kell kiadnia.Arra akarok kijukadni,hogy a maffiának közel stávol nincs hasonló vetély társa.Önamgában egyedi és nagyszerü játék.
Egyedül a grafikai hatások elvárhatóak ma ,hogy ebből a maxot kihozzák elérhető gépigényen. -
HaaS #3076 Nem akarom nagyon offolni a fórumtémát, mert minek, de tényleg nem sok olyan játékot ismerek, amivel az égvilágon semmi bajom nem volt, és a végén meg meresztgettem a szemem, aztán felröhögtem... igazából egyetlen egy ilyen jut eszembe, a Beyond Good and Evil. Szintén tökéletes, úgy, ahogy van. A vége arculcsapás, végig érdekes, nem túl hosszú, grafika oltári (volt), a zene frenetikus (a "Propagandaa" gondolom mindenkinek beugrik, aki játszott vele:) ). Fel volt dobva a laszti a végén, de valamiért nem akarták/merték folytatni. Illetve mindenki akarta a folytatást, aztán a tízör is kijött, de már egy éve nem hallottam róla semmit.
Vissza a Maffiára: hogy ez valóban olyan jó lesz majd, mint amilyen az első volt, nos az tényleg meglepne. Túl nagyok az elvárások, nagyon nehéz ügy...
Persze inkább ne legyen igazam, és lepődjek meg:)! -
#3075 kár vitatkozni... a tökéletes játékok szűk körébe tartozik -
Dave0092 #3074 szerintem ez a csavar kellett bele, hiszen Frank árulása vezeti be a játék sztorijának a lezárását. Az, hogy átkurta a Don a gyémántokkal, cserébe Tomiék kiraboltak egy bankot, ezért a Don kiakarta vonni őket a forgalombol, és ezt Sam által probálta volna meg. Szóval végülis Tommy árulja el Salieri-t, nem forditva. -
#3073 Azért egy taxisofőrből lett maffiózó had ne legyen már hidegvérű gyilkos,aki a családja szeme láttára mészárolja le Franket.
Az árulás meg,ha jól emlékszem azért történt,mert elege lett a gyilkolásból,ott volt neki a csaj,családja lett és ki akart szállni.Más kérdés,hogy mindenki tudja ilyet nem lehet:)
Az egész storyt bármelyik film megirigyelhetné,amikor már vége van és nagyba locsolod a gyepet akkor befordul egy egy autó és rájössz hogy nem felejtettek el:) -
#3072 ja értem.. nekem a legnagyobb gondom ez a puhapöcsűség volt a főszereplő részéről, amikor Franknek megkegyelmezik meg ilyenek, hát ilyen jelenetek minden Mafia feelinget elvesznek.. meg főleg a végén az árulás..