Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én a készítõk helyében bele sem mernék kezdeni, nehogy elrontsam 😊.
Húh, megint megjött a kedvem egyet játszani, de az az átkozott autóversenyes küldinél tartok.. Szal inkább mégse :/

Szívembõl szóltál. A legjobb játéknak, amit valaha is csináltak, illene egy méltó folytatás...

Falconer
Ebbõl is látszik, hogy #995 -ben van rátapintva a lényegre.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pluskast
Ennyit beszélni egy játékról amit el sem kezdtek csinálni....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Miért ne lenne rá igény akár 10 év múlva is?! A Doomra is volt igény,pedig egy rakás fos lett!Meg ugye lenne igény a Duke Nukem Foreverre is, ugyan csak kb. 10-15 év elteltével is!A MAFIA pedig ezeknél a játékoknál azért sokkal jobb,legalábbis számomra!
akyyy
azt a sok ezret, ami a gumiba volt, ki lett törölve😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Slayerboy
Már csak azért mert nem lesz Mafia 2.. a semmirõl meg mit lehet beszélni? <#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

zaki
Szia, inkább nem írtál volna semmit, úgy még reménykedhettünk volna egy kicsit <#idiota><#sir><#vigyor><#szomoru1>

akyyy
hát, ezalapján sztem zárható is lehetne a topic😞<#rinya><#rinya><#rinya>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szevasztok! Adminisztrátor vagyok a legnagyobb internetes MAFIA-portálon. (mindenképp látogassátok meg ha még nem tettétek volna: mafiascene.com)Gondoltam itt az ideje hogy én is beírjak, hiszen pontosan tegnap volt az a nap, amelyet az a bizonyos 'Computer&VideoGames' info (amit itt többen emlegettetek) release date-nek megadott a MAFIA 2-vel kapcsolatban. Nos, hát ez nagyon úgy néz ki hogy nem jött be. Legalábbis 'pontosan' nem. De amúgy azóta -a C&VG 2003-as keletû hírére gondolok- Petr Voczhoka (vagy mi a bánat) fejlesztési vezetõvel 1 vagy max. 2 alkalommal sikerült kapcsolatba lépni, annak ellenére hogy bajtársaim minden lehetséges nyelven és formában megpróbálták már utolérni, de a MAFIA 2-vel kapcsolatos kérdésekre minduntalan kitérõ vagy 'nem cáfoló' válaszokkal élt. A hivatalos honlapon az ég világon semmi újdonság, és minden más felrebbenõ hír puszta pletykaként értékelhetõ.

A legutolsó 'életjel' talán az az email volt, amit Tim barátomnak sokadszori próbálkozása után sikerült válaszként kicsikarnia egy IS asszisztenstõl, de természetesen abban egy szó sem esett bármiféle folytatásról, valójában csak 2 sornyi kedveskedõ válasz érkezett számára Libor Kvasnicka úrtól.

Szóval sok pozitívat én sem mondhatok, tudnék még mesélni egy tucat friss pletykát, amiknek azonban sajnos semmi valóság alapjuk sincs, hiszen hivatalos forrásból senki sem informálódhatott. Az IllusionSoftworks és a TakeTwoInteractive részérõl csak a mesteri titoktartás és az ignorancia legfelsõ fokáról vehettünk tanúbizonyságot. Ezért inkább csak személyes eszmefuttatásomat közölném itt: egy biztos, az pedig a Godfather, amely azonban a MAFIA 2 szempontjából csak rosszat jelenthet, hiszen nyilván csak jóval a keresztapa megjelenése után állhatnak elõ egy újabb mafiás játékkal. Amely azonban így talán már 2007 utánra tehetõ, hiszen nehéz elképzelni hogy valójában a MAFIA 2 már készen áll és kiadásra vár, márpedig ha nincs akkor mindenképp meg kell várniuk vele a keresztapa lecsengését, kérdés viszont hogy mire az megtörténik, vajon lesz-e egyáltalán érdeklõdõ egy 2002-es keletû játék folytatására...

Na kellemes karácsonyt everibádi!
úristen!! sry skacok ezt tényleg nagyon elírtam!!! bazmeg 😄 sry, nem is tom hogy mé írtam ezt, hogy nem jutott eszembe h marlon brando akkor csak a keresztapában lesz hang 😄 na mind1, sry, télleg elírtam

Duddits
Már nem azért, de az a The Godfather lesz.

Szasztok.
Nemtom hogy most mi van ezzel a Mafia 2-vel, de én nagyon örülnék neki ha lenne. Azt hallottam, vagyios valaki mo dta hogy a hangoknál Marlon Brando volt az egyik fõszereplõ, de ugye Marlon Brando(keresztapa..) meghalt. és akkor jött valami hír h nem lesz mafia2, de aztán meg az volt h már elõre felvették a hangokat szal megvannak és lesz. én nemtom, lehet h má beszéltetek errõl, nem olvastam végig a tpikot. ami az egyet illeti, a kedvenc játékom, eddig hatszor vittem végig, de most viszem hetedszerre, igazából már a 20. küldetés elõtt állok. na mindegy, sztem nem adtak még ki ilyen fasza a játékot. annyit viszont láttam h beszéltetek róla h nem lenne rossz ha a mafia2 nem as 30-as években játszódna. sztem jó lenne ha ugynígy ezekben az idõkben játszódna, mert ezek sz IGAZI maffiás idõk. azaz voltak. az az ötlet nem lenne rossz, ha végigjátszanánk a "haverok feladása" és a "fõhõs meggyilkolása" közti idõt. pl belekeveredett megin valami másba,m ilyesmi. vagy pedig a bosszú lehetne a téma, csak nemtom kivel kéne menni

Duddits
És a többi 10000-nek?

Slayerboy
Végülis ennek a topicnak mi értelme van?<#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

Így van, teljes mértékben egyet értek. Mindent parancsra tett, és kényszerbõl. Kényszerbõl, mert ha nem tesz a családnak semmit, akkor elõbb-utóbb dobják, és egyedül neki nagyon nehéz lenne, mert ugye Morellóék üldözték. Nem volt õ gonosz, csak akinek az élete romokban hever, az bármire képes, hogy egy jobb élete legyen!

u.i.:"nem éppen egy angyal lelkek voltak" - Úgyértem, gonosz, hidegvérû gyilkosok voltak.

Végülis Tommy csak azokat nyírta ki, akik az útjában álltak Salierinek. Ezek mind gengszterek voltak, megérdemelték a sorsukat. Kinyírt még pár politikust, akik ugye korruptságuk révén még a gengsztereknél is rosszabbak. Nem volt õ gonosz, csak parancsra nyírt, és néha meg is szegte, mert megsajnálta pl. Franket, a nõt a bordélyházban stb... De volt rá példa, hogy az egyik gengsztert nem tudta kinyírni, tétovázott, Paulie lõtt helyette. A temetésen pedig nem voltak olyan könyörületesek vele, így kénytelen volt mindenkit kinyírni. De a pap sem volt egy szent. Úgy beszélt a kis gengszterkérõl, mint a ma született bárányról, a Tommytól kapott pénzt, ami piszkos pénz, egybõl elfogadta...
Sam meg Salieri volt az igazi gazember. Salieri másokkal végeztette el a piszkos munkát, és az elsõ adandó alkalommal becsapta Tommyékat (gyémántok-szivar...), holott egy rakás "nagyon fontos" küldetést hajtottunk végre neki... Sam meg egy mocskos áruló a szememben, hányszor mentettük meg Tommyval a szaros életét... Öröm volt kinyírni a végén.:-)
Szóval Tommy nem vált igazi lelkiismeretlen gyilkológéppé, és fõleg ez vezetett a vesztébe...
Na, jöhetne már a 2. rész, mert imádtam az egyet. Véleményem továbbra is az, hogy a legjobb játék, amit eddig kiadtak...

Szntem itt is az lesz, mint a kotor esetében.
A 2. rész valamivel késöbb lesz az biztos, de biztos kapcsolatban fog állni az 1. résszel, tehát szntem nem egy ilyen teljesen új történet lesz, aminek semmi köze az 1hez.

"A játékot megismerve egy oylan karakterrel lehetett játszani az elsõ részben, melyel tökéletessen lehetet azonosulni, és nem volt tetõtõl talpig gonosz (Lásd GTA-k), és akik lelõtték tommyt, azok úgyvélem nem éppen egy angyal lelkek voltak"

Hát figyelj, szerintem ha megszámolod hogy te Tommy-val hány fickót nyirtál ki akkor lehet hogy meg fogsz lepõdni, és rájösz hogy "gonosz" volt a fõhõsöd. Számtalan rendõr és persze más maffiózó szárad a lekén - mindegyiknek családja, barátai voltak, és a rendõrök pedig az õ részükrõl csak tették a dolgukat, ahogy kell, próbáltak rendet tartani. Úgyhogy szerintem akárkivel lehet folytatni ezt a történetet, ez nem akadály. De nehogy félreértsetek, az egyik kedvenc játékom, hihetetlen jó történettel, és persze én sem érzem "gonosznak" a fõhõst, de azért valljuk be: erõteljesen megugrott a temetések száma virtuális városkánkban Tommy szinrelépésével, aminek eredményeként elég valószínûtlen hogy a mennybe jutott fõhõsünk 😉

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Lehet, hogy volt egy ikertestvére és õt nyírták ki!Akkor mi van?Amúgy szerintem is egy teljesen új töténettel lehet csak folytatni és azzal is,mert ha csak sima folytatás lenne már rég kész lennének vele, valszín új korban is fog játszódni!
a.carkey
Bobby a zuhanyozó alól? <#vigyor3>

A medve nem játék.

Én is a teljesen új történet mellet állok. Nehezzen lehetne egy oylan sztorit kitalálni, ami szuper lenne, és összefüggésben állna az M1-el.

Sadun Tryst
szinte a jelenrõl szólt. pár év távlatában, de akkor is visszaemlékezés volt.
így szerintem még mindig a legjobb megoldás aza lenne, ha az elsõ résztõl egy teljesen független másdoik részt készítenének. új helyszínnel, szereplõkkel, más idõben (50-60-as évek, de akár maradhat felõle ma 20-30-as is, de az új jobb lenne, mert ezt már láttuk).

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

0ppika
Nem, az elsõ rész szinte a jelenrõl szólt, igencsak a közelmúltra emlékeztek ...

http://epica.nl

Sadun Tryst
mint az elsõ rész... kicsit rókabõr lenne...

0ppika
Így van, lehetne valami visszaemlékezés szerû folytatás ...

http://epica.nl

David01
De igy unalmas a történet mivel tudom a végét.
Nem?

Pluskast
Ha még emlékeztek rá Tommy már vénember volt mikor a sztori szerint kinyírták. Ergó addig még sok minden történhetett....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Guer
nagy fantáziával van megáldva barátunk<#vigyor>

"vagy akit lelõttek mégsem õ volt!"

Ennél szarabb ötletet már nehezen lehetne kitalálni :o

A történetet úgyis lehetne folytatni, hogy Tommynak volt egy tesója és õ állna bosszút, vagy hogy mégsem halt vagy akit lelõttek mégsem õ volt!
akyyy
minek hozod fel a topicot?😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

M@TriX
de nincs egy nyamvadt infó se, anyám

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

engem érdekelnének a Mafia2 vel kapcsolatos infók meg ilyesmik, sõt a godgather is köszy,
Duddits
Akkor mér kérdel hülyeségeket? <#ravasz1><#idiota><#miaz>

SASboy
Az igaz.<#idiota>

nice legs. what time to open?

Sadun Tryst
Mafia 2 a Mafia folytatása értelemszerûen...

SASboy
ehh. Lesz mafia 2? Vagy a mafia 2-t ti az EA GAMES-s The godfatherre értitek?

nice legs. what time to open?

hát he, senisem ir

Duddits
Ez az! Ez nem chat!!

Mégis mirõl?
Semmi info a gameval kapcsolatban :/

na mivan nem irtok?:?????????????

sõt tuti, mivel a god father-t 2006 ra rakták, de a mafia 2 rõl olvastam énis vmit, hogynm álitsák le a fejlezstést de csak 2006-2007-ben jelenik!

Szabi84
Abban én is biztos vagyok hogy nem egy idõben jelenik meg a két játék!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Aborg
Szokom olvasgatni a csehek jatekmagazinjait, a Vochozka (Illusion fonoke) nyilatkozott egy Keresztapas kerdesre hogy biztos hogy nem egyidejuleg fogjak kiadni a Mafia 2-ot a Keresztapaval. Az ujsagban meg allandoan toboroznak tagokat a Mafia-csapatba, ugyhogy ossze lehet rakni a mozaikot<#taps>
Duddits
Hát pedig van ilyen!

akyyy
az én osztálytársam, aki meg ugy halota mástól meg azt mondta nem lesz

Sadun Tryst
az egyik osztálytársa, aki úgy hallotta mástól... <#hehe>

R0sc0
"Az alapitvány" késziti 😊

Amugy mig nincs hivatalos bejelentés addig nincs játék.
Szerinted egy nagysikeru játékot semmi reklámmal csak ugy egyik napra a másikra piacra dobnak? Hát ilyet még nem hallotam. Nincs semmi értelme annak hogy titokban készitsék.

akyyy
és kimondta ezt?