Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húh, megint megjött a kedvem egyet játszani, de az az átkozott autóversenyes küldinél tartok.. Szal inkább mégse :/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Voltam zárás előtt. _______________
A legutolsó 'életjel' talán az az email volt, amit Tim barátomnak sokadszori próbálkozása után sikerült válaszként kicsikarnia egy IS asszisztenstõl, de természetesen abban egy szó sem esett bármiféle folytatásról, valójában csak 2 sornyi kedveskedõ válasz érkezett számára Libor Kvasnicka úrtól.
Szóval sok pozitívat én sem mondhatok, tudnék még mesélni egy tucat friss pletykát, amiknek azonban sajnos semmi valóság alapjuk sincs, hiszen hivatalos forrásból senki sem informálódhatott. Az IllusionSoftworks és a TakeTwoInteractive részérõl csak a mesteri titoktartás és az ignorancia legfelsõ fokáról vehettünk tanúbizonyságot. Ezért inkább csak személyes eszmefuttatásomat közölném itt: egy biztos, az pedig a Godfather, amely azonban a MAFIA 2 szempontjából csak rosszat jelenthet, hiszen nyilván csak jóval a keresztapa megjelenése után állhatnak elõ egy újabb mafiás játékkal. Amely azonban így talán már 2007 utánra tehetõ, hiszen nehéz elképzelni hogy valójában a MAFIA 2 már készen áll és kiadásra vár, márpedig ha nincs akkor mindenképp meg kell várniuk vele a keresztapa lecsengését, kérdés viszont hogy mire az megtörténik, vajon lesz-e egyáltalán érdeklõdõ egy 2002-es keletû játék folytatására...
Na kellemes karácsonyt everibádi!
Nemtom hogy most mi van ezzel a Mafia 2-vel, de én nagyon örülnék neki ha lenne. Azt hallottam, vagyios valaki mo dta hogy a hangoknál Marlon Brando volt az egyik fõszereplõ, de ugye Marlon Brando(keresztapa..) meghalt. és akkor jött valami hír h nem lesz mafia2, de aztán meg az volt h már elõre felvették a hangokat szal megvannak és lesz. én nemtom, lehet h má beszéltetek errõl, nem olvastam végig a tpikot. ami az egyet illeti, a kedvenc játékom, eddig hatszor vittem végig, de most viszem hetedszerre, igazából már a 20. küldetés elõtt állok. na mindegy, sztem nem adtak még ki ilyen fasza a játékot. annyit viszont láttam h beszéltetek róla h nem lenne rossz ha a mafia2 nem as 30-as években játszódna. sztem jó lenne ha ugynígy ezekben az idõkben játszódna, mert ezek sz IGAZI maffiás idõk. azaz voltak. az az ötlet nem lenne rossz, ha végigjátszanánk a "haverok feladása" és a "fõhõs meggyilkolása" közti idõt. pl belekeveredett megin valami másba,m ilyesmi. vagy pedig a bosszú lehetne a téma, csak nemtom kivel kéne menni
Voltam zárás előtt. _______________
u.i.:"nem éppen egy angyal lelkek voltak" - Úgyértem, gonosz, hidegvérû gyilkosok voltak.
Sam meg Salieri volt az igazi gazember. Salieri másokkal végeztette el a piszkos munkát, és az elsõ adandó alkalommal becsapta Tommyékat (gyémántok-szivar...), holott egy rakás "nagyon fontos" küldetést hajtottunk végre neki... Sam meg egy mocskos áruló a szememben, hányszor mentettük meg Tommyval a szaros életét... Öröm volt kinyírni a végén.:-)
Szóval Tommy nem vált igazi lelkiismeretlen gyilkológéppé, és fõleg ez vezetett a vesztébe...
Na, jöhetne már a 2. rész, mert imádtam az egyet. Véleményem továbbra is az, hogy a legjobb játék, amit eddig kiadtak...
A 2. rész valamivel késöbb lesz az biztos, de biztos kapcsolatban fog állni az 1. résszel, tehát szntem nem egy ilyen teljesen új történet lesz, aminek semmi köze az 1hez.
Hát figyelj, szerintem ha megszámolod hogy te Tommy-val hány fickót nyirtál ki akkor lehet hogy meg fogsz lepõdni, és rájösz hogy "gonosz" volt a fõhõsöd. Számtalan rendõr és persze más maffiózó szárad a lekén - mindegyiknek családja, barátai voltak, és a rendõrök pedig az õ részükrõl csak tették a dolgukat, ahogy kell, próbáltak rendet tartani. Úgyhogy szerintem akárkivel lehet folytatni ezt a történetet, ez nem akadály. De nehogy félreértsetek, az egyik kedvenc játékom, hihetetlen jó történettel, és persze én sem érzem "gonosznak" a fõhõst, de azért valljuk be: erõteljesen megugrott a temetések száma virtuális városkánkban Tommy szinrelépésével, aminek eredményeként elég valószínûtlen hogy a mennybe jutott fõhõsünk 😉
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
így szerintem még mindig a legjobb megoldás aza lenne, ha az elsõ résztõl egy teljesen független másdoik részt készítenének. új helyszínnel, szereplõkkel, más idõben (50-60-as évek, de akár maradhat felõle ma 20-30-as is, de az új jobb lenne, mert ezt már láttuk).
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ennél szarabb ötletet már nehezen lehetne kitalálni :o
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nice legs. what time to open?
Semmi info a gameval kapcsolatban :/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amugy mig nincs hivatalos bejelentés addig nincs játék.
Szerinted egy nagysikeru játékot semmi reklámmal csak ugy egyik napra a másikra piacra dobnak? Hát ilyet még nem hallotam. Nincs semmi értelme annak hogy titokban készitsék.