Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Õ meg le lett hülyézve jópárszor. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ezé' még nem kéne le "kabbe tövig" -ezni a másikat...

Bandew
Igaza van! Minek kell piszkálni? Tévedni emberi dolog.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kulturáltabban fórumozz pls.

Sadun Tryst
legalább ennyi eszed van... <#taps>

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

nem!
BBird
Elárulom, az a kép csak egy 3D kép, s valaki rárakta a Mafia 2 címet. (gondolom arra a "csak kocsis" képre gondolsz, amikor egy fal mellett áll, s oldalról valamilyen lámpával van megvilágítva)

Most õszintén, ha egy képen egy kút van, s az aláírva: "Ugorj a kútba", te megteszed?
van mafia 2-es képem, de az csak kocsis!
tõled se kérek többet képet <#idiota>

Bandew
Tessék! <#idiota>

Majd ha adsz Mafia2 képet <#eplus2>

Bandew
Jól van mindenki nyugodjon meg szépen!

Most ténneg ilyen (h szépen fogalmazzak😊 idióta vagy? remélem csak tetteted...

Istencsászár
LOOOOOOOOOOL <#taps><#taps><#lama><#lama><#falbav><#falbav><#fejvakaras> ááááá

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandew
Nem láttál még pl ilyen minõségû Diablo 2 képet?

BBird
És te még nem láttál art játék-háttérképet? (Le merem fogadni, hogy most azt sem értetted, amit írtam) :-)
de a való játéknak nem volt ilyen grafiikája mint itt képen
Sadun Tryst
nagy munka volt megtalálni mi?<#idiota>

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

12346
hallod, ne fárasszá má😊 ez a HÁTTÉR mindenhol ott van.

Már vagy 1 éve rajt van a gépemen ^^

Istencsászár
jóhogy ez 1bõl egyik elsõ háttérkép ami annó kijött😄DDDDDDDDDDDD Mafioso szépvolt 😊 csak igy tovább

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cSuwwi
ez az 1-bõl van, nem ismerõs a figura?
(meg a kép alján a játék neve, sima mafia)

shit happens

zaki
én ezt a svédet: batmax1.mine.nu:23 (azért svédet, mert ott sokkal gyorsbb a zinternet)

csak egy a bibi, 40gb a megosztás min. elõbb rá is kerestem, jó sok mindenkinek megvan, sok szerencsét 😊

gyíkarcú
Szevasztok!!
Melyik oldalról lehet letölteni a Mafiát??
Esetleg a DC++-ból melyik HUB-ot ajánljátok?<#conf>

Go and visit www.hvtm.hu

Duddits
<#nyes><#hehe>

M@TriX
nem mindenki tud beszélni a semmirõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NA enm írtok semmit, meghaltatok?
BBird
Amennyire jó sztorija volt az elsõ résznek, nehezen tudnám elhinni, hogy elrontanák a folytatásét. Bár volt már példa más eseteknél.
Engem az sem zavarna, ha valami ügyes csellel visszakanyarodnánk az elsõ rész környékére, de egy új környezet, szereplõgárda sem zavarna. Talán az aranyközépút lenne a legjobb: Minimálisat ebbõl, minimálisat abból. :-)
Hát én is arra szavazok, egy teljessen új sztorira, a Mafia 1nek a történetét már nem kell bojgatni.

áhh nem hiszem, majd kiválik, de lehet hogy teljesen más történettel inditanak!
Ha mégis lesz Mafia 2.. én attól félek a legjobban, hogy elba...a az 1 történetét így utólag.

akyyy
AZ egyrõl beszéltem! Hogy én utólag sokat olvastam akészülõ mafiáról. IGaz , 1 év, és már megjelent rá!

A legjobb, ha kivárjuk, a készítõ legujabb játékát, és utána van remény, hogy bejelenti, készül a mafia 2.... eddig semmi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

12346
kenem vágom, csak abból indultam ki, hogy láttam má nem egy arcot aki nagy gta fannak vallja magát, a mafiát meg én mutattam be neki, mert azt se tudta, hogy létezik ilyen. szal étted.

Egyetértek ^^

Duddits
<#eljen><#nyes>

BBird
Egy smiley többet mond minden szónál. ;-)
zaki
Mafia 1: <#worship>
Mafia 2: <#nemtudom>

M@TriX
pontosan, ha mondjuk egy évvel a megjelenés elõtt szólnak az úgy kb ok lenne, de mind1 errõl még kár beszélni, ha valami hiavtalos infó kiszivárog arról úgyis tudni fogunk 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

BBird
Az évek múlnak, a virtuális világ meg szokásosan rohamosan fejlõdik. Jobban kitudják engedni a fantáziájukat a fejlesztõk. Tény, hogy mai napig nagyon jó a Mafia, de már nem mai darab.
Én is imádtam, fõleg azt, hogy a játék során annyira változatosak voltak a texturák a házakon, hogy hamar meglehetett tanulni, hogy mi merre van, és merre érdemes rövidíteni, merre van dugó, stb.

Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e hírverés... lényeg, hogy örülnének neki egy "páran". Ha most elkezdõdne a reklámkampány, de kijelenté a csapat, hogy még 3-4 évet kell várni, az nem esne valami túl jól. Hasonló eset a DNF, STALKER...
12346
azért jobban örülnék, ha a 2 (ha lesz) nagyobb hírveréssel közeledne. méltánytalanul hanyagolódik az elsõ rész is, pedig ezerszer profibb minden téren bármelyik hasonló kategóriájú gémnél sztem.
a gta meg driver (hogy ne csak a gta legyen mindig terítéken😛 ) karakteker olyan semmit mondó poligonhegyek némi textúrával, meg space nyomkodós átvezetõ animokkal. ellentétben a mafiával. ott vhogy éltek a karakterek, volt személyiségük stb😊

BBird
Nyelvtanilag valahogy nem sikerült túl jól a mondatod. Most az akkor készülõ Mafia 1-rõl beszélsz, vagy mostanában olvasol és nézel videókat, képeket, híreket a folytatásról?

A Mafia 2 eddig megjelent dolgai nem voltak hivatalosak, a terjedõ dolgok videók pedig vagy a Mafia elsõ részébõl valók, vagy egyszerû 3D és PS trükk. (Nem nagy kunszt ilyeneket kreálni) Feltételezem voltak olyan képek is, amelyek a Mafia 1 -bõl valók, csak különbözõ módifikációkkal megspékelve.

Az elsõ résznél meg érdekes mód én olyan cikkekre emlékszem, hogy "a semmibõl felbukkanó maffiás játék, már több éve titokban készült, s már csak finomítások vannak hátra", bár akkor is eltelt egy kis idõ, mert ugye az évek során fejlõdtek a grafikus kártyák képességei.
M@TriX
mindjárt begörcsöl az agyam, a mafia 2rõl semmi nem jelent még meg hivatalosan. valódi persze

vagy az 1rõl beszélsz?, az meg már kit érdekel, akkor berobbant és megjelent na.

akyyy
Hát érdekes, és a gamestaokban sok képet, VIDEÓT!, híreket olvasok az akkor készülõ mafiáról!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Duddits
<#eljen>

BBird
Egyébként az eddig megjelent dolog mind FAKE! Az a bizonyos fényben, fal mellett álló régi kocsis kép egy egyszerû 3D grafika.
Az is kamu, hogy Las Vegas a címe, mert ha az elsõ részben sem vették meg a jogokat, akkor most miért tennék?

És a legfontosabb: Ha emlékezetem nem csal, akkor a Mafia elsõ része is nagy titokban készült, nem is számított rá senki, aztán hirtelen elkezdtek megjelenni a gyönyörû grafikával megáldott képek, és rá nem sokkal már kinn is volt. Ha jól tudom ez is több éves fejlesztés volt. Szóval ha erre gondolunk, akkor gondolhatunk arra: "Miért ne folytatnák ezt a hagyományukat?" :-)
M@TriX
én vagyok A(!) MáTriX 😊

Ezt itt nem a való világ!
Már rég big brother van! 😄

David01
Akkor te egy Mátrix vagy? 😊)))
Bocsi!

M@TriX
ezt én még mindig nem értem, a nicknek miköze a gémfansághoz, véltoztassam a nevem Mafiara meg éppen az aktuális gémemre vagy mivan?

agyam eldobom néha, amilyen marhák vannak errefelé.

malter
"lehet hogy te csak a Matrix topikban vagy de vannak itt Mafia rajongók is"😄DDDD