11769
-
#3071 karbantartás van. egyik ingyenes tárhelyem sem megy. amúgy biztos törlik majd az enyémet, emiatt a fájlocska miatt kicsit megugorhatott a forgalom :) -
#3070 :) -
#3069 gyakorlatilag nem mutat túl sok újat a videó csak egy átvezető animációt meg egy kisebb lövöldözős jelenetet, ettól függetlenül nem rossz. -
#3068 katt -
#3067 This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached
owned. -
#3066 Nem lehet leszedni!:( -
Dave0092 #3065 nem a főszereplőre gondolt, hanem magára az első rész sikerességére. -
#3064 tökéletes ? höhh.. azért Tommy mint főszereplőt elég érdekes "tökéletesnek" nevezni -
#3063 Hirtelen nekem nagyon sterilnek tűnt a város. Lehet csak a fényerő volt nagy videón és elnyomott minden finom átmenetet. -
Dave0092 #3062 köszi -
#3061 KATT
lehet, hogy "külső" lejátszónak nem fog tetszeni, de böngészőbe bedobva nekem lejátssza a quicktime -
#3060 igen? az lenne a lényeg. még szerencse, hogy lementettem feltolom rapidra a maradék 2 percet, bő negyed óra -
#3059 csak négy perces.az utolsó 2 perc ki van vágva. -
HaaS #3058 Hát az biztos, hogy nem egyszerű egy tökéletes kezdet után folytatni...
Ami nekem feltűnt, az a zene... nagyon tetszik, honlapjukon is, meg a trélerekben is.
Ja meg még valami:)! Nagyon jól bírja az ellen a fejlövéseket;)! -
#3057 Miért is? Roppant kedves vagy. Egyáltalán elolvastad hogy melyik játékról van szó vagy csak irogatsz mint egy faszláma? -
#3056 Haggyad... elég elolvasni a hozzászólását. Egy -
#3055 Mi a gondod, mesélj! Mert roppant kedves amit írsz, és nyilván ez a véleményed, de konkrétumok nélkül, csak egy gyökérnek tűnsz, aki kötekedik...
Ha a problémádat részleteznéd, talán tudnék rá érdemben válaszolni.... -
#3054 Az autózós részre gondoltam.. és az autó fizikája sem tűnik nagyon életszerűnek.. legalábbis nem olyan mint az 1. részben.. De lehet h rosszul látom.. -
#3053 katt -
#3052 -
smusher #3051 Ennyi baromságot egy hsz-be sűrítve már régen olvastam, de legalább újszerű volt az élmény. Legszívesebben személyes sértéssel reagálnék, de azért már rám szóltak egyszer, úgyhogy megelégszem annyival, hogy egyszerűen seggfejnek kategorizállak. -
#3050 This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request. -
#3049 4:00-tól ingame! érdemes HD-ben nézni
-
#3048 GTA4:)
BIA:HH -
Dave0092 #3047 GF, Uncharted, hirtelen ennyi jutott eszembe -
#3046 nem kell. -
#3045 Sorold! -
#3044 Nem tudom ki kezdte el ezt,hogy kezd "gtasodni",de még a Gears of Warhoz is több köze van mint a gtahoz.Attól mert ilyen a fedezékrendszer még nem kéne rávágni,hogy gtasodik.Nem akarom felsorolni,hány játékban van még hasonló fedezékrendszer. -
#3043 Szerencsére:D -
Dave0092 #3042 szerintem a videoba semmi GTA feeling nincs. -
#3041 A videót megnéztem... kicsit kezd GTA-sodni nem? :S (remélem nem) -
#3040 jajj tényleg sorry -
#3039 A GTA 4 az Euphoria engine-t használja! -
#3038 a GTA4 is azt a motort használja nem?
a videóban egyedül a lelőtt emberek mozdulatai nem tetszenek.
-
Héeder #3037 Nekem van PhysX meghajtó a videokarimba.
Remélem jól fognak kinézni a szét repülő alkatrész darabok.
Már annyira várom.
De tényleg egy kis javítás még ráfér a motorra. -
#3036 na, nvidia itt is betört... -
#3035 Engine: The Illusion Engine with PhysX -
#3034 Az fizikai motor? :D -
#3033 Crytek Engine 2:D -
#3032 Nem tudom, hogy milyen motor, de PhysX-et azt használ hozzá ha jól tudom.