Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Most õszintén, ha egy képen egy kút van, s az aláírva: "Ugorj a kútba", te megteszed?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak egy a bibi, 40gb a megosztás min. elõbb rá is kerestem, jó sok mindenkinek megvan, sok szerencsét 😊
Melyik oldalról lehet letölteni a Mafiát??
Esetleg a DC++-ból melyik HUB-ot ajánljátok?<#conf>#conf>
Go and visit www.hvtm.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Engem az sem zavarna, ha valami ügyes csellel visszakanyarodnánk az elsõ rész környékére, de egy új környezet, szereplõgárda sem zavarna. Talán az aranyközépút lenne a legjobb: Minimálisat ebbõl, minimálisat abból. :-)
A legjobb, ha kivárjuk, a készítõ legujabb játékát, és utána van remény, hogy bejelenti, készül a mafia 2.... eddig semmi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én is imádtam, fõleg azt, hogy a játék során annyira változatosak voltak a texturák a házakon, hogy hamar meglehetett tanulni, hogy mi merre van, és merre érdemes rövidíteni, merre van dugó, stb.
Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e hírverés... lényeg, hogy örülnének neki egy "páran". Ha most elkezdõdne a reklámkampány, de kijelenté a csapat, hogy még 3-4 évet kell várni, az nem esne valami túl jól. Hasonló eset a DNF, STALKER...
a gta meg driver (hogy ne csak a gta legyen mindig terítéken😛 ) karakteker olyan semmit mondó poligonhegyek némi textúrával, meg space nyomkodós átvezetõ animokkal. ellentétben a mafiával. ott vhogy éltek a karakterek, volt személyiségük stb😊
A Mafia 2 eddig megjelent dolgai nem voltak hivatalosak, a terjedõ dolgok videók pedig vagy a Mafia elsõ részébõl valók, vagy egyszerû 3D és PS trükk. (Nem nagy kunszt ilyeneket kreálni) Feltételezem voltak olyan képek is, amelyek a Mafia 1 -bõl valók, csak különbözõ módifikációkkal megspékelve.
Az elsõ résznél meg érdekes mód én olyan cikkekre emlékszem, hogy "a semmibõl felbukkanó maffiás játék, már több éve titokban készült, s már csak finomítások vannak hátra", bár akkor is eltelt egy kis idõ, mert ugye az évek során fejlõdtek a grafikus kártyák képességei.
vagy az 1rõl beszélsz?, az meg már kit érdekel, akkor berobbant és megjelent na.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az is kamu, hogy Las Vegas a címe, mert ha az elsõ részben sem vették meg a jogokat, akkor most miért tennék?
És a legfontosabb: Ha emlékezetem nem csal, akkor a Mafia elsõ része is nagy titokban készült, nem is számított rá senki, aztán hirtelen elkezdtek megjelenni a gyönyörû grafikával megáldott képek, és rá nem sokkal már kinn is volt. Ha jól tudom ez is több éves fejlesztés volt. Szóval ha erre gondolunk, akkor gondolhatunk arra: "Miért ne folytatnák ezt a hagyományukat?" :-)
Már rég big brother van! 😄
agyam eldobom néha, amilyen marhák vannak errefelé.