11769
-
#3271 nem lesz köze a Mafia 1-hez.
bár mekkora lenne ha Ralphal vagy Lucas Bertinoval összefutnánk egyik küldetésbe :DD
vagy Vincenzotól is kaphatnánk fegyvert -
#3270 Most valahogy eszembe jutott,hogy lesz a játékhoz Multiplayer?:D -
#3269 Hát te nagyon odafigyeltél és játszottál is velük,látszik:/ -
#3268 FAIL
gta-ban igenis összeköthetőek a történetek... GTA 3 claude > SA,
Vice City Intro... csak nézd végig őket figyelmesen... -
xxxpaulxxx #3267 egyébként lesz ennek valami köze a Mafia 1-hez vagy ez is olyan lesz mint a GTA hogy csak a nevet követi de a történetet nem:D -
#3266 Hát elég beteg lesz. Egyet imádtam, talán ezt még jobban fogom -
cheatman #3265 Interjú 1
Interjú 2
Szevasztok! Ma találtam ezeket, gondolom titeket is érdekel!
-
#3264 De ez régi -
duka10 #3263 Tessék Mafia 2 Gameplay!!! -
#3262 fasshág, hogy csak videókból látunk videót, gameplayből nem:( -
#3261 mármint a videó -
#3260 semmi újat nem mondanak és a régi trailerből van összevagdosva :D -
#3259 Engine details and first impression . PC-n szebb lesz mint konzolokon. -
#3258 -
#3257 fail :D -
#3256 jajj ez a maffiózóhoz ment volna sry all:D -
#3255 Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
:D -
#3254 Aki jól beszél az mindenkit megért.
Innentől meg tökmindegy. -
#3253 Hát én sokkal jobban megértek egy amerikait angolul mint egy magyart vagy bármilyen nem angol anyanyelvüt. Lehet furán hangzik, de tényleg. Ha valaki szarul beszél meg töri, arra sokkal jobban oda kell figyelnem hogy követni birjam.
-
RedRiot #3252 Szerintem is. De a legkönnyebb a finn akcentust megérteni: pontosan ugyanúgy törik az angolt mint mi. :))) -
#3251 nem holnap, kár izgulni. -
#3250 Jövőre! -
#3249 mikorleszmáár? -
#3248 De nem azonnal...Előző részben is fogyott az élet erősebb ütközésektől, mégis elegendő volt hogy rommá törd a verdát :D -
#3247 Jaja, megszokás kérdése. Én éltem az USAban meg jártam is ott gimibe, szoval nekem kérdés :) Az anyám aki meg most jár középfokon kb egyformán nem érti meg egyiket sem :D -
#3246 Hülyeség. Csak annyi a különbség, hogy melyiket szoktad meg. -
#3245 Infók.
Már látom,hogy kell majd élet trainer mert ha ütközöl egy másik kocsival akkor meghalhatsz és akkor ha hülyéskedni akarsz akkor nem lehet majd annyira széttörni,hogy ne halj meg:) -
xxxpaulxxx #3244 egy britet nehezebb megérteni, mint egy amcsit -
#3243 Érthetőnek érthető számomra is, pl az ingame video brit narrátorára sokkal jobban oda kellett hogy figyeljek. A szavak használata az egy dolog, de azért a nigger akcentust még fehér embertől nem hallottam :)
-
xxxpaulxxx #3242 hát... az afromagyarok miatt:D -
#3241 én pl simán megértem az ilyen "nigger" beszédet :D és az a baj hogy nem csak a niggerek nyomják így a szöveget hanem lassan mindenki amerikába :D úgy mint itt csomóan elkezdték a "dikkmá more" és társait :D -
#3240 akkor is jobban bejön nekem.... -
#3239 omg man.
nigger "nyelv" az egy fajta budos bunko tajszolas amit az afro-amerikaiak beszelnek amerikaban.
buta roviditesek, kifejezesek, erthetettlen akcentus, az angol nyelv sarba taposasa.
Aint no sun shine, yo man, sup my nigger etc -
#3238 Tél van, persze hogy csúszkál benne az autó.
Lehet kicsit tényleg eltúlozták, de még mindig jobb mintha minden kanyarnál csak lenyomnád a balra/jobbra nyilat és korrigálás nélkül bekanyarodna az autó.
A gyorsulás tényleg irreális. -
#3237 sztem 1 kis lájtos "free for all" vagy COOP külteséek nem lennének rosszak -
#3236 re!:D -
#3235 Nem. Inkább a single legyen szuper! -
voodoo98 #3234 Szerintetek multiplayer lesz a játékban? -
#3233 South Bronx/Brooklyn accent nemde? -
#3232 yep