Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Csináljak valami bannert? (ne számítsatok valami Da Vinci képre<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
--------
NY-ba 6 orával kevesseb van ugyhogy leghamrabb hajnal 2 kor lesz itt vmi

majd 24-2 között kb.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
és akkor elvileg ma estére várható bejelentés?:S
megy a topik a favok közé ha a hír igaz😛
//Ideje újra beizzítani a vasat Mr. Angeloval😛//
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
/arról meg nem is beszélek inkább, hogy mi megy itt, a házigazda dönt a tovább a topik sorsáról/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mit tudnál írni a játékról?
Én csak annyit, hogy reménykedek hogy lesz folytatás, de nem úgy áll a dolog!
!!!HALA MADRID!!!
az utolsó 80-100 hsz-nek semmi köze a játékhoz
http://epica.nl
"kussoljá be" egy kicsit vissza vehetnél!
!!!HALA MADRID!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de amúgy az alapfokú intelligencia jele, hogy normálisan írsz és használsz írásjeleket.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"If in doubt, flat out!\"
http://epica.nl
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Maffioso te egy fogyatékos kissebségikomplexusbanszenvedö hülyegyerek vagy!
ON:
Ezennel téma lezárva! Amúgy sztem jó kis topic ez, elolvasgattam igy hajnalban és jókat nevettem!
ha te azt tudnád...^^
A témához kapcsolódóan, pedig szntem is csak parasztvakítás...
De azért reménykedjünk!
hiába, lassan jutnak eszébe a gondolatok... 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"