Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na bejelentettek akkor valamit tegnap?

karcsi
esz ma hivadalos esz nemfake tenylek

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Csuhai G
Nemrossz ötlet, de nincs hozzá anyag (vagy talán egy szép díszes Mafia2 felíratra gondoltál?). 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pepsi Twist
Hali!!!

Csináljak valami bannert? (ne számítsatok valami Da Vinci képre<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

lécci en bodcsd a népet a hülyeségeiddel...

báttyó02
<#wow1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

karcsi
esszel lehed lovoltoszni a sivatakba

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

karcsi
ereteti a sivatakba fok jaccotni es teveket lehed lobni kocsighejet es oszeudhetet a tokuked felteklakal esakor asza turbo

karcsi
nam

Ez mind szép és jó, 2002-ben nálam az év játéka volt,azóta kb 5x toltam végig, csak akkor lenne az igazi, ha nem kéne éveket várni rá.
báttyó02
<#worship><#worship>MÉG infokat garoj mester

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ez egy összevágott kép

karcsi
namis

ezfake
--------
NY-ba 6 orával kevesseb van ugyhogy leghamrabb hajnal 2 kor lesz itt vmi

karcsi
taladam ety kebet rolla

New York-ban még csak 3 óra...
majd 24-2 között kb.
Soldiers
mégis mikorra várható a bejelentés már már 9 óra és sehol semmi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Dying Soul
Jaja, újra kéne nyomni az egyet..

Danman
tyûûû az elsõ nekem is übertime favorit😊
és akkor elvileg ma estére várható bejelentés?:S
megy a topik a favok közé ha a hír igaz😛

//Ideje újra beizzítani a vasat Mr. Angeloval😛//

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

elég valószínû
Rákerestem de nincs találat, csak 389 ergebnisse. Lehet levették, mert titokban akarták tartani? 😊

akyyy
várjuk!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kandurex
re-open

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nincs hír róla, hogy lesz.

/arról meg nem is beszélek inkább, hogy mi megy itt, a házigazda dönt a tovább a topik sorsáról/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csacsi
Nem is lehet...mert emmi hír nincs róla....szerintem be kéne zárni addig a topicot......amíg nem lessz információ....elõ is terjesztem 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Neuman
Ha ez flémkeltés akkor legyen igazad!

Mit tudnál írni a játékról?
Én csak annyit, hogy reménykedek hogy lesz folytatás, de nem úgy áll a dolog!

!!!HALA MADRID!!!

0ppika
nem kötekedés?! szándékos flémkeltés
az utolsó 80-100 hsz-nek semmi köze a játékhoz

http://epica.nl

Neuman
Most mi van? Azért mert megkérdeztem a korát az nem kötekedés, egyszerû információ szerzés.

"kussoljá be" egy kicsit vissza vehetnél!

!!!HALA MADRID!!!

0ppika
nem volt még elég? kussoljá be

Neuman
Nem válaszoltál a kérdésemre?
(1114)

!!!HALA MADRID!!!

akyyy
óó én azt hittem hogymaffia 2 az e3-on😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

maffioso
nem 13 vagyok tévedtél de mostmár leszálnánk a témárol?

\"If in doubt, flat out!\"

Sadun Tryst
najó, legyél 13...
de amúgy az alapfokú intelligencia jele, hogy normálisan írsz és használsz írásjeleket.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

maffioso
még vmi és akkor befejeztem a témát leszarom akármit irhattok arra nem válaszolok.Szóval Sheltem a te helyesírásod sem tökéletes, akkor te is 8 vagy?

maffioso
kössz 0pika igy van és a helyesirásom azért ilyen mert lustavagyok forumba normálisan irni.Amugy meg Casseus nincs kissebségi komplexusom akármennyire is ugy tûnik, ne aggódj jol vagyok de már mondtam hogy h atémát váltanán knem irogatnék folyton fasságokat

0ppika
Ti sem vagytok normálisak, rég nem kellett volna válaszolni a hülyeségeire és akkor abbahagyta volna.

Sheltem
Helyesírásából itélve 8 max.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Neuman
Én még annyit kérdeznék Mafiiosotol: Hány éves vagy?

!!!HALA MADRID!!!

Casseus
OFF:
Maffioso te egy fogyatékos kissebségikomplexusbanszenvedö hülyegyerek vagy!
ON:
Ezennel téma lezárva! Amúgy sztem jó kis topic ez, elolvasgattam igy hajnalban és jókat nevettem!

ha te azt tudnád...^^

Azzal hogy visszaszólsz a másiknak, nem leszel különb...

Hmm. Ha engem vki ba**ogat azt nagy ívben elkerülöm, nempedig visszamegyek hozzá. Mérnem teszed te is ezt? 😄.

A témához kapcsolódóan, pedig szntem is csak parasztvakítás...
De azért reménykedjünk!

Duddits
Duddits, ha kérhetném.... Vagy Slampixxx.

maffioso
de bazmeg nem fogom hagyni magam már csomoszor mondtam hogy haggyatok békén nem fogok irogatni váltsunk témát vagyis ne engem baztassatok erre jött dudits és elkezdett provokálni mostmár télleg haggyatok békén nem csak mindig a másikban kell a hibát látni

Leszállnának rólad, ha leszállnál a topicról, érted a kettõ közt az összefüggést, vagy segítsek?

maffioso
nem lehetne rolam leszállni?Akkor irok mikor kedvem tartja és nem mondtam egy szovalsem hogy ketõtt irtam én csak kettõnek irtma az idõpontját

színvonalas topic, hajrá

Sadun Tryst
de a rekodrja az egymás után 4 komment
hiába, lassan jutnak eszébe a gondolatok... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

[HUN]FaTaL
számolni is tudni kéne, hármat küldtél egymás után nem kettõt😊

http://goo.gl/gd6Zi5

maffioso
lezártam felfogtam és probállak rávenni hogy olvasd el részletesebben az 1099es kommentem

Duddits
Ha lezártad, gondolom azt is felfogtad, hogy nem kéne percenként üzit küldeni...