Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
de én azt nem értem hogy ha vkivel ugyahogy lezárom a vitát akokr jön egy másik barom és belémköt.Ez tökre elkerölhetetlen?

\"If in doubt, flat out!\"

Ne veszekedjetek már állandóan.

maffioso
te betegvagy egymásután irtam két kommentet.Most az hogy az egyik 18:47:50 kor a másik meg 18:48:05 kor érkezett aználad egy perc különbség?neked kéne magad kezeltetni már boccs de a chat azmegin más ugylátszik nem vagy tisztában a szavak jelentésével de inkább lese ird õket

Duddits
Hát téged tényleg kezelni kéne...

Errõl beszélek:
ma 18:47 | Privát | Válasz | #1096

ma 18:48 | Privát | Válasz | #1097

Miért kell percenként irogtani? Ez nem chat! Tanulj meg Fórumozni, különben "rossz" emberek között találod magad...

maffioso
azon mit gondolkodjak hogy tud-e vki csehül?Attol szted fogok majd tudni csehül beszélni?namind1 de a capslockot kapcsoldki mert csak téged tükröz

maffioso
neked kezeltetni kéne magad

Duddits
Kussolj!!!!!!!!!

NE IRJ MÁR PERCENKÉNT HOZZÁSZÓLÁST!!!! GONDOLKODJ 5 PERCET MIELÖTT ELKÜLDÖD AZ ÜZID, ÉS MIUTÁN SEMMI NEM JUT ESZEDBE, AKKOR NYOMD MEG A MEHET! GOMBOT!!!!! VAGY ANYUCIKÁD TELÓJÁRÓL FIZESS BE VIPSÉGRE!!!!!!!

ÉS MÁR RÉG RÁJÖHETTÉL VOLNA, HOGY A GAMESTAR EGY RAKAT SZAR!!!

maffioso
tud vki csehül?

maffioso
amugy ha felhoztad az elvielg õsz táján fog megjelenni és nan faja lesz

maffioso
arra gondoltam hogy ne basztassatok

Sadun Tryst
és mire váltsunk? bf2142? pfff
mafia 2 topik van, tehát illene arról beszélni.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

maffioso
jo inkább vááltsunk témát

maffioso
te figyelj téged nem tanítottak meg olvasni?

[HUN]FaTaL
legalább ne 6 oldalon keresztül nyomnád a hülyeséged😄 csõdbe ment, LoL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

maffioso
legalább

maffioso
nekem leglaább van mit kimosni

Nám, csak "maffioso" száját kell kicsit kimosni, tán még az agyát is...

Mikiller
Azt hiszem nyugodtan törölhetõ ez a topic.<#hehe>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

maffioso
mert neked nem kell elgondolkozni azon amit irtál?hát elég rosszul hiszed mert az hogy én irtam vmit nem azt jelenti hogy igaz, én nem azt állitom hogy igazam van hanem hogy ezt én rendesen hivatalos hírként olvastam de TI mindig kiforgatjátok a szavaimat, beszélhet nektek itt az ember

maffioso
nem kell kiforgatni a szavaimat........és ha tudnád értelmezni amit irtam akkor rájönnél hogy a gsonlineon olvastam h csõdbe ment és szarok az e-mailre mert az oldalra kiirhattak volna vmi hírt

Sadun Tryst
most már elképzelés? mégsem kõkemény tény? na mind1.

egyébként az e-mail azt bizonyítja, h a weblap is mûködik, mivel aktív a csapat. és a weboldalukra sem írták ki, hogy befjezték volna csõd miatt tevékenységüket.
és amúgy ezek után nem is értem, h miért állítod még az igazad, mikor már többszörösen megcáfoltuk azt.

és ha valakinek itt el kell gondolkoznia, akkor az te vagy...

maffioso
probáltam érzékeltetni hogy tõlem lehetne téma váltás erre meg másik 2 ember kezdi el azt amit egy már abba hagyott de azért köszi hogy nem hagytok békén

maffioso
tuttommal azért vannak a fórumok hogy ha vkinek van vmi elképzelése akkor megoszthassa a többiekkel nem pedig azért hogy ha ezt megteszi akkor mindneki leköcsögözi meg hülyézi és nem vagyook kiváncsi az e-mailre mikor a weboldalrol van szo

Neuman
Maffioso-nak szól!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
"énsem irnék vissza folyton csak már kurva zavaro hogy minden kibaszott kommentemre a válaszotok a hülyevagy"

Ha már egy kicsit is normálisabb lennél, akkor nem írnál ide, és senki nem basztatna!

!!!HALA MADRID!!!

Szerintem neked kéne elgondolkodni egy kicsit.
És hogy cáfoljalak, itt egy e-mail, mely az Enemy in Sight egy rajongói oldaláról származik, 2006 május 10-ei keltezéssel:

Hello,
it's very hard for me to answer your email, but I will try.

First of all, let me introduce myself, I am Jarek Kolar, at the moment producer and leader of the EIS development at Illusion Softworks.
The project is still under development for the publisher Atari, but we are not able to give you any details or new screens/videos.
I absolutely understand the power of fans and the community, and we will definitely start to cooperate with the community long time before releasing the game.
I had a lot of experience with producing game Vietcong (and Vietcong2), where we really put a lot of attention to fans. You may check what we did for our VC games on www.pterodon.com

I wish you a nice day.
Cheers

Jarek Kolar
producer
Illusion Softworks

0ppika
fejezzed már be

http://epica.nl

maffioso
és mélyen gondolkozz el azon amit irtál hátha rájössz vmire

maffioso
az meg nem kérdéses hogy lesz-e mafia2 mert még soha egy hir sem lett közölve rola.Legutolso hir amit ovlastam a gamestar.hu-n az az hogy csõdbe ment s nagyba szarnak a mafia2re mert nem fogják megcsinálni és kössz hogy békén hagytok

maffioso
az hogy dolgoznak egy játékon az 2005.11.22-én lett irva és azota én nem hallottam semmit róla.És ha tudnál olvasni akkor biztos észrevetted volna hogy leirtam azt a kibaszott kifejezést hogy mindenhol azt lehetett olvasni hogy csõdbe ment.IGEN MÉG A GAMESTARBAN IS.És én nemirtam semmit a mafia-game.comrol csak itt hurrogtatok a mafia.comrol hát beirtam a rendes oldalt de nemtom mit kell mindig beszolni vkinek esetleg ha témát váltanátok és nem engem basztatnátok énsem irnék vissza folyton csak már kurva zavaro hogy minden kibaszott kommentemre a válaszotok a hülyevagy

maffioso
hu de sokat képzelsz magadrol

Sadun Tryst
most már komolyan a fasz kivan a hülyeségeiddel.
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ahol érdekes módon még ha a mafia 2-t nem is említik, azt viszont leírják, hogy jelenleg is dolgoznak egy játékon.
a mafia-games.com meg nem jelent semmit, h nem írnak rajta semmir, mivel az oldal csak a mafia elsõ részére vonatkozik, semmi köze a 2. részhez.

és hangsúlyozom a vita tárgya jelenleg nem az, h nem lesz mafia 2 vagy sem, hanem az, h a fejlesztõ csapat mûködik vagy sem.
de ha tudsz megbízható forrásból linket adni, ahol leírják, hogy a csapat megszûnt létezni, kérlek oszd meg velünk, mert nagyon kiváncsiak vagyunk.
ha meg nincs, és ez is egy olyan hír, hogy "haver mondta, biztos úgy van", akkor jobb lesz ha a továbbiakban befogod a meglehetõsen nagyra sikeredet pofád. htx

kussmár

maffioso
megnéztem az illusion oldalát az uccso hir 2005ös és a gémjeik is rakás szarok egyetlen jo cuccuk a mafia volt

maffioso
KÖTÖJELLEL HA MEGIN BESZOLNÁL

maffioso
amugyme gnem mafia.com és nemis az volt hanem mafiagame.com

maffioso
nem kel bepofázni mert nem az hogy nem járok mafia.com ra az nem jelent semmit.Másik meg hogy volt idõ mikor még a csapbol is az folyt hogy csõdbe ment szal nem én kezdtem beszolni magamnak lehet kezdeni békénhagyni

Sadun Tryst
mafia.com-on voltál mostanában? 😄
mert nem úgy néz ki.
a csapat pedig nem ment tönkre ugyanis most is fejlesztenek játékot. ergo, továbbra is hülyeségeket beszélsz.

jótanács: nézz utána a dolgoknak, amirõl beszélsz he.

EmIn3m02
😄DDDDDDD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

reaper4
te meg mit barmozol itt? ha nem teccik a topik akkor nem jössz ide többet. legalábbis normális embereknél így megy. utánna meg köcsögözöl. lol
aztán ha valaki szól akkor meg lapulsz. <#falbav>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

maffioso
jolvan csak nembirom mikor oktalanul szolnak be

Met
kultúráltan pls

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

maffioso
figyejj köccsög van még mafia.com is attol hogy van webodlala attolmég csödbe ment bazmeg, mer ha nem tünne fel nem csak én hangsulyoztam gecci szal ne üsd bele az orrod olyanba amirõl asse tod miaz jovan?Me összehajtogatlak bazmeg

maffioso
biztos téved a gs

Duddits
Úristen! <#conf><#idiota><#guluszem1><#taps><#banplz>

Nem is lengyelek, hanem csehek...

Sadun Tryst
legalább hülyeségeket ne beszélj he.
illusion-softworks

maffioso
karcsi neked sem sok jutott észbõl, amugy meg nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy a mafia2-t gyártó lengyel csapat csõdbe ment és nincs tõke felépíteni a gammát

karcsi
ja aza etyes nema ketes

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

karcsi
nekemma mekvan

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak