11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tenkenorman
    nekem szülinapom után lett volna két nappal :) de legalább nyárra kijön. ha nem halasztanak. azt mondják hogy a jövő év első felében rengeteg jó játékot fognak kiadni, és ezért halasztják el. de nem tudom mire lenne jó mert még meg sem jelent de minden díjat bezsebel.
  • Palinko
    úgy vagyok vele hogy addig halasszák még nem lesz élvezhető. inkább később egy zseniális játék mint amit várunk mint korábban egy bughalmaz
  • tenkenorman
    A megjelenés isméért elhalasztva. Januuár 28ról, egy február 1.- június 30. es dátumot tettek közzé.
  • CamelX
  • bulba
    Mármint 2010.
  • [HUN]FaTaL
    Mejnmár ez ugyanolyan hangulatos lesz mint az első rész, legalábbis így videók alapján. A város is nagyon hasonló, csak nem újra Lost Heaven?:)
  • CamelX
    Namenjafaxomba ááá, csak legyen jó optimalizálás, meg kormánnyal irányíthatóság, ennyi kell a 2009 number 1-hoz már csak :)
  • xxxpaulxxx
    láttad már milyen robbanások lesznek benne?:D

és tuti itt is lesz free ride
  • DJ RX7
    fuck-olásból itt sem lesz hiányérzetünk DA:D_Aasddsa
  • DeerHunter01
    hatalmasa játék lesz már alig várom.
  • SötétBarom
    Rakat HD gémpléj :)
  • DJ RX7
    előző Mafia-t 4x-5x kivittem cheat nélkül, mert annyira élveztem. valószínűleg ezt is ki fogom nem fog annyira hiányozni nekem a rombolás és a káosz.
  • Máté94
    Van egy sanda gyanúm,hogy sok helyen esetleg lepontozzák a játékot azért mert sokaknak az nem fog tetszeni,hogy ez GTA.Ezt itt nem lehet csinálni,ilyenek:)
  • Risu Führer
    reméljük akkor...
  • bertino
    ja
  • kirol
    Iszonyatosan jó lesz. Mikor is jelenik meg? Tavasszal?
  • sambauer
    gta 4 rohadtul nem max a sorozat előző részei vagy a Saints Row
  • DeerHunter01
    ne menjünk bele a Mafia 2 VS GTA IV témába

gta iv inkább arra való hogy gyilkolj ész nélkül (ami rohadt jó dolog) meg rombold szét az egész várost, a Mafia inkább az hogy sétálsz a régi helyeken és átérzed az egész játéknak a hangulatát és a küldetések is nagyon jól meg vannak csinálva történettel együtt
  • DJ RX7
    olyan szinten értem a derby-zést, hogy mész a városban, törsz, zúzol, gyilkolgatsz, robbantgatsz.ú
    nem hiszem, hogy ezt itt olyan nagy szinten, élvezettel meg tudjuk majd tenni mint pl. a gtaiv-ben.
  • DeerHunter01
    Nagy játék lesz az biztos de én ezekkel az autókkal amikkel Vito ment nem jönnek be.
    Olyan Godfather 2 stilus :D
    jobban bejön sokkal az első részben lévő autóválaszték.
    bár biztos lesz ebbe is olyan
  • Bucser
    Mit értesz derbyzés alatt??? Ez az 50 -es évek ember... Annyira lehet derbyzni velük mint amennyire akkoriban a valódiak tudtak.
  • DJ RX7
    szerintem ebben nem fogunk tudni derby-zni az autókkal úgy mint a gta-ban sajnos.
  • Risu Führer
    3 vadiúj gameplay:
    3 Mafia 2 gameplay
  • jpwadkan
    asszem semmilyen nincs, valóban
    viszont amire válaszoltam, abban nem is írtad, hogy történeti jellegű átfedést szeretnél hallani
  • xxxpaulxxx
    jó de akkor sincs szoros történetbeli átfedés:D
  • spy803
    Csak az a gáz, hogy ketten ültek a kocsiban. :)
  • Bucser
    Szerintem meg csak sofőr leszel egy bevezető küldiben...

Az autó adott hozzá.
  • DeerHunter01
    hát kitudja :D
    lehet hogy ez lesz vamaleyik küldetés bár én valószinütlennek tartom mert igy már nem lenne olyan szimpatikus a főszereplő de ettől még lehet hogy nekünk kell kinyirni a jó öreg Tommyt
  • jpwadkan
    OFF
    az idegbajos ügyvéd meg az angol figura a vc-ből, a saint mark's bistro meg a maffiafőnök a gta3-ból pl.
    ON
  • xxxpaulxxx
    Hát most így belegondolva csak annyi ugrik be, hogy az SA-ban a Catharina-nak vagy hogy hívták azt a mazo csajt annak a pasija a GTA3 főszereplője... van más átkötés is?

#3269: Igen, végigvittem mind3mat... annyira rohadtul összefüggnek a részek, hogy képzeld... észre sem vettem-_-
  • tenkenorman
    ami legelőször boltokba kerül abban nem lesz multi.
  • DJ RX7
    remélem minimum lesz olyan a törésmodell mint a gta iv-ben.
  • ProGabe #3279
    ez jó! amúgy a GTA-k pont rossz példák erre, hiszen ott sem tudtuk, hogy lesznek átfedések a részek között, amíg nem játszottunk vele
  • GTimon
    Sziasztok ! Tudom mindenki azt mondja, hogy nem lesz köze az első részhez és nagyon valószínű, hogy így is lesz de azért érdemes megnézni ezt a képet.
  • Máté94
    Nem.
  • yossarian14
    Üdv!
    a gépigényéről lehet már tudni valamit?
  • Dante73
    Magyarán, arra gondoltam, hogy az 1 végén látható jelenetet megkaphatnánk itt is, mint küldetést; Tedd el láb alól az árulót, Thomas Angelo-t!
  • Dante73
    Igen, az 50'-es években... Vagyis kb akkor, mint amikor ez a játék játszódik. A bejátszásra még mindig emlékszem...)))
  • DJ RX7
    Thomas Angelo, de őt megölték a végén.
  • Dante73
    Vagy az egyik küldi az lenne, hogy "látogassuk meg" az 1 főszereplőjét... (Neve sajna nem ugrik be()