11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • jocking
    Ebben a Joe's Adventures DLC-ben talált már valaki ISW 508-ast (BMW 507)? Én eddig csak a "Charlie's Car" misszióban találkoztam vele, akkor kellett azt az egyetlenegy darabot ellopni és leadni. Azon kívül lehet találni máshol is?
  • wollnerd #10967
    Jaj! képfeltöltés linkje véletlenül be lett illentve a mezőbe és nem vettem észre!
    Ezer bocsánat!
  • wollnerd #10966
    Valaki próbálta már a cnt_joes_adventures mappából átmásolni a terület fájlokat másolni a alapjáték sds mappába hogy a Free Ride Módban is mehessünk az új területekre?
    Szerintem nem fog menni...
    Meg kell várnunk a Free ride mód 3. frissítését.http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
  • Romanzidan
    valami bug,mert 10x probáltam legalább utána elmegy a rendőrök között!
  • Romanzidan
    Üdv!elakadtam ott,hogy a bookie-t kell követni először egy sikátorban majd kocsiba száll és követni kell!követem majd egy híd alatt rendőrök állnak kordont oda ér a bookie és nem csinál semmit sem?Itt mi a teendő?thx
  • Zs0lt1
    http://www.dll-files.com/pop.php?dll=binkw32
  • matthias92
    Sikerült feltenni a kettes updatet, de kért egy binkw32.dll nevű DLL-t. leszedtem, azóta az eljárás belépési pontja nincsen benne.
    tudtok segíteni? :(
  • matthias92
    Sziasztok!
    Feltelepítettem a Joe's Adventuret, de nem jelenik meg a menüben. Update 1 van fenn. Van kettes is? :S
  • Vlala #10960
    Kijött az új DLC, Ti pedig a kuruttyinfóról csevegtek.
    Ehh.
  • Benevolens
    lehet, de nagyon nehezen körvonalazható. Szerintem leginkább ellentmondásokkal van tele például a muszlimok a "fehérek" vagy "Európa" megítéléséről. Erős hatásokkal játszanak, de nagyon nem következetesek, aztán ember legyen a talpán, aki ezt átlátja. Nem is lehet, mert ők maguk sem találták ki.

különben , mert nem a témához tartozik.

• gordon 24
    Így van!

Érdekes egy oldal az.. Én szimpatizálok azzal amit képvisel sok esetben..

Viszont engem is kurvára irritál az ahogyan közli.. Szóval nekem a párttal nincs bajom, sőt sok esetben baromi szimpatikus..

De a kurucinfo oldal ugyan olyan mint a blikk vagy egyéb szenny lapok.. Csak ehhez még tartozik egy iszonyatosan bukó, hülye stílus is.. Mégha sok mindenben igazuk is van..

De szerintem a házigazdi úgyis törli majd a linket a pali meg megy banamákra:D
  • jocking
    Én azért csak azt mondom, van benne valami... :D:D:D

Ui: szenny játékhoz szenny oldal dukál.
  • Jaka923
    Ezt a szennyoldalt ne itt reklámozdd!
  • Shep
    Lesz hát, amíg lehet addig nyúzzák majd a bőrt lefele.
  • Benevolens
    én pont ezt akartam kérdezni, de inkább nem tettem, mert az a tapasztalat, hogy ilyen kérdések után a válasz harmadik mondatában már "kiderül", hogy "zsidóbérenc" vagyok

• Vlala #10953
    Ezt talán nem kellene itt erőltetni.
  • Benevolens
    lehet, hogy lesz még DLC
  • woy
    mi a szar ez ?
  • wollnerd #10950
    Ne verd át!
    Ennek mi köze van a Mafia 2-hőz???!!!
  • wollnerd #10948
    Nézzétek meg ezt a képet!

Ez NAGYON IGAZSÁGTALAN!!!
    lehetett volna esélyünk metróval utazni!!!!
    Take Two! MEGÖLLEK!!!

Ha észreveszitek, nem végig megy a föld alatt. északkeletnél kibújik az alagútból. Pl. Hunterpoint-nál délen ott van az állomása magasan.
  • Shep
    Istenem ezek a küldetések. Ha 35 alá esi ka sebesség 3mp-ig akkor robban a kocsi. Fantasztikus mivel a retek kis szar kanyargós utcákon ,hogy a francban forduljak be? Lesz még egyáltalán normális küldetés ,vagy csak ezek a szarok?
  • Shep
    A Joe-s DLC-ben mikor a zöld kisteherautóval kellene 3 fegyvberboltnak teríteni az árut akkor azt, hogy csináltátok meg? Ha elindulok akkor lerázni nem lehet az üldözőket és előbb utóbb lelőnek, ha kiszállok, hogy lelőjem őket akkor szintén szitává lőnek mire a fegyvert előkapnám?
  • Encore
    Lineáris TPS-ek szinte bármelyike. Ez nem GTA szerű sandbox játék, sandbox a "pálya" de lineáris, szóval szinte akármelyik TPS-hez hasonlíthatod.
  • NB2
    MI az ami ezzel a játékkal hasonló és kevesebb játékidőt nyújtott???
  • Encore
    A freeride-al egyetértek, azt nem kellett volna kihagyni/kivágni.

A tömegközlekedés nem értem, hogy miért lényeg, oké, hogy régen volt, de hány olyan játék van, aminek valamit kihagynak a folytatásából? Pl.: Mass Effect sok minden kimaradt a folytatásból, ráadásul a tömegközlekedés mint olyan, az első részben is tök felesleges volt, egyszer ha kipróbálta mindenki és kész....

Az első részt persze, hogy nem übereli, még ha minden benne lenne, amit áhítanak a rajongók, akkor sem, újdonság varázsa, nosztalgia faktor, stb.. Ezeket nem lehet megismételni.
  • jocking
    Nem bizony. Ráadásul bugos is mint az állat. Inkább vártak volna még pár hetet a kiadással, akkor nem lenne dugig hibákkal. Ez így ez összecsapott bugos szar, ami nagyjából a City Interactive szintjét üti meg üzembiztosság terén. Egyértelműen látszik, hogy a take2 kampósorrú vezetői csakis és kizárólag a pénzhajhászatért csinálnak bármit is.
  • jocking
    Az egyik nagy hiba valóban, hogy nincs tömegközlekedés. Ez is csak azért hiba, mert VOLT! És itt nem a kivágott tartalomra, hanem a Mafia 1-re gondolok. A 2-nél az volt az ürügy a tömegközlekedés törlésére, hogy így gond lesz az optimalizálással és egy erőmű kell a játékhoz. Ehhez képest 8 évvel ezelőtt simán megvalósították a tömegközlekedés 2 formáját is (magasvasút, villamos) egy ennél 2X nagyobb városban úgy, hogy simán ment egy akkori átlag gépen.

A másik, számomra megbocsájthatatlan hiány a Free Ride és a Free Ride Extreme hiánya. Ezeket kivágni egy Mafia játékból egyszerű bunkóság volt.
    Egyébként meg akárki akármit mond, a Mafia 1 simán veri ezt a szutykot, ami a játékidőt, a játékteret és a történet komplexitását illeti.
  • Encore
    Lehetséges, ennyire nem figyeltem meg. De! Van egy játék fasza történettel és karakterekkel, ezekben erősebb, mint a konkurencia és kb 20 órányi játékidővel. Ha ez nem éri meg az árát, akkor semmi. A Jimmy's DLC meg pont azt adta, amit a GTA-sok vártak, GTA-hoz hasonló küldetések kb 8 órányi gametime-ot adott kb 1500 Ft-ért. Egy mai átlag játék 5-6 óra és elkérnek érte sok ezret. Még a DLC is megérte az árát.

Lehetett volna több/jobb/nagyobb/stb.. Talán igaz, de ennek ellenére még így, csonkán is sokkal többet nyújt, mint egy átlag játék, szóval, aki szerint nem éri meg a pénzét az nem normális.

Aki meg azért írt, hogy kevés az akció és sok a duma, annak nem való ez a játék. Illetve a DLC igen, mert az meg tömény akció....

A lényeg itt az értékelésen van. Oké, hogy sokan csalódtak, mert nincs tömegközlekedés, nincsenek mellék missziók, de ezek miatt leszólják a játék többi értékét. Egy valaki elkezdte ez a vasút marhaságot, mert az elsőben volt (sokszor játszottam végig, egyszer se használtam, talán egy küldetés idejére kellett odamenni) és azóta a többi papagáj is ezt szajkózza.
  • Timbu
    A Jimmys DLC pl. annyira "nem volt része a játéknak", hogy még arra sem vedték a fáradságot a fejlesztők, hogy ne Vito lakásában lakjon, vagy ne Vito neve legyen az ajtón. Amit DLC-ként kiadtak, azok a mellékküldetések lettek volna.

És szerintem is, a bemutató videók hazudtak a Joe DLC-ről. Mindig csak a első missziót mutatták - ami tényleg jó volt, amivel azt sugallták, hogy az egész ilyen lesz. Hát nem lett.
  • Kotomicuki
    Az első elgondolás nem rossz, a másodikra pedig azért lenne szükség, mert az első részben is benne volt, és legalább 2 fejezetben igénybe is kellett venni azt - lehetett vele a rendőrök elől menekülni pl.

Amúgy, ha kellően hosszú és élvezetes sztorit tudnak Vito alá rakni (A DLC-k beépítésével pl.), akkor nem lenne sírás-rívás a rövid játékidő miatt (a felében videókat nézünk, a tényleges akció kevés és rövid, ellentétben az első résszel) - a freedrive lehetőségét is moddernek kellett megoldani (persze, lehet, hogy a kiadó ezért is pénzt kért volna egy következő DLC-ben...). A lehetőség a kezükben volt, de elszalasztották, ezért igazán csinálhatnának egy olyan fejezetet is, amiben a játékos - mindezeket megbosszulandó - végigmehet a kiadó épületén, kezében fegyverrel...
  • GP2100
    Szerintem az pl. jó megoldás lett volna ha az alapjátékban felváltva irányítjuk joet és vitot, vito börtönévei alatt. Úgy értem, hogy egyszer vitoval csinálunk valamit a börtönben, utána a következő fejezetben joeval csinálunk valami munkát a városban és így tovább amíg vitot ki nem engedik.
    Azt meg nem értem, hogy minek a tömegközlekedés miatt sírni amikor bármilyen autót ellophatunk és száguldozhatunk a városban. Majd biztos a tömegközlekedéssel szenvednék játékon belül is...
  • voodoo98
    joe's advanture-ben van benne a gamescom 2009-es gameplay játékmenet (ferraris), tehát azt direkt kiemelték az eredetiből, h majd egy DLC-ben elsüssék...és szerintem a teljes jimmy-s dlc mehetett volna a teljes game-be, mint mellékküldik...ahogy a mafia1-ben is volt kb.
  • Encore
    Én is így vagyok ezzel, de kíváncsi leszek, hogy mi lesz jövőre. Ugyanis, ha nem jön több DLC hozzá, akkor akik amiatt kárognak, hogy direkt ki lehet hagyva sokminden azok pofára esnek, mert akkor nem direkt lett kihagyva sok minden.

az előző két DLC pedig biztos hogy nem volt része a full játéknak, hisz két másik karakterrel játszunk, ami nem lehetett volna szerves része az alapjátéknak, mert az elég érdekesen nézett volna ki.

Akik GTA-t vártak, azok egyszerűen benézték, mert senki nem ígért ilyesmit. Szóval az egyetlen jogos kritika jelenleg: Miért nincs tömegközlekedés, ha vannak sínek és megállók. :D :D
  • Gibor
    Lol, nekem jól írja :)
  • Csokis
    Jaja, hibásan. Furcsa is volt, mikor legelsőnek megnéztem, hogy hol tartok és látom, hogy 101%!
  • GP2100
    Nekem is tetszik, csak egy "kicsit" kevés lett a tartalom és a játékidő...

Csokis: ezek szerint neked is hibásan írja a %-ot :D
  • Csokis
    Most értem a Joe's Adventures DLC végére. Game Progress 303% és 4:32 perc kellett a kijátszáshoz!
  • Gibor
    Én egyáltalán nem vártam többet... Én egy jó történetet vártam... És azt megkaptam mert nagyon megfogott és tetszik... És lehet hogy sok mindent kihagytak de ennek ellenére nekem ígyis tetszik.
  • GP2100
    Ha azt nézzük, hogy mennyi kihagyott dolgot találtak csak a játék fileaiban, akkor már okunk van az idegeskedésre, és erről a szemétláda dlc-zésről még nem is beszéltünk. Pl. ott a gta4, ahhoz tényleg értelmes dlc-ket adtak ki, amik megis érik a pénzüket, ráadásul az alapjátékban is jóval több tartalom volt. Szerintem mindenki többet várt ettől a játéktól, simán az év játéka lehetett volna, de így...
  • Gibor
    Nemtudom mit pattogsz :DDDD

Gyakorlatilag történetileg és kivitelezésileg tökéletes a játék... Az megint más kérdés hogy te 6x ennyi mindent vártál el tőle...