Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A kártyám Geeforce GT420M kártyám van, ki tudja hogy kompatibilis e a játék vele?
Mert a következõ a gondom: mikor indítanám nem indul el, és hibaüzenet sincs. Megjelenik a logó, de utána el is tûnik!
!!!HALA MADRID!!!
Visszamwntem, most már nem volt ott Freddy. Hová ment?
Itt megnézheted:
A Pack-okban van 2 autó és 2-3 ruha.
Az egyik packban van a ferrari 250 gt is.
Gearser Packban van 2 hot-rod.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://www.tenke.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
itt minden rendben van!! :SS
http://noob.hu/2010/10/09/hiba.png
remélem tudtok segíteni!
Újraraktam a gépet és most,hogy felraktam a skidrow féle változatot (a clone val is) ezt írja ki: A XINPUT1-3dll Hiányzik a számítógéprõl!(physX-et és dx-et se teszi fel a telepítõben!
Tudnátok nekem segíteni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
- Achievement Support for Joe’s Adventure
- Additional Leaderboard support for Joe’s Adventure
- Fix to Chapter 14 problem
de azt írta, hogy a nagyobb patch is készülõben van már...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Igazad lehet. Talán a G25-ös kuplungom okozhatja...
Én ,mindig arra emlékszem akkor játszottam amikor ki volt dugva. És pont akkor indítottam el amikor be volt dugva, akkor volt gond!
Bámulatos ötlet hogy én nem gondoltam erre!😊
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!😊<#worship>#worship><#wave>#wave>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(eredeti game)
Akció/lopakodós - kissé legördítve találsz jópár képet.
Mafia 1 kicsit módosított motorjával (LS3D). Ebben nem egy nagy város van, hanem rengeteg helyszín világszerte (épp ezért jármû vezetés nincs) Sajna csak Csehországban Szlovákiában Lengyel- és Oroszországban adták ki (elõbbi három esetében a szinkron legalább angol). Ha lesz valaha szerkesztõ progi, csinálok magyar feliratozást hozzá az orosz verzió alapján.
ON
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Még nem vittem teljesen végig,de azért szerintem az elsõ rész feelingjét nem lehet megismételni.
Emlékszem,az olyan játék volt egy olyan világgal,ami akkor nagyon új volt.És nagyon jó volt benne lenni
Na,de azért ez a rész is jó.Még jobb lenne,ha ezzel a motorral megcsinálnák az elsõ részt is újra 😊
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Segítséget szeretnék kérni: Nem tudom, hogy milyen kormánnyal mûködik a játék tökéletesen? Az én régimmel (Logitech) sajnos egyáltalán nem megy.
Elõre is köszönöm.
Szépen összekötötték a mafia eggyel
A 14es résznél tartok és ismerõs is volt a szitu a nyitott Ford T-birddel.Rendesen meglepõdtem ,komolyan mondom...
Azért fogalmaztam ilyen virágnyelven,mert hátha nem mindenki jutott még el odáig😊
One Careful Owner (Travel a total of 50 miles in one vehicle) nevû öcsit, hogy kell megcsinálni?
Pedig a Jefferson autóval mentem már 54 km és nem kaptam meg. Mi lehet a gond?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Valaki tudja az mitõl lehet, hogy amikor elindítom a játékot, a kép villogni kezd? Amikor kilépek Win-be, akkor meg a kép sötétebb is lesz.
Segítsetek légyszíves. Köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
mer ha beirtad googleba hogy 'mafia 2 real car name mod' és nem találtad elég aggasztó.<#idiota>#idiota>