11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • wollnerd #11008
    Például hol?
  • exact6
    Nem hivatalos helyrekről már be is lehet szerezni a Betrayal of Jimmy-t PC-re :)
  • exact6
    Nem annyira biztos az... steamben már elég rég óta vannak erre utaló nyomok :)

• MrXL
    A Betrayal Of Jimmy PS3 exkluzív,tehát kizárt hogy PC update érkezzen hozzá.
  • grebber
    Elvileg torrent oldalon valaki azt irta hogy ez a 3-as update a betrayal of jimmy kieghez kell semmi másra nem jó!
    Nem tudom honnan szedte ezt aki írta!
  • wollnerd #11003
    Lesz!:)
  • pocokxx
    Sziasztok!

Akkor lesz vagy nem lesz?

??
  • tcs007
    sztem meg a mafia 1 free ride extrembe van benne h nem szabad x sebesség alá menni,ugyhogy nem nagyon kellett lopni az ötletet :D
  • tonyr #11000
    demo ? amugy külföldröl olcsobb.. ill ha ilyen warez problémáid vannak off topicba segitenek, itt normál verzios dolgok vannak
  • Vlala #10999
    Akkor GTA-zzon. :)
  • jocking
    Persze, egy DEMO-t 14 ezerért... A hülyének is megéri, rögtön hármat veszek.
  • tonyr #10997
    vedd meg !
  • matuja
    Sziasztok! Olyan bajom van.. Leszedtem a gémet feltettem minden elakarom indítani rámék az ikonra de semise történik..! MI lehet a baj?
    Válaszotokat előre is köszönöm..!
  • Ironman2
    Féktelenül feeling mi? Jó is volt az a film!
  • atila4
    Nem csak abba több játékba is van ilyen, hogy nem szabad egy bizonyos sebesség alá menni, mert akkor felrobban
  • Benevolens
    ez a GTA Vice City-ben van benne. A Lowe Fist zenekarral kell így menni, miközben szétszerelik a bombát.
  • tmisi
    Pedig az tök jó volt. :D Hasonló volt az új JamesBond játékban is.

Vlala: ezt meg a Juiced2-ből lopták fogadom. Nem nehéz ez sem, csak nagy ívben kell kanyarodni és persze kell egy kis mázli is (pl. zöld lámpa). Nekem másodjára sikerült. Egyébként sem azonnal robban, 3mp-en belül ha visszaáll a sebesség, akkor nincs baj. :)

Engem sokkal jobban zavar, hogy nem lehet kocsiból lövöldözni, az elején az ürgét a fél városon át üldöztem mire le tudtam valahogy állítani.
  • Encore
    Én még csak fél órát próbáltam ezt a DLC-t, de már az elején a jégtáblás autósüldözés kiverte a biztosítékot... :S
  • Vlala #10990
    Aha, nekem ment.

Árulja már el valaki, minek kellett a mostani DLC-t is hazavágni a "nem csökkenhet a sebességed 35 alá, különben felrobbnasz" marhasággal?
  • Benevolens
    próbálta már valaki vezetni?
  • Vlala #10988
    A családi kombit? Naná, az jó. :)
  • csrolli
    Nálam 306%-nál halt be. Vmi megoldás lesz?
  • pocokxx
    Sziasztok!

Nincs valami információtok arról, hogy lesz-e magyar felirat? A magyarítások portálon is eltűnt a Mafia II mellől a sárga X; pontosabban a Mafia II-nek csak a demója maradt ott. Csak nincs valami "Minden jog fenntartva" gond körülötte? Igazából csak amiatt nem raktam fel eddig, mert a feliratot várom... Egyáltalán kik csinálják, és hol tart?
    A "magyar verzió" az egyetlen hangos szinkront jelenti? Vagy csak annyit, hogy a borítóján magyarul van felírva, hogy Mafia...? Ahhoz nem lehet hozzáférni valamilyen warez/torrent oldalon?
  • Benevolens
    nemtom, nekem valami fának tűnik... Mindenesetre én ezt a kocsit utálom a legjobban
  • wollnerd #10984
    FÁBÓL KÉSZÜLT,VEZETHETLEN TRAGACS? fa????
  • Benevolens
    ezek szerint szereted a vezethetetlen fából készült tragacsot
  • tmisi
    Azzigen. Köszi!
  • voodoo98
    303%-ig megy, bugos!
  • tmisi
    Az hogy a francba lehetséges, hogy 101%-on vagyok a végigjátszásba és még van küldi? Igaz ez nem baj, mert összvissz 2 órám van még csak benne, én meg megijedtem 86%-nál, hogy mindjárt vége.
  • voodoo98
    OK, de már megtettem és ott áll a garázsban! Nem lehet visszatuningolni...
  • wollnerd #10978
    Csak egyszerűen nem tuningolod...
  • voodoo98
    Nekem is!:D
    Csak kéne egy olyan verzió is, ami nem tuningos!:D
  • wollnerd #10976
    Csere: C//.../mafia ii/pc/dlcs/cnt_joes_adventures/sds/cars mappában a delizia_grandeamerica.sds fájlt nevezünk át pl. shubert_frigate_pha.sds-re (nekem ez a legunalmasabb kocsi) és másoljuk a mafia ii/pc/sds/cars mappába és írjük felül az ott lévő fájlt!
    A Free ride módban a garázsban válaszuk ki azt az autót amit lecseréltük és száguldózhatunk a Delizia Grandeamerica-val szabadon a városban!
  • wollnerd #10975
    Na, nekem megvan a garázsomban a Delizia Grandeamerica!
    A sebessége 294 km/h!(3-as turninggal) A leggyorsabb autó a Mafia 2-ben!
    Az alap játékban nem szerepel ez az kocsi, de lecserélhetjük a 1 másik kocsi helyére!
  • Rodman6
    Nem a szenet és a havat lapátoló emberek miatt unalmas a város, hanem maga a város miatt. Színtelen és hangulattalan. A sínek üresek, hajókra sem lehet felszállni. Sok az egyforma épület és az egyforma ember. Benzinkutakon, fegyverárusoknál, büfékben minden eladó egyforma. Átláthatatlan, szinte a helyeket sem lehet megjegyezni csak kószál az ember az épületek közt. A régi sokkal jobb volt.
  • voodoo98
    Kicsit spoileres kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valahol fel lehet még szedni deliziat (ferrarit) a játékban, vagy csak a bookies küldiben?
  • tonyr #10972
    hát annyira nem unalmas a város... emberek kocsit szerelne, lapátolja a szenet, van élet a városban !!!
    igaz hogy a gond annyi h van viszonyitási alapunk az 1-hez, amiben olyan dolgok voltak amik ezt a részt jobbát hették volna, pl:
    - villamos ill metro amire felülhetünk, városnézés vagy rendörök lerázása érdekében
    - autobol kilöni pisztollyal, ez régen sokat ért ill most is hasznos lenne
    - tárazás ha egyet lösz a tárbol és ujratöltesz az egész tárat vonja le az inventory-bol ne csk az ellött mennyiésget
  • Rodman6
    Ez a DLC már megint egy kalap szar. Sablonküldetések, történet megint nuku, a metrósíneken most sem közlekedik semmi még véletlenül sem, a város ugyanolyan unalmas.
  • tonyr #10970
    a jimmy-s dls-ben itt van leginkább: Greenfield area
    lehet h a joe dlc-be is ott kell keresni..
  • csrolli
    A Joe's Adventures DLC-ben melyik az utolsó küldetés? Azt írja a térképen hogy menjek a köv. misszióhoz, de a térképen semmi jele sincs. Valaki tudna segíteni?