Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
(ha kiszállsz a kocsiból idõ elõtt, megúszhatod a koncertet)
De nem is baj, mert annyit röhögtem annál a résznél, hogy majdnem leestem a székemrõl. Szerintem az a legviccesebb rész az egész játékban. 😊
Ha bármely kocsiba szállok be mindig automatikusan szól a duda!<#falbav>#falbav>
Emiatt nem tudok action-ozni!( ajtónyitás,étel-ital,stb.)
Hiába változtatom meg a billparancsot, mindig csinálja!!!<#violent>#violent>
A Jimmy's-ben a fegyverbolt kirablásával követõen történt meg.<#conf>#conf>
Segítsetek! Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
a helyzet az hogy a monitorom beadta a kulcsot es a szomszed padlasan talaltunk egy kokorszakit (szerintem mar komoly penzt er egy mükereskedönel).de mindenkepp kiprobalnam a jatekot meg az uj monitor erkezte elott.1024x768 asszem a max felbontas amit szeret
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
tiburon: keress valami config fájlt, vagy max, ha hazaértem melóból megkeresem a config fájlt. Vagy legrosszabb esetben beállítom a legkisebb felbontásra és elküldöm azokat a fájlokat, amik feltehetõen felelõsek a grafikáért....
MAIN MENÜ->OPTIONS->VIDEO->VIDEO MODE.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
erdekelne hol tudom a jatek felbontasat allitani meg inditas elott.mert ha elinditom fekete a kep es a monitor kiirja hogy tul nagy a felbonta
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
A " megértettemm " -ed a szemetszúró nem az,ahogy Én írok.
(A Play Boy-t megoldottam,de nem mondom meg hogyan.
Csak ne lett volna ennyi tipp.Ez meg legyen ezentúl inkább vitamûsor.)
Komolyan MÁ lassan ciki lesz normálisan magyarul beszélni/írni?
Márcsak egykét ikszdé, meg fail, vagy epic hiányzott a szövegedbõl... 😄
Node nem OFFolok...
Amúgy megértettemm mit írsz elsõre is <#nezze>#nezze><#awink>#awink>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2.) A #10691-tõl meg már eltelt ca.1nap, nyilván mai választ vártam.
3.) A #10691 és #10694 azért van leírva ha nem tudnád, mert egyszerûbb a leírt hozzászólást visszanézni ahol minden le van írva ÉRTHETÕEN ,mint újra leírni ugyanazt mégegyszer, fõleg ha ilyen közel vannak.
4.) Ha esetleg azt nem értetted,hogy:"speed+a20m"az a Pedal to...+Get rich or die flyin achievement's.Egyértelmû.
5.) Azt írtam az segítsen aki tud, DE AZ NEM TE VAGY FIKARÓKA
Ha nem érted ne válaszolj,lépj tovább,hagyd a nagyokra akik értelmezni is tudják a leírtakat nem csak elolvasni.
6.)Az "amúgymeg" pedig KÜLÖN SZÓ nyelvészkém!Kinek is kell a nyelvtanóra?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
#10691.
#10694.
(Úgyis megcsinálom,de honnan tudom ,hogy megvan a 20 m. ?)
- Ki lehet -e törölni akksit valahogy ?
- Honnan látom ,hogy megcsináltam-e így ?
- Na meg a Play Boy csajok eltüntek ?.....Szal tippet,HA VAN.(kössz)
hát te is fogadd el, hogy valakinek nem tetszik, ennyi.
nem kell lovagolni rajta, meg kisemmizni a másikat, mert más a véleménye <#wilting>#wilting>
10 évesek viselkednek így.
iq fighter témát meg nyeld le inkább, az utánad szólók véleménye miatt is 😄DD
mert nem igazán jött be, talán majd máskor.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Két pacák van csak rajtuk.
Mit állítottam el ? nemtom( hardon nyomom,box-on?)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utóbbi mondjuk egyben pozitívum is...(mármint a gyors betöltés, hisz sok mai játéknál még mindig van, hogy perceket kell várni a betöltögetésre...)
(Én a storyk közben is wanted-oltam + play boy's + ach.-ek pl.30 különbözõ kocsit találni nagyon nem egyszerû,de érdekes.Sz'al így játszva k.va jó,és egyáltalán nem rövid. Tuti csontra kijátszom)
púúúúú
azt én is el tudom dönteni, mikor fogom uninstallálni.
nem a közeljövõben.
ha fáj, hogy valakinek más a véleménye a játékról, mint neked, ne uninstallt próbálj ajánlani neki, hanem ugorj át a post fölött 😉
errõl ennyit.
Mafia II DLC: Greaser Pack
2,99€
Mafia II DLC: Renegade Pack
2,99€
Mafia II DLC: Vegas Pack
2,99€
Mafia II DLC: War Hero Pack
Épp javította az autóját, én meg beleültem. Kivett a taxiból, meglátta a rendõr, villant a kenõpénz, de én közben már ismét az autóban ültem... mégegyszer kivett, és a történet megismétlõdött.
És ugyanezt még tízszer... mennyi pénz van errefelé a taxisoknál? 😊
A mafia 2 nem rossz jatek, de rovid.
A lényeg, hogy már az elején tudni lehet, milyen lesz a cuccos.
jolvan, nem 0át ér, de az egyik legnagyobb csalódás. 😞
Nem az a baj, hogy nem tetszik, ízlések és pofonok, de hogy nullát érjen ez a játék az egy kicsit, hogy is mondjam, fika gyanús. 😊
Ha valami nem jön be, nem játszom vele max 1-2 órát az alatt bõven megismerhetõ a mehcanika, a hangulat, minden...
akárhogy erõsködsz, semmi extra nincs ebben a gameban.
csak a név adta szinte el, semmi más.
adjak lóvét dlc-ért, mikor az alapjátékról ez a véleményem ?
nem adok pénzt érte, mert nem azért adtam lóvét a game-ért, hogy aztán késõbb ujabb lóéért megkapjam a várt élményt, amit sztem meg se kapnék.
felejtõs.
Sajnálatos, hogy a DLC-nek esélyt sem adsz (elvekre hivatkozva), holott pont az lenne, ami megadná azt a fajta gameplayt, amit szerintem elvártál. Még ha fizetned kéne érte (merthogy le is töltheted ingyen, bemásolod és megy is, de ez már off)...
ez egy 0.
egy semmi.
még annál is kevesebb.
nagyrészt mi tölti ki a játékidõt ? amit mindenki leírt már: kocsikázások. valaki nem azért költ egy szoftverre pénzt, mert nagyrészt kocsikázni akar benne.
A DLC-t kenjék a hajukra, ez nem jó hozzállás a dolgokhoz a fejlesztõktõl, akár megvették õket kilóra akár nem.
jobb esetben 2 kocsikázás közt akad némi idõ akciora is, már ha épp olyan fejezetnél van a játékos.
de ez az egész egy hatalmas orbitális csalódás.
kár érte.