Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A real car name mód honnét tölthetõ le? Próbáltam megkeresni, de nem találtam.
Pont ezert leptem be most, hogy ezt megkerdezzem😊 Szoval, csinalja mar valaki?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A magyarosítás, hogy áll? Nem tudja valaki? Vagy lesz egyáltalán?

Harmadszorra már nem akkora poén. 😊

alratar
De minek kéne megúszni???
Nemcsak énekelték, azolasz résznél Vitot is rávették, hogy énekeljen.
(ha kiszállsz a kocsiból idõ elõtt, megúszhatod a koncertet)

Jaka923
Jaja, amikor elkezdi énekelni a dalt, ami a rádióban megy, akkor én is elröhögtem megam 😄

alratar
Nem.
De nem is baj, mert annyit röhögtem annál a résznél, hogy majdnem leestem a székemrõl. Szerintem az a legviccesebb rész az egész játékban. 😊
A két hülye részeget nem lehetne valahogy katapultálni, elütni, vagy benyomni a csomagtartóba a hulla mellé?

Hello! Egy olyan kérdésem lenne hogy freeride módban lehet a taxival fuvarozni embereket mint az elsõ részben? Mert ott úgy volt hogy intettek az emberek ha el kellett vinni õket valahova.

wollnerd
Sziasztok! Kéne 1 kis segítség:
Ha bármely kocsiba szállok be mindig automatikusan szól a duda!<#falbav>
Emiatt nem tudok action-ozni!( ajtónyitás,étel-ital,stb.)
Hiába változtatom meg a billparancsot, mindig csinálja!!!<#violent>
A Jimmy's-ben a fegyverbolt kirablásával követõen történt meg.<#conf>
Segítsetek! Köszönöm!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Vagy ha nem játszottál még vele sokat, akkor uninstall, regeditbõl kiszedni minden maffia2-ra utaló dolgot és újra installálni.
exact6
Próbáld meg ezt a fájlt bemásolni a ...\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves\ mappába, ha jól tudom ez felelõs a felbontásért 😊 640x480-on van.

Encore
Az a gáz, hogy nem tudom melyik fájl kéne neked. Nem találok olyan .ini vagy config fájlt, vagy hasonlót, ami a grafikai beállításokért lenne felelõs. Van egy rahedli fájl, de hogy ezek közül melyik mihez kell azt passzolom. Ötlet?
tiburon26
az jo lenne es nagyon megköszönnem<#eljen>
a helyzet az hogy a monitorom beadta a kulcsot es a szomszed padlasan talaltunk egy kokorszakit (szerintem mar komoly penzt er egy mükereskedönel).de mindenkepp kiprobalnam a jatekot meg az uj monitor erkezte elott.1024x768 asszem a max felbontas amit szeret

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Encore
Õ még a játék indulása elõtt szeretné ezt megváltoztatni, mert el sem indul neki.

tiburon: keress valami config fájlt, vagy max, ha hazaértem melóból megkeresem a config fájlt. Vagy legrosszabb esetben beállítom a legkisebb felbontásra és elküldöm azokat a fájlokat, amik feltehetõen felelõsek a grafikáért....
wollnerd
Hát itt:

MAIN MENÜ->OPTIONS->VIDEO->VIDEO MODE.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tiburon26
sziasztok
erdekelne hol tudom a jatek felbontasat allitani meg inditas elott.mert ha elinditom fekete a kep es a monitor kiirja hogy tul nagy a felbonta

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Én beszéltem ; UFF .
A " megértettemm " -ed a szemetszúró nem az,ahogy Én írok.
(A Play Boy-t megoldottam,de nem mondom meg hogyan.
Csak ne lett volna ennyi tipp.Ez meg legyen ezentúl inkább vitamûsor.)
MikX
Bocs, hogy szemetszúr a "nagyontrendi" nyelvezeted.
Komolyan MÁ lassan ciki lesz normálisan magyarul beszélni/írni?
Márcsak egykét ikszdé, meg fail, vagy epic hiányzott a szövegedbõl... 😄
Node nem OFFolok...
Amúgy megértettemm mit írsz elsõre is <#nezze><#awink>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

1.) A "MÁ..." így leírva rövidítés és nem helytelen, amúgy is direkt volt(meg a "nemtom is) ha nem vetted volna észre.
2.) A #10691-tõl meg már eltelt ca.1nap, nyilván mai választ vártam.
3.) A #10691 és #10694 azért van leírva ha nem tudnád, mert egyszerûbb a leírt hozzászólást visszanézni ahol minden le van írva ÉRTHETÕEN ,mint újra leírni ugyanazt mégegyszer, fõleg ha ilyen közel vannak.
4.) Ha esetleg azt nem értetted,hogy:"speed+a20m"az a Pedal to...+Get rich or die flyin achievement's.Egyértelmû.
5.) Azt írtam az segítsen aki tud, DE AZ NEM TE VAGY FIKARÓKA
Ha nem érted ne válaszolj,lépj tovább,hagyd a nagyokra akik értelmezni is tudják a leírtakat nem csak elolvasni.
6.)Az "amúgymeg" pedig KÜLÖN SZÓ nyelvészkém!Kinek is kell a nyelvtanóra?
MikX
Gondolom hajnali kettõkor sokan vannak fenn, amúgymeg pihenj kicsit, aztán készülj rendesen nyelvtan órára, majd újra írd le mi a bajod.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Aki KIjátszotta SEGÍTSEN MÁ...!!! (ha tud) Ez a topik AZÉRT VAN!
#10691.
#10694.
Még egy gáz :Leestem a semmibe,(ami nem baj,visszatölt)DE a lebegés közben megadta a két Akksit ; speed +a 20 méter repül.
(Úgyis megcsinálom,de honnan tudom ,hogy megvan a 20 m. ?)
- Ki lehet -e törölni akksit valahogy ?
- Honnan látom ,hogy megcsináltam-e így ?
- Na meg a Play Boy csajok eltüntek ?.....Szal tippet,HA VAN.(kössz)
bertino
ok, neked tetszik, elfogadom.

hát te is fogadd el, hogy valakinek nem tetszik, ennyi.

nem kell lovagolni rajta, meg kisemmizni a másikat, mert más a véleménye <#wilting>
10 évesek viselkednek így.

iq fighter témát meg nyeld le inkább, az utánad szólók véleménye miatt is 😄DD
mert nem igazán jött be, talán majd máskor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem tartom magam iqfighternek😊 De azzal, hogy eléggé megcsonkították rövid lett. Hiába értetlenkednek többen, hogy ne a GTA-hoz hasonlítsuk ( a COD-hoz mégsem lehet) de ahhoz mérve negyed annyi játékidõt nyújt. És amin sokan kiakadtunk az a DLC-s lehúzásos dolog volt.
Help ! Eltüntek a csajok a play boy újságokról.
Két pacák van csak rajtuk.
Mit állítottam el ? nemtom( hardon nyomom,box-on?)
Shortstop
Az értelmiségibb rész nem próbálja meggyõzni a másikat a saját igazáról. Nem vitatkozik, mert az olyan mint nyáron tüzet gyújtani, hogy ne fázzál.

Bence94
az nem a "hagyományos" élsimítás hanem csak "élmosás".deferred shadinget használ a játék aminél dx 9 alatt nem alatt aa-t elõhozni.ha vették volna a fáradtságot és belerakták volna legalább a dx10-et akkor lenne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tudod, az értelmiségibb részlegnek úgymond már tele van a töke azzal hogy az íkú fájterek jönnek és sírnak a rövid játék menet miatt stb... De ha azok akik sírnak, megpróbálják kicsit beleélni magukat, és értik a történetet, már nem rövid..... Ha akad egy unalmasabb este tuti játszok vele, mert nagyon letud kötni a története, mert nekem iszonyatosan tetszik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hykao
Eszembe jutott még két bosszantó dolog: a normális élsimítás hiánya (ha jól emlékszem a 8 évvel ezelõtti elsõ részben állítható volt az élsimítás mértéke - 2x 4x ...ebben meg szerintem egy 2x-es lehet ha bekapcsoljuk...), valamint a töltésidõ alatt megjelenõ szövegek (olyan gyors a betöltés, hogy jó ha az elsõ mondat feléig eljut az ember...)
Utóbbi mondjuk egyben pozitívum is...(mármint a gyors betöltés, hisz sok mai játéknál még mindig van, hogy perceket kell várni a betöltögetésre...)
bertino
nem lusta vagyok, de ettõl még kurvaszar.

" skynNy "-re halgasson aki játszani is szeret nem csak darálni, egyetértek !
(Én a storyk közben is wanted-oltam + play boy's + ach.-ek pl.30 különbözõ kocsit találni nagyon nem egyszerû,de érdekes.Sz'al így játszva k.va jó,és egyáltalán nem rövid. Tuti csontra kijátszom)
n3whous3
Akkor legalább ne azt mondd, hogy kurvaszar és nagy csalódás, ha még uninstallálni is lusta vagy.

púúúúú

bertino
hát.

azt én is el tudom dönteni, mikor fogom uninstallálni.

nem a közeljövõben.
ha fáj, hogy valakinek más a véleménye a játékról, mint neked, ne uninstallt próbálj ajánlani neki, hanem ugorj át a post fölött 😉

errõl ennyit.

lolSL
steamen kocsi+ruha dlc-k

Mafia II DLC: Greaser Pack
2,99€
Mafia II DLC: Renegade Pack
2,99€
Mafia II DLC: Vegas Pack
2,99€
Mafia II DLC: War Hero Pack

Megvicceltem egy taxist.
Épp javította az autóját, én meg beleültem. Kivett a taxiból, meglátta a rendõr, villant a kenõpénz, de én közben már ismét az autóban ültem... mégegyszer kivett, és a történet megismétlõdött.

És ugyanezt még tízszer... mennyi pénz van errefelé a taxisoknál? 😊

Igen, a Kane & Lynch 2-ben van multi. De egyebkent az is egy rovid jatek.

Kane & Lynch 2 multi lenne és csak felfezetõ? Mert az pl 4órával rendelkezik...

Nem akarok vitatkozni, de ez a jatek a tortenetalapu jatekokhoz kepest rovid. Azokhoz kepest amik eros multival rendelkeznek es a sztori csak valamifele "felvezetes" 6-7 oras jatekidovel, azokhoz kepest nem rovid de ott a multi adja a szavatossagot. Nezz at a mass effect 2 topikba, arrol azt irjak hogy mar nem is igazan szerepjatek inkabb egy tortenet oriantalt akcio-kaland. Tehat ehhez hasonlo kicsit es annak ugy 30 ora az atlagos vegigjatszasi ideje.
A mafia 2 nem rossz jatek, de rovid.

<#eljen>

/uninstall.... Nem tetszik nem játszol, 45x átvitatott témát felesleges újra és újra felhozni. Remélem lesz egy nap hogy itt ebben a tápigban mindenki felfogja hogy történet alapú játék, és mostani játékokhoz képest nem rövid, és kegyetlen mód lehet élvezni azt ami benne van.

bertino
hát ebben van némi igazság.

Encore
Sokszor mondják, hogy egy játékról addig nem szabad véleményt nyilvánítani, amíg nem játsszuk végig, de ez szerintem hülyeség. A játék elsõ 1-2 órájából minden lejön. Meg ha kicsit végiggondoljuk, akkor osztályozzuk 1-5-ig a dolgokat. Játszom egy játékkal és a felénél azt mondom, hogy ez sz*r 1-est ér az 5-ös skálán. Erre azt mondják játsszam végig, mert majd a második fele.... De még ha igazuk is van és a játék 2. fele nagyon jó (amire nem nagyon volt példa, hogy az elsõ fele sz*r a második meg szuper), és mondjuk kapna 5-ötöt, akkor a teljes játék végeredményben még akkor is csak egy erõs közepes. Vagyis nem vesztettem sokat, azzal, hogy nem vittem végig.
A lényeg, hogy már az elején tudni lehet, milyen lesz a cuccos.
bertino
miért, hogy tudja meg az ember egy játék végét, ha nem játsza végig ?!

jolvan, nem 0át ér, de az egyik legnagyobb csalódás. 😞

Encore
Ezt kérdeztem, hogy akkor minek öltél bele 10 órát? És ahogy írtam a DLC-t ingyen ki tudod próbálni.
Nem az a baj, hogy nem tetszik, ízlések és pofonok, de hogy nullát érjen ez a játék az egy kicsit, hogy is mondjam, fika gyanús. 😊
Ha valami nem jön be, nem játszom vele max 1-2 órát az alatt bõven megismerhetõ a mehcanika, a hangulat, minden...
bertino
hiába játszottam 10 órát vele, ha egyszer még minimáis szinten se közelíti az elsõ részt stílusban és feelingben.

akárhogy erõsködsz, semmi extra nincs ebben a gameban.

csak a név adta szinte el, semmi más.

adjak lóvét dlc-ért, mikor az alapjátékról ez a véleményem ?
nem adok pénzt érte, mert nem azért adtam lóvét a game-ért, hogy aztán késõbb ujabb lóéért megkapjam a várt élményt, amit sztem meg se kapnék.

felejtõs.

Encore
Egy semmi egy nulla, amit azért mégis végigjátszottál, ami cirka 10 óra kellett, hogy legyen. Ha ennyire semmilyenek érezted, akkor minek játszottad végig? Azt ne mondd, hogy a sztori érdekelt, mert azt már az elsõ pár küldetés után tudni lehetett, hogy nem egy darálós játék lesz.
Sajnálatos, hogy a DLC-nek esélyt sem adsz (elvekre hivatkozva), holott pont az lenne, ami megadná azt a fajta gameplayt, amit szerintem elvártál. Még ha fizetned kéne érte (merthogy le is töltheted ingyen, bemásolod és megy is, de ez már off)...
bertino
én alapjaiban gondolok a játékra.

ez egy 0.
egy semmi.
még annál is kevesebb.

nagyrészt mi tölti ki a játékidõt ? amit mindenki leírt már: kocsikázások. valaki nem azért költ egy szoftverre pénzt, mert nagyrészt kocsikázni akar benne.

A DLC-t kenjék a hajukra, ez nem jó hozzállás a dolgokhoz a fejlesztõktõl, akár megvették õket kilóra akár nem.

jobb esetben 2 kocsikázás közt akad némi idõ akciora is, már ha épp olyan fejezetnél van a játékos.

de ez az egész egy hatalmas orbitális csalódás.

kár érte.

Encore
Jimmy's Vendetta DLC kell neked, abban lõhetsz ezerrel.