11769
-
jocking #10927 Ez a Joe's Adventures egy nagy rakás FOS.
Nem elég, hogy ugyanaz az arcade szar, mint az előző DLC, de emellett még olyan bugos is, mint az állat. Van, hogy egyes dolgok nem történnek meg, vagy csak úgy spontán meghalok, akkor lehet elölről kezdeni a missziót, ráadásul az egyik utolsó misszió óta a Grand Central Bridge-en állandóan rendőrblokád van, soha nem tűnik el, pedig nincs körözésem.
Ráadásul qrva rövid is, 3 és fél óra alatt kivittem, ennél még a Jimmy's Vendetta is hosszabb volt.
Ezek tetejébe a készítők HAZUDTAK is, mivel ebben sincs metrózás, egyedül egyetlenegy misszió kedvéért kell lemenni egy állomásra, de utána soha többet, a metró meg egyébként sem jár. Gondolták "teszünk be ennyit, oszt pofa be".
Egyetlen összegző szóval kifejezve SZAR az egész, alapjátékostól, DLC-stől úgy ahogy van. Egyszerűen szégyen, hogy ezek a pénzhajhász férgek képesek voltak így hazavágni egy ilyen nagy nevet, mint a Mafia. Azt hiszem, ezek után a Mafia 3-ra már nem leszek kiváncsi. -
mike01010101 #10926 Csak annál mondták hogy inkább arcade stilusu lesz, ez viszont egy igazi, komoly, a fősztorival összefüggő dlc akar lenne. Nem értem miért csinálják ezt. A mafia egy igazi komoly játék volt. -
#10925 hát nem :-)) -
#10924 Ja csak én azt kihagytam az itt olvasottak alapján és ha jól sejtem nem sokat veszítettem :) -
#10923 Ez az előző DLC-ben is így volt. -
#10922 És Joe? Bent ült az kocsiban? -
#10921 Mekkora szar már ez a DLC ezekkel az időre menő szar küldetésekkel meg ha meghalsz akkor kocsikázhatsz újra a fél városon keresztül módival. -
#10920 nekem az alagút kijáratánál a SEMMITŐL felrobbant az autóm, fogtam is a fejem, hogy milyen bug ez... Többször szerencsére nem fordult elő. -
tmisi #10919 Nekem baszott elindulni, aztán újratettem az egészet szép sorban, és úgy sem volt jó. :D Aztán letöröltem a Physix SDK-t és újratettem, azóta simán fut a 2.update-hez tartózó crack-el.
Egyébként ha ezek ingyenes DLC-k lennének, simán megérné a game a pénzt. -
mike01010101 #10918 Nem nagyon szeretem mikor időre kell küldetéseket csinálni. Főleg nem egy jól kidolgozott, fedezékes harcrendszernél. Jó lenne valami cheat vagy trainer csak az idő megállításához. pl az első csónakházas résznél -
Blackdog #10917 Valaki más is találkozott a következő buggal (Joe adventure-ban):
Első küldetésnél, mikor kinyírtam a zsarut, jövök vissza és az alagút kijáratánál lezuhan a kocsi a semmibe. -
#10916 Egyetértek, feleslegesen kidobtam 8 eurót a másik szarért:P tiszta árkád játékmenet az egész, pedig milyen jól kezdődött, a "jégkorszakos" rész nagyon bejött. Utána meg -
#10915 Lesz még pár olyan, de a nagy része sajnos tényleg "arcade baromkodás", mondjuk itt azért vannak érdekesebb küldetések is mint a jimmys dlc-ben.
Ja egyébként másnak nem hibásan írja ki a game progress százalékát? mert én még be sem fejeztem a dlc-t, de már 288%-nál tartok...lol -
Timbu #10914 *az elsőnél = az első missziónál -
Timbu #10913 Ez is egy ugyanakkora hulladék, mint a Jimmys. Az elsőnél még van történet, meg átvezető videók (értsd: később nincsenek), aztán jön az arcade baromkodás. -
#10912 Hopp... ez nem is egy kérdés, hanem mindjárt négy :D -
#10911 Srácok. Lenne egy kérdésem.
Most akkor hogy állunk DLCvel? Eddig van az alapjáték és 2 DLC? Mennyi ideig tartanak ki a DLCk? Hány óra a végigjátszásuk?
Köszi előre is. -
#10910 Na végére értem Joes Adventures DLC-nek. Ez volt a legjobb a DLC-k közül. 6 óra játékidő volt. 4-5 komolyabb missió videóbejátszásokkal és rengeteg kisebb küldetés. Akinek nem működne, csak loading-ol:
Mafia.II.Update.1-SKIDROW
Mafia II Update 1 Crackfix-SKIDROW
Nekem így tökéletesen fut.
-
#10909 Hány küldetést tartalmaz az új DLC? -
#10908 Nálam már megy!
Töröltem mindent, kivéve mentés.
Ebben a sorrendben raktam vissza, bocsi, de warezes megoldás:
Mafia.II-SKIDROW
Mafia.II.Update.2-SKIDROW
Mafia.II.DLC.Joes.Adventures-SKIDROW
Így nekem kb 15 másodpercet töltött és egyből beadta utána. -
Kotomicuki #10907 A kérdés csupán az, hogy mikorra lesz ezek összessége egy játék ára (alatt)?! Itt a moddereknek több dolguk lesz, mint az első részben, de ha nem iparkodik a kiadó a játékosok kedvében járni, akkor megcsinálják ők a 2. részt! -
mike01010101 #10906 Nálam is ez volt, felraktam a skidrow féle patchet és azóta megy szépen.
Mafia 2 update 2 Skidrow a neve (kb 15 mb), a goggle első helyen dobja ki ha rákeresel.
-
#10905 hátha lesz crackfix vagy valami ... -
Feka22 #10904 Nálam is ugyanez....:S -
#10903 Sziasztok!
Felraktam a Joes Adventures-t, de amikor kiválasztom a menüből csak tölt és tölt hosszú percekig, de nem adja a játékot.
Tud vki erre vmi megoldást? Mind2 update fent van.
Köszi! -
#10902 ez a rész nagyon hangulatos
-
Meteora4 #10901 hello
Valakinek volt már olyan problémája a játékkal hogy amikor betölti a játékot akkor csak az ablakok meg egy pár dolgot mutat a játékból? Szal nem tölti be normálisan a képet/játékot. És ati radeon hd 3450-es VGA-m van. Előre is köszi -
voodoo98 #10900 link
E képek alapján nekem az jön le, h végre rendes élsímítás van a játékban!!!
Szép élsímított képek!
(Azért ezzel a DLC-vel (és a többivel) már mondható egy teljes játéknak!) -
#10899 First gameplay
-
#10898 ha ez az év játéka lesz, akkor minden elveszett... -
#10897 lesznek ebben szerelvények, csak szerintem beszálni nem lehet, lesz akció metróállomáson de szerintem ez a DLC csak új történetet ad Joe szemszögéből és slussz, szerintem egy extra dolgokat aligha...
-
#10896 Na megjelent a Joe Adventures:) -
#10895 ez a multy rem h meglesz jol csinálva... naggyon jo lenne... -
#10894 aha ill remélem évjátéka lesz és akkor jövöre megveszem a mafia 2 goty-t :D -
#10893 nemgondolom :D -
#10892 De ez hivatalos vagy mi? -
#10891 Haladnak a MULTI-val :)
Még 30%-nyi munka van hátra, és jön az első rls :):) -
#10890 Take 2-nál már semmit nem lehet tudni. Régebben valami olyat hallottam, hogy ami nemvolt benne az alapjátékban, az a kiegészítőben sem lesz. Erre itt a kép az aluljáróról (szerelvényeknek is kell hogy legyenek, mert az alapjátékban is bennevan a textúrája/hangfájlja, szal csak nem hagyják ki teljesen). Aztán én olyanról is olvastam, hogy nem lesz tél a JA-ben, közbe meg most jött ki egy új videó amiben télen a befagyott gát vizén autóznak (is). Szal csak megkapjuk az egész játékot 3-4 darabban... -
#10889 hát filinges lenne, de szerintem sajnos szerelvény nem lesz :(
a városban is lezárva vannak a felüljárok, a mafia 1-ben minden benne volt ! azt nem tudják vagy nem akarják felülmulni, de hogy miért ? bakker amcsik nem képesek felujitani valamit legyen szo filmröl, játékrol... -
spy803 #10888 Ezt a képet elnézve rémhír az, hogy nem lesz metró a kiegészítőben.