Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Legalábbis elvileg...
][ ВАЗ ][
már jó régen bejelentették
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az idei GC óta tudjuk, hogy sok év után végre készül a Mafia 2. A 2K Games és az Illusion Softworks közös gyermeke a 40-es, 50-es évekre fog fókuszálni, és megpróbál rágyúrni a filmszerû megjelenítésre. Egy rossz minõségû, ámde igen hangulatos trailer már kikerült a készülõ epizódról, most viszont megérkezett az elsõ, hivatalos videó is, íme:
Katt
"You should have founded that before!" lol i love it😄
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A GTA-knak sosem volt egetrengetõ grafikájuk, azért a 4 igen jól néz ki, nekem bõven megfelel, ha hozza a régi részek játékélményét és perce mindezt PC-n!
nagy kudarc lesz, mert a Mafia 2 orba fogja verni...
Legalábbis még hivatalosan egy darabig nem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
No mondjuk ilyen grafikát nem tudok elképzelni a mai "nextgen" konzoloktól, bár sajnos a jelenlegi PC-mtõl se. 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
meg az szvsz az is elképzelhetõ h lesz collectors edition, és akkor abban benne lesz az 1. rész is. jómagam nem bánnám 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
][ ВАЗ ][
off
- megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kis OFF :Amúgy bocs srácok hogy nem linkelek rendesen, de mivel új vagyok, vmi hülye szöveget ír ki, és így még nem engedi 😊
ON :
Valaki szerint a video alatt, ami a bárban szól, hasonlít Morello bárjának zenéjére. Ki mit szól ehhez?
http://www.gametrailers.com/player/24387.html
annak meg köze nem volt hozzá
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ennek nem sok köze van a HDhoz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.gamer.nl/doc/41478/Eerste-Mafia-II-trailer-is-niet-voor-vegetariers
Mostmár biztosak a nevek, a fõ karakter Vito lesz. Szerintem nagyon jól eltalálták az amerikai hangokat. 😊