Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
én nem értek hozzá leszögezem! de szerintem a képek alapján már elég jól járnak a játékban és hát a 2009 meg túl távoli idõpont a megjelenésre... az elsõ csúszott? hát remélem tanultak a hibából... és hát a maffia 2 nek a mafia 1 a reklám, szóval nem egy "divatjáték" igaz mindenki játsza aki jót akar szórakozni. szerintem az én állításom is áll olyan lábakon mint a #1594 ban szereplõ felvetés...
vérpistikék lol 😄
én is olvastam ezt a lehangoló cuccot hw-n és ha így lesz az bebasz... 😞
már novemberben is késõ lenne, nemhogy másfél év múltán grrrrrrrr
joebacsi
javaslom kezdj éhségsztrájkba

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nembaj, inkább húzzák el akár 1 évig is, de legyen a lehetõ legigényesebb, és legjobban kivitelezett, olyan fícsörökkel, mint a forcefeedbackes kormányok támogatása (amit pl az 1 is tudott, és nálam iszonyatosan megdobta a játékmenetet), és ne a gádfatterhez hasonlító elcsépelt árkád okádék legyen repülõvel, amire max a vérpistikék matyiznak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nemá... Az elsõ rész is legalább egy évet csúszott úgy emléxem. 😞

Pepsi Twist
az basznabe....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Danman
az azért már vicces lenne:| 😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ProGabe
Take Two megjelenések, Bioshock eladások

...A Mafia 2-rõl említést sem tettek, ami arra enged következtetni, hogy legkorábban 2009-ben láthatjuk viszont a gengszter dráma folytatását...

forrás:hardwired.hu

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eNiX
Nekem az annyira tetszett, hogy még az akkoriban népszerûbb nem szines telomra megcsináltam a logoját képernyõvédõnek. Papíron még megvan.
A 2-t pedig már várom mint minden rajongo. 😊

keine Signatur

hehe, a repcsihez elég egy 1000 ft-os gamepad, a billentyûhöz képest ég és föld, és meglepõ de a kocsikat is kényelmesebb néha azzal kezelni
fireball
uh mont nemrég gondoltam rá,h végig kéne tolni megin,4.ére is a mafiát😄 nagyon bejött az elsõ rész,örülök,h lesz fojtatás, a vidin szépnek néz ki,kell is maj alá gép gondolom... de gondoloom nem hnap fogják kiadni,még min 1 év..😞

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Palinko
de én az ejtõernyõzést imádtam 😊
rotator
A repülõs rész egyáltalán nem hiányzik a GTA-ból. Az irányítása is annak volt a legidétlenebb.

Palinko
vagy a repcsi ejtõernyõvel volt kevés 😄 hát kicsit nagy bár nem túúúl nagy. mondjuk inkább szerintem téged az country untatott ott mert a városok igazából nem voltak akkorák hogy ne lehetett volna ket megtanulni elég gyorsan...
NonsenS
egész várost = egész pályát

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
Ennél nagyobb várost nem igazán kéne sztem. (Nem játékösszehasonlítás miatt mondom, hanem mert ugyanolyan város-autózós játék mindkettõ, de) a San Andreasban is már nagy volt összejárni az egész várost. Túlzásba vitték szvsz.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Pepsi Twist
lehet városon belül is de ha mondjuk 2 sziti lesz vagy 3 vagy akár 4 akkor simán lehet repcsi...

rotator
Városon belül? 😊 Mert a Mafiában azért elég kevés volt a terepmunka.

Pepsi Twist
Például de nem feltétlen a vezetés hanem mint utazási forma mint a villamos......

SuperCharger
Sztem nem lenne jö ötlet. Hõsünk hol tanult volna meg repcsit vezetni? Pilóta volt a Háborúban?

Pepsi Twist
Na egészen fasza lenne ha lenne a mafia-ba repülõ....

akyyy
Hát õk csak azon veszekednek, hogy a GTA nem hasonlít egyáltalán a MAFIA-hoz, mert még az egyik mafiaszimulátor, addig a másig építõs-gyerekjáték...

Persze az eddig senkinek nem jutott eszébe hogy elõször a GTA3 jelent meg(sem vice city, sem san andreas, sõt még 4. sem volt, csak is a 3!)
Hozzá hasonló játék nem igen volt, max a játék részek (max úgy, ha autózol, akkor autúsjáték, ha repülõzõl, repülõt vezetsz, stb.) de 2002 elején ilyen játék így egybe sokmindennel nagyon nem volt.

Majd õsszel kijött a Mafia. Más korszakban játszódott, más volt a menete is (nem telefonokkal kellet küldetést felvenni, stb), de a sok pc ujság is a gta-hoz hasonlította, mert csak az az 1 játék volt, amivel össze lehetett mérni a két játékot! (mafiába plegy forma 1es játék vlt..😊 )

Csak már eltelt jópár év, kijött pár gta játék, ami fejlõdött, azokat már ténysleg hülyeség mafiához hasonlítani (max vice city), de most pár képbõl meg videóból ne arrol szoljon már a topik, milyen lesz a gta4, meg mafia 2, miben tér el meg hasonlít, thx.

aki meg az elsõ részben elakadt, vagy fikázni akarja, vagy gta vs mafiát akar játszani fáradjon át egy másik topikba-.-

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

12346
úristen mi van itt..:C ez a hasonlítgatás, "vitatkozás" kicsit ovi. az árkád vs szim téma meg egyenesen szánalmas. képben sem vagytok mirõl beszéletek.

per pill gyp topik:/

Pepsi Twist
én Mafia fan vagyok.....

Szabi84
Nem tudom miért lehet ennyit vitatkozni két JÁTÉKON!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

lehet nem az, de gondolom gta fan vagy..... ez az igazság, a gta hoz az ember lazitani ul le, hogy az idegesigeit elvezesse azzal hogy kinyir ok nélkül embereket, Mafiáhzo azért ül le hogy jáccon....

Pepsi Twist
nem hagynatok abba a hasonlítgatást? ez nem Mafia VS. GTA tápig könyörögm...

Így van a GTA inkább arcade jellegû, mert a való életben nem tudod lerázni a rendõröket simán egy csillag felszedésével. GTA rajongó is vagyok, de jobban komálom az olyan játékokat amik életszerûbbek mint pl. a MAFIA. Valahogy jobban leköt az amiben nem kell ilyen SuperMario Bros szerû tárgyakat gyûjtögetni ahhoz hogy elõbbre jussunk, hanem mindent úgy kell megoldani mint az életben.
Sadun Tryst
ezt én is elmondtam. más dolgokra koncentrál rá a 2 játék. de nemtom feltûnt e, de a GTA sorozatban is többnyire maffiozót alakítasz. és így vagy úgy, de ott is van elég vendetta.
csak mint mondottam, a mafia sokkal komolyabb játék. a GTA inkább arcade, a mafia pedig simulation. de attól még mind a 2 ugyan az a stílus, kategória, miegyéb. kinek melyik jön be jobban...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

ProGabe
akkor jöjjön megint az én összehasonlításom:szóval nem lehet összehasonlítani a kettõt,mert az egyik egy akció-játék a másik pedig mafia-játék(ehhez meg ugye hozzátartozik az akció,de máshogy,másképp).
tehát ez olyan,mintha a mission impossible 3-at hasonlítanád a keresztapához.az egyik vérbeli akció,és ezáltal popkornmozi,amiben a robbanások számát és a kilõtt töltényekbõl épített dombocskákat tartod számon.a másik egy film-eposz,a lényeg azon van,hogy mit és miért tesznek a szereplõk.és mivel mafia,nem kokit adnak a másiknak,hanem vendettát eszközölnek 😊
na ez a kölünbség a kettõ között!mint játékkategória egy és ugyanaz a kettõ(nagyjából,hiszen a mafia single része nem annyira szabad,ettõl még free-ride tps),de mint tudjuk a lényeg a részletekben rejlik!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Teljesen igazat adok neked! 😊

Sadun Tryst
GTA és a Mafia nagyon is ugyan az a kategória. bûnöz vagy és küldetéseket oldasz meg. a különbség annyi h a GTA szabadabb és komolytalanabb küldetések vannak.
a cod és a doom-t pedig tényleg nem lehet összehasonlítani, mert míg az egyik háborús játék, addig a másik egy horror sci-fi shooter.
de a mafiát és a GTA-t nagyon is lehet hasonlítani, ugyanis majdnemhogynem ugyan azokat a fícsõröket nézi az ember. mennyi auto van, küldetések számát, fegyverek, történet, szabadság. az meg megint más dolog h a 2 játék más-más területre koncentrált rá, de végtében a stílus ugyan az. persze ez szigorúan szvsz.

ja és hitman 4 nincs is, csak blood money. egy hitman rész van csak ami meg lett számozva, és az a 2. rész... a többi csak alcímekkel fut. 😛

Ti meg magyarul nem tudtok...

"ennyi erõvel akkor az összes FPS játékot is hasonlítgathatnánk hogy ez ilyen klón az meg amolyan klón"

Egyébként a GTA-t és a Mafiát tényleg ne vegyük egy kalap alá. Egy mûfaj, de nem egy "kategória". Mind a kettõ nagyon jó szerintem a maga nemében.

(Ez körülbelül tényleg olyan, mintha mondjuk a CoD2-t hasonlítanánk a Doom3-hoz...)

Ja, még a GTA és a Mafia is TPS 😊 (nem összetévesztendõ a TPS france televízióval és programcsomagjával mely a HOTBIRD 6 mûholdon található Kelet 13°-on kódoltan) majd kaptok még különórát a mûholdakról és mûholdvevõkrõl is. Abból még le is érettségiztetem a hitetlenkedõket :-D
Szabi84
<#smile>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

FPS=First Person Shooter a gyengébbek kedvéért (bár videoteljesítmény mérésének is ez a betûösszetétel a jele).
És a First Person Shooter játék az olyan játék amiben csak a fegyvert látod mint pl. Doom, Quake, Call Of Duty stb... Bár némely FPS-t általában egy F7 leütésével TPS-é lehet varázsolni (Third Person Shooter) amiben viszont a fõhõsünket is látjuk fegyverrel a kezében (Pl. Driver 3-4, Hitman stb..) ráadásul a HITMAN 4 -et egy F2 leütésével FPS-ssé is varázsolhatod! nahát-nahát :-D Remélem érthetõ voltam! Szóval a lényegre visszatérve én arra utaltam hogy egy Call Of Duty-t sem nevezünk Quake-klónnak vagy Doom klónnak csakazért mert a fegyvert látjuk csak a képernyõn. Következõ tanfolyamom a Real Time-ról fog szólni! Holnap dolgozatot írtok!
Sadun Tryst
nyílvánvalóan xD

Fido4life
enyhén...

báttyó02
igyvan

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ProGabe
miért ne tudná?
azt írta,hogy felesleges összehasonlítani ezt és a GTA-t,mert az olyan,mintha az összes FPS-t összehasonlítanád a többivel.szerintem enyhén félre értelmeztétek amit írt

Pepsi Twist
nyilvánvalóan???? sztem BIZTOS 100000000000% (majd valakit megkérdezt azt kioktat minket majd figyeld meg 😄)

Sadun Tryst
nyílvánvalóan nem tudja...

Pepsi Twist
sztem nem tudja...

Palinko
tudod egyáltalán mi az az fps?
Sadun Tryst
ez asszem sima bestseller kiadás. sajna elég gyatra. nekem úgy van meg a starcraft kieggel. a brood war-t már papírtokban adták a dobozban hozzá...

rotator
Semmi. Olyat már nem fogsz találni (legalábbis kis hazánkban).

Szabi84
nemhinném

és ehhez a két rugós kiadáshoz van várostérkép, és rendes doboz is?
A Mafia1 egyszerûen megunhatatlan. Még sosem volt olyan játék amit ennyiszer végigjátszottam volna. Más: Hülyeség örökké a GTA-hoz hasonlítani ez ilyen jellegû játékokat mert ennyi erõvel akkor az összes FPS játékot is hasonlítgathatnánk hogy ez ilyen klón az meg amolyan klón. Itt nincs olyan hogy klón, csak a stílus egyezik. Rádadásul a mafiában nem tucatküldetések vannak ahol az ember azt várja hogy mikor lesz má vége, hanem olyanok hogy az ember direkt meghal hogy elõlrõl kezdhesse, mert olyan jó. Ennyi.
AntiHero
MAFIA II hátterek:
(by Hardwired)

Nekem csak a legalsó teszik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun