Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is olvastam ezt a lehangoló cuccot hw-n és ha így lesz az bebasz... 😞
már novemberben is késõ lenne, nemhogy másfél év múltán grrrrrrrr
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
...A Mafia 2-rõl említést sem tettek, ami arra enged következtetni, hogy legkorábban 2009-ben láthatjuk viszont a gengszter dráma folytatását...
forrás:hardwired.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 2-t pedig már várom mint minden rajongo. 😊
keine Signatur
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Persze az eddig senkinek nem jutott eszébe hogy elõször a GTA3 jelent meg(sem vice city, sem san andreas, sõt még 4. sem volt, csak is a 3!)
Hozzá hasonló játék nem igen volt, max a játék részek (max úgy, ha autózol, akkor autúsjáték, ha repülõzõl, repülõt vezetsz, stb.) de 2002 elején ilyen játék így egybe sokmindennel nagyon nem volt.
Majd õsszel kijött a Mafia. Más korszakban játszódott, más volt a menete is (nem telefonokkal kellet küldetést felvenni, stb), de a sok pc ujság is a gta-hoz hasonlította, mert csak az az 1 játék volt, amivel össze lehetett mérni a két játékot! (mafiába plegy forma 1es játék vlt..😊 )
Csak már eltelt jópár év, kijött pár gta játék, ami fejlõdött, azokat már ténysleg hülyeség mafiához hasonlítani (max vice city), de most pár képbõl meg videóból ne arrol szoljon már a topik, milyen lesz a gta4, meg mafia 2, miben tér el meg hasonlít, thx.
aki meg az elsõ részben elakadt, vagy fikázni akarja, vagy gta vs mafiát akar játszani fáradjon át egy másik topikba-.-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
per pill gyp topik:/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
csak mint mondottam, a mafia sokkal komolyabb játék. a GTA inkább arcade, a mafia pedig simulation. de attól még mind a 2 ugyan az a stílus, kategória, miegyéb. kinek melyik jön be jobban...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
tehát ez olyan,mintha a mission impossible 3-at hasonlítanád a keresztapához.az egyik vérbeli akció,és ezáltal popkornmozi,amiben a robbanások számát és a kilõtt töltényekbõl épített dombocskákat tartod számon.a másik egy film-eposz,a lényeg azon van,hogy mit és miért tesznek a szereplõk.és mivel mafia,nem kokit adnak a másiknak,hanem vendettát eszközölnek 😊
na ez a kölünbség a kettõ között!mint játékkategória egy és ugyanaz a kettõ(nagyjából,hiszen a mafia single része nem annyira szabad,ettõl még free-ride tps),de mint tudjuk a lényeg a részletekben rejlik!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a cod és a doom-t pedig tényleg nem lehet összehasonlítani, mert míg az egyik háborús játék, addig a másik egy horror sci-fi shooter.
de a mafiát és a GTA-t nagyon is lehet hasonlítani, ugyanis majdnemhogynem ugyan azokat a fícsõröket nézi az ember. mennyi auto van, küldetések számát, fegyverek, történet, szabadság. az meg megint más dolog h a 2 játék más-más területre koncentrált rá, de végtében a stílus ugyan az. persze ez szigorúan szvsz.
ja és hitman 4 nincs is, csak blood money. egy hitman rész van csak ami meg lett számozva, és az a 2. rész... a többi csak alcímekkel fut. 😛
"ennyi erõvel akkor az összes FPS játékot is hasonlítgathatnánk hogy ez ilyen klón az meg amolyan klón"
Egyébként a GTA-t és a Mafiát tényleg ne vegyük egy kalap alá. Egy mûfaj, de nem egy "kategória". Mind a kettõ nagyon jó szerintem a maga nemében.
(Ez körülbelül tényleg olyan, mintha mondjuk a CoD2-t hasonlítanánk a Doom3-hoz...)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
És a First Person Shooter játék az olyan játék amiben csak a fegyvert látod mint pl. Doom, Quake, Call Of Duty stb... Bár némely FPS-t általában egy F7 leütésével TPS-é lehet varázsolni (Third Person Shooter) amiben viszont a fõhõsünket is látjuk fegyverrel a kezében (Pl. Driver 3-4, Hitman stb..) ráadásul a HITMAN 4 -et egy F2 leütésével FPS-ssé is varázsolhatod! nahát-nahát :-D Remélem érthetõ voltam! Szóval a lényegre visszatérve én arra utaltam hogy egy Call Of Duty-t sem nevezünk Quake-klónnak vagy Doom klónnak csakazért mert a fegyvert látjuk csak a képernyõn. Következõ tanfolyamom a Real Time-ról fog szólni! Holnap dolgozatot írtok!
azt írta,hogy felesleges összehasonlítani ezt és a GTA-t,mert az olyan,mintha az összes FPS-t összehasonlítanád a többivel.szerintem enyhén félre értelmeztétek amit írt