11769
-
#3631 Túl sokan töltik:D Majd ha írják hogy működik talán akkor... -
#3630 FAKE -
spy803 #3629 töltsd le, próbáld ki majd oszd meg. :D -
#3628 A neten kering egy 4,88 gigás "mafia 2 beta" az igazi? -
#3627 Itt van HD-ben, illetve még sok videó -
#3626 Fejlesztői videó -
#3625 nagyon meglepődnék ha tényleg igaz hogy csak ez az 1 map, és 15 óra játékidő, ez sztem nem méltó az első rész után. kezd elmenni a kedvem, de majd meglátjuk, sztem csak húzzák az idegeket :D -
#3624 az messzevan még :( -
#3623 Aug 28. PC
rá 3 napra konzolokra -
#3622 mikó jön? :D -
#3621 így is ki tudja hány lemezen jön.
örülni kell, hogy egyáltalán ilyen hosszu lesz. -
Ati04 #3620 Uhh bocs, nem görgettem lentebb.. előbb járt a szám, mint ahogy tájékozódtam volna. Hát igen, ennél valamivel nagyobb várost vár az ember.. -
Ati04 #3619 Srácok, ez a Mafia I térképe! És valóban ekkora volt, de egy olyan 1930-as autóval, ami nem tudott gyorsabban menni 60-nál, kicsit hosszadalmas volt az út. A vidék pedig utt van a bal felső sarokban ábrázolva. :) -
#3618 Ez a méret tényleg elég elszomorító :/ -
#3617 hát nekem vidék legyen oszt jóvan. de sztem ez sem rossz. lehet majd letölthetővé tesznek pályarészeket vagy fene tudja:S -
#3616 GTA részekhez képest nem nagyon...
de ha olyan kicsi lesz a területe mint a Godfathernek, akkor a pofám leszakad, az tuti :) -
#3615 Miért? Manapság az már kurvahosszú! -
#3614 15 óra?
LOLmá... -
ratgab #3613 Mire leírtam,elküldtem hsz-t már ott volt a te hozzászólásod :-D -
ratgab #3612 Azt olvastam, hogy rövid lesz... Erről tudtok valamit? -
#3611 15 óra játékidővel -
#3610 hát biztos jó jó játék lesz csak sajnos pici várossal. -
#3609 Akkor ez olyan lesz mint a Godfather 2 :S:S -
#3608 ezen má rajta van az osszes ut. Jeloli a háztömböket is -
#3607 Méretarány/lépték nincs sehol a lenti térképen. -
#3606 és attól nagyobb lesz, hogy van benne pár úttal több? -
#3605 És nílván csaka főutak vannak jelölve a térképen.... -
#3604 pedig ekkora. csak nagynak tűnik. ha rossz irányba fordulsz marhára megkavar, angyon kanyarog pedig tök közel van két város határa. -
#3603 én azon gondolkodom hoyg alul szerintem így nem fejeznék be -
#3602 Ez a térkép nem lehet a valós. Az első részben is nagyobb volt + vidék.
-
#3601 http://mafia.czech-games.net/2010/05/oficialni-mapa-empire-bay-odtajnena/
itt nézzétek a kisképet. látni az egész térképet. kicsig aggasztó hogy a belváros összesen 6-7 saroknyi... mind1 ez van.
ha belegondolok hogy liberty cityn úgy tudok csak épkézláb átmenni ha spawnolok egy helikoptert, vagy motorral végigrepesztek az egészen. normálisan nem, hisz minden kanyarban nekedjönnek, az autók indokolatlanul váltogatják a sávot az üres autópályán és minden pirosnál belédjönnek. ráadásul az autó irányítása is alkalmatlan arra hogy bekanyarodjál normálisan, vagy megálj egy lámpánál anékül hogy blokkolnának a kerekek.
a mafia 1 ben ígyis viszonylag sokáig tartott végigmenni a városon és itt is sokáig fog tartani. -
#3600 jaj most nézem hogy ez ugyan az:D -
#3599 kedves barátaim:
-
doggy90 #3598 nem tudom miért kell aggódni, ezek az emberek letettek egy olyan játékot az asztalra, mint az első rész, úgyhogy ha ekkora a város, ha nagyobb, teljesen mindegy, nem ezen fog múlni, valószínűleg tudják mit csinálnak. amúgy meg semmi biztosat nem tudunk még. -
#3597 ha ez egy kerület lenne akkor nyílván vezetne ki belőle minden iránybóól sok sok út. itt viszont ha jóllátom egysem vezet ki. -
#3596 Hátha Empire City-nek hívják a várost, akkor ez valszeg egy kerülete, az öböl részéből láthatunk térkép vázlatot?
mert tényleg elég kicsi, de a sztori szempontjából végülis mindegy -
#3595 Hát az. Nagyon remélem hogy ez csak egy része a térképnek. Remélem hogy úgy a 80%-a maradt le :D -
#3594 hát mit mondjak, ez lófasz :S -
#3593 térképen EMPIRE bay -
#3592 Mafia II - négyperces exkluzív videó a gengsztereposzból