11769
-
#3551 akkor lógással kezdem a sulit -
#3550 Suli kezdés: fasza! -
zsozso29 #3549 Az új megjelenési dátum: szeptember 1. -
#3548 Magyarázat a késés okáról, és egyéb új infók
ha még nem volt -
#3547 pedig ahogy te is mondtad meg én is láttam több videóban is mutatták, elég érdekes lenne ha nem kerülne a játékba -
#3546 egyre jobban néz ki ez a játék -
#3545 azt írják nem lesz fedezék rendszer, mint a gta-ba, erre a videóban olyan "tökéletesen" működik. régi szép idők, mikor az A-val meg D-vel kellet kioldalazni, esetlge a Q-val vagy E-vel kihajolni:D -
#3544 marketing... nehogy túlzásba vigyék a várakozást és kiábránduljanak a vásárlók. -
CamelX #3543 Hát ezt nem bírtam végignézni. Ááá, itt van már készen és ülnek rajta még majdnem 1 fél évet, nem hiszem el :D -
#3542 pár hónapja énis végignyomtam megint.
-
#3541 mellesleg mafia i ezek már egy hete:D és még mindig simán helytáll -
#3540 biztos van. csak egy csomó mindent nem mutatnak hogy meglepetést okozzon. pl az autó törését sem látjuk nagyon meg hasonló. ez lesz az évtized játéka. -
#3539 gyalogos nincs? kicsit üres igy a város -
#3538 azta rohadt. -
#3537 Ez video alapján baszott jó lesz. :) -
#3536 Ez remélem elirás mert az elsöt kb háromszor ennyi idö volt kijátszani. -
#3535 nagyon metál. -
Solt #3534 besza behu... -
#3533 Rövidke szösszenet,nekem új volt minden képkocka,de lehet ti már láttátok.
Katt
Durva:) -
#3532 elsőhöz képest az kevés :D -
#3531 15 órás játékidő -
voodoo98 #3530 Új képek
http://gdc.gamespot.com/image_viewer/6253242/mafia-ii-exclusive-hands-on-driving-open-world-exploration-and-cover-to-cover-shooting-/1/?rgroup=gdc2010_story&tag=thumbs_below;thumb;1#site_nav -
#3529 azt mondtak a fejlesztok h akinek futnak az aktualis jatekok , azoknak futni fog a mafia is. /fel eve mondtak/ -
#3528 Szerintem kurvasokan reménykednek hogy nem lesz olyan fos az optimalizálása! -
kingtomi #3527 tudtok vmit a gépigényről? hasonló lesz e szempontból mint a gta 4? -
#3526 Ne légy naiv :) -
#3525 Olvass vissza legalább 1/4-ed oldalt és megtudod!
Nem hiszem el ha valakit annyira érdekel a game és nem képes visszaolvasni fél oldalt se!! -
#3524 Mikorra várható a megjelenés?? 2008 Szeptembert irt. -
#3523 ez nagyon komoly:O -
#3522 szerintebb sokkal jobb munkát fognak végezni a pc terén mint a R*.
én inkább xboxon fogom játszani ha megjelenik de a pc-men is elkéne futnia közepes beállitások mellett.
feljebb már 4 magos proci kell biztos. -
Halesz89 #3521 Hát remélem, de eddig jónak néz ki:) Majd eldől csak ne kapkodják el,csak legyen olyan emlékezetes mint az első rész.Meg ne olyan gép kelljen neki mint a gta4nek. -
#3520 hát reméljük. -
#3519 bazzd :D
év játéka lesz szerintem...
jó tudom majd ősszel jönnek még nagy nevek de szerintem ez fogja vinni (nálam legalábbis) a pálmát. -
Halesz89 #3518 Mafia2 Trailer Sziasztok ma találtam ezt remélem még nem volt, egész hangulatosnak néz ki, szóval ha hozza az egy színvonalát már meg éri várni. -
#3517 sóhaj... -
#3516 Még mindig fordítva ülsz a lovon... -
#3515 jó de az hogy ők tesznek szívességet még nem jogosítja fel őket a hazudozásra. mellesleg elég komoly pénzteket fogunk ezekért a játékért kiadni (15-k lesz az tuti) -
#3514 felőlem jöhet csak konzolra is:D -
#3513 tök mindegy miért jön később. az, hogy valaki azért nem veszi meg, mert elhalasztják óriási faszság. ennyi erővel senki sem venne Blizzard játékokat
inkább örüljön mindenki, hogy jön PC-re, egy időben a konzollal és remélhetőleg jól lesz optimalizálva -
#3512 nem, nem azért. rég kész van, egy dolog hogy közben valamit csiszolnak rajta.
az ok amiért nem jön ki a marketing. több játékon dolgoznak és a legjobbat hagyják a végére. nem akarják saját maguktól elvenni a profitot