Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Elég erõltetett lenne, ha az elsõ rész történetét akarnák valahogy folytatni. Mondjuk Tommy csak súlyosan megsebesül, de életben marad, eddzeni kezd, hogy 60-70 évesen megbosszulja szeretteit?? Hülyeség.

Még az sem lenne nyerõ, ha a fia lenne a fõhõs, (nincs is fia, vagy ha közben gyártott egyet, az ötvenes években lehetne vagy 10-12 éves).

Én azt hiszem, hogy az elsõ részhez annyi köze lesz mindössze, hogy Mafia 2 lesz a neve. És ez így is van jól. A Mafia egy kerek történet, csattanós befejezéssel, valamennyi karaktere halott, vagy kivénült. Jöhet egy új sztori. Csak a hangulatot kell átmenteni és siker lesz ez is.

Hunnenkoenig
Az atlageletkor az utobbi 10 evben is növekedett. Nalunk epp nemreg mondtak a radioban, hogy mar asszem 5 evvel magasabb, mint 10 eve, ezert uj nyugdijrendszert kell kidolgozni, mivel lenyegesen több az öreg ember.

Salieri a nemet verzioban eletfogytiglant kapott, az angolban villamosszeket... vagy forditva. Mar nem emlekszem. A lenyeg, hogy valamelyik nemzet szivni fog a folytatasnal, hogy akkor most hogy magyarazzak meg.

Palinko
aztán én vagyok lehülyézve 😊
igazad van, rosszul emlékeztem, salieri életfogytiglant kapott, pár embere villamosszéket, többiek 8+ év börtönt.

Danman
/off úgy tudom a mafia 1 végén salierie életfogytilanit kapott, egyik emberkéje kapott villamosszéket. csak hogy kötözködjek. Javítsatok ki ha nem így van😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Nonsens, én is néztem már úgy a képet, mikor az volt a kérdés, hogy van e kereke az autónak, és hát igen, elég érdekes látvány tárul az ember elé. Ugyanis az árnyék egy az egyben kitakar egy részt ott..olyan mintha nem fejezték volna ott be rendesen a képet, mert gondolták a sötétítés miatt majd úgyse látszik.

Nemtudom mennyire újdonság, de olvastam, hogy az asztalnál ülök nevei a következõk :

A Mafiafõnök Luca, és a többiek : Eddie, Joe, Vito 😊

Én úgy gondolom, Vito lesz a fõ karakter neve.
néhány évtizeddel? ehh...
hol élsz te? Mit tanítottak neked? És honnan veszed ezeket a hülye adataidat?
Az átlagéletkor a XX. sz. elején volt valamivel kevesebb, mint manapság, de elég gyorsan megnõtt a fejlettebb régiókban. Kb. ugyanazon a szinten van jelenleg is az átlagéletkor, mint az 50-es években. És mivel a Mafia a 2 VH. között játszódik, "nyugalmi" idõszakban, ezért olyankor is közel hasonló volt, mint napjainkban. Pár év eltérést tapasztalhatunk maximum.
/off

Salieri meghalt, villamosszéket kapott, mint már valaki utalt erre. De valószínüleg az volt az utolsó kívánsága valamelyik emberétõl, hogy kapjátok el Tommy-t, és adjátok át az üdvözletemet.
A történet meg szerintem nem lesz kapcsolatban az elsõvel, legalábbis remélem. Az úgy volt jó, ahogyan megcsinálták. Kész, vége, ne nyúljunk hozzá.
Maximum úgy lenne jó, ha a másik mafia vezérnek dolgoznánk, de én jobban örülnék egy új helyszínnek, független storynak, így lehetne méltó folytatása az elsõ résznek. Nem akarom, hogy elcsesszék, mint általában a folytatásos dolgokat

Palinko
meg ha még azt nézzük hogy Tommy jócskán túl lehetett A 60 on mi azt csak kitaláltuk. lehet már Tommy is 70-80 éves volt...
NonsenS
De, éltek, de sokkal kevesebben. Az átlagéletkor néhány évtizeddel kevesebb volt, mint ma. Nem azt mondom, hogy nem élhetett addig, de elég kis eséllyel. Viszont a Mafia ígyis-úgyis megbosszulja Tommy szörnyû tettét.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Sadun Tryst
miazhogy akkoriban. akkoriban nem élte meg senki a 85öt? -_-

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

NonsenS
Mike Sorvino - vagyis Tommy hangja.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
Jah. Salieri mégse kapott villamost. Csak életfogytot. Ha Tommy 30 éves volt a játék végn, Salieri mondjuk 55, akkor - mikor megölték - Tommy lehetett egy 60, Salieri meg 85. Abban a idõben tényleg irreális kor. Viszont attól az üzenet, a szervezete még megmarad a múltnak.

Hassan B
<#taps><#taps><#taps>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

NonsenS
Azért tartozik ehhez a topichoz is, mert a MAFIA 2 történetének lehet köze a MAFIA 1 történetéhez. Ha pediglen ezen nosztalgiázunk, hogy mi lehet a MAFIA 2-nek a sztorija, kérlelhetetlen, hogy elõvegyük a MAFIA 1-et.

És az, hogy a sztoriról elmélkedünk, meg arról, hogy milyen lehet majd a játék, szerintünk milyen legyen, az teljesen természetes. Vagy mirõl szóljon egy játék topicja, aminek csak egy NAGY elõdje van, egy weboldala és 5 (azaz öt) darab képe?
Csak az öt képrõl beszélni fantáziálás nélkül nemcsakhogy képzeletünk korlátozása, de ötleteink másoktól való megfosztása is. Márpedig én szívesen hallgatok ötleteket ilyen szempontból. Ki van így még vele?

Nos, épp ezért mondanám is: Jól van megcsinálva az 1 vége, az nem lenne jó, ha lelõné a 2 pasast, aztán menekülne. Gondolkodj már, egy hatvanéves emberrel játszunk, aki 30 év béke és nyugalom után is fegyvert hord magánál a hétköznapjaiban?? Annyira meg volt lepõdve, mikor kérdezték az eredeti nevén, hogy nem is tudta volna elõvenni a fegyvert. Ráadásul sokkal késõbbi korban játszanánk. Az meg, hogy legyen egy fia, szvsz túl erõltetett. Salieri pedig a sírból küldte üzenetét, mert - ha jól tudom - villamosszéket kapott.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Palinko
hát ha nem magyarázod el tényleg nem értem én se eddig Hassan véleményével vagyok én is. bye!
Bucser
Mindegy látom nem érted.

-fav

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hassan B
Lehet, hogy Salieri már nem él, de attol még a maffia kinyyírhatja Tommyt...

Hassan B
jólvan azér lenyugodhatsz... az hogy hogyan vigyem tovább, az ok, hogy a másik topikkba, de találgatni, meg a történetrõl beszélni miért ne lehetne itt?

Bucser
kit érdekel? Mafia topicba kéne megvitatni....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zolo
Azt magyarázza meg nekem valaki , hogy Tommy ugyebár megöregedett, de Salieri nem? Kb 100 éves lehet amikor ráküldi Tommyra a gyilkosokat?
Nem valószínûtlen egy picit?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tommy félrelépett és született még egy gyereke egy másik nõtõl mi?! xD

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

morvaigaben
Sziasztok!

Szerintem meg a Mafia 1 végén rossz videót raktak be 😛
Hogy amikor kimondják h "Mr. Salieri üdvözletét küldi" akkor Tommy elõkap 2 Coltot lelövi a 2 pasast,<#gun> berohan a házba felveszi a feleségét meg a lányát és elhúznak a városból....
és a kettõ ezzel folytatódna h vezetjük a kocsit és le kell rázni a gengsztereket.Ja és titokban csináltak még1 gyereket(persze hogy fiút) és vele lennénk a 2-ben.....<#hehe>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Danman
téháiksz méjt😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Bucser
A MAFIA 1 kérdések a Mafia topicba menjenek már!!!

Akárhogy nosztalgiáztok ezt tartsuk már meg a Mafia II híreknek!!!

totyak
Hi! Olyan problémám van, hogy a whisky lopós küldetésnél a betöltõképernyõ kb. 3/4-nél megáll és kivág az asztalra. Régebben nemvolt ilyen gond és most nemtom mit kezdjek. Patcheltem, újratelepítettem, de semmi nem segít. Valakinek valami ötlet esetleg?

SimaSuna
oO sehonnan..itt mindenki az 1el tolja..nosztalgiázik..
de a google a haverod...és megtudod h sehol sincs mafia 2 ····
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is hallottam róla h van mafia 2 😊 Régebben a mafia1 volt a kedvenc játékom😊
kerestem is torrenteken a 2-t de sehol sem találtam meg. Ti nektek honnan van? 😊

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

NonsenS
Ha nem akarod kiélvezni az - olykor idegesítõ - keresgélést, illetve várakozást a világítótoronynál, akkor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Works Quater-ben van. Mikor lejössz a hídról, azon az úton végigmész, majd a legvégén jobbra fordulsz. Ott van egy zsákucta és egy integetõ emberke...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Danman
nekem még két küldi van hátra, egyik az az emlegetett ufo-s amit nemtudom hol lehet felvenni, világítótorony meg nem ngyon akarja megmutatni:L

Hassan B
Jaja... de szerintem csak vihar elõtti csend... 😊

NonsenS
Nah mi az? Pangás a topicban??

Nekem a Mafiában, ami igazán piszkálta az orrom, az az az egyszerûen elintézhetõ dolog volt, hogy a telepítõnél bemutatott képek atom kockásak voltak. Simán ki lehetett volna õket akár "paintelni" is, nemhogy a fotosoppról beszéljek....

A sárga teherautó-kerékrõl szólva felvettem a fényerõt meg a kontrasztot és tényleg nagyon érdekes kép jött ki. Nézzétek meg! Egyébként sima fényerõnél semmit nem láttam.

A sztoriról annyit, hogy szerintem a felépítése nagyon jó volt. Nem sok hasonló játék van ilyen szempontból. A gép magától ment, egy-két mellékküldetés, változó (fejlõdõ) autók. Ha GTA-sodnánk (aminek nem tagadom, van néhány elõnye), akkor az mondhatni "kommersz" lenne. Legalábbis nem eredeti. A Cseh fiúk azzal alkottak nagyot, hogy olyan dolgot készítettek, ami más volt, mint a többi, mindenkinek tetszett, és egy teljesen kidolgozott, minõségi sztoriba helyezték bele.

A Freeride szerintem bele illik - így, ahogy van - a játékba. Kell a szórakozás😊😊😊

Az extrémmel ti hogy álltok? Nekem egyszer sikerült majdnem mindet megcsinálnom, kivéve a benzineset. Nem tudtam, hogy az kuplung nyomására nem fogy a gáz..😞
Most újra dolgozok rajt.

Jah és ÉLJEN A MAFIA!!!!

Prézli
Õ nem így érti! Én is tapasztaltam, hogy mikor egy küldi után elbulizgattam pár napot majd felvettem akkor CJ lihegve rontott be a házba és örömmel mesélte friss élményeit... pedig eltelt közbe pár nap.
Amúgy a GTA3 ban volt egy japán fószer akinek autókat kellett volna gyûjtenem. Gondoltam hanyagolom inkább azt a küldit míg nagyon fontos nem lesz erre jött egy küldi amelyben ki kellett nyírnom õt... nagyot néztem de végül megúsztam azt a küldit 😄

Palinko
én a fõajtón mentem be 😄 szóval a ház jobb oldalán ott van a sarok ahova sz*arok és ott várod a batyát hogy az elõ oldaona balkonról lejöjjön, kiütöd baseballal aztán bejutsz. rohadt takarítónõre vigyázni 😄 aztán kifele már lehet kitomyzni is csak néha túl lassan nyillika silver kocsi ajtaja és hát lelõnek 😄
ProGabe
ez nem így van!a történet gerincét képezõ küldetések lineárisak.pl SA-ban nem lehet elmenni Truth farmjára,amíg Tenpenny nem intéz el,pedig te ezt mondod...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sorry megyek oda

TDU: mohosenator

Drephis
és ezt miért nem a mafia topikba? :\

help

Srácok elakadtam a Látogatás gazdagéknál..címû miszioban. elbujok salvatore-val majd leutom az õrt. kulcs megvan de utánna midnig észre vesznek és szitává lõnek...

TDU: mohosenator

SimaSuna
nincs mit elvtárs 😊
Gerbill
Én is valami ilyesmire gondoltam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bertino
nah végre felment nekem is az elsõ rész, ugyhogy kiélhetem vágyaimat
köszönet az elvtársnak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danman
simába? ott elvileg yellow pete /hoboken, az építkezés melletti kis tér, TWISTER reklámtábla mellett

A GTA (egyik) nagy hibája a küldetés-rendszer. Az szép és jó, hogy olyan sorrendben veszem fel õket, ahogy akarom, azonban ez tönkreteszi a történetet. Például amikor egy küldetés végén valaki berohan egy házba, a ház elõtt eg megjelenik a küldetés felvétele ikon. Akkor veszem fel, amikor akarom (akár "napok" és más küldetések múlva), pedig a történet (és a párbeszédek) szerint közvetlenül kellene következnie.

áhh nemkell az iyen, ugyjo ahogy a Mafia 1 be volt, volt némi mellék küldetés, ha megcisnáltad a feladatot, akkor selierihez kelet menned utána, de elöte oda mentél ahova akartál....
------

ti free ride ba megtaláltátok a fegyverüzletet?

rotator
Szerintem elég lenne, ha küldetés után nem kötelezõen küldetés következne, hanem a kettõ között lehetne mást is csinálni, pl. mellékküldetéseket, versenyeket vagy egyszerûen csak bohóckodni (mint pl. billiárdozás a klubban), de az egy jó megkötés, hogy addig nem lehet elkötni a jobb verdákat, amíg az autószerelõ meg nem tanít rá, fegyverarzenál bõvítése dettó.

Danman
nekem sikerült megoldanom azt a lyukas tankos küldit, tolás nélkül😄 titka a gurulás😊 felgyorsítasz kb 90-re és akkor gurulsz ameddig tudsz. én már régebben újból elkezdtem játszani, most tartok a freeride extreme-ben kb 2-3 küldetés van még hátra.köztük az UFOssal O.o

Mafia Onlinehoz mit szóltok?😄 #1385

Palinko
hát a gta ban pont az õrítõ hogy anyi mellékküldetés van mint a szemét meg ilyen hülye csomagkeresgélés az nagy faszság a játékban. én is ötletesek tartottam a maffiában hogy ahogy múlt az idõ csináltuk a küldetéseket úgy jöttek az új kocsik lassan a semmibõl ez úgy volt jó. de azt ne felejtsük el hogy itt alapból jobb kocsik lesznek mint a mafia elején... szóval jó lesz
Gerbill
Nem azt mondtam, hogy olyan legyen mint a gta. Meglehetne tartani ugyan azokat a dolgokat. Az autószerzések lennének a mellékküldetések a fõküldetés meg lenne a történet. Én örülnék neki ha elfelejtenék ezt a béna free ride-ot. Meg milyen kiló savegame? A gtaban egy savegame volt, vagy biztonság esetére kettõ, vagy éppen amennyit csináltál.

Prézli
Jaj csak azt ne tegyék! Arra ott a GTA. A Free Ride egy nagyon jól kitalált játékrész volt a Mafia-ban ahol kedvedre öltél-haltál vezethettél bármilyen megszerzett autót meg minden. Nem akarok kóriszálni az autófajták után, ha meg megtalálnám és meglenne akkor el kellene menteni ugye... és a kiló savegame a végén már megõrítene. A Mafia nem véletlen volt jobb az összes 3D-s GTA-nál és nehogy már õ tanuljon tõlük!

Gerbill
Remélem mostmár itt is egybegyúrják a free mode-ot meg a küldetéseket, szerintem az úgy sokkal élvezetesebb lenne.

Palinko
hm és hátul a nagy piros teherautó az nem túl modern? épp csinál egy bal kanyart