Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még az sem lenne nyerõ, ha a fia lenne a fõhõs, (nincs is fia, vagy ha közben gyártott egyet, az ötvenes években lehetne vagy 10-12 éves).
Én azt hiszem, hogy az elsõ részhez annyi köze lesz mindössze, hogy Mafia 2 lesz a neve. És ez így is van jól. A Mafia egy kerek történet, csattanós befejezéssel, valamennyi karaktere halott, vagy kivénült. Jöhet egy új sztori. Csak a hangulatot kell átmenteni és siker lesz ez is.
Salieri a nemet verzioban eletfogytiglant kapott, az angolban villamosszeket... vagy forditva. Mar nem emlekszem. A lenyeg, hogy valamelyik nemzet szivni fog a folytatasnal, hogy akkor most hogy magyarazzak meg.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nemtudom mennyire újdonság, de olvastam, hogy az asztalnál ülök nevei a következõk :
A Mafiafõnök Luca, és a többiek : Eddie, Joe, Vito 😊
Én úgy gondolom, Vito lesz a fõ karakter neve.
hol élsz te? Mit tanítottak neked? És honnan veszed ezeket a hülye adataidat?
Az átlagéletkor a XX. sz. elején volt valamivel kevesebb, mint manapság, de elég gyorsan megnõtt a fejlettebb régiókban. Kb. ugyanazon a szinten van jelenleg is az átlagéletkor, mint az 50-es években. És mivel a Mafia a 2 VH. között játszódik, "nyugalmi" idõszakban, ezért olyankor is közel hasonló volt, mint napjainkban. Pár év eltérést tapasztalhatunk maximum.
/off
Salieri meghalt, villamosszéket kapott, mint már valaki utalt erre. De valószínüleg az volt az utolsó kívánsága valamelyik emberétõl, hogy kapjátok el Tommy-t, és adjátok át az üdvözletemet.
A történet meg szerintem nem lesz kapcsolatban az elsõvel, legalábbis remélem. Az úgy volt jó, ahogyan megcsinálták. Kész, vége, ne nyúljunk hozzá.
Maximum úgy lenne jó, ha a másik mafia vezérnek dolgoznánk, de én jobban örülnék egy új helyszínnek, független storynak, így lehetne méltó folytatása az elsõ résznek. Nem akarom, hogy elcsesszék, mint általában a folytatásos dolgokat
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
És az, hogy a sztoriról elmélkedünk, meg arról, hogy milyen lehet majd a játék, szerintünk milyen legyen, az teljesen természetes. Vagy mirõl szóljon egy játék topicja, aminek csak egy NAGY elõdje van, egy weboldala és 5 (azaz öt) darab képe?
Csak az öt képrõl beszélni fantáziálás nélkül nemcsakhogy képzeletünk korlátozása, de ötleteink másoktól való megfosztása is. Márpedig én szívesen hallgatok ötleteket ilyen szempontból. Ki van így még vele?
Nos, épp ezért mondanám is: Jól van megcsinálva az 1 vége, az nem lenne jó, ha lelõné a 2 pasast, aztán menekülne. Gondolkodj már, egy hatvanéves emberrel játszunk, aki 30 év béke és nyugalom után is fegyvert hord magánál a hétköznapjaiban?? Annyira meg volt lepõdve, mikor kérdezték az eredeti nevén, hogy nem is tudta volna elõvenni a fegyvert. Ráadásul sokkal késõbbi korban játszanánk. Az meg, hogy legyen egy fia, szvsz túl erõltetett. Salieri pedig a sírból küldte üzenetét, mert - ha jól tudom - villamosszéket kapott.
-fav
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem valószínûtlen egy picit?
http://flickr.com/photos/zolika90/
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Szerintem meg a Mafia 1 végén rossz videót raktak be 😛
Hogy amikor kimondják h "Mr. Salieri üdvözletét küldi" akkor Tommy elõkap 2 Coltot lelövi a 2 pasast,<#gun>#gun> berohan a házba felveszi a feleségét meg a lányát és elhúznak a városból....
és a kettõ ezzel folytatódna h vezetjük a kocsit és le kell rázni a gengsztereket.Ja és titokban csináltak még1 gyereket(persze hogy fiút) és vele lennénk a 2-ben.....<#hehe>#hehe>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Akárhogy nosztalgiáztok ezt tartsuk már meg a Mafia II híreknek!!!
de a google a haverod...és megtudod h sehol sincs mafia 2 ····
Nem is hallottam róla h van mafia 2 😊 Régebben a mafia1 volt a kedvenc játékom😊
kerestem is torrenteken a 2-t de sehol sem találtam meg. Ti nektek honnan van? 😊
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a Mafiában, ami igazán piszkálta az orrom, az az az egyszerûen elintézhetõ dolog volt, hogy a telepítõnél bemutatott képek atom kockásak voltak. Simán ki lehetett volna õket akár "paintelni" is, nemhogy a fotosoppról beszéljek....
A sárga teherautó-kerékrõl szólva felvettem a fényerõt meg a kontrasztot és tényleg nagyon érdekes kép jött ki. Nézzétek meg! Egyébként sima fényerõnél semmit nem láttam.
A sztoriról annyit, hogy szerintem a felépítése nagyon jó volt. Nem sok hasonló játék van ilyen szempontból. A gép magától ment, egy-két mellékküldetés, változó (fejlõdõ) autók. Ha GTA-sodnánk (aminek nem tagadom, van néhány elõnye), akkor az mondhatni "kommersz" lenne. Legalábbis nem eredeti. A Cseh fiúk azzal alkottak nagyot, hogy olyan dolgot készítettek, ami más volt, mint a többi, mindenkinek tetszett, és egy teljesen kidolgozott, minõségi sztoriba helyezték bele.
A Freeride szerintem bele illik - így, ahogy van - a játékba. Kell a szórakozás😊😊😊
Az extrémmel ti hogy álltok? Nekem egyszer sikerült majdnem mindet megcsinálnom, kivéve a benzineset. Nem tudtam, hogy az kuplung nyomására nem fogy a gáz..😞
Most újra dolgozok rajt.
Jah és ÉLJEN A MAFIA!!!!
Amúgy a GTA3 ban volt egy japán fószer akinek autókat kellett volna gyûjtenem. Gondoltam hanyagolom inkább azt a küldit míg nagyon fontos nem lesz erre jött egy küldi amelyben ki kellett nyírnom õt... nagyot néztem de végül megúsztam azt a küldit 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TDU: mohosenator
TDU: mohosenator
köszönet az elvtársnak
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
------
ti free ride ba megtaláltátok a fegyverüzletet?
Mafia Onlinehoz mit szóltok?😄 #1385
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.