11769
-
#3671 mivel nincsenek is kiírva. de már számtalanszor mondtam csak senki nem reagált rá.
egyik 2k-s srác az interúban a következőket mondta kb fél évvel ezelőtt, vagy több:
akinek a mai játékok futnak a gépén azoknak a mafia 2 is fog futni.
tehát gondolom c2d, 2giga ram 510 vga elég a normális követelményekhez. -
#3670 Azt jelölik a százalékok, hogy a játékok hány százaléka tud neked menni az elmúlt egy évben. Semmi köze nincs szerintem a követelményekhez. -
#3669 System Specs There is insufficient game data to do a comparison
CPU Phenom II X4 955 Black Edition
GRAF Radeon HD 5770 1GB
RAM 4 GB
CPU GRAF RAM
100% 98% 100%
De hiszem ha látom -
#3668 itt mindenki megnézheti hogy mennyire fog menni a gépén a game:
Mafia 2 -
#3667 végre egy jó játék ami először pc-re jelenik megvárjuk az aug 27-et!!! -
#3666 nem, előbb pc re jelenik meg a játék. aug 27-én később a konzolos változat is. -
#3665 hali skacok!olvastam egy oldalon hogy aug 27-én jelenik meg a game.gondolom ez az xbox és ps3 megjelenés nem??mert egy másik oldalon dec 1 van.(PC) amúgy nagyon várom!a hó "mód" miatt főleg:D:D -
#3664 nagyon metál -
#3663 Citroen DS! -
#3662 5 gyönyörű, friss kép! -
badoer #3661 Bemutato -
#3660 Mafia 2 Collectors Edition -
#3659 igyekszem. -
#3658 szúsa -
#3657 félek, hogy úgy fog elsülni mint a metro... ott is fiziksz, 3dé meg vizsőn meg xy extra "only enyvídia" fícsört adtak hozzá és mi lett belőle? egy optimalizálatlan foskupac ami szarik a 4 magos 4 ghz-en járó korájhétre nem megy semmin normális sebességgel... -
#3656 perszehogy.
az egész fiziksz egy nagy semmi, csak az nvidia tele van lóvéval oszt boldogan kenik a fejlesztőket, hogy a rohadás indulna meg a gerincükben, iszonyat pofátlan népség. -
#3655 mirrorsba azon kívül hogy minden úgy viselkedett mintha könnyen szakadó másfél centis gumiból lenne jó volt, de most komolyan ellőttél egy zászlót és az majdhogynem végigszakadt teljesen, és úgy nyúlt mintha gumiból lenne. opencl sdk-t már kiadták, ugyanezt az eredményt lehet elérni vele, csak épp nem függ attól hogy ati vagy nvidia, másrész physix-nak van egy olyan bug-ja "véletlen" hogy csak 1 processzormagot használ, hogy procival véletlen se menjen a fizika... bfbc2-nek nem kell physx mégis leomlanak a házak... -
#3654 GTA 4 egy fosport. semmi köze a physx-hez. -
#3653 én eddig akármelyik physicses játékot próbáltam, mindig hihetetlenül szép eredményt kaptam és szinte kivétel nélkül mentek max grafikán, lehet hogy csak a szerencsés config összeálítás miatt, de például a mirors edge ben a házak oldalán lévő fólia amikor lövések hatására foszlott szét és beszűrődött rajta a napfény az egésszen hihetetlen volt
... a gta 4 mégis akadt :/ -
#3652 jaja az nvidiáűnak ez a phizikksz szarsága...lol. maga az effekt jol néz ki de milyen áron? atikon nem megy..másik ami még rosszabb, hogy a videókari drága és szűkes forrásait hassználja ki amikor a processzor 1-2 magja(3-4mag esetén ami már átlag) ott áll üresen és kihasználatlanul...nem véletlen hogy egyre több a Havokot használó game! nézzétek meg a Just CAuse 2-ben is havok csak a vizet erőlteti a vidókarira(cuda nv szar) és máris emiatt fele(vagy legalábbis sokkal kevesebb) fps, csak azért hogy nvidia karit vegyél abból is erőset..röhely ez a hozzáállás, pedig nekem is NV-van. remélem kikopik ez Physziksz, mert gecire gátolja fizika kihasználtságát a játékokban! pedig pont forditva kéne lenni...ugy érzem hogy a 3D szabványnál is lesz NV "power" gátló tényező. sajnálom hogy igy alakult...legalább atikon menne(de akkor meg kiderülne hogy parasztvakitás mert cpuból gyorabb is lenne mint a vidókarikon) -
#3651 Nagyszerű! -
#3650 Meg biztos lassítani fogja a játékot is :S -
#3649 jajj nemá ez is nv pénzelt shit :/
Faszé kell a pisix, hogy csak egy magot használjon...
ráadásul autó robbanásnál hülyén is néz ki hogy annyi szar kiszakad belőle -
#3648 Adds NVIDIA PhysX, 3D Vision, And Apex Technology - Screens -
#3647 persze:D -
xxxpaulxxx #3646 Jó lesz ez... várjuk ki a végét... lehet, hogy van a városnak egy dungeonje és abban is kell mászkálnunkXD -
#3645 így van. mellesleg a taxi is mit művelt már a forgalomban? a harmadik sarkon összzetörte a gépet vagy elakadt. -
#3644 van amikor jó kocsival, van hog ymotorral, helikopterrel, vagy ha már untam, hivtam egy taxit -
#3643 és mit csináltál ha elakartál jutni a város egyik végéből a másikba? szerváltál valami jó verdát, vagy helikoptert, és végigrongyoltál a városon. mafiában végigmentél szabályosan és még a kisseb városban is több idő kellett hogy eljuss a-ból b be mert figyeltél hogy ne üldözzenek a zsaruk mert sosem rázod le őket. (szinte) -
#3642 Azok is ki voltak használva de te nem vetted meg, nem játszottál a multiplayer móddal, elkúrtad mint feri -
#3641 rengeteg mellék küldetést ígértek a fejlesztők :) -
zoluss #3640 Tényleg nem túl nagy a város, de be kell valljam, nekem Liberty City kicsit nagy is volt, sohasem volt kihasználva. A két DLC-vel együtt is rengeteg a kihasználatlan rész volt, ahol szinte sohasem jártam. Remélem ebben is lesz vidék rész, ami nem látszik a térképen, erre utal egy út is, ami kimegy a térképről. Nagy durranás lesz ez mindenképp, csak az első rész lineáris játékmenetét ne hozzák vissza. A GTA varázsa az, hogy a főszál után még van értelme játszani, és csak ökörködéssel is hetekig elvan az ember. -
#3639 Jóóóóóóó -
#3638 A linket javítom mert az előző hibás volt, bocs.
Mafia 2 Trailerem. -
#3637 FAKE, reloaded nem ad ki se demot se betat sosem. -
#3636 lehet FAKE nemtudom, de demó már van a tesztereknek meg az ujságiróknak. de hogy ez az szerintem nem, de letöltöm:) -
#3635 nem az 1 ez véletlen? -
#3634 Mafia 2 - Pink Martini videóm -
#3633 Mafia 2 PC Demo RELOADED rar 1.96 GB -
#3632 2gigás demo féleség...