Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Azt hittem magam alá pisilek.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
A honlap, ha valaki esetleg még nem tudná: mafia2game.com
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
][ ВАЗ ][
Amúgy a játék GC-s infók szerint valamikor a 40-es, 50-es években fog játszódni...(csak azért írom, mert voltam már itt korábban találgatások)
][ ВАЗ ][
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
nemis gerjetsz rá mer modnod, áh 4 hét? miaz, semmi wc-n leülök annyit, de elvileg 2008 tavasszal jön, igy nagyobb lesz a láz stb...
amugy bene döljetek ennek a láma hw-nek, attol hogy nem emlitették meg a Mafia 2-t, attol azmég nem azt jeletni hogy 2009 esetleg 2010 be jelenne meg.....
Ha ez tényleg csak 2009-ben jelenik meg akkor szertintem feleslegesen jelentették be.Most csak azért hogy felhúzanak áááááááá szerintem jövõre TALÁN már játszhatunk de a legjobb az lenne ha már holnap játszahtánk vele de ez lehetlen sajnos<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
ennyi erõvel akkor az indiana jones 4 is készen van,mert kijött már ennyi kép,sõt most már címe is van XD
mindenki szertné hogy holnap megjelenjen,de jó munkához idõ kell!most lett bejelentve,ez teljesen reális idõpont!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezek a képek valószínõ javítva lettel feltéve. Nem hinném, hogy ennyire készen állna a motor, illetve minden graf, városrész, stb, hogy akár lehetne vele menni pár száz métert is.