Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
DE az #1686-os kép... Az tényleg odabasz!
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
persze lehet inkább arról van szó,hogy (többek között) rajtuk kell majd bosszút állnunk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Összehasonlitás
(Az lenne nagyon durva ha a mafia 2ben lenne olyan küldi, h öljük meg tommy-t)
Várom már nagyon...gondolom sokan vannak még igy ezzel 😄
max apró összefüggések, utalások
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy elkezdték volna, csak ilyen sokáig tart? Én nem hinném.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
][ ВАЗ ][