11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Seth
    Szimulátor,a Mafia-ban az autózás ? lol XD
  • a.carkey
    Kiváncsi leszek mit fog tudni a jelenlegi gépemmel PCn. Ha látom, hogy nem boldogul vele, akkor sajna marad a konzolos verzió. :(
  • Ironman2
    Én az első rész miatt vettem kormányt anno.Élvezetes volt a vezetés.Szidták is mindenhol a játékban a vezetési módot,de hamar meg lehetett szokni.Mindenesetre a zsaruk elől nehéz kitérni,és még a pirosban is meg kell állni.
  • GPx8
    Ez jól hangzik!
  • Ironman2
    Szimulátor,és nem arcade mint a GTA4-ben
  • GPx8
    Bocs, de én soha nem láttam a Mafia I-et, szóval, úgy veszem ki az írásaitokból, hogy itt élvezetesebb az autózás mint pl. a GTA IV-ben?
  • zzeN
    A ! helyett asszem ököl lesz. Nem lesz benne manuális váltó, szóval... Szvsz mindhárom verzió ugyanaz lesz.
  • spy803
    Jeeh Van Speed limiter! Akkor a rendőrök olyanok lesznek, mint rég.
    Akciógomb. Remélem felkiáltójelhez hasonló lesz.
    Illetve csak meglehet csinálni, hogy gáz első nyomásra az autó csak beindul, és utána lehet haladni. Így ha kiszállás előtt gyorsan indítasz akkor járni fog a kocsi motorja.
    Viszont nincs kuplung, remélem a PC verzióban benne lesz.
  • norbi56
    Köszi a gyors válaszokat:)
  • wollnerd #4022
    Igen lesz. aug.10-től lehet tölteni a STEAM-ről! forrás:
    Mafia2.hu The Buzzsaw küldit fogja tartalmazni.
  • DeerHunter01
    Augusztus 10
  • norbi56
    Sziasztok, mostanában nem nagyon olvasgattam a topicot, de elcsíptem pár infot.Lesz demoja a játéknak és ha igen mikor?:)
    Bocsi a hülye kérdésért:D
  • samsung123
    A Physx a legnagyobb parasztvakítás amit láttam valaha..pedig sokat láttam már..sőt sokaknak le se esik hogy mi parasztvakítás mi nem. csak itt az Nvidia ráadásul köcsög is, mert nem hagy választási lehetőséget..sajnálom hogy a cseh srácoknak kellett ennyire az nvidia pénze...mert az remélem tudjátok hogy nem az nvidia kártya csodája, hogy tudja ezt a ficsört hanem, csak szoftveresen a játékészítők, csak ezekre a karikikra készítik el ezt az effektet(nem azért mert csak az tudná)...de még ha gyökeresen megváltoztatná a fizikát...(talán ebben játékban csináltak meg a legjobban, mert eddig vicc volt ezen felül is)
  • Atkamon
    LOL, kicsit vicces volt ez a mondat, hogy "A Physx-nek köszönhetően hatalmas újításokat vihetünk a fizikába. A fizikai elemek láncreakciókat alkothatnak, például ha egy autónak meglőjük a benzintankját, felrobban, és megöli a körülötte állókat" azta... ehhez aztán kell physx tényleg... :D
  • zzeN
    Pár új kép:

BEST autó:

Többi itt.
  • tenkenorman
    0:39 nél olyan a pali mint a Frank.
  • kill3r21
    lehetne már hétfő :)
  • zzeN
    Még 1 újabb videó: All Access Look
  • buldozer99
    13perces videó

sorry ha volt már...
  • zzeN
    Új videó: Empire Bay

Szép havas táj 0:23-nál.
  • wollnerd #4011
    nem tudom. Sejtem, hogy a profil menübe
    Rejtélyes.
  • spy803
    Bal alsó sarokban a back gomb hova visz?
  • zzeN
    Exclusive Behind The Scenes: The Technology
  • Prince23
    Nem, bekopogtam a 2K Gameshez :P
  • Bence94
    hát ezek a kérdezz felelek-ek olyan nagy kalap szart nem értek ahogy van.nem mondott és nem is tuddott semmire válaszolni konkrétan az ember...
  • MrAndree
    Google Translatorral csináltad? :D
  • zzeN
    Kb. 2 hetes kérdezz-felelekből:
    "-Hogy fog működni a szabadkóborlás a játékban? Lesz majd Extreme mód, mint a Mafia 1-ben?
    -Lesz szabadkóborlás, de mást nem mondhatok."

Remélem lesz benne, be is baszna ha kivették volna belőle.
  • Bence94
    miért nem bírtak rakni egy gombot, hogy free ride mint az 1-ben ? Mert ha story modban kell játszani akkor nem tudod választani az időjárást a rendőrök mennyiségét és,hogy milyen járgánnyal akarsz kezdeni vagy rosszul tudom ezt ?
  • voodoo98
    jócskán le lesz, kb. 1/6-a lesz a teljesnek
  • zzeN
    Le lesz korlátozva. Viszont majdnem az összes jármű fellelhető lesz benne +40 zeneszám.
  • DeerHunter01
    De a város nem lesz lekorlátozva ?
    Nem hiszem hogy kiadnak egy 7-8 gigás demót 10 perc szabad járkálásra lekorlátozva.
    Szerintem egy adott kerületen belül lehet majd menni egy kis időt és kész.
  • voodoo98
    valószínű, de nem lesz akkora a demó játéktér, h ne lehessen néhány 10 perc alatt bejárni teljesen...
  • Prince23
    Mint Just Cause 2-ben :D
  • zzeN
    Biztos h "feltörik" az időkorlátot.
  • voodoo98
    2 hétig elég ennyi is, utána itt a teljes játék,
    meg hát újra lehet kezdeni a küldit gondolom!
  • voodoo98
    több fokozat lesz, szerintem low-on simán ki lehet tolni...meg amúgy is: ki kell tolni!:D
  • zzeN
    Dehogynem tudjuk. 10 percig kocsikázhatsz a városban aztán cső van. Na meg persze az az 1 küldetés.
  • tenkenorman
    nemtudjuk.
  • Fehercsoki
    A demoban csak egy egy lineáris küldetés lesz vagy némi freeride is?
  • ratgab
    Freeride: Á la GTA! Küldetések között tudsz kicsit szabadon garázdálkodni a városban vagy csak 1 részén (mint az első részben is volt). Aztán ha viszed tovább, akkor jutsz előre a főküldetéssel, de biztos lesznek mellékszálak is: kocsilopás, pénzbehajtás meg még ki tudja mi.

Persze mindezek nem tények, hanem a véleményem!