Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Hú itt aztán volt üzem.
Kezdjük is az elején, A GTA4 PC-re hírnek énis megörültem aztán megnéztem a hír dátumát (2008. január 30. szerda 14:18) szóval ezt itt le is kellett volna zárni.

Dave
"Állitolag lesznek benne évszakok. az iszonyat lenne szerintem ha egyik küldetésbe tél lenne másikba õsz/tavasz"
Most pont ennek nem néztem utána, de tudom, hogy vki nyitott egy topikot ezzel a kérdéssel: lesznek-e évszakok a játékban. (The game takes place during ~10 years so may questions is will we see Seasons in game, falling leaves in autumn, maybe snow in winter and so on ?) és megnézve az utolsó oldalt arra jutottak, hogy lesz esõ, vihar de nem lesz idõjárás (During missions is weather still, but some missions takes place in heavy rain or snowfall)

És kérlek emberek, mielõtt bepostoltokide egy TÉNYT azelõtt nézzetek icipicit utána, mert sok az esélylatolgatás, de ezek nem tények.
(lásd: GTA4 PC-re hírre is özönlött a nép, ordított veszekedett, beszólogatott pedig hülyeség az egész)

Ha belegondolunk nem lehet olyan borzalmasan messze a megjelenés, hiszen kaptunk nemkevés szép képet, egy videót és özönlik a hír (najó, csordogál). Szvsz a Take2 nem fog akkora hype-ot csapni mint a GTA4-nek a Rockstar -így a megjelenés elõtt-, de létrejött a kapcsolat gamer és fejlesztõ között, jönnek a hivatalos képek és tények, innen már nemhinném, hogy csökkenteni fogják a reklám mértékét.
Amennyire szidtam a játékot anno, annyira tetszik most és reménykedem, hogy ugyanazt tudja majd nyújtani mint az elõdje. Mindenesetre, Dave be kell ismerned, a GTA4 tarolt és lehet, hogy nem véletlenül nem akarják bejelenteni azt PC-re... (saját összeesküvés elmélet, nem ténynek venni!)

(ez már cikk is lehetne olyan hosszú hsz...)

Tomsteel
<#eljen>

Dave: vegyél vissza !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

A mai 15 üzenetbõl kb 10 et törölhetnénk mert szar gta 4-rõl szol. ez nem GTA IV topik... van neki 2 bõven elég annyi még sokis...
csakhogy ne vádoljatok meg hogy off-olok egykis hir:

Állitolag lesznek benne évszakok. az iszonyat lenne szerintem ha egyik küldetésbe tél lenne másikba õsz/tavasz

JaSoN HuNTeR
PC-re is úgyan olyan telt a megjelenés😉 Szóval tök 8.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kit--Kat
Fogd már vissza magad!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akyyy
nem^^

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pepsi Twist
én csicska vagyok? <#szomoru1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

aztkéne még, a sok csicska ide...

Risu Führer
simáán 😄

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Pepsi Twist
Átköltözött ide a GTA tápig?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Risu Führer
fasza

rotator
Nem jön elõbb, ezer éve cáfolták, egyszerre érkezik minden platformra.
Juhéj, most olvasom, ugyanaz az emberke a vezetõ forgatókönyvíró, aki a elsõ résznél is volt! <#eljen>

Tomsteel
"nem látod???"

az a Mafia-ra vonatkozik, de kötekedj nyugodtan, jól csinálod, ha nem vetted volna észre, nem én kezdtem, sõt én mondtam, hogy hagyjuk a fenébe, nem arról szól a topik...

Risu Führer
majd annál nagyobb lesz a meglepetés hogy Pc-n sokkal jobb😄

kirol
Lesz abból még õsz is. 😊 Csak jó legyen az a lényeg!
Bár hogy konzolra jön elõbb, nagy szemétség!

rotator
(pénzügyi negyedre)

rotator
Jelen állás szerint legkésõbb 2009. tavaszán (arra a pénzügyi évre van betervezve), de persze ez nem szentírás...

GTA IV-nk 2 topik is van, tárgyaljátok ki ezt ott. Megjelenés napján benézte, nahát röhögtem sokat, mert egyik a poupolás miatt sirt, 2. a grafika miatt amit aztán széspéges bjutiful gyönyörségnek hivta, ami szerintem elfogadhatatlan votl. nem beszélve a percenkénti 10 hsz-ekrõl 😄
Nah szeretném ha itt nem ez lenne...

kirol
Köszi, de nem látod???
Kit érdekel a GTA IV?
Én Mafia 2-t kérdeztem.

Tomsteel
#2075...5 hsz-el kellett volna csak lentebb tekerni 😛

kirol
Mafia 2 mikor lesz? Inkább ez a kérdés!

Snexi
Most már November 30.-ai megjelenésrõl beszélnek ami tuti nem lesz mivel akkor kiderülne hogy valaki tényleg kikotyogta a R*-nál.Valószínüleg 1-2 héttel késöbb vagy elöbb jön ki (ha igaz a pletyka)

Tomsteel
semmi sem biztos...de elég valószínû, ezen kívül sok helyen írjk az október közepét...de ne beszéljünk arról...én csak azt szerettem volna, ha ne mmondjuk rá, hogy biztos nem, de azt se, hogy biztos lesz.

Snexi
Lol,azért mert cseh oldalon kinn van a gta iv pc-re hivatalos bejelentés nélkül akkor az már biztosan ugy van?

Tomsteel
...legyen az akármilyen veszteséges ágazat.

Tomsteel
nem mindegy....az a mindegy, hogy Te, Én, és a többiek hogyan vélekednek róla...ez lényegtelen. A Rockstar is tudja, hogy mi az õ kis édeskéjük legfõbb ellenfele, épp ezért mindenhol ott akarnak lenni ahol az ott lesz.

2009 április-juniusban jelenik, 2008-ba semiképpen nem. max egy demo

kirol
Ja kb. De a 2008 az amúgy is korai lenne, mert 1 évet szokott csúszni.

grebber
Közelsem ezt az is mutatja hogy már mindeigy cég elpártól pctõl.Nemhiába nemjönnek a konzolos gamek pc-re nemérné meg nekik.(Persze némelyik mögött komoly sony pénzek vannak azért nem jönnek)

Next PC upgrade: 2022

teljesen mind1... nem szapulom a gta-t mert tudjátok hogy szerintem talcsika fost nem ér. de ez nem gta topig 😊

Tomsteel
konzolon ugyanolyan szintû warez él mint PC-n

Tomsteel
Honnan veszed ezeket a dolgokat?

lesz PC-re GTA, tudatlanságból ne írjunk marhaságokat!

Mielõtt jönnétek, hogy "fúj GTA bérenc", csupán felvilágosításként írtam.

Risu Führer
nem lesz GTA IV pc-re?hmm ezt nem tudtam.mondjuk nekem a Vice City tetszett a legjobban annak volt a legjobb hangulata.

ProGabe
nem magyarországot,ill. az itteni állapotokat kéne figyelembe venni!ha ilyen arányú lenne a warez vördvájd,akkor PC-re már rég nem jelenne meg semmi!de már megint itt tartunk ^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Tuti lesz PC-re igaz ott lewarezolják majd 90%-ban de akkor is az a 10% bevétel jól jön nekik.És ugye a pénz számít ezeknek!

Next PC upgrade: 2022

bertino
nahát, nem is tudtam, hogy a Rockstarnál melózol.
gratulálok!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi84
<#wilting>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Jelen állapotába már megveri a gta-t és még nincsen teljesen kész...

Hassan B
A GTA-t már ott megverte, hogy az nem lesz PC-re... (leglábbis nem sok esélly van rá)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

hát a gtat ha megakarja verni vagy szorongati akkor összekell szednie magát, én jobban várom mint a gtat, elõzõ is odabaszott, de keményen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

uhh 😊 te aztán tudsz fogalmazni
karcsi
enma mekszeresztema betaversziot teztelesre natyonirraj lez folek a teves rez a sivatakba

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

CheAteR88
jöhettnemár😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

gameplusz
Elég durva a graf.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

joebacsi
de végül silvio is túléli 😊

a többi mûveletlennek a kulcsszó: Sopranos

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Prézli
Tetszik ez a kép nekem. Eddig szajkózták, hogy megõrzik a hengulatot de ezt ezen a képen látom elõször. A fényviszonyok, a besütõ nap erõssége mind az elsõ részt idézi, csak így tovább

ja chríst-re sem emlékszem

Ki az szílvió, Tóny, és Paóli? <#idiota>
Végig vittem vagy ötször a Mafiát, de ilyen szereplõkkel nem találkoztam.
Szóval kik ezek?

tessék... Uj kép:

NEXT EXCLUSIVE SCREENSHOT FOR DELUCA'S RESTAURANT
MAY 1, 2008

Our second exclusive screen shows some indoor gunfighting action, with Vito in a warehouse somewhere in Empire City.

ne offoljatok már... itt látom hogy enyi annyi uj üzenet aztán beszéltek itt hülyeségrõl... mindjrát keresek valami jo hirt...