11769
-
#4071 Azért mert akkor még játék fejlesztés volt és nem játék ipar mint manapság túl sok a játék nagyobbak az igények, régen volt két-három játék azt csá nem volt appeláta hogy neked nem tetszik az volt kész ma meg nagy a választék így megnövekednek az elvárások is. -
#4070 mondom, mi van ha ezzel lesz befejeze a játék?
szerintem hatalmas nagy befejezés lenne, mellesleg az a piros autó sem véletlen az 1 végén... a 2ben is sokszor láthattuk már azzal rohangálni a 2 fickót
na mind1 majd kiderül a készítők meg azt kamuznak amit akarnak így csak nagyobb meglepetés lenne -
Dave0092 #4069 köze nincs hozzá.. a teszterek írták volna már ha így lett volna + nem egy interjúban megmondták, hogy semmilyen vonatkoztatás nem lesz az első részhez... na meg az nagy küldetés lenne, kocsikázz el a villanegyedbe, szólítsd meg a delikvenst és luparával lődd telibe.. Szerintem csak jó gengszter alaknak tartották az első részből, és kicsit felturbózva belerakták a 2-be. -
#4068 ja, csak most kapcsolódtam be :D -
spy803 #4067 Egy párunknak már eszébe jutott a topicban. Többek közt nekem is. :D -
#4066 Akkor nem tudom miért volt bennem hétfő. Valaki írta, hogy legyen már hétfő. De hát a demo az kedd :D -
#4065 nemtudom, lehet hogy lesz
10.én jön a demo a game meg hónap végén vmikor -
n3whous3 #4064 tudtommal a hónap végén -
#4063 Nem úgy volt, hogy semmilyen kapcsolat nem lesz az első résszel?
Amúgy hétfőn jelenik meg a játék? -
#4062 itt jobb minőségben
hát nagy lenne ha ez lenne a vége, a másik pali is kicsit Vito-s -
#4061 lol most jutott eszembe egy érdekes dolog
sztem a mafia 2 végén mi fogjuk megölni tommy angelot
nézzétek meg itt egy kép a mafia 1 végéről, sztem ez vito meg a dagadt haverja :D a dagadt hasonlít is a mafia2-ből a palira
http://imagerz.com/QEJEWUtvAwJSX19LRQVR -
#4060 valami értelmes bannert összehozhatna vki -
#4059 ezt mondod, de ebbe nem kell belekeverni a platformokat.
amíg ilyen zs..kotick félék lesznek a fejesek addig ez lesz a helyzet -
#4058 hát én nem ezt mondom?? a pénzéhség miatt is tart itt nagyrészt az egész -
#4057 had ne mondjam milyen Bobby Kotick és pénhézes társai sodorták ide a játékipart.
nem a minőség hanem a mennyiség a lényeg, és sajnos ez sokkal jobban megéri nekik. -
n3whous3 #4056 A konzolokon dömping van direkt azért, mert tudják, hogy van pénz benne. Azért, mert 60 csillió hardverre kell dolgozni, kevesebb idő van tervezni, stb ráadásul már kifogynak az ötletekből és igenis a konzolok miatt csökkent a minőség. -
n3whous3 #4055 A te screenshotod amit mutattál előtte?
Csak mert én érzem kicsit furának, hogy kezedben egy bétával/demóval nem játszol, hanem inkább kérdezősködsz, hogy milyen nehéz? LOL -
#4054 de most komolyan, honann tudod, hogy mi lett volna ha? :D
ez olyan vicces, régen nem volt konzol jöttek 2-3 évente a minőségi gamek és akkor se volt semmi szabály rá, egyszerűen csak nem kapkodtak nem sürgette őket annyira a kiadó -
#4053 Na leírom a véleményemet utoljára aztán részemről OFF vége.
Azt mondta tommygear hogy az új játékokat a konzolok miatt tervezik úgy hogy a hülye amcsi gyerek is végig tudja vinni.
Nem a konzol tehet róla hogy egyre lejjebb süllyed az a bizonyos léc.
Ha nem lenne konzol akkor is ugyanaz lenne az "igény".
Tökmindegy a pistikének, hogy tv előtt joyyal a kezében játssza azt a játékot vagy monitor előtt billentyűzettel meg egérrel a játék ugyanaz marad a nehézségével és a küldetéseivel együtt.
Talán ha lenne rá egy szabály hogy egy játékot minimum 2-3 évig kell fejleszteni és lenne egy minimum 15 óra játékidő más lenne a helyzet, de amíg nincs ilyen (és soha nem ie lesz) addig marad ez a helyzet.
Nem az a lényeg hogy min játszod a játékot. -
#4052 vagy 2 évvel a pc-s után pc 2002 és a rockstar portolta 2004-ben.pc-re tervezték. -
akár a max payne 1, régi szép idők :( -
#4050 mibajod?
csak a hülye nem látja, hogy süllyed le az egész játékipar egyre jobban -
#4049 eszedbe juthatna, hogy a mafia 1 pc-re jelent meg.
miutan lattak, hogy siker, megirtak konzolokra is.
errol ennyit. -
#4048 Jézusom te:D Kicsit ki kéne mozdulnod, nem?:D Soha nem játszottam konzolon amúgy...
Te vagy picit PC fanboy, nem? -
#4047 pc-sek nem elégednének meg ezzel a szinttel ha az lenne a főplatform, de ez van sajnos -
#4046 #4041 -
#4045 konzolbuzik egyesüljetek -
#4044 Oké, te csak kínlódj, én meg élvezem a játékokat, legyen az pc-n vagy szar konzolon, mindegyik van és érdekes jól megvagyunk XD -
#4043 Ha PC-n vennék milliószámra a 6 órás játékokat, akkor arra adnának ki nagy neveket évente, hogy dőljön a pénz... -
#4042 pc-re megvetted te is Call of Duty MW2-t , ami 6 órás egyjátékos kampánnyal rendelkezik.
Ha nem lenne konzol ugyanitt tartanánk, annyi hogy akkor pc-re vennék meg azt a mennyiségű játékot amiket konzolra adtak el. -
#4041 kiváló válasz -
#4040 Játékosokról van szó,miért kevered még mindig ide a platformot? Látom nem érted, hagyjuk -
#4039 ja és ezek a 6 órás játékok biztos a pc-k miatt jöttek be mi? nem is a kapkodás miatt, hogy évente adjunk ki egy nagy nevet boxra hagy dőljön a pénz, ugyan ne legyél naív -
#4038 teljes mértékben egyetértek. -
#4037 Próbáld ki szaros konzolon a Demon's Soul-t. Nehéz? Megismered majd a poklot...
A játékipar nem a konzolok miatt kurvult el, hanem a játékosok miatt,akik milliószámra veszik a "6 óra alatt és gondolkodás nélkül végigtolható játékok"-at , ezért a játékfejlesztők ezirányba vették az irányt. Platform lényegtelen még mindíg -
#4036 kurvára köze van hozzá hiába véded most itt burkoltan a boxot
a konzolok miatt kurvult el a játékipar, azok miatt jönnek 6 óra alatt és gondolkodás nélkül végigtolható játékok -
#4035 de ennek köze sincs hozzá hogy mi a főplatform.
a játékos a lényeg.
tökmindegy hogy egy amcsi dagadt hülyegyerek pc-n tolja, xbox360-on, vagy ps3-on, a fejlesztőkön múlik hogy milyen nehézre csinálják meg az adott játékot.
amúgy meg addig ne is beszéljünk erről míg nem jelent meg a teljes játék, lehet hogy lesznek benne szopatós küldetések. -
#4034 nézz már meg egy mostani megy egy régi játékot mennyivel nehezebb kijátszani? pl vice city vs gta4
elég régóta játszok, hogy észrevegyem ezt, hogy egyre lejjebb van a szint
mafia 1 idején meg nem a konzol volt a főplatform -
#4033 a Mafia első része is megjelent az akkori konzolokra (ps2, xbox) szóval hülyeség amit mondasz, akinek meg egy küldetés nagyon nehéz lesz az hiába próbálja másik platformon... -
#4032 biztos nem
ma már úgy tervezik a játékokat sajnos, hogy a hülye amcsi gyerek is ki tudja játszani a játékát a szaros konzolján