Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
van azért ott is warez, ez tévhit az emberekben, hogy csak a PC-sek "lopnak"...nézz meg egy torrent oldalt, opcióként tudod választani a keresésben, hogy konzol cuccok, szóval nem kell azokat se félteni.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
van warez csak 1/10 -e a pécéhez képest

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
jaja konzol... szart sem ér... most 1 évig jó lesz az X360 aztán úgy elfog avulni mint a PS1... arra sem lehet már kapni semmit... akkor is PC foreva... ennyit a konzolokról a konzol arra való hogy semmi seggtörlésre...

[HUN]FaTaL
ezt mondtam, de egyelõre csak a vinyók méretében van eltérés. Késõbb majd jön a lassú meg a gyors konzol aztán csak néznek hogy már ugyanannyiba (vagy mégtöbbe) kerül majd mint egy PC, a játékok meg 3x annyiba, és warez meg ugye nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tomsteel
<#eljen>

már most van ilyen. lásd 360 nak 2 verzioja... ps3 nak vagy 3...

[HUN]FaTaL
szánalmas dehát ez van, a játék kijön akkor is, ha lesz topicja az sg-n, ha nem és ettõl függetlenül milliók fogják játszani😊

Kit--Kat
Az a baj, hogy gyrekesen fogják fel nagyon és egy felnõtt embertõl aki ráadásul mod is, elég szomorú ezt látni.

Kaptam kölcsön PS2õt amikor megjelent a Vice City és jó idieg toltam vele.
Szerettem PS-õn nyomni a VC-t, aztán játszottam a The Gateway-el is azt is bírtam. Nincs bajom a konzolokkal.

Ezzel szemben néhány konzolos összekeveri a szezont a fazonnal, ez nem politika vagy verseny, ahol egymásnak kell feszülni és a másikat utáni meg elcsábítani és kiokosítani.

Tévedés a PC és a konzol megfér egymás mellett, csak pár értelmileg fogyatékos ezt nem így fogja fel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[HUN]FaTaL
konzol=lófasz

Nem jönnek rá hogy 1 lépés és lényegében amivel érvelnek hogy olcsó elveszti az egészet. Már most is van ekkora vinyós, meg ilyen extrák olyan extrák stb. Már csak 1 lépés és abból is lesz lassabb meg gyorsabb, tehát lényegében kapnak egy PC-t 😄

jah. a sok láma azon sohasem gondolkodik, hogy mindent pc-n csinálnak meg. És minden fps jáhchatatlan konzollal, plusz mindegyikbe van autoAIM amivel gyerekjáték az egész..

Kit--Kat
Szard le azokat az idiótákat, 5évesekre vallóan így akarnak izmozni, hogy bezárják, mert õk konzol pártiak és megtehetik. Én komolyan csak sajnálom õket, hogy ez kell a lelkibékéjüknek...
Megmondom õszintén nem foglalkozom ezzel a témával különösebben úgy is minden ki jön PC-re és ha kicsit odateszik magukat a fejlesztõk jobban és szebben.
Az ilyen a PC-knek leáldozott topikokat pedig kerülöm és meghagyom azoknak a szánalmaknak akik ezen élvezkednek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mafia 2 sys req-tõl kicsit tartok... sztem emgva hozzá a gépem bõven. de amiket itt összeolvasgatok... eléggé kell neki vga majd

Pepsi Twist
Nem tom de PC 1600x1200-ban egy 22 colos monitorral, full HIGH 16x AA-val 100% hogy szebb lessz mint a TVn

gta 4 lesz pc-re. mert r* a pénz fontos elem... és hát pc-n is rengetegen emgvennék a multi miatt is... átportolni nemhiszem hogy oylan nagy munka lenne

Tomsteel
ki lett mondva egyértelmûen, hogy nem lesz? több helyrõl hallod, hogy szinte biztos lesz, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy rengeteg olyan topik van ami nem érdemelné meg a létjogosultságát, legyen az bármilyen indok, erreföl pont a gta4 topikot kell bezárni, ami ráadásul még aktuális is volt. Továbbra is azt mondom, hogy ha nem jön be pár ember "hencegni", hogy én már tolom bibiiii, semmi nem történik, elvagyunk jó hangulatban, de nem így történt, és ezért is "minket" okolnak, és a mi topikunk került bezárásra. Ez a nem tisztességes dolog szerintem ! Mostmár tényleg agyon leszek ütve az OFFért.

Tomsteel
tudom, sokat üzentem neki privátban...elég szánalmas magatartás :S

Szabi84
van benne valami...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rotator
Khm, egyetlen hivatalos forrásból származó információ sincs vele kapcsolatban...

csak azért, mert az a béna kandurex konzol buzi, és azt akarja hogy csak konzolon legyen gta. am ha pc-s lenne kinyittatná egybõl 😄. szerinted kizárta be a pc játékokt nem leálodozotak topikot?

Pepsi Twist
ja

Tomsteel
OFF:

én is PC párti vagyok, PC-knek leáldozott topikból százat nyitottak itt SG-n, valaki nyitott gy "pc-s játékoknak NEM áldozott le topikot", pár napra rá be is zárták. Én 1 hete könyörgök, hogy nyissák meg azt a rohadt PC-s gta topikot, addig nem hajlandóak, amíg nincs hivatalosan bejelentve, annak ellenére sem, hogy még a csapból is október közepei megjelenés folyik (gta4 pc). Ennyit a demokráciáról, és az egyenlõségrõl. ELNÉZÉST A HATALMAS OFF-ÉRT !!

Pepsi Twist
OFF

PC télleg drágább meg minden de sztem sokkal jobb a játék meg minden vele... meg minek 2 készülék ha pl netezni meg ezeket akarok... konzolon nem lehet netezni meg word meg ezek... nah mindeggy... Én PC párti vagyok...

(egyébként sztem úgy lesz hogy mindenki konzolt vesz aztán eccer csak megjelennek bele a méregdrága fejlesztések és akkor hopp oda a konzol jó híre meg minden...)

ON

kicsit off:
Picsbe a konzolokkal. Az hogy 70 ropi egy X360 rendben, legyen. De ahhoz má' kéne ugye egy lcd tévé, akkor egy game 20k... Annyit nem ér. PCre feleannyiba kerül egy játék, és annyiból többet is nyújt, hogy a jobbakat szénné lehet modolni, ami azért megnöveli a játékidõt.

Sok autós game-hez többszáz letölthetõ pálya és autó van, némelyik jobb minõségû mint az eredeti. Vagy ott vannak a GTA játékok, mindent a saját ízlésedre formálhatsz a modokkal.

Szerencsére úgy látszik néhány kelet-európai team továbbra is a PCt favorizálja.

Tomsteel
így van...de amúgy tényleg haldoklik a pc....pfff, mert ugye minden szoftverfejlesztõ a konzolra koncentrál...itt a jó ellenpélda.

OFF:

Kit-Kat, jól becumiztuk a moderátori topikot, próbáltalak védeni, de csak hajták a magukét, hogy hivatalos bejelentésre várnak. Feldughatják a seggükbe.

Kit--Kat
messze van nagyon😞((((

Prézli
Éns nagy hévvel megnyitottam a szöveget, hogy majd ÉN lefordítom de mikor megláttam mennyi akkor inkább csak elolvastam. Nagyon köszönjük, hogy lefordítottad!

OFF
RedRiot: Hú azok a rég szép idõk, de visszasírom õket. Ha egyszer könyvet írok az életemrõl azok az átversenyzett éjszakák külön fejezetet fognak kapni 😄 Mostanában LFS-en vagyok a Magyar LFS Demo Bajnokságban 5. lettem, ez messze felülmúlta az elvárásaimat.
ON

"megerõsítették újból, hogy a pc az elsõdleges platform."

Azért ez is jó hír!

Pepsi Twist
az autó versenyes küldit én is megcsináltam elsõre 😄

Prazlee:
"Én imádtam azt a küldit!"

LOL, Prazlee szerintem te elsõre megcsináltad. Párszor versenyeztünk együtt GT Legends funrace-eken, emélxem hogy elég komolyan toltad. 😊))

akyyy
és azok nem publikusak? youtubon vagy ilyesmi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pár videót mutattak annak, aki a cikket írta.

2009 tavasz/nyár

Ez így elég jól hangzik.
Várom a megjelenést.
Az kb mikora tervezik?

akyyy
milyen videó?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😮OOOOOOOOOOOOOOOOOO
INCREDIBLE... ez ütni fog mindent egy pár évig az biztos

Tomsteel
köszönjük!!! <#eljen>

úgy legyen ahogy le lett írva, és akkor tényleg ütni fog !

*minél nagyobb a bûnözés egy városrészben, annál jobban figyelnek a rendõrök mindent. ilyenkor le kell fizetni a polgármestert, és akkor kicsit könnyebb helyzetbe kerülnek a maffiózó barátaink 😊

a játék menete nagyban fog hasonlítani az elsõ részhez, talán még túl is fogja szárnyalni azt 😊

szóval, mint redriot írta, semmi köze az elsõ résznek a másodikhoz, mások a szereplõk, a történet, és persze a kor.
az elsõ és második rész történetét is ugyanaz az emberke írta.
játék kezédésénél egy katona lép ki egy vonatból, nevezetesen Vito, aki a háborúból tér haza, mivel annak hamarosan vége. azt is elárulták, hogy egy kisebb elkövetett bûne miatt lépett be a katonaságba, mivel választási lehetõséget adtak neki, vagy leüli a büntetését, vagy megy nyírni a nazikat.
a játék elején egybõl találkozunk Joe-val, aki a fõszereplõ gyerekkori barátja, és "bûntársa".
beszélgetnek picit, és lelépnek, de 2 rendõr figyeli õket. hasonlóan, mint az elsõ részben, az általunk irányított karakter az okos, és viszonylag nyugodt gyerek, míg társa könyörtelen, és nem ismer határokat.
a várost manhattanrõl mintázták, és 2.5x lesz nagyobb, mint Lost Heaven.
a gta-hoz hasonlóan itt is lemodelleztek pár ismert épületet, mint pl. az empire state building, és ezt mindenhonnan láthatjuk a városban, vagyis segítséget nyújt a tájékozódásban.
a következõ videóban a várost mutatják be. csak azt írom, ami számomra új, vagy ötletes: kiégett autók, az ablakok kinézete is változó, a boltok kirakataiból kiszedhetjük a cuccokat, és rengeteg dolgot szét zúzhatunk.
aztán átváltották a napszakot éjjelre, hogy megmutassanak valamit, ami tök értelmetlen, de jó: a házakba látjuk, hol vannak az emberek, és ahogy mozognak szobáról szobára, úgy fel/lekapcsolják a villanyokat.
a készítõk arra törekednek, hogy az eddigi legélethûbb virtuális várost készítsék el.
minden embernek meg van a saját kis élete. reggel elindul a házából, felszáll a buszra, leszáll valahol, elmegy vásárolgatni, vagy valamit csinál, majd késõbb ha végzett, hazamegy.
balesetnél mindkét fél kiszáll az autóból, és kitöltik a papírokat. a rendõrök üldözni fogják a bûnözõket, ha látják, amint elkövetnek valamit (remélem nem csak Vitora gondoltak itt).
csöveseket is láthatunk, akik kukákat turkálnak, és kint alszanak a szabadban.
mostantól a rendõrök kicsit elnézõbbek, és 5mph-s határt nem meghaladó gyors hajtókat nem kergetik. ezt a többi autós is kihasználja, nem csak mi.
elég részletesen kidolgoztak mindent, pl.: a vonatok vagonjai különbözõek, autóink mocskolódnak, ha földes úton megyünk (moshatjuk is persze az autókat), öltözködhetünk, és az autók és ruhák a 40-es éveket divatját tükrözik.
a játék továbbra is a hentrõl szól, szóval sok-sok embert meg kell ölnönk.
a kamera helyzetét megváltoztatták, most már nem teljesen hátul van a kamera, hanem váll fölött inkább (nem sokat változott).
a fegyveres harcokat is próbálták hangulatosabbá tenni. az egyik misszióban egy tetõrõl fedezi a többieket Vito, és miközben a fegyverével lövi a sok ellent, a környezetet is szét rombolja. egy beton oszlopot teljesen lebont egy tommy gunnal. ahogy a golyók repülnek, úgy a környzetünkben is minden egyéb szárnyra kaphat (üvegek, hordók, és miegymás).
fedezéket is tudunk használni egy gomb lenyomásával. Vito ilyenkor bemászik vmi mögé, párat lõ az ellenség felé, visszahúzódik, leskelõdik, aztán újra tüzel. állítólag gyönyörû 😊
a golyók gellert kaphatnak, és ez igen veszélyes dolog.
ragdoll lesz benne.
a közelharc is szerepet kap a játékban. sok eszközt használhatunk, pl. piás üveget, ami ha eltörik, egy ütés során, még keményebb fegyverré válik.
a játék elején bejárhatod szabadon az egész várost, nem lesznek lezárások.
a járókelõk ha látják, hogy rosszat csinálsz, rohannak is egybõl, hogy rádión, vagy telefonon jelentsék a hatóságoknak. ilyenkor egy bizonyos autót keresnek a rendõrök, és a járókelõk által adott leírás alapján kinézõ embert. vagyis egy átöltözés, vagy egy rendszámcsere megoldja a problémánkat.
minél nagyobb a bûnözés egy városrészben, annál jobban figyelnek a rendõrök mindent. ilyenkor le kell fizetni a fickót, és akkor kicsit könnyebb helyzetbe kerülnek a maffiózó barátaink 😊
gta san andreashoz hasonlóan itt is lesz egy tisztelet mutatónk, ami a HUD-on lesz látható. még nem tudni, mire is fog szolgálni, de valószínûleg a 2 maffia családdal ápolt viszonyunkat fogja mutatni (mint a gta2-ben)
amikor faggatták a készítõket, hogy mégis mire solgál ez a tisztelet mérõ cucc, nem nagyon akartak válaszolni, de annyit még elárultak, hogy nem lesz olyan egyszerû dolog. pl.: ha leölsz sok-sok ártatlant, akkor drasztikusan csökken az érték, és bekattanhat a karakterünk.
bemutattak egy új szereplõt, nevezetesn Mikey-t, aki egy szerelõ, mondhatni õ Ralphie utódja (remélem õ is dadogni fog)
minden autót egybõl fel fogsz tudni törni egy kis minijáték keretében, vagy simán csak beütöd az ablakot, és kész.
az autók szépek, jól irányíthatóak.
a forgalom sûrû, és jóval változatosabb, mint az elsõ részben volt. az autók törésmodelle is változott, nem elõre legyártott gyûrõdések és miegymás lesz, hanem a sérült ponton egy szkript fogja elvégezni a változtatásokat. szóval a törés még reálisabb lesz.
a festék lejön, lökhárítók lógnak, és ide-oda mozognak, illetve a földhöz érhetnek, ilyenkor nyomot hagynak az aszfalton is.
lesz benne auto aim, ami konzolosok miatt szükséges, de ezt persze ki leeht majd kapcsolni.
megerõsítették újból, hogy a pc az elsõdleges platform.
nagyjából ennyi

Na ez, egy qrva nagy sorozat <#eljen>
Szabi84
Én is így vagyok vele, egyik legjobb küldetés! Amikor elõször nyomtam végig, elsõre megcsináltam, utána már azért megszenvedtem vele!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Prézli
Én imádtam azt a küldit!
Csomószor végigtoltam a versenyes részét és a végére már megálltam a köröknél, hogy bevárjam a többieket, majd megint elhúzzak. Nehéz inkább a Creme de La Creme autós üldözése, vagy az Election Campaign (elsõre) volt
(nameg a Free Ride Extreme)

úgy értem olyan 90%-os kiváló game lett volna az 1.de az én szememben csak egy jó játék lett...az autóversenyes szívatás miatt...

szerintem meg az volt nálam azért ért minusz 5 százalékot a játék.mindig is utáltam az autóversenyes gamékat erre meg..rohadt idegesítõ volt....durva hogy autómániás küldetést raktak bele anno...kb vagy 25-30 próbálkozás után sikerült,utána meg már levágtam mindig.

Risu Führer
amikor elõször felraktam az egyet kb 6-ra sikerült amikor másodszor tettem fel már levágtam a köröket 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

nekem momentán nehéz volt, egyik oszitársam, aki autorverseny örült az megtudta csinálni... én mindig levágtam az utat...

[HUN]FaTaL
Nekem is harmadszorra lett meg, szerintem volt nála nehezebb küldi.

No, ennyira még van idõm: a játék sztorija teljesen független az elsõ résztõl, a fõszereplõnek sincs köze Tommyhoz.

Ha-ha! Azzal kezdi az interjút hogy megkérdi a fejlesztõt: az elsõ részben miért volt annyira kurva nehéz az autóverseny küldi?

Basszus, én ezt télleg nem értem. Nekem ha jól emlékszem harmadszorra sikerült, itt meg a játéktörténelem legnehezebb küldetéseként értékelik. 😊))

Sajnos húznom kell melóba a többit nincs idõm elolvasni. 😞

Akinek van szabadideje:

Új info riport: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=188221

forditsa le 😊

utolso off-om 😊)))

Remélem tudod miért csak Konzolra adták ki a gta 4-et... Hány kockát olvasol a neten és csak az sg forumon, hogy a game miatt vesz most konzolt... nah már ezis jó üzlet a sony-nak/ms-nek. Tarolt, jah, a sok birka csõlátású között. akik már erre verték a farkukat... Én néztem ingame videot, amit a playerekv vettek fel, és töltöttek fel a youtube-ra, hát nemvoltam hude oda meg vissza. de még odasem... gta nem az én mûfajom... inkább a "mama2" usereknek való 😊

off: off 😊

Remélem adnak mostmár ki új videot. és amiket látunk képeken/videon, hogy kutya sétáltatlás, szivarozás, ujság stb... valosak lesznek, mert ha visszaemlékezünk a Mafia 1 introja amikor ugye indul a játék, csomo olyan rész van, amikor ujságot olvasnak, részeg ember az ut szélen, valaki öngyilkos és a hidnál van hogy õ ugyan beugrik, addig a rendõrség errõl leaarja beszélni. ez mind szép.. scak sajnos free-ride- ba nyoma sem volt..