11769
-
#3991 Hát ez baj!
Mi van egyszer túl nehéz lesz?
A küldik nehezebbek lesznek mint a Mafia 1-ben? -
voodoo98 #3990 Szeritnem a freeride, csak a single misszió kijátszása után válik elérhetővé. -
#3989 A főmenüje:
The Story-n belül található a free ride? Nem hiszem. -
#3988 2-t kellett volna visszaolvasnod. -
#3987 Hungamer előzetes -
#3986 Sziasztok!
A Mafia 2-ben lesz free ride??? Eddig nem igazán gondoltam hogy lesz.
De a 2 küldi között is lehet szabadon kóborolni. -
voodoo98 #3985 kell h legyen
én azt nem értem, h multi miért nincs, sokkal többen megvennék...
lehet, h 1-2 hónap múlva kijön majd egy multi dlc vagy ilyesmi! -
#3984 Remélem Freeride-ban lehet változtatni az időjárást, mert akkor én csak télen fogom nyomni:). -
#3983 Azt hiszem, az egyik kedvencem a havas autókázás lesz :-))) -
voodoo98 #3982 Akkor mégegyszer:
part1
part2
part3 -
voodoo98 #3981 Meg is találtam 6:09-nál: URL=http://www.gametrailers.com/user-movie/mafia-ii-gameplay-11-06-2009/334254]part 1[/URL]
a többi is meg van:
URL=http://www.gametrailers.com/user-movie/mafia-ii-gameplay-11-06-2009/334256]part 2[/URL]
URL=http://www.gametrailers.com/user-movie/mafia-ii-gameplay-11-06-2009/334262]part 3[/URL]
-
voodoo98 #3980 pc gameplay
volt már, de a végén olvasható a config is:
VGA: ATI HD5870 1gb
CPU: Core I7-860 @ 2.8Ghz
RAM: 4 Gb DDR3 1333
ATI-s gameplay, tehát PhysX és APEX tutti off volt, valszeg ezért nem mozdult el a hó.
ui.: meg valszeg azért sem, mert az már scriptes jelent volt.
(egyébként a gamescom-os videóban 2009 novemberében ez még nyáron és este játszódott!) -
#3979 ha úgy száltál ki hogy üresben hagyod a kocsit, vagy lenyomva tarod a kuplungot elgurult a kocsi, viszont ha sebességben hagytad vagy behúztad a kéziféket úgymaradt. ez is nagyon tetszet nekem. -
#3978 Nem esküdnék meg rá de mintha az első Medal of Honor -ban (Allied Assault) is így lett volna aztán abból a sorozatból is kivették persze :( -
#3977 de fegyvert venni külön lehet ?
-
MrAndree #3976 A GTA 4ben is le lehet állítani a motort, pedig az konzolos és elég új. Szóval, hogy ebben is lehet-e majd annak igazából semmi köze a konzolhoz. Ahogy az újratöltés dolognak se. -
doggy90 #3975 ez tudtommal mar nem igy lesz, azt hiszem az egyik interjuban megerositettek, valamint a kocsibol se lehet loni es a fegyvereket se tudod eldobni. -
#3974 Szerintem konzolon is simán meglehetne oldani pl. a motor leállítását/indítását szimplán az RS megnyomásával. -
#3973 Nagyon jókat sorolsz fel! Ettől örök kalsszikus a Mafia(az apróságoktól)
nekem is eszembe jutott egy: ki lehetett úgy szállni a kocsiból, hogy járva maradt a motor...tipikus filmes megoldás...balhé végeztével egyből pucolhattunk.(csak kár hogy a játék végefele jöttem rá)
szerinetem, ezeket mind "beárkádosítják" sajnos....ez a konzol gondolkodás (nem a konzollal van bajom). -
#3972 Operation Flashpointban is hasonló. Ott ha újratöltesz úgy, hogy az AK-ban van még 11 golyó, akkor azt később visszatöltheted, és 11 golyó lesz benne. -
#3971 BF 2-ben is így volt megcsinálva. "Újratöltés mániásoknak" ez elég nehezítés :D -
McCartman #3970 eszembe jutott még egy egyedülálló megoldás az első részből.
Nem tudom nektek feltűnt-e anno, de ha egy tárból csak egy gólyót löttél ki és újratöltöttél , az össz lőszered nem 1gyel csökkent hanem az egész tárkapacitással.
Mint a valóságban , ha egyszer maradt még 6 golyó a tárban de eldobod , ne maradjon már benne az inventoryban.
Még egy játékkal sem találkoztam Mafian kívül ahol figyeltek volna erre , FPSek fejlesztői is szarnak bele.
Kiváncsi vagyok , az új részben figyelnek-e ezekre. -
#3969 Itt lehet folytatni -
MrAndree #3968 Ne fárasszatok már a warezzel könyörgöm. Nézzetek a dolgok mögé. Heavy Raint a Sony adta ki, akik teljesen véletlenül a PS 3at is gyártják. Boxra se jött, és nem azért mert annyira szartak a boxos wareztól. Gears of War 2 ugyanez, csak MS a kiadó, boxra ugyebár. Probléma a warez PCn, persze, de azért ne nyaljunk már be mindent amit a kiadók mondanak. -
#3967 Már, hogyne lenne köze hozzá, nem is kicsi! A Gears of War 2-t, meg a Heavy Raint is ez miatt nem adták ki PC-re, mert biztos olyan sok fogyott az előző játékból... -
MrAndree #3966 Na igen, ez meg a másik. -
MrAndree #3965 Milyen idióta konzolportok? Hol? A GTA 4 az volt, ezen kívül ami még eszembe jut az a Force Unleashed, de patchekkel azóta azt teljesen javították. Persze értem én, hogy sokan képtelenek egy játék irányításának a megszokására rászánni 3 percet, inkább azonnal habzó szájjal ürvöltik, hogy "szar konzolport", de attól ez még nem lesz igaz. -
McCartman #3964 és nyilván olcsóbb is volt , hogy nem kellett a semmiért (boxod eladásokhoz képest) költeni a portolásra. -
MrAndree #3963 A wareznek semmi köze ahhoz, hogy valamit kiadnak-e PCre vagy sem. A microsoft boxos nagyágyút akart csinálni az Alan Wakeből, ezért jött csak arra. Az már más kérdés, hogy nem nagyon jött be a dolog. -
#3962 Rendesen elértettél.
1; GTA4.1.0.7.0. patch fentvan. Gépem; C2D E6550. 9800Gt, 2G ram, Win7, stb. Betöltésnél 60Fps. Kiérek az utcára 30-35. (eső-köd esetén 23) Fél óra múlva 17FPS. Egyszerüen nem üríti a memóriát megfelelően. SZAR.
2; Idióta konzolportok PERSZE hogy nem fogynak PC-n. Lehet warezra fogni, de ha elüldözik a játékost, nem kell csodálkozni. Én már alig veszek játékot, pedig (ha lenne mit) vennék. DE NINCS. Lehet rinyálni a warez miatt, de a boxon fogynak a játékok, holott arányaiban ugyan annyi a warez, PS3 meg warezmentes, mégsem vezet eladások tekintetében.
Be lehet szopni a marketing-bullshit-et, csak nem érdemes... -
McCartman #3961 biza, a warez miatt egyértelmű , hogy jópár éve konzolra fejlesztenek esetleg időközben úgy döntenek ki sem adják PCre.(Alan Wake)
pl. az EA játékainál (Godfather) már megszokhattuk , hogy még a konzolos verza sem az igényesség szobra , legyen színes-szagos , egy 8 évesnek se legyen vele bonyolult eljátszogatni.
egyedül a Mafia fejlesztőiben bízok még , hogy ami egyszer az előző verzióban működött és egyedi, igényes megoldás volt , nem veszik ki a második részre.
Ettől is volt a Mafia kicsit több és jobb minden addigi (szvsz azóta sem veszi fel vele a versenyt egyik GTA sem) játéknál.
Számomra sokat jelenten(én)ek az ilyen részletek.
(amikre pár hozzászólással előbb hoztam példákat) -
#3960 Nekem a játék egészen a tavaszi patchig szaggatott, utána jó lett. Nem értem, hogy miért lenne szar... Eléggé tájékozatlan lehetsz a témában, hogy megcáfolod, hogy PC-re sokkal kevesebb játék kerül eladásra, mint konzolra.Kiváló példa erre az MW 2, ami konzolon már elhagyta a 20 milliót, PC-n meg 2-3 millió között mozog. Ez azért durva. Meg ott vannak a sima, csak egyjátékos móddal rendelkező játékok, amelyeket PC-n abszolút warezolnak rendesen (sajnos) -
#3959 ????
GTA4 mai napig SZAR. A legújabb peccsel.
4-5x annyi fogy konzolra? Ja, ez csak azért érdekes, mert 10-20x annyi számítógép van. Ha arra fejlesztenének, arra fogyna jobban. -
#3958 Amíg konzolra 4-5x annyi játék kel el, mint PC-re, addig ne csodálkozzunk, hogy a konzolt részesítik előnyben. De a játékkészítők szemszögéből nézve ez érthető is... Az irányítási problémával egyetértek, bár sok játék van, amit sikeresen portoltak. Például a GTA IV-et jól lehet irányítani PC-n is, igaz anno a gépigényt szúrták el, de most már azt is kijavították. -
#3957 szerencsére kormány kezelés még lesz azt mondták"hú nagyon faxa g25-el" viszont manuális váltó elvileg nem. -
McCartman #3956 például a kontrollerek miatt végtelenségig leegyszerűsített silány célzási rendszert , amit aztán megörökölnek a pc-sek is konzolportként.
mert te mire gondoltál? -
Ironman2 #3955 Akkor még 1 hét.Az jó -
Bacsa09 #3954 Aug.10-én jön mindhárom platformra. -
Ironman2 #3953 Mikor jön a demó? -
#3952 Mit értesz a konzolos igénytelenség alatt?