Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nincs semmiféle Chris
"Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli "
Tóny nem hal meg, mivel meg sem jelenik semmiféle Tóny a játékban. Tommy és Paulie viszont meghal.
"Szílviót meglövik bandahábóruba"
Aha, a Groove Street megvédése közben...
Hülye-e vagy, ember?!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szílviót meglövik bandahábóruba
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Szílviót meglövik <#gunyos1>#gunyos1> bandahábóruba
Jöttek az infók, hogy health regeneration (visszatöltõdõ élet lesz) és jól ki is tört miatta a nyavajgás a topikban. Énse szeretném, ha ez lenne, de szerintem nem hülyék ezek a csehek, ha látják a közfelháborodást akkor észbekapnak.
Még pár infó ami nekem új volt:
Az autók realisztikusabban (!) fognak viselkedni mint az elõzõ részben
Hatalmas örömömre tervezik a falusi környezetet is, akárcsak az elsõ részben volt (imádtam ott mászkálni, egyszerûen zseniális hangulata volt)
AegiaPhysix lesz a fizikus engine, sztem senkinek nem kell bemutatni mire képes ez a motor
Saját grafikus motorjuk lesz. (Igazából nem a grafikán dõl el a játék, én pont azért szerettem a MIAFIA-t mert olyan egyszerû volt, és érezted, hogy tudod mi zajlik körülötted)
Az autókat meg is vásárolhatjuk, lesznek mellékküldetések (lásd Lucas Bertone)
Vito azért megy a háborúba, mert miután elkapták egy bûncselekményért kettõ közül választhat, börtön vagy háború
Természetesen ezek mind talált infók, de a Mafia2 fórumáról vannak így nagyobb eséllyel igazolódnak be.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Call of Duty 4 mások tapasztalatai alapján sok film kevés játék, ezt nem szeretném 😞
de senki sem gondolja úgy, ha sok féle történet lesz akkor kevesebb játék? pedig gondoljatok bele, ha a több szálon dolgoznak az 1 játszás esetén rövidebb mint ha csak 1 szál lenne, viszont ki lehet majd játszani minden szálat akkor meg ugyan olyan hosszú, de remélem ügyesek maradtak és nem olyan drasztikusan oldják meg hogy nagyon rövidüljön a játék 1 játszás esetén
nézzük azt a mai játékok már kétrétegû dvdre mennek rá, ami 9 giga körül van.
és lehet akár két lemezes is.
de a mafia 1 se volt 1 cd-s hanem vagy 4😄
Átvezetõ részt meg nem konkrét filmre kell gondolni, hanem pl ami volt a mafia 1 végén is 5 perc es epilogus vagy mi...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Az ígéretek szerint közel kétórányi, Hollywood-i minõségû átvezetõ filmek garantálják majd a történet magasfokú élvezhetõségét."
ha mind a kettõt beváltják akkor 15 perc alatt végigjátszható lesz?
vagy lesz 30 giga a játék, mert ennyi film nem kéne bele, az biztos és én ha több féle képpen is le lehet játszani a gamet az azt mutatja, hogy rövidebb lesz minden mód.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
valaki a fejlesztõ gárdából elárulta, hogy a konzol és pc között grafikai különbségek lesznek. pontosan valami olyat mondott, hogy pc-n már most gyönyörû a játék. és ez még nem a végleges kinézet. szóval pc az elsõdleges célplatform, mint már írták elõttem.
a mafia 1 is a maga idejében nagyon szép volt, és a szépségéhez remek optimalizálás is társult, szóval nem kellett neki erõgép.
multi szerintem nem lesz benne, ismét a single módra gyúrnak rá valószínûleg. és talán story módon kívül több fajta játék lehetõséget raknak bele.
és az is biztos, hogy a játék nagyon ütõs lesz.
remélem a zenék megint olyan frankók lesznek. az elsõ rész után haverokkal mindig dúdoltuk a hülye számokat, annyira fülbemászóak voltak 😊
"annyi hírmorzsát mégis elhintettek, hogy egy csokorba gyûjtve egy rövid elõzetest véssünk belõle"
Igazad van, basszuk le a GS-t, mert segíteni, informálni akarja az embereket. <#eljen>#eljen>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://www.gamestar.hu/mafia-2-uj-infok.html
Sok hasonloságot nem látok a két rendõr között. de itt már nem csak 1-2 rendõr fajtta lesz.. lesz koca fajta is
Dave0092: Minden ami GTA az szar! A GTA rossz és hülyék játszák, de ha észrevennéd minden kommentedben szerepel, beszélsz és beszélnek róla így is hírdeted, és sztem már legalább 2 ember próbálta ki, mivel látják, hogy még a Mafia2 topikban is arról van szó.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
persze mind2 oldalon meglehetõsen sokan játszák a "dögöljön meg a másik tehene is",ill. a "szomszéd fûje mindig zöldebb" játékokat.én azt mondom,mindenki játszon amin tud/akar,és legyen szent a béke.de ami pl a gtaiv miatt most folyik itt az sg-n,az teljes mértékben ovis színvonal :\
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!