Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karcsi
asz elejen mekhal a foszereblo de rokton lez masig

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

JaSoN HuNTeR
köszönjük Emese.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prézli
"a végén chríst ki,níyírják "
Nincs semmiféle Chris

"Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli "
Tóny nem hal meg, mivel meg sem jelenik semmiféle Tóny a játékban. Tommy és Paulie viszont meghal.

"Szílviót meglövik bandahábóruba"
Aha, a Groove Street megvédése közben...

Hülye-e vagy, ember?!

Risu Führer
de a lénye ugyanaz

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

akyyy
ez nem ugyanaz, nincsennek benne a szmájlik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Risu Führer
hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .
Szílviót meglövik bandahábóruba

akyyy
ezt mégegyszer légyszives, köszi!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

macskássy
hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .<#kerdes><#hawaii>
Szílviót meglövik <#gunyos1> bandahábóruba

Risu Führer
én például személy szerint leszarom a grafikáját.ha ugyanolyan(sõt a képek alapján jobb) hangulata lesz mint az elsõnek akkor nálam vinni fogja a pálmát.

Prézli
Éledj Topik!

Jöttek az infók, hogy health regeneration (visszatöltõdõ élet lesz) és jól ki is tört miatta a nyavajgás a topikban. Énse szeretném, ha ez lenne, de szerintem nem hülyék ezek a csehek, ha látják a közfelháborodást akkor észbekapnak.

Még pár infó ami nekem új volt:
Az autók realisztikusabban (!) fognak viselkedni mint az elõzõ részben
Hatalmas örömömre tervezik a falusi környezetet is, akárcsak az elsõ részben volt (imádtam ott mászkálni, egyszerûen zseniális hangulata volt)
AegiaPhysix lesz a fizikus engine, sztem senkinek nem kell bemutatni mire képes ez a motor
Saját grafikus motorjuk lesz. (Igazából nem a grafikán dõl el a játék, én pont azért szerettem a MIAFIA-t mert olyan egyszerû volt, és érezted, hogy tudod mi zajlik körülötted)
Az autókat meg is vásárolhatjuk, lesznek mellékküldetések (lásd Lucas Bertone)
Vito azért megy a háborúba, mert miután elkapták egy bûncselekményért kettõ közül választhat, börtön vagy háború

Természetesen ezek mind talált infók, de a Mafia2 fórumáról vannak így nagyobb eséllyel igazolódnak be.

EnZsolt
Szerintem ne magyarázd a bizonyítványodat 😊 amúgy meg miért lenne rövidebb, sõt inkább hosszabítja, hiszen a másikat is végig akarod játszani. Gondolokozz reálisan végigviszed az egyik szálat mondjuk 50 óra alatt, a másik szálat, ami mondjuk a feléig megegyezik az elsõvel az szintén 50. Akkor 50 órát játszottál a játékkal vagy többet? Na látod. CoD 4 egy végig elõre scriptelt játékmenetet követ, melynek lényege, hogy úgy mész végig, ahogy a gép szeretné és mindig az történik. Itt is ez fog történni részint, viszont hihetetlen nagy szabadságot kapsz abban, hogy hogyan végzed el a feladatot egy hatalmas területen. Szóval nem fogod azt kapni, ne aggódj. A hollywood-i minõség pedig nem a felbontásra értendõ, ahogy azt már leírták elõttem, hanem arra, hogy olyan mintha egy filmet néznél, a snittek, a szereplõk, a kamerabeállítás, mint az elsõ részben.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ProGabe
...vagyis megrendezett,filmbeillõ vágással és fényképezéssel!ezt jelenti a hollywoody minõség,nem a videók minõségét.ráadásul a játék motorjával készülnek,tehát nem foglalnak plusz helyet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hollywoody minõségû...

bertino
semmi köze a dolognak a HDhoz, ezt nem tudom honnan sikerült venned. 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Palinko
Dave0092, rá kellett volna ha érdekel 17, látom rosszul vettétek túloztam a 15 percel, és tudom hogy a 2 óra film az nem egyben lesz 😄 azt viszont elfelejtettem hogy a mafia játék motorral oldja meg a filmet ami azért jelentõsen csökkent a méreten és a 30 giga is túlzásnak írtam de hát szó szerint vettetek mindent...

Call of Duty 4 mások tapasztalatai alapján sok film kevés játék, ezt nem szeretném 😞

de senki sem gondolja úgy, ha sok féle történet lesz akkor kevesebb játék? pedig gondoljatok bele, ha a több szálon dolgoznak az 1 játszás esetén rövidebb mint ha csak 1 szál lenne, viszont ki lehet majd játszani minden szálat akkor meg ugyan olyan hosszú, de remélem ügyesek maradtak és nem olyan drasztikusan oldják meg hogy nagyon rövidüljön a játék 1 játszás esetén

3 CD-s volt. És nemhiszem hogy HD formába lennének ezek... Egy HD film. pl a Hitman 8,11GB, Szerintem egy 10 gigánál nemlesz több maga a játék... max 16 😊

akyyy
miért ne lehetne 30 giga?
nézzük azt a mai játékok már kétrétegû dvdre mennek rá, ami 9 giga körül van.

és lehet akár két lemezes is.

de a mafia 1 se volt 1 cd-s hanem vagy 4😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pff 😊 Nem néztem még meg a adatlapodat de gondolok nemsokat tévedhetek... 14 alatt ugye 😊?

Átvezetõ részt meg nem konkrét filmre kell gondolni, hanem pl ami volt a mafia 1 végén is 5 perc es epilogus vagy mi...

EnZsolt
Erre a hülyeségre, hogy sikerült rájönnöd? Miért lenne 15 perc a játék? 30 giga meg pláne nem lesz. És nem film lesz benne, hanem átvezetõ film, vagyis saját motorral készített kis filmecske, amikor nem te irányítod a karaktert, tudod mint az elsõ részben. Az pedig, hogy emiatt rövidebb lesz minden mós, no comment. Inkább ülj le, egyes.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Palinko
"A második epizódban a történet bizonyos helyeken választás elé állít bennünket, mely a végkimenetel szempontjából lesz fontos, ugyanis döntéseink határozzák meg a végkifejletet."

"Az ígéretek szerint közel kétórányi, Hollywood-i minõségû átvezetõ filmek garantálják majd a történet magasfokú élvezhetõségét."

ha mind a kettõt beváltják akkor 15 perc alatt végigjátszható lesz?
vagy lesz 30 giga a játék, mert ennyi film nem kéne bele, az biztos és én ha több féle képpen is le lehet játszani a gamet az azt mutatja, hogy rövidebb lesz minden mód.
Pepsi Twist
ezt bóknak veszem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
hülyegyerek xD

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
jah jó lesz ha lesz benne trance 😄 xD

elõször is annyit, hogy egy idõben fog megjelenni a játék konzolra és pc-re. ez be van jelentve. nem kell rajta vitatkozni, mert tény.
valaki a fejlesztõ gárdából elárulta, hogy a konzol és pc között grafikai különbségek lesznek. pontosan valami olyat mondott, hogy pc-n már most gyönyörû a játék. és ez még nem a végleges kinézet. szóval pc az elsõdleges célplatform, mint már írták elõttem.
a mafia 1 is a maga idejében nagyon szép volt, és a szépségéhez remek optimalizálás is társult, szóval nem kellett neki erõgép.
multi szerintem nem lesz benne, ismét a single módra gyúrnak rá valószínûleg. és talán story módon kívül több fajta játék lehetõséget raknak bele.
és az is biztos, hogy a játék nagyon ütõs lesz.
remélem a zenék megint olyan frankók lesznek. az elsõ rész után haverokkal mindig dúdoltuk a hülye számokat, annyira fülbemászóak voltak 😊

Prézli
De ha félreinformál akkor mit tegyünk? Most is ömlenek ide az emberek keseregni, hogy adaptáció lesz mert a GS azt írta.

Csuhai G
Ezt nem értem...õk sem hasra ütve találják ki a híreket, hanem utánajárással.
"annyi hírmorzsát mégis elhintettek, hogy egy csokorba gyûjtve egy rövid elõzetest véssünk belõle"
Igazad van, basszuk le a GS-t, mert segíteni, informálni akarja az embereket. <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Risu Führer
már szerintem errõl írtak mindenfélét.

Risu Führer
különben nemtom észrevettétek e de az egyik régebbi képen amikor Vito meg Joe lövöldözik a kikötõben és felrobban pár hordó ott annak a faszinak aki a hordónál van kifröccsen a vére meg ha jól látom akkor golyónyomok vannak a kabátján.

Pepsi Twist
itt? #1998

Snexi
Hol olvastad hogy a pc az elsõdleges platform?

Pepsi Twist
a-a ezek 1xre adják ki mindenhova mivel a PC ez elsõdleges platform...

Risu Führer
hát nemnagyon de azért vannak jó dolgok azokban amiket leírnak 😊

Snexi
Megint az van hogy PC-re késöbb lesz...

Pepsi Twist
gameszarnak te hiszel? -.-'

Risu Führer
ÚJ INFÓK
http://www.gamestar.hu/mafia-2-uj-infok.html

12346
Dave0092-es részhez hozzászólva. ezzel volt tele a tököm már az elején. ok, hogy szar, de állandóan ezt szajkózva már igazán unalmas:/ bár ezek szerint nem csak számomra irritáló. azér csak beszóltak nekem emiatt legutóbb, mikor szóvá tettem <#vigyor3>

ahogy mondod...

Sok hasonloságot nem látok a két rendõr között. de itt már nem csak 1-2 rendõr fajtta lesz.. lesz koca fajta is

Prézli
Hihi mit vettem észre (nem ám olyan nagy, csak érdekes)
Sokat játszottam az elsõ résszel és bizony
ezen a képen a sofõr feje fölött látni egy szaladó rendõrt. Na az kiköpött úgy néz ki mint az elsõben kép

Prézli
Igen, feltûnt, bár nem tûnik elsõre kutyasétáltatásnak, inkább mintha elszabadult volna 😄

Dave0092: Minden ami GTA az szar! A GTA rossz és hülyék játszák, de ha észrevennéd minden kommentedben szerepel, beszélsz és beszélnek róla így is hírdeted, és sztem már legalább 2 ember próbálta ki, mivel látják, hogy még a Mafia2 topikban is arról van szó.

Risu Führer
végre beindul a fórum 😊

ProGabe
most már igazán befejezhetnéd a gta szapulását.ez még mindig a mafia 2 topik,te meg minden hszedben a gta-t osztod.én sem írom le mindenhol,hogy dögöljön meg gyõzike...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Risu Führer
lesz benne kutyasétáltató ember.ha jobban megnézed az egyik képen amikor Vitoék lazulnak a háttérben egy ember kutyát sétáltat😊

Jah eléggé szánalom. Meg amugyse értem mit esznek a GTA-n. Reklámja nagy csak, egyébként ha nem reklámoznák agyba fõbe állitom az sg fele nemis ismerné. legalább a mafia 2 vel nem 12-13 évesek fognak jáccani, és ha netán multi lesz akkor nem ilyenek fognak bepamogni hogy takarodjmá paraszt 😄

ProGabe
hagyjad!tõrt döfsz egyes konzolosok szívébe,ha megmondod,hogy lesz olyan játék,ami PC-n is egyenrangú 😊

persze mind2 oldalon meglehetõsen sokan játszák a "dögöljön meg a másik tehene is",ill. a "szomszéd fûje mindig zöldebb" játékokat.én azt mondom,mindenki játszon amin tud/akar,és legyen szent a béke.de ami pl a gtaiv miatt most folyik itt az sg-n,az teljes mértékben ovis színvonal :\

rotator
Ez volt a legelsõ hír a Mafia 2-rõl, amit kb. másnap megcáfoltak hivatalosan.

Snexi
Az nem volt benne hogy csak az után kezdik optimalizálni az interjúba,csak az hogy késöbb jön ki PC-re mint konzolra

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FlyHigh
PC GURU meg kapja be, fordítani sem tudnak.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
megvan, hála az égnek, legalább ezt egy idõben kihozzák, nagy lesz, várjuk!

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Ez a megerõsítés mikori?

Thrash \'Till Death