Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Hát ez max csak jövõre lesz... nem tom a garfika... engem annyira nem zavar, hogy olyam amien, legalább talán megy az én gépemen is... 😛

][ ВАЗ ][

CheAteR88
elszomorító😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Pepsi Twist
grafikát nézve nem túl jó...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Fido4life
Mert a játékról még szinte nulla információ sincsen, és addig az ember megpróbálja hasonlítgatni ahozz a játékhoz ami legikább hasonlít rá. Ha egy fifát emlegetnénk 10 hszenként még meg érteném mi a bajod...

Hassan B
Megint egy interjú a community-n, de szintén csak egy fejlesztõt mutatnak be...

][ ВАЗ ][

Hassan B
Ja, Take 2. És? Nem hinném hogy õk rosszul járnának. Na de teljesen mind1. Már alapból hülyeség volt ezt felhozni, ugyanis ezt valamikor 2009-re ígérik.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Abból, hogy ez pc-s topik már gyanús lehetett volna... Dátum még nincs.
...boxra is lesz.

][ ВАЗ ][

Ironmask
mikor jelenik meg?pc.re jön? xbox 360ra?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Közös a kiadójuk...

Hassan B
Látom nem érted, de lényegtelen...

][ ВАЗ ][

ProGabe
gondoltam kijavítom a hülyeségét. szóval az a plusz egy a te hsz-ed volt -----------------.......-----------------

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
de ott a pc is beleszámított

bertino
és ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cod4 bõl meg több mint 10 milliot

Hassan B
Meg nem kéne mindig hozzátenni egyet azzal, hogy "ezt nem kéne itt csinálni"... -.-

][ ВАЗ ][

ProGabe
biztos ezért adtak el 8.5 milliót a 4-bõl

amúgy miért kell itt folyton GTA-val jönni? mindegy hogy pozitív vagy negatív értelemben, a lényeg hogy nem kéne 10 hsz-ként elõhozni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hassan B
GTA már rég lejárt dolog... san andreastól már uncsi az egész, hiába lesz pár újabb dolog meg szebb grafika...

][ ВАЗ ][

bertino
ja, hála a moddignak.

Fido4life
Hát érdemesebb késöbb kiadni mivel PC-n minden GTA láz jóval tovább tartott mint konzolon.

Gerbill
Jah persze<#idiota>biztos is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kevés az info aahoz hogy most novemberbe adják ki, nameg jön a gta 4 is... max abba bihattok hogy a pénz miatt adják ki nov-ba, mer karácsonykor mindig több a bevétel

Hassan B
Hát nem tudom, szerintem az, de ez persze csak attól függ, hogy ki mit gondol. Mindenesetre ha tartják az ígért határidõket, akkor legalább fél év lesz a két játék között...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Csuhai G
Sajnos ez nem olyan biztos.. 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hassan B
Már miért nem? Max a Rockstar járna rosszul...

...és üzletileg sem lenne túl bölcs döntés a GTA4-gyel egyszerre kihozni...

mert 2009 márc-ápr-ra igérték

Risu Führer
és lehet még a gc-re sem viszik😞
http://www.gc-germany.com/index.php?page=963¶ms

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
honnan todd?

biztosan nem... 2009 márc

Risu Führer
nah megjelenik a gta 4 pc-re november végén.lehet hogy akkorra a mafia 2 is kijön?

Hassan B
Az az igazság, hogy szerintem soha nem tudjuk meg, max ha megkérdezzük a csapattól. Könnyen lehet, hogy lesz ilyen szép az ingame dolog, de ez akkor sem az...

Risu Führer
sztem inkább outgame😊

ProGabe
egyszerûen lerí róla hogy az
ráadásul a screenshot galériában van
rekesz sörben fogadok, hogy ez ingame 😊

Hassan B
Érdekes lenne, mert ez a leges legelsõ képek közt volt... Nem hiszem hogy akkor már ott tartottak hogy ingame képeket mutogatnának.

bertino
télleg ? a fejlesztõknél dolgozol ? 😄

Ez in game

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
ez biztos hogy nem render!

N o N a m e
értem.
bertino
ez egy render.
persze valoszínûleg van köze az ingamehez.

HeadHunter86
Ez a kép eszméletlen szép, mennyire letisztult. Gyõnyörû. Remélem marad ilyen a graf, nem sokat butítanak rajta.

Hassan B
Hát ez még az elsõ Mafia 2 topik... 2003 óta kitelt ennyi( még úgy is hogy jó ideig zárva volt )...

N o N a m e
akkor 2400 hszen keresztül csak flame, szpem volt? 😄 jóaz 😄
Máté94
Semmi😄
N o N a m e
Hú de régen voltam itt! Van valami új hir? Mikor jön, gépigény stb?
SimaSuna
még úgy az elején 😊
ha már volt akkor bocs

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
hát a semminél csak sûrûbben jöhet, bármit is csepegtetnek 😊

tényleg jó lenne már valami, de GC-ig nem igen várható semmi, na de majd akkor!

Risu Führer
na végre...szerintem most már sûrûbben fognak jönni az infók

Hassan B

" DeLuca Vendéglõje az a hely, ahol a Mafia közösség összegyûlik, hogy megosszon veletek exkluzív interjúkat, és a közelgõ játékról szóló legújabb híreket. Képzelj el egy kis olasz bisztrót valahol Empire Cityben, ahová csak azok járnak, akiknek jó kapcsolataik vannak és tudják hova menjenek,– Ez DeLuca Vendéglõje. "

Kapott egy kis ráncfelvarrást a közösségi oldal, és hozzá egy rövid történetet is. Gondolom DeLuca Vendéglõje valami hasonló szerepkörben tûnik majd fel a második részben, mint egykor Salieri bárja.