11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DeerHunter01
    np :D
  • DarkSector
    jah sorry elolvastam...""live-on még nincs ""-nek olvastam...:)
  • DarkSector
    pffff
    :)
  • DeerHunter01
    "liveom meg nincs."
  • Csokis
    10 perces korlát kiiktatására való patch letöltése!
  • tommygear
    ejjj nagyon komoly lett ez a game
  • DarkSector
    dehogynem bemész a MarketPlace-be és demok, már kb 12:00-tól elérhető volt ahogy pc-n is.
  • DarkSector
    csak a physx...
  • DarkSector
    hát így első ránézésre, megpróbáltam x360-pc-n.
    physx-em nincs, az ugye nem mindenkinek elérhető....tehát annélkül próbáltam ki.

kb annyit tudok mondnai, hogy szerintem tökéletessen jól értenek a játék készítéshez a fejlesztők, legalábbis én így képzelném el a gta jelleget.

előszöris utálom a gta-t, meg a hasonlókat, ezt is csak megnéztem mien lett.

de szerintem az nagy húzás részükről, hogy a városra nem fordítottak akkora erőt mint a gta4-ben szerintem tök értelmetlen, helyette a kocsik, a karakterek, és a belső helyszínek, a lövöldözös részeknél messze több mint a gta-nál.
    és ebben rejlik az erőssége, hogy valóban kint nem bámúlhatunk km-re el szép házak közt.(és ezzel érték el a kisebb gépigényt, ami a gyenge pc tulajoknak még jobban kedvez, és fontos hogy szépen és gyorsan fusson a játék)
    de ehelyett maga a játék lényege, az autozás, a mászkálós részek több fugyelmet kaptak, és szebbre sikerülhetett, amellett hogy elég izgalmas is a történet...(eddig legalábbis a hangulat megvan benne)
    vagyis, a gta4 részemről már tök unalmas volt, de itt elég jól elvoltam a lövöldözéssel, én annak örülnék ha csak mászkálós részekből állna...:)
    a fizikát kivéve, semmi eltérést nem láttam konzolon, úgyhogy teljessen mindegy ki hol tölti le, ugyanazt fogja látni.

***x360-on talán picit mintha a színek szebbek lettek volna, de pc-n lehet csak beállítás kérdése az egész...***
  • DeerHunter01
    majd megírom h konzolon (xbox360) milyen, de még sehonnan nem tudom lesedni, liveom meg nincs.
  • a.carkey
    Aki nyomta a demót konzolon és PCn is ... Mekkora a különbség a két verzió között?
  • DarkSector
    mindenre kijött a demo....
  • DeerHunter01
    nem fog, rakd fel a steamet és szedjed onnan
  • Isti005
    sziasztok!
    nekem nincs Steam-em, azt akartam kérdezni h csak ezzel együtt lehet letölteni meg telepíteni?
    az az igazság hogy van több warez játékom :$ azoknak nem fog bekavarni a Steam ha telepítem?
    köszi!
  • Knabb
    Kb holnapra vagy azutánra valaki úgyis föltöri az időkorlátot :D ála Just Cause2 :D
  • Skypack
    Fel lehet nyitni a motorháztetőt meg a csomagtartót is ha oda mész :D ja meg találtam playboy újságokat :D
  • ViniSoundz
    Ha hazaérek már szedem is sztímről!
  • ratgab
    Most már tudsz!!! :-D
  • zzeN
    Egyéni szocprob:D
  • ViniSoundz
    Van demo PC-re? És erről én nem tudok?
  • norbi56
    Azt a 10 percet könnyen kilehet kerülni ha rendőrökkel lelöveted magad vagy meghalsz akkor ujra 10 perced van:)
  • DeerHunter01

Első eredeti játékom lesz boxra a Mafia 2, ezt KÖTELEZŐ megvenni
  • kill3r21
    hivatalosan lehet :D
  • DeerHunter01
    Boxra 3 vagy 4 nappal később jön.
  • kill3r21
    gyerekek, énis kiprobáltam bitang jó game lesz! Grafika komoly, optimalizálás is korrekt! ezt a 10 perces korlátot kikalozkodhatnák, mert ellenék vele...:) csak jöjjön a teljes, boxra biztos elött lesz várom :)
  • Skypack
    Szerintem a teljesben úgy lesz hogy nem kötelező felvenni a telefont hanem nyugodtan kimehetsz és szabadon járkálhatsz és valahogy így lehet free roam
  • DeerHunter01
    Lesz olyan mint az 1, ezt már most látom.
    Minőségi játék nagyon
    Optimizálás is aránylag jó, néha esett csak le az fps forgalmas környezetben de akkor is csak pár pilanatra.
    Ilyen beállításokkal futtattam az aláírásomban szereplő gépen :
  • Csokis
  • Máté94
    Jajó:D
  • Skypack
    nem amint lejár újra 10 perc aztán egyre több és aztán mindig marad 12 és fél percnél :D
  • Barny
    aztan kezdheted ujra:D
  • Skypack
    Na meg minden egyes részlet szépen meganimálva ahogy begördülsz a garázsba ahogy válogatsz a felnik között és ugyanígy ha bemész a kocsmába vagy a bárba meg a ruhaboltba ja meg a részegség vicces :D meg találtam föld utakat elég jól lehet rajta rallizni és koszolódik rendesen a kocsi amit le is lehet mosni meg fogy a benzin mint az 1ben ja és van egy ugrató is :D
  • Máté94
    Csak egyszer van 10 perc és kész?:o
  • Fehercsoki
    Na igen nagyon tetszik ez az autó tuning,akkor is ha nem olyan részletes mint egy NFS-ben,de ide pont jó.
  • FZoleee
    nem a max, "optimal" beállításokon volt, meg még törhettem volna jobban is a kocsit :D
  • Skypack
    Na én is kipróbáltam eszméletlen élmény nagyon jó kár hogy mindig csak 10 perc áll rendelkezésre de végülis demóról van szó nagyon jó a hangulat a grafika az optimalizálás is megfelelő a fizika is mesés főleg simulation módban na meg sport tuningal :P
  • Máté94
    Ez a max? Bár demóról beszélünk így lehet kivették a rendes törést:D
  • Barny
    na ez nalam minusz 1 pont,ez fajt:(
  • FZoleee
    nálam ilyen volt :D
  • zzeN
    Nem lehet, habár a hajó még beleférhetett volna.