Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
különben köszi az infót
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
][ ВАЗ ][
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
bocsi, hogy pár helyen kicsit érdekes szövegeket írtam, nem olvastam át elõtte 😊
(empire city ny és sf keveréke lesz)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pár újdonság, némelyik volt már, van amirõl több dolog derült ki:
- olvashatunk újságokat, melyek 1945-50-es évek közötti híreket fognak tartalmazni (remélem majd valamelyik akciónkról is szó esik az egyik számban)
- 10 négyzetkilométernyi terület lesz, és tartalmazni fog vidéki területet helyszíneket is(elejétõl bejárható az egész)
- az autók felhozatala az évek során változni fog (mint az elsõ részben)
- a törvényeket/szabályokat ismét be kell tartani (gyalog és jármûvel is)
- a jármûveket egybõl el tudjuk kötni, nem kell megtanulni a zárak feltörését
- Empire city New York és San Francisco, így a villamosok ismét jelen lesznek. a brooklyn bridge és az empire state building is helyet kap a játékban.
- lehetõségünk lesz lakásokat és különféle épületeket venni, ahol menthetünk, és a felszerelésünket is tarthatjuk
- az éttermekben különféle kajákat és piákat vehetünk, melyek az életerõnket visszatöltik (hamburger, kávé, szendvics)
- a jármûveinket egy bizonyos helyen tuningolhatjuk. motort cserélhetünk, a belsejét megváltoztathatjuk (gondolom huzat cserérõl van szó), rendszámtáblát cserélhetünk, lefesthetjük a kocsit stb.
- rengeteg földön/polcon/akárhol található eszközt felhasználhatunk (fõként fegyverként)
- több rádióállomás lesz, és ezeket akár az épületekben is hallgathatjuk, amennyiben van bent rádió
- a jármûvek sérülnek, koszosodnak, és akár fel is robbanhatnak. mocskos autóinkat lemosathatjuk. az üzemanyag ismét kifogyhat, így alkalom adtán tankolnunk kell
- az emberek "élni" fognak, esznek, beszélnek, cigiznek, újságot olvasnak, utazgatnak stb., a csövesek pedig kukákban fognak hasznos holmik után kutatni
- két fajta "action button"-t kapunk, az egyiket nevezzük "simának", a másikat pedig "erõszakosnak" (szóval lehetünk "jók", vagy "rosszak")
- a térkép ugyanúgy szerpel majd a játékban, mint az elsõ részben.
- a checkpoint rendszert alaposan kipofozták (ez jó hír)
- különféle harci technikákat sajátíthatunk el
- utazhatunk taxival is
- a kocsik csomagtartóját bármikor kinyithatjuk, és fegyverektõl kezdve holttesteken át bármit szállíthatunk benne. a motorháztetõt is kinyithatjuk, és tönkre tehetünk pár dolgot (pl. fékek)
- lesz saját autónk, melynek rendszámtábláját mi készíthetjük el
- öltözékeket vásárolhatunk
- 18 kerületet kapunk (Sandsland, Hunters, Greenfield, Kingston, Dipton, Riverside, Southport, Meldtown, Westside, Eastside, Little Italy, ChinaTown, Oyster Bay, Mileville north, Mileville south)
- belsõ helyszínek (Price office, Market Arcade, Distillery, Cathouse, Planetarium, Bruno, Eriks flat, Franceska home, Fredies bar, Gallante cell, Guseppes shop, Cheyster bay, Harrys Gunshop, Illa bar, Maltese Falcon, Obchod odevy, Sevice Station, Mona Lisa, Burski, Fast Food, Respray Station, MP Planetarium)
- jármûvek (Shubert 38, Lassiter 69, Potomac Indian, Quicksilver Windstor, Borkley kingsigher, Delicia Grandeamerica, Huoston Wasp, Shubert Panel, Shubert Pick up, Shubert Taxi, Shubert Deverly, Shubert Frigate, Smith Misnline, Smith Stingray, Smith VV8, Wlaker Rocket, Walker Coupe)
ne olvasd tovább, ha a történetrõl nem szeretnél semmit se megtudni!!!
szóval Vito Scarletti a fõszereplõ, az õ bõrébe bújhatunk majd. mint a nevébõl kiderül, olaszok leszármazottja.
Vito a háborúból érkezik haza. azért csatlakozott a hadsereghez, mert egy elbaltázott rablás miatt választási lehetõség elé állították: vagy börtön, vagy megy harcolni.
a játék Vito hazaérkezésével kezdõdik, majd találkozik régi barátjával, Joe Barbaróval, aki segít Vitónak csatlakozni egy bûnszerevezethez verõlegényként. több ponton mi döntjük el, mit és hogyan teszünk, ezek alapján többféle befejezésre számíthatunk.
az elsõ feladatunkban egy autószerelõhöz megyünk, akit Mikey-nak hívnak, és Joe-val nézeteltéréseik támadnak. a szerelõ megbízást ad, miszerint különféle autóalkatrészeket kell beszereznünk. de nem akárhogy, teljes autókat kell leszállítanunk, amikbõl õ kiveszi a kívánt alkatrészeket. amennyiben a rendõrség nem keresi a jármûvet, 400 dollár jutalmat kapunk.
hamarosan azon kapjuk magunkat, hogy Joe-val és Henry Tomasinóval három bûnszervezet ellen harcolunk: a Falconi, a Vinci és a Clemente családokkal.
két órányi átvezetõ videókat kapunk. az elsõ részben 400 oldalas forgatókönyv volt, az új részé már 700 oldalas.
az új rész hangulata sokkal komorabb lesz, és még jobban fog hasonlítani a valóságra.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
][ ВАЗ ][
"Mafia 2 - részletek
2008.10.17. 18:51 | kategória: Játék | szerzõ: Retee
Nem túl jó hír, a lap munkatársa szerint az X360/PS3 a vezetõ platform, s a PC-s verzió lehetséges, hogy csak jóval utánuk jelenik meg."
Remélem nem igaz!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊