11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    ember mielőtt beszólsz, olvass legalább utána....szerinted nincs a játékban physx? mert a készítők szerint van:
    Mafia II gépigény
  • ToM1113
    bírom az ilyen embereket, rinyálnak valamiért de amikor a megoldást írják neki még ő bassza le a másikat... (y)
  • Fehercsoki
    Nekem pedig nagyon tetszik az autók fizikája...Simán kipördül meg minden,nem olyan nagyon egyszerű irányítani...
  • tommygear
    nvidia fan duma nem kell ide kössz
  • DarkSector
    pffff
    lófaszt.....:)
  • ToM1113
    beállítások: és ott állítsd át a vezetést simulations ra.
  • DarkSector
    ember olvass utána, a fizikához külön nvidia kártya kell.
    alapon azért nincs fizika benne, mert csak az alap dolgok müködnek, nekem full ez is megteszi, a füst tűz gőz minden, meg szétlőhető dolgok tárgyak stb.....

én nem sokat játszottam a maffia 1-el, de van egy érzésem hogy nem sokan fognak ezzel egyetérteni, amit irtál.
    tény hogy nem egy HL2 fizika de nem éreztem hiányát semminek.

egyedül az autokkal értek egyet ki...szottul szar az irányítás, ezért nem szeretem az ien játékokat, gta4-ben a motoros részek végett utáltam meg a játékot.
  • ToM1113
    Számomra "furcsa" dolgok a Mafia 2 demo-ból:

-Törésmodell
    -Nem lehet úszni? a vízbe se engedett be... kicsit se. ez remélem csak a demo miatt volt...

Most hirtelen ez a kettő de asszemvolt még egy harmadik is.

• tommygear
    köszi :D
  • Csokis
    Tessék! De máskor először tessék másolatot készíteni az eredeti exe-ről.
  • tommygear
    vagy valaki egy eredeti exe-t pls
  • Fehercsoki
    Kíváncsi vagyok hogy a többi terület is csak messziről jó-e mint a just cause 2 demoban,és közelről meg gyakorlatilag látszik hogy csak annyira van kidolgozva hogy messziről szépnek tűnjön.
  • Bence94
    a játék deferred shadinget használ ezért nem lehet dx9 alatt aa-t előhozni (mivel a kedves drága fejlesztők basztak belerakni a dx10-et legalább) csak ilyen "bluros szerűt" ami kicsit elmossa az éleket!
  • tommygear
    fasza, akkor egy eredeti exét is dobj már pls mert bemásoltam de kidob a játék
  • Pingi23
    furcsáltam amugy én is hogy core i7 meg 5970-cel is ugyanaz az eredmény max pysx-apex mellett mint egy duo cpu meg gyengébb dedikált gf gpu-val
  • Csokis
    BOLO-tól (Just Cause 2-vel játszók szerintem tudják ki):

"Yeah I'm working on godmode and the map limits atm, already got a few other things worked out. :)"
  • Jaka923
    Na kipróbáltam a demot, de nem tudom, hogy miért olyan nagy cucc... Szinte nem más, mint a Mafia 1 grafikailag feltuningolt változata. Fizika talán nincs is a játékban, a törésmodell nagyon gyenge, illetve az autók irányítása olyan, mint a szappan csúszása...
  • tommygear
    na a demo alapján nagyon tetszik a game, bevallom kellemeset csalódtam mert rosszabbra számítottam a videók alapján
    várom a megjelenést remélem a játékidővel se lesznek gondok
  • norbi2fraktal
    menjetek kocsmázni és itassátok le a faszit:D:D:D
  • grebber
    "Srácok vmi nagyon el lett qrva a DEMO-ba! High APEX-en játszhatatlan a game 12.8FPS (minden más is maxon) de ez egy dolog lenne: teljesen mind1 h GTX 480 / GTS250 vagy CPU-val számoltatom a fizikát ugyan annyi FPS-t kapok mindig! Véleményem szerint a játék nem ismeri fel a külön dedikált kártyát... vmi elég nagy bug lehet.
    Áhh... itt vmit nagyon elkúrtak. Még medium apex mellett is csak vmi 24FPS. Ilyeneket a Batman ad akkor amikor a fizikát a CPU végzi. Most mindjárt mérek physx nélkül.Én egészen biztosra veszem h a játék nem ismeri fel a physx támogatást vagy a dedikált kártyát.."

• Csokis
    A készítő válasza a riasztásokat illetően:

"The reason is that these patch programs can also be used for bad things. There are just heuristics recognize it that way, but is a False Positive."
  • Carloska
    kösz
  • bgabor
    Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan kell a steam által letölött és telepített játékot egy másik gépen is felinstallálni, hogy ne kelljen azon újra letölteni.

Megvan a maffia 2 demója a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ könyvtárban, ezt átmásolom a másik gépre, de aztán mi legyen? Hogyan veszem rá a másik gépre telepített Steamet hogy felismerje, telepítse?
  • Carloska
    ok annak sztem sokan örülnénk
  • Csokis
    Tessék, a patchelt Mafia2 exe!
  • Csokis
    Ezek mind a vakriasztások. De pl. több cracknél is előfordul ilyesmi. De, ha nem bíztok a patch-ban, akkor feltölthetem a patch-elt mafia2.exe file-t!
  • Carloska
    Trojan.IRC.Backdoor.SdBot4

és ez?
  • Csokis
    Az. "Win32/HackTool.Patcher.A" - ez neked mondd valamit? Nem vírusos!
  • Carloska
    vak?
  • FZoleee
    kösz, működik
  • a.carkey
  • Csokis
    Tudom, vak riasztás!
  • CalebJoe
    Érdekes hogy annó a Rockstar magyarázkodott, hogy nem lehet megoldani az ilyen nagy sandbox játéknál hogy stabilan fusson erre tessék a Mafia meg is cáfolta, igenis meg lehet csinálni egy várost sok emberrel és szép grafikával stabil fps mellett szóval ennyit a GTAIV-ről nagyon túlértékelt lett az a játék remélem ezt nem húzza le a sok okos.
  • DeerHunter01
    trójait jelez az AVG
  • Csokis
    Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\
  • FZoleee
    merre van a mafia exéje? nem találom :D
  • zaki
    xboxra is már lehet szedni, majd írok 1-2 sort, ha leért.
  • a.carkey
    Lol. Tegnap még volt limited edition belőle a CD Galaxisban is, meg más helyeken is, mára már nem találtam. :) Ez kicsit elszomorít.
  • Fehercsoki
    Köszi!
  • Skypack
    valahogy éreztem hogy hamarosan ez is megtörténik