Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2009 március áprilisának is jó lesz az...

Soldiers
2009 júni vagy júlibann jön ki elõbb biztos nem ne is várjátok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Pepsi Twist
király

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Risu Führer
remélem azért 2009 elején jön nehogy elavuljon a gépem mire kijön😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

[HUN]FaTaL
esetleg 2009-ben

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
2009.😄
norbi56
Remélem fa alá megjelenik😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Risu Führer
jöjjön máááár!!!

különben köszi az infót

ProGabe
repedezik a jég!

december 14-én új trailer és infóáradat várható

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hassan B
Én csináltam, és valóban egy kép, de nem PNG, hanem sima JPG. <#vigyor>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

kirol
Te csináltad?

joebacsi
a füst egy átlátszó png 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kirol
Ki készítette a fenti bannert? Dobjon már meg egy PM-el, mert kérdezni szeretnék valamit! Köszi

Fido4life
hát azért a GTA 4-ben meg A Saints Rowban ez látszott néha.. a lényeg hogy imátkozok hogy még sokáig kibírja az xboxom 3led nélkül 😄

Tomsteel
ezt hogy érted?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Máté94
Ideje lenne valakinek egy atomerõmût bérelni😄
Risu Führer
fasza fasza

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát igen, vannak ilyen jól bevált szövegek 😊
bocsi, hogy pár helyen kicsit érdekes szövegeket írtam, nem olvastam át elõtte 😊
(empire city ny és sf keveréke lesz)

Ezt már ezerszer olvastam minden játék dumája ahol emberek szerepelnek:- az emberek "élni" fognak, esznek, beszélnek, cigiznek, újságot olvasnak, utazgatnak stb., a csövesek pedig kukákban fognak hasznos holmik után kutatni deh általába kimerül néhány szkriptelt gagyiságba<#vigyor>

ProGabe
<#eljen><#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tényleg pc a fõ platform amire készítik, az egyik topicban van egy nyilatkozat, és azt is megemlítik benne, hogy a pc-s verzió grafikája sokkal szebb lesz. akit érdekel, az a hivatalos fórumon megtalálja a topicot.
pár újdonság, némelyik volt már, van amirõl több dolog derült ki:
- olvashatunk újságokat, melyek 1945-50-es évek közötti híreket fognak tartalmazni (remélem majd valamelyik akciónkról is szó esik az egyik számban)
- 10 négyzetkilométernyi terület lesz, és tartalmazni fog vidéki területet helyszíneket is(elejétõl bejárható az egész)
- az autók felhozatala az évek során változni fog (mint az elsõ részben)
- a törvényeket/szabályokat ismét be kell tartani (gyalog és jármûvel is)
- a jármûveket egybõl el tudjuk kötni, nem kell megtanulni a zárak feltörését
- Empire city New York és San Francisco, így a villamosok ismét jelen lesznek. a brooklyn bridge és az empire state building is helyet kap a játékban.
- lehetõségünk lesz lakásokat és különféle épületeket venni, ahol menthetünk, és a felszerelésünket is tarthatjuk
- az éttermekben különféle kajákat és piákat vehetünk, melyek az életerõnket visszatöltik (hamburger, kávé, szendvics)
- a jármûveinket egy bizonyos helyen tuningolhatjuk. motort cserélhetünk, a belsejét megváltoztathatjuk (gondolom huzat cserérõl van szó), rendszámtáblát cserélhetünk, lefesthetjük a kocsit stb.
- rengeteg földön/polcon/akárhol található eszközt felhasználhatunk (fõként fegyverként)
- több rádióállomás lesz, és ezeket akár az épületekben is hallgathatjuk, amennyiben van bent rádió
- a jármûvek sérülnek, koszosodnak, és akár fel is robbanhatnak. mocskos autóinkat lemosathatjuk. az üzemanyag ismét kifogyhat, így alkalom adtán tankolnunk kell
- az emberek "élni" fognak, esznek, beszélnek, cigiznek, újságot olvasnak, utazgatnak stb., a csövesek pedig kukákban fognak hasznos holmik után kutatni
- két fajta "action button"-t kapunk, az egyiket nevezzük "simának", a másikat pedig "erõszakosnak" (szóval lehetünk "jók", vagy "rosszak")
- a térkép ugyanúgy szerpel majd a játékban, mint az elsõ részben.
- a checkpoint rendszert alaposan kipofozták (ez jó hír)
- különféle harci technikákat sajátíthatunk el
- utazhatunk taxival is
- a kocsik csomagtartóját bármikor kinyithatjuk, és fegyverektõl kezdve holttesteken át bármit szállíthatunk benne. a motorháztetõt is kinyithatjuk, és tönkre tehetünk pár dolgot (pl. fékek)
- lesz saját autónk, melynek rendszámtábláját mi készíthetjük el
- öltözékeket vásárolhatunk
- 18 kerületet kapunk (Sandsland, Hunters, Greenfield, Kingston, Dipton, Riverside, Southport, Meldtown, Westside, Eastside, Little Italy, ChinaTown, Oyster Bay, Mileville north, Mileville south)
- belsõ helyszínek (Price office, Market Arcade, Distillery, Cathouse, Planetarium, Bruno, Eriks flat, Franceska home, Fredies bar, Gallante cell, Guseppes shop, Cheyster bay, Harrys Gunshop, Illa bar, Maltese Falcon, Obchod odevy, Sevice Station, Mona Lisa, Burski, Fast Food, Respray Station, MP Planetarium)
- jármûvek (Shubert 38, Lassiter 69, Potomac Indian, Quicksilver Windstor, Borkley kingsigher, Delicia Grandeamerica, Huoston Wasp, Shubert Panel, Shubert Pick up, Shubert Taxi, Shubert Deverly, Shubert Frigate, Smith Misnline, Smith Stingray, Smith VV8, Wlaker Rocket, Walker Coupe)

ne olvasd tovább, ha a történetrõl nem szeretnél semmit se megtudni!!!

szóval Vito Scarletti a fõszereplõ, az õ bõrébe bújhatunk majd. mint a nevébõl kiderül, olaszok leszármazottja.
Vito a háborúból érkezik haza. azért csatlakozott a hadsereghez, mert egy elbaltázott rablás miatt választási lehetõség elé állították: vagy börtön, vagy megy harcolni.
a játék Vito hazaérkezésével kezdõdik, majd találkozik régi barátjával, Joe Barbaróval, aki segít Vitónak csatlakozni egy bûnszerevezethez verõlegényként. több ponton mi döntjük el, mit és hogyan teszünk, ezek alapján többféle befejezésre számíthatunk.
az elsõ feladatunkban egy autószerelõhöz megyünk, akit Mikey-nak hívnak, és Joe-val nézeteltéréseik támadnak. a szerelõ megbízást ad, miszerint különféle autóalkatrészeket kell beszereznünk. de nem akárhogy, teljes autókat kell leszállítanunk, amikbõl õ kiveszi a kívánt alkatrészeket. amennyiben a rendõrség nem keresi a jármûvet, 400 dollár jutalmat kapunk.
hamarosan azon kapjuk magunkat, hogy Joe-val és Henry Tomasinóval három bûnszervezet ellen harcolunk: a Falconi, a Vinci és a Clemente családokkal.

két órányi átvezetõ videókat kapunk. az elsõ részben 400 oldalas forgatókönyv volt, az új részé már 700 oldalas.
az új rész hangulata sokkal komorabb lesz, és még jobban fog hasonlítani a valóságra.

NonsenS
Remélem ebben is lesz Freeride Extremehez hasonló külön kis küldetések. De ezzel együtt azt is remélem, hogy fantáziadúsabb járgányokat találnak ki hozzájuk, ugyanis a Mafia végén nem voltak túl speckók (talán csak a páncélautó volt igazi extra).

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Hassan B
Ezt én is olvastam anno 2K fórumon, és admin írta szóval gondolom nem vicc. Persze változhat, de akkor elmehetnek tudják hova...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

kirol
Hát úgy legyen!

Máté94
Nyilatkozatot!
jobban hiszek maga a 2k-nak mint vmi 10 éves forumozonak aki beirta ...

kirol
Aha, persze!

az egyik 2k-s megerõsitette hogy PC a fõplatform, és egyszerre jelenik meg

rotator
Hányszor kell ezt még megcáfolni? <#wow3>

kirol
És ezt:

"Mafia 2 - részletek
2008.10.17. 18:51 | kategória: Játék | szerzõ: Retee

Nem túl jó hír, a lap munkatársa szerint az X360/PS3 a vezetõ platform, s a PC-s verzió lehetséges, hogy csak jóval utánuk jelenik meg."

Remélem nem igaz!

Risu Führer
ezeket sajna már tudjuk

Prince23
Risu Führer
inkább már valamilyen ingame képet adnának.

kirol
Szép rajz, szép rajz!

Pepsi Twist
mintha én csinálnám 1dül úgy haladnak 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ProGabe
kijött két új kép. haladnak a srácok -.-

Risu Führer
jövõre...talán

Ohh drága Mafia, mikor jössz már????

kirol
Hát nagyon elkussoltak ezek is. 😞

ProGabe
semmi hír nem jött mér nagyon rég óta. meglepne, ha egybõl egy dátummal állnának elõ. persze örülnék neki, és azzal tudnák igazán magukra vonni a figyelmet

tudja mar vki h mikor akarjak kilokni?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

akyyy
<#lama><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Risu Führer
deh van egy újabb art a honlapon...

bertino
sehol semmi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sehol semmi?

fogalmam sem volt hogy már volt<#idiota>.

Snexi
ember ezt 5 napja írta,így a gc után könnyû megmondani

nem

Soldiers
kár hogy még semmi hír

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN